Tor nettleser VPN | Trenger du det virkelig?

[ware_item id=33][/ware_item]

Hvis du er ute etter et generelt privatlivsnivå på nettet, er Tor nettleseren den tryggeste nettleseren du kan komme over. Den beskytter dataene dine aktivt gjennom et lag med skjul. Dessuten fungerer det også for å opprettholde anonymitet ved å hoppe internetttrafikken fra en node til en annen.


Kan vi imidlertid matche dens sikkerhet med en VPN? Tross alt beskytter Tor ikke sikkert dataene dine gjennom kryptering. Og la oss innse det, lag med skjul har sikkert sine smutthull.

Nå med privatliv, så en viktig sak i dag saksøke for forskjellige spørsmål som:

 1. Regjeringsovervåking
 2. ISP-throttling og datalagring
 3. Hackere og andre nettforbrytelser

Det er bedre å ha personvern på et topp nivå. For å oppnå dette vurderer de fleste å bruke Tor-nettleser med VPN. Men igjen oppstår spørsmålet om hvor effektiv denne metoden er? Hvis vi ikke går inn for dette alternativet, kommer spørsmålet fremdeles til hva Tor-nettleseren er uten VPN.

Derfor gir denne artikkelen deg all innsikten du trenger angående nettleser og VPN-er. Vi har diskutert:

 1. Tor over VPN
 2. VPN over Tor
 3. Mest kompatible VPN-er med Tor-nettleser
 4. Tor nettleser uten VPN

En absolutt fordel med å bruke Tor med et VPN bortsett fra sikkerhet er hastigheten! Når du bruker tor, opplever du vanligvis langsomme hastigheter. Dette er sannsynligvis din Internett-leverandør som kobler tilkoblingen din! Imidlertid, når du bruker Tor og VPN sammen, vil du få de optimale hastighetene når VPN skjuler deg for ISP-throttling.

Bortsett fra det er det mange fordeler med å bruke Tor med en VPN.

Interessert? Så les med!

Tor-nettleser med VPN-tilkobling?

Det er to måter folk foretrekker å bruke denne kombinasjonen på:

 1. Tor nettleser over VPN
 2. VPN over tor-browser

Jeg har gitt innsikt i begge dine kombinasjoner. Derfor gjennom dette vil du vite hva du kan forvente med hver kombinasjon.

Tor Browser over VPN

Denne kombinasjonen innebærer å bruke Tor-nettleseren sammen med en VPN, det vil si at du først kobler til Tor-nettleseren og deretter kobler du til en VPN. I dette får du alle fordelene ved å bruke Tor-nettleseren sammen med ekstra fordeler med en VPN. 

Slik at ingen Tor-nodene kjenner til den virkelige IP-adressen din. Gjennom dette vil du også få tilgang til tor-nettverket på en sikker måte uten begrensninger. Bortsett fra det, som Tor er kjent for å ha ganske mange smutthull, hvis du kobler den til en VPN, vil de smutthullene også bli dekket.

Dette er først og fremst fordi tor skjuler deg gjennom et lag med skjul, mens VPN beskytter deg gjennom en krypteringstunnel. Begge disse tingene tilsammen lover eksepsjonelle nivåer av personvern.

En ulempe her er imidlertid at Internett-leverandøren din kan se at du er på vei mot Tor-nettverket. Derfor er det en mulighet for at du blir flagget for å bruke den eller Internett-leverandøren din tilkobler tilkoblingen.

VPN over Tor nettleser

I denne kombinasjonen kobler du deg til en VPN og deretter med tor-nettleseren. Denne metoden er mye sikrere, sammen med personvernstiltaket som:

 • Kombinert beskyttelse gjennom lag med skjul av Tor-nettleser og kryptering av en VPN.
 • Beskyttelse mot den ondsinnede Tor exit-noden med en VPN.
 • Tillater tilgang til begrensede områder, selv om det er geobegrensning

Imidlertid er denne metoden mer mot å garantere din sikkerhet og anonymitet over internett. Dette er fordi når du først har koblet til en VPN og deretter med Tor, kan ISP-en ikke se den virkelige IP-adressen din. Derfor vil den ikke kunne spore opp at det er du som bruker Tor-nettleseren. 

På denne måten vil du være sikker på alle mulige anklager om bruk av tor eller Internett-leverandøren som smitter internett.

hva skjedde hvis du ikke har VPN med TOR?

Tor-nettleseren er designet for å gi sikkerhet og personvern til sine brukere online. Det har en tilsynelatende effektiv metode for å gi beskyttelse. 

Nettleseren består av noder som den spretter Internett-trafikken gjennom. Slik forblir IP-adressen noe anonym. Det er imidlertid ingen fullstendig anonymitet da den første noden er klar over IP-adressen.

Videre, ved hver node, skjuler nettleseren dataene gjennom et lag med skjul. Slik fungerer disse tre nodene:

 1. Oppføringsnoden er den aller første noden. Når du først kobler deg til denne noden, så den er klar over IP-adressen din.
 2. Den andre noden er stafettnoden. Denne noden er ansvarlig for å skjule hvilken oppføringsnode brukeren bruker fra utgangsnoden. Denne noden gjør det utfordrende å spore hvor informasjonen kommer fra
 3. Utgangsnoden som er den siste noden, kobler deg til nettstedet du vil besøke. Det er imidlertid uvitende om hvor informasjonen kommer fra. IP-adressen din er også ukjent av avkjøringsnoden.

Alle tre nodene skjuler informasjonen din gjennom et lag med skjul. Dette laget starter ved inngangsnoden til relénoden endrer det. Når relénoden, når trafikken når utkjørselenoden, er det ingen tegn til skjult lag, og informasjonen reiser videre langs utsatte.

Beste VPN for Tor-nettleser i 2019

Å bruke Tor og VPN sammen er den ultimate kombinasjonen som du kan glede deg over full sikkerhet og total anonymitet på nettet. Å velge den beste VPN-en som vil gå bra med Tor-nettleseren er imidlertid et poeng å tenke på.

Jeg har derfor prøvd og testet noen av de mest anerkjente VPN-tjenestene. Her er resultatene fra testene og undersøkelsene mine:

# 1 - NordVPN For Tor

Denne tjenesten gir bemerkelsesverdige insentiver til sine brukere. Jeg prøvde og testet det på flere måter og var veldig fornøyd. Her er resultatene fra forskningen min:

# Funksjoner Beskrivelse
1 Tor-kompatibilitet Løk over VPN som du ikke trenger å laste ned Tor-nettleseren for å bruke den spesifikt
2 Plassering av hovedkvarter Veldig sikker Panama
3 Innloggingspolicy Ingen logger strengt tatt
4 kryptering AES 256-biters kryptering i militær klasse
5 servere En enorm mengde 4500 P2P-optimaliserte servere.
6 Fartsprøver Veldig bemerkelsesverdige resultater til forskjellige tider av døgnet
7 Betalingsmetoder Kreditt- / debetkort og Bitcoin

# 2 - ExpressVPN For Tor

Denne VPN-tjenesten hevder å være en av de raskeste og sikreste VPN-tjenestene. Jeg prøvde og brukte det og var fornøyd med den super vennlige interferensen. Her er et sammendrag av funnene mine:

# Funksjoner Beskrivelse
1 Tor-kompatibilitet Har Onion over VPN-funksjonen. Denne tjenesten er den første som lanserer sin egen Onion-webside
2 Plassering av hovedkvarter Det er på De britiske Virginiaøyene som er supersikre
3 Innloggingspolicy Streng policy for ikke-logger
4 kryptering AES 256-biters kryptering i militær klasse
5 servere Opptil 3000 servere i 94 land er tilgjengelige
6 Fartsprøver Hastighetstestresultatene kommer uten tvil på linje med omdømmet sitt som “rask VPN.”
7 Betalingsmetoder Kreditt- / debetkort samt Bitcoin

# 3 - SurfShark VPN For Tor

Hvis du er ute etter en tjeneste som garanterer supersnelle hastigheter med beskyttelse, er Surf Shark den for deg. Den hevder å være raskest og er optimalisert på den måten også. Den har noen rimelig gode sikkerhetsfunksjoner også, for eksempel:

 1. multi-hop-funksjonen som gjør det mulig å dirigere trafikk gjennom flere land
 2. kamuflasjemodus der til og med Internett-leverandøren din ikke vet at du bruker en VPN
 3. Ingen grenser-funksjon som du kan skjule fra myndighetsovervåking

Det er også andre insentiver for denne tjenesten. Dette er hva jeg har oppdaget om denne VPN-tjenesten etter undersøkelser:

# Funksjoner Beskrivelse
1 Tor-kompatibilitet Ingen spesielle Tor-funksjoner.
2 Plassering av hovedkvarter Det ligger i noen gang sikre Britiske Virginia Islands
3 Innloggingspolicy Streng policy for ikke-logger
4 kryptering Den bruker raskere og sikrere AES 256 GCM-kryptering
5 servere Opptil 500+ servere
6 Fartsprøver Den er sikkert så rask som den hevder å være
7 Betalingsmetoder Kreditt- / debetkort sammen med den sikre Bitcoin

Avskjedsord

Hvis du leter etter den sikreste måten å bruke internett på, er det sikkert å bruke VPN med Tor-nettleser det ultimate svaret på bekymringene dine. Ettersom sikkerhet over internett er avgjørende, er det bedre å utstyre deg med en av de legitime VPN-tjenestene som er oppført her.