UC Nettleserveiledning – Beste tips og triks i 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

UC Nettleserveiledning - Beste tips og triks i 2019


I dag er det mange som velger UC Browser fordi de vet at det er en av de raskeste og beste nettleserne for forskjellige operativsystemer. Dette er de viktigste årsakene til at millioner av mennesker rundt om i verden bruker det til daglig.

Hvis du leser denne artikkelen, betyr det at du er blant dem eller på det punktet å bli. Alle internettbrukere elsker UC-nettleser for pc takket være mange avanserte funksjoner levert av utvikleren og den enkle å bruke.

UC Browser er fullpakket med mange gode tillegg og utvidelser som ikke mange lignende nettlesere kan tilby sine brukere. Du kan bruke UC Browser for å oppfylle alle hovedkravene i 5-10 forskjellige apper samtidig. Det er viktig å understreke at UC Browser ikke bare er en vanlig nettleser, ettersom den tilbyr mange flere funksjoner som alle kan forvente.

Som vi nettopp har nevnt tidligere, er UC Browser mer enn en nettleser. Det er mange tillegg og utvidelser, som er forhåndsbygget i det, og de gjør denne nettleseren veldig spesiell. Du kan bruke den både på din personlige datamaskin eller Android-enheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett, etc. Selv en kjent Google Chrome er bare en enkel nettleser med et begrenset antall funksjoner sammenlignet med UC-nettleseren.

I denne artikkelen skal vi vise deg og forklare de beste funksjonene i UC Browser, i tillegg til tips og triks for å gjøre surfing på internett mye raskere, enklere og morsommere. Mange brukere av UC Browser er ikke så mye klar over denne moderne og oppdaterte nettleseren. Denne artikkelen er utelukkende skrevet for deg som vil bruke denne nettleseren på sitt fulle potensiale. Så det er på tide å hoppe raskt inn i detaljene. Hvis du er interessert, fortsett å lese.

UC Nettleserveiledning - tips og triks

UC Nettleserveiledning - Beste tips og triks i 2019

Blokker annonsefunksjon

Vi er alle irriterte over nettsteder som er overbelastet med irriterende reklame. Det er en enorm virksomhet, og folk tjener store penger på å skyve annonsene sine overalt hvor det er mulig. Det gjøres utelukkende for å tjene penger og ikke for å tjene lesere i det hele tatt.

I en slik situasjon er vi alle lei av dårlige og stygge annonser, i tillegg til selvinstallerende applikasjoner. Det er ganske vanlig at slike annonser automatisk endrer innstillingene for nettleserinnstillingene og Hjemmesiden til et annet nettsted. Det er her UC Browser kan hjelpe deg mye med å bli kvitt annonser og gjøre surfeopplevelsen din begeistret. Du bør aktivere Ad Block-funksjonen fra innstillingene til UC Browser. For å aktivere funksjonen, gå til "Verktøy" > “AdBlocker” og aktiver det.

Snapshot-funksjon

Noen ganger er det veldig praktisk å ta skjermbilder av individuelle websider og sende dem til vennene dine. De kan være nyttige i et læringsformål også. Du kan ta et fullstendig skjermbilde ved å trykke på av / på-knappen og volum ned-knappene.

Imidlertid, hvis du vil bruke noen grunnleggende redigeringer, bør du gå til “Snapshot” -alternativene, som lar deg ta et skjermbilde og gjøre rask redigering. Det er mulig å legge til morsomme karakterer og annet tekstinnhold på det tatt bildet før du lagrer det på enheten din og beskytter det. For å ta et stillbilde / skjermbilde, må du gå til “Verktøy” og trykke på “Skjermbilde” -alternativet.

Nå er det mulig å beskjære og velge hvor mange porsjoner du trenger i skjermdumpen. Etter redigering er skjermdumpen klar til å sendes til vennene eller kollegene.

Nattmodusfunksjon

Dette er en av de beste funksjonene i UC Browser. Denne funksjonen vil gjøre deg til en avhengig bruker til UC Browser. Mange mennesker surfer på natten om natten. Så når det skjer, er det vanligvis ikke lys i rommet. Det er forferdelig for synet ditt å se og lese teksten i høy kontrast og lysstyrke.

Bruk nattmodusfunksjonen til å evaluere alvorlige øyeproblemer. Ved å bruke denne funksjonen vil UC Browser automatisk gjøre bakgrunnen svart, noe som vil redde øynene dine fra tretthet. For å aktivere nattmodus, må du trykke på tre horisontale linjeikoner nederst på websiden og klikke på alternativet “Natt”.

UC Nettleserveiledning - Beste tips og triks i 2019

Ulike temaer

Tilpasning er en av de beste delene av UC Browser. Utvalget av temaer er virkelig fascinerende. Du kan endre temaet for vår nåværende layout, endre bakgrunnen eller legge til et helt nytt. Du kan justere lysstyrken og kontrasten.

Det er til og med mulig å bruke bildene eller bildene dine eller lastet dem ned fra Internett og bruke dem som bakgrunn. For å aktivere et nytt tilpasset tema, må du trykke på det tre horisontale linjeikonet nederst på siden og trykke på alternativet “Temaer”. Nå må du bare velge det temaet du liker mest.

Bruk Desktop Website-modus

Hvis du vil se et bestemt nettsted i Desktop Mode, som tilbyr en eliteutgave av websiden, kan UC Browser hjelpe deg.

Hurtigvalgfunksjon

Hvis du bruker standardversjonen av UC Browser, har du kanskje lagt merke til at det er noen snarveier på nettstedet, som er plassert på startsiden. Det er mulig å legge til en ny ved å erstatte de du ikke bruker. Du må bare trykke lenge på et ikon. Nå må du oppgi ønsket nettadresse og navn for å konfigurere det. Dette er en praktisk funksjon i tilfelle du besøker noen nettsteder med jevne mellomrom. Så kan du besøke favorittnettstedet ditt med et enkelt trykk. 

Funksjon for sosial deling

Du kan dele hvilken som helst webside med vennene dine med UC Browser. Du må trykke på delingsknappen og velge mediet for å dele den. Merk at noen nettsteder ikke har et delingsalternativ aktivert i det. I et slikt tilfelle kan du bruke den innebygde funksjonen til å dele hvilken som helst webside på din sosiale medieprofil med bare et trykk. Deling gjort har aldri vært så enkelt.

Søk etter ord innenfor siden

UC Browser lar deg se etter bestemte ord på en webside. Det er her denne funksjonen i UC Browser kommer godt med. Mange studenter og forfattere elsker det og bruker det regelmessig.

QR Code Scanner

Du kan skanne QR-koden til ethvert produkt for å finne detaljert informasjon om den. Du kan få tilgang til QR Code Scanner i “Tools” -delen ved å velge “QR Code Scanner.” Dette er en veldig nyttig funksjon hvis du jobber med markedsføring og vil vite om forskjellige varer mer.

Konklusjon

Nå er vi klare til å pakke alt sammen. Du vet alle de viktigste funksjonene i UC Browser. Forhåpentligvis likte du denne artikkelen, og du vil prøve UC Browser til dine daglige utdannings- eller forretningsbehov. Hver bruker vil finne noe nyttig i det fordi utvikleren gjorde sitt beste for å tilfredsstille behovene til alle. Det er et utmerket alternativ til andre nettsteder, for eksempel Chrome, Opera, Firefox, osv. Hvis du har oppdaget noen ekstra nyttige funksjoner, gi oss beskjed i kommentarfeltet. Slik informasjon er verdifull for oss, og vi vil dele den med brukerne med stor glede.