Topp 10 beste antivirusprogramvare 2017 – Hold deg alltid beskyttet

[ware_item id=33][/ware_item]

Vet du hvor mye farlig det kan være når det ikke er installert antivirusprogramvare i systemet ditt?

Ja, det er sikkert at PC-er og Android-telefoner er i stor fare hvis du ikke har noen spyware installert. For å beskytte systemene dine mot uønskede virus, har teknologiske eksperter kommet med noen løsninger i form av antivirus. Anti-virus programvare er som politi på porten til datamaskinsystemet ditt som ikke også er noen trusler om å komme inn i systemet ditt. De advarer deg om mulige trusler og sletter skadelig programvare så snart som mulig.


Hvorfor det er nødvendig å installere antivirus?

Det virkelige arbeidet med et antivirus er å oppdage trusler om virus i systemet, finne dem, ødelegge dem og fjerne dem fra systemet.

Vi kan ikke si at antivirus er den ideelle løsningen på alle truslene om skadelig programvare i systemet ditt, men det kan sies at det beskytter systemet på beste måte. Ikke bare å installere antivirusprogramvaren er viktig, men det er viktig å oppdatere den gang på gang med siste tiltak.

Programvare for personvern online handler imidlertid ikke lenger bare om å motvirke virus. Selv om det er en viktig funksjon av et antivirus, men å sikre personopplysninger har blitt førsteprioritet for folket.

Hvordan velge antivirus? Er betalt antivirus bedre sammenlignet med gratis?

Den moderne verden er i ferd med å bli mer og mer teknologisk avansert, og det samme er skadelig programvare som utvikler seg raskt. For å takle denne situasjonen jobber teknologiske eksperter for å tilby den beste antivirusløsningen til brukerne.

Vi anbefaler å bruke et betalt antivirus i stedet for gratis fordi betalt antivirus gir bedre teknisk bærekraft og mer presise sikkerhetsfunksjoner. Mens gratis antivirusprogramvare kan tilby betalte pakker, er det et løp for pengene.

Beste antivirusprogramvare for enheten din

Sikkerheten til PC mye mer enn bare å installere antivirus. Du må oppdatere antivirus, antispionvare og brannmur. Det er kjent at noe gratis antivirusprogramvare er bedre enn resten. De gir en svarteliste over de kjente truslene og en hviteliste for de juridiske. Problemet er at det i disse dager dukker opp nye trusler hver dag, og det er vanskelig å diskriminere en venn fra fiende.

Arbeidet vårt begynner herfra. Vi har oppsøkt for deg en liste som vil gjennomgå gratis antivirusprogramvare sammen med de betalte. Både de nye og gamle, kjente og ukjente også.

1. Avira:

Avira er den beste gratis antivirusprogramvaren som gir veldig sterk beskyttelse mot vanlige virus og null dager. Grensesnittet til alternativpakket kan virke skremmende i begynnelsen, og tregere datamaskiner kan se problemer i ytelsen til datamaskinen under skanningen. Ikke desto mindre er Avira den perfekte gratis antivirusprogramvaren som er effektiv, har høy grad av tilpasning og stort utvalg av gratis tilleggsfunksjoner som inkluderer en VPN-klient og en nettleser som er personvernsinnstilt.

Topp 10 beste antivirusprogramvare 2017 - Hold deg alltid beskyttet

2. Bitdefender-sikkerhet: 

Bitdefenders Android-sikkerhetsapp tilbyr perfekt beskyttelse mot virus, ubetydelig ytelseseffekt og personvernbeskyttelsesfunksjoner, mens du også legger Android Wear-klokker til appens tyverisikringegenskaper. Denne antivirusprogramvaren er ikke gratis, men det er vel verdt utgiftene.

Den har de mest oppdaterte funksjonene som beskytter enheten din mot nye trusler, for eksempel ransomware. Det har godt teknisk omdømme. Den har nyttige funksjoner som ikke er i en oppstyrstil.

Topp 10 beste antivirusprogramvare 2017 - Hold deg alltid beskyttet3. Panda:

Panda er gratis antivirusprogramvare som ikke ser ut til å tilby mye, men dette er ikke tilfelle. Det er den ideelle løsningen for folk som kan håndtere sitt personvern online.

Hvorfor bruke den?

Panda er enkel og morsom å bruke, den har sjelden innvirkning på datasystemets ytelse, og konfigurasjonsalternativene er tilstrekkelige til å overbevise brukerne. Den skanner datasystemet ditt på forespørsel så vel som regelmessig. Det gir omfattende beskyttelse for USB-stasjonene.

Mens de negative poengene inkluderer langsom skanning, ekstra avgiftsfunksjoner, for mye pop-up av annonser, og det prøver å kapre nettleserinnstillingene dine.

Topp 10 beste antivirusprogramvare 2017 - Hold deg alltid beskyttet4. AVG:

AVG fra det siste året har forbedret virusdeteksjonshastigheten for å konkurrere med de ledende antivirusprogramvareindustriene. AVG-gratis antivirusprogramvare tilbyr et bredt spekter av konfigurasjonsalternativer, noen ekstra funksjoner, og det bremser ikke PCen for mye.

Hva er galt i denne gratis antivirusprogramvaren?

Det avviser brukerne ved å kontinuerlig presse dem til å oppgradere den til betalt AVG-programvare.

Topp 10 beste antivirusprogramvare 2017 - Hold deg alltid beskyttet5.Avast:

Avast er fin gratis antivirusprogramvare som har godt grensesnitt, som har merkbar innvirkning på datasystemet, tilfredsstillende konfigurasjonsalternativer og noen nyttige ekstrafunksjoner som inkluderer passordbehandling og nettverksskanner. Det er best for brukerne som allerede bruker andre Avast-produkter, for eksempel Avast gratis mobilsikkerhet for Android.

Topp 10 beste antivirusprogramvare 2017 - Hold deg alltid beskyttet6. Windows Microsoft-forsvarer:

Windows Microsoft-forsvarers deteksjon av skadelig programvare blir bedre, men bruken er likevel ikke tilfredsstillende. Det tilbyr ingen gratis ekstrafunksjoner; det påvirker datasystemene dine sterkt under skanninger og beskytter ikke datamaskinen mot skadelig programvare på nettet hvis det er en nettleser som ikke er fra Microsoft.

Topp 10 beste antivirusprogramvare 2017 - Hold deg alltid beskyttet7. Malwarebytes Anti-malware:

Dette er ikke gratis antivirusprogramvare. Den kan ikke beskytte PCen din mot virus, men den har en enorm ytelse når det gjelder å utslette skadelig programvare som allerede finnes i systemet ditt. Det vil heller ikke forstyrre antivirusprogramvaren som allerede er til stede i datamaskinsystemet. Den beste funksjonen er kameleonen som dekker Malwarebytes slik at ekle programmer blir vanskelig å finne ut av. Det er ikke komplett antivirusprogramvare, men du kan beholde det som et komplementært program for din gratis antivirusprogramvare.

Topp 10 beste antivirusprogramvare 2017 - Hold deg alltid beskyttet8. Sophos:

Er du foreldre? Vil du skjule unyttig innhold fra å strømme inn i hodet til barna dine?

Da er Sophos antivirus best for foreldrenes formål som ønsker å skjule det verdiløse innholdet for små barn. Dette gratis antivirusprogrammet lar deg fjerne ekstern skanning, sjekke og blokkere nettstedene. Den har også en funksjon som holder logger over de utestengte sidene når noen prøver å nå dem. Sophos antivirus har beskjedent grensesnitt og liten innvirkning på systemytelsen.

Topp 10 beste antivirusprogramvare 2017 - Hold deg alltid beskyttet9. Kaspersky:

Ønsker fullstendig internettsikkerhet?

Kaspersky er svaret på det. Denne antivirusprogramvaren har fantastiske ekstra sikkerhetsfunksjoner med foreldrekontroll og alternativer for å låse webkameraet. Du kan også forhindre nettsteder i å stoppe dem for å spore surfeaktivitetene dine. Det har minimal innvirkning på systemets ytelse.

Topp 10 beste antivirusprogramvare 2017 - Hold deg alltid beskyttet10. Norton mobilsikkerhet:

I motsetning til i fjor, beholdt ikke Norton mobilsikkerhet de beste funksjonene for betalt versjon. I år har de introdusert sine funksjoner som blokkering av samtale / tekst og sikkerhetskopiering av kontakter for deres gratis antivirusprogramvare. Nortons best betalte funksjon er App Advisor, som ikke bare inspiserer installert programvare, men også Google Play Store for sikkerhets- og personvernrisiko. Nye funksjoner inkluderer også applås og passordbehandling. Begge er gratis og separate apper.

 

  Topp 10 beste antivirusprogramvare 2017 - Hold deg alltid beskyttet

Konklusjon:

Å ha antivirusprogramvare er nødvendig for å holde PC-en eller enheten din borte fra skadelig programvare. Vi anbefalte deg den beste antivirusprogramvaren, de fleste er gratis og noen betalt. De betalte er verdt å bruke. Så ikke tenk lenger å velge den beste gratis antivirusprogramvaren for enheten din ved å nøye analysere artikkelen der alle er forklart med funksjonene.