Verktøy for DNS-lekkasjetesting UTSATT – Verktøy som villeder brukere

[ware_item id=33][/ware_item]

I denne artikkelen, vi vil opplyse om det faktiske DNS-lekkasjetest verktøy som er villedende eller villede brukere til å forstå faktisk statistikk bak DNS Leak. Men det er ekte verktøy for DNS-lekkasjetesting som fungerer perfekt og avslører de virkelige fakta, men det er få andre topprangerte verktøy som viser det faktiske tallet, men som leker med brukerens bekymringer for tekstlige villedende fakta og selger sine egne tjenester.


Heldigvis kan du enkelt skille de autentiske verktøyene ved å bedømme de viste statistikk og fakta om DNS-lekkasje. Det vil si når du kjører DNS-test med VPN-tilkobling, skal den viste informasjonen være fra VPN-leverandøren din. Likevel, hvis du ser en ekte stat som ISP-serveren din eller ekte IP, lekker DNS-en.

Kort oversikt

DNS eller Domain Name System er det samme som katalogen for internett i systemet. Gjennom DNS-servere blir webadressene endret fra setninger til IP-skjema, og så vises du med den forespurte websiden.

Når du oppgir URL-en i nettleseren din, sender den forespørselen til systemets DNS. Stort sett er systeminnstillingen festet til ISP-DNS, men du kan endre DNS-serveren etter ditt eget valg. Dette er en viktig ting for alle internettbrukere som;

  • ISP-serveren gir en grundig rapport om internettaktiviteten til internettleverandøren.
  • Internetthastigheten din kan være bedre med andre servere som Google DNS-server eller OpenDNS-servere.
  • Hvis VPN-enheten lekker DNS enn du er på en sikker side, da informasjonen ikke kommer til internettleverandøren din.

Her er den forklarende VIDEO:

Hva er VPN DNS Leak?

Hvis du bruker et sikkerhetsverktøy som VPN, er det mest sannsynlig at du synes deg selv som trygg, men det er ikke tilfelle. Mange VPN-er er sårbare for DNS-lekkasjer, og du bør være oppmerksom på slike personvernproblemer ved å kjøre DNS-lekkasjetest.

Når du kobler til et VPN, blir alle dine DNS-forespørsler sendt til de anonyme VPN DNS-serverne. Noen ganger holder en VPN imidlertid ikke kontroller av DNS-spørsmål, og de blir overført til ISP-DNS til tross for VPN-tilkobling. Det er det vi kaller "VPN DNS Leak".

For å identifisere DNS-lekkasjen, må du koble VPN-en og deretter kjøre DNS-lekkasjetesten. Hvis de viste IP-adressene eller plasseringen ikke stemmer overens med serverne du får med VPN-leverandøren, kan det hende at DNS-enheten din lekker. Du kan også sjekke om noen av resultatene samsvarer med din virkelige IP, beliggenhet eller Internett-leverandør, og hvis det er tilfelle, lekker IP-adressen din.

Hvordan utføre DNS-lekkasjetest

Metoden for å sjekke DNS-lekkasje er virkelig enkel. Alt du trenger å gjøre er å få tilgang til et autentisk og legitimt DNS-testverktøy og utføre følgende trinn.

  • 1. trinn: Gå til verktøystedet.
  • 2. trinn: Nå kobler du til VPN og klikker på nettstedets DNS-testknapp.
  • 3. trinn: Etter testen jeg fullførte, vil du se noen av IP-adressene og stedene. Hvis noe av IP-en er den samme som din enn VPN-en ikke er tilkoblet, eller det lekker DNS.

Finn de autentiske DNS-testverktøyene

Med økningen av VPN-er øker også manglene og sårbarhetene blant dem. Derfor blir noen av tjenestene introdusert for å hjelpe internettbrukere med å finne ut av slike feil. Dessverre er disse tjenestene ledsaget av noen av verktøyene som villeder brukerne, og det kan være av mange grunner.

  • Verktøyet promoterer kanskje en spesifikk VPN-tjeneste ved bare å vise sikre resultater for den VPN-en.
  • Teststedet har sin egen VPN, og de varsler alle andre VPN-er som er utsatt for personvern.
  • Nettstedet kan også ha noen mangler ved at det ikke kan utføre den perfekte testen.

Derfor har vi gjennomført en grundig undersøkelse av noen av de fremtredende testverktøyene. Her er resultatene vi har funnet.

# 1 - DNS Leak Tool av VPNInsights.com

DNS-testverktøyet på dette nettstedet har de mest nøyaktige resultatene, og de har vist autentisk informasjon om alle VPN-tjenestene. Vi har ikke funnet noen skjulte skript eller tilknytning til noen VPN-tjeneste.

Prosessen vi har konkludert med denne oppfatningen er at advarselen er nøyaktig og samsvarer med de viste resultatene.

Verktøy for DNS-lekkasjetesting UTSATT - Verktøy som villeder brukere

# 2 - DNS Leak Test av DNSleaktest.com

DNS-lekkasjetest er også et legitimt verktøy med stort sett nøyaktige resultater. Testen deres måler alle tjenestene likt uten diskriminering eller skjevheter. De viser også en kort detalj om den utførte testen, slik at brukeren kan skildre den virkelige situasjonen.

DNS-lekkasje-test

# 3 - DNS Leak Test av IPLeak.net

Når vi testet IPleak.net med forskjellige VPN-er, virker resultatene tilfredsstillende, og de utfører en grundig test for DNS-forespørsler.

De viser heller ikke at DNS-enheten din lekker eller ikke. I stedet gir de bare detaljert informasjon og guider brukerne om hvordan de kan skildre VPN-effektiviteten og det faktum at DNS lekker eller ikke.

DNS Leak Test - ipleaknet

Bekreftet villedende DNS-lekkasjeverktøy

Her er de topprangerte DNS Lekkasjeverktøyene som er involvert i å villede brukerens og selge deres tilknyttede VPN-leverandør.

# 1 - DNS Leak Test av DNSleak.com

DNSleak.com er tilsynelatende et uavhengig verktøy; Vi har imidlertid sett noen vanlige resultattrender mens vi kjører testen med forskjellige VPN-er.

For de fleste VPN-er viser de en ansvarsfraskrivelse “Ser ut som om DNS-en din lekker ...” med en rød farge. Likevel, med de samme VPN-ene viser ikke de legitime nettstedene som VPNInsights og IPleak.net slike resultater. Men da PIA (Private Internet Access) VPN ble koblet til, viser ansvarsfraskrivelsen sikker DNS.

En annen forvirrende ting er at ingen av detaljene viser DNS-lekkasje, men de fortsetter å vise den røde varslingen med andre VPN-er.

Med annen VPNMed PIA VPN
Verktøy for DNS-lekkasjetesting UTSATT - Verktøy som villeder brukere Verktøy for DNS-lekkasjetesting UTSATT - Verktøy som villeder brukere

# 2 - DNS-lekkasjetest av ExpressVPN

Mens vi testet DNS-lekkasjene med dette verktøyet, har vi sett noen fremtredende mønstre. Det vil si at når en anerkjent VPN annet enn ExpressVPN er tilkoblet, blir resultatet som vises rødt. IP- og posisjonslisten samsvarer imidlertid ikke med den virkelige IP-informasjonen.

På den annen side, når vi koblet til ExpressVPN, viser de et grønt resultat mens den viste informasjonen var den samme som den forrige. Det betyr at IP-adressene ikke samsvarer med den virkelige IP-adressen.

Først LookWith andre VPNWith ExpressVPN
dns lekkasjetest dns lekkasjetest - falske   Verktøy for DNS-lekkasjetesting UTSATT - Verktøy som villeder brukere

Likevel kan en slik tjeneste forvirre brukeren med disse kontrasterende skjermene.

# 3 - Astrill VPN lekkasjetest

Dessverre favoriserer dette verktøyet også deres egen VPN-tjeneste ved å vise positive resultater for det og det negative resultatet for de fleste andre VPN-tjenester.

Verktøy for DNS-lekkasjetesting UTSATT - Verktøy som villeder brukere

Håper du får troverdige resultater nå og utover

Denne informasjonen som vi har dekket om i artikkelen kan være ny for mange, men den er ikke uforutsigbar. De fleste av oss må tenke oss om at noen testverktøy, spesielt de som har sin egen tjeneste, kan være favoriserer deres produkt, og det er det vi fant mens vi testet disse verktøyene..

Derfor anbefales det alle internettbrukere å teste DNS-problemer gjennom et autentisk verktøy. Det er imidlertid enda bedre å dobbeltsjekke DNS-lekkasje med noe annet verktøy også.