VPN Over TOR | Hvilket er sikrere å bruke?

[ware_item id=33][/ware_item]

Det er ganske lange debatter som pågår i disse dager; Jeg tenkte at jeg kanskje oppsummerer det lille. De fleste blir forvirret over arbeidsmiljøet i Tor-nettverket.


Jeg har nettopp funnet ut at folk fortsetter å søke etter ting som;

 • Tor over VPN?
 • Løk over VPN?
 • Tor + VPN hva du kan forvente?
 • TOR mot VPN, som er den beste?

Hvis du har samme type spørsmål i tankene, fortsett å lese ...

Tor mot VPN | Hva er den viktigste forskjellen?

Den første tingen å forstå er Tor og VPN totalt forskjellige nettverk.

Der Tor gir anonymitet gjennom;

 • Ingen sporing tillatt gjennom nettleseren
 • Sikre dine fotavtrykk
 • Gi en annen identitet fra sine egne servere
 • Lag-til-lag-beskyttelse
 • Ingen begrensninger på noe nettsted

Folk blir for det meste forvirret av dette, når de ser en annen IP, og tilgang til et blokkert nettsted. Det er en av funksjonene som tilbys av VPN, men det handler ikke om det.

Slik fungerer Tor

Det er ikke en enkel ting å bli kjent med så enkelt. Tor bygger en forbindelse mellom enheten din til sitt eget løknettverk. Etter at den er koblet til, vil den føre alle nettlesingsdataene dine gjennom sitt eget stafett- og nodesystem.

Eksempel: Hvis du treffer “facebook.com” ved å bruke Tor, vil den sende den forespørselen, selv om dens forskjellige lag med noder til den nådde ønsket sted, i dette tilfellet er Facebook-serveren.

Ved å dirigere trafikknoden din til noden, vil det vanskelig å finne ut hvor den forespørselen kommer fra.

Hva er problemet med Tor?

Det er mange problemer mens du surfer rundt på Tor-nettverket. Her er noen eksempler;

 • Patetisk brukeropplevelse
 • Tilkoblingsbygg tar flere minutter å koble seg til
 • Nettleshastigheten redusert med 70%, noe som er veldig frustrerende
 • INGEN datakryptering gitt
 • Du kan se at du bruker Tor Browser

Dette er de vesentlige problemene med nettleseren Tor, hvis du er ute etter anonymitet, bruk VPN + Tor. Det er den beste kombinasjonen å bruke.

La oss snakke om VPN (Virtual Private Network)

VPN (Virtual Private Network)

VPN er den beste teknologien som gir datakryptering, ved å bruke en VPN kan du kryptere all Internett-trafikken på en gang. Som om du bruker Tor, vil det bare gi anonymitet i nettleserhistorikken eller søkene dine. Men VPN leverer den fullstendige krypteringsprotokollen til enheten eller systemene dine.

Slik fungerer VPN:

Det er en avansert teknologi som tilbyr kryptering. VPN gjør nesten samme oppførsel som Tor. VPN kobler deg først til sin egen server som du valgte. Når du har blitt med, vil den drive hele internett gjennom den tunnelen.

Som Tor-prosessen gjør VPN nesten det samme. Det vil føre internetttrafikken din gjennom et annet lag, men i tilfelle av VPN, vil den bli kryptert med kryptering.

Eksempel: Hvis du treffer “facebook.com” når du koblet til VPN-tjenesten, vil den pakke denne forespørselen med krypteringsprotokoll og se slik ut “% ^ HgyE ^ rH * $ 3 $” og deretter sende til Facebook-serveren. VPN tilbyr 256bit-kryptering som også er kjent som militær-kryptering; ingen finner ut hva som var det.

Funksjoner i VPN:

VPN kommer med noen av de flotte funksjonene hvis du bruker en pålitelig VPN-leverandør. Ellers er det en betydelig risiko. Mange falske VPN-leverandører er involvert i hacking av brukerdata.

 • 256 bit krypteringsprotokoller
 • Fjern blokkeringen av det du ønsker
 • Se amerikanske Netflix hvor som helst
 • Andre streamingkanaler er også tilgjengelige
 • Anonym og sikker surfing
 • Last ned ubegrensede torrenter
 • Drepsbryter og DNS-lekkasjebeskyttelse inkludert

Merk: bare velg en pålitelig VPN-leverandør som faktisk leverer den typen ting. Ikke bli involvert i gratis og falske ting.

Problemer med VPN:

VPN-er er utvilsomt gode sikkerhetsverktøy. Imidlertid kan det fortsatt være små problemer med å bruke en VPN-tjeneste som:

 1. Mange VPN-leverandører hevder å tilby streng sikkerhet og en enda streng loggføringspolicy. Imidlertid har de endt med å misbruke personvernet til brukerne.
 2. VPN-er er ikke tilgjengelige av alle, da du må betale for å abonnere på en tjeneste. Ofte er disse betalingene høye, og derfor kan ikke alle bruke dem
 3. Noen VPN-leverandører tilbyr utmerkede tjenester; ha imidlertid en lyssky loggføringspolicy, da de kan beholde noen deler av informasjonen din og selge den.
 4. Ikke alle VPN-leverandører tilbyr de beste krypteringene. Noen kan gi svak kryptering som igjen er dårlig for sikkerheten.

Selv om disse problemene virkelig er noe å ta i betraktning, er det imidlertid å bruke en legitim VPN-tjenestebil for å overvinne dem

VPN + Tor / hva du kan forvente?

Tor og VPN anses begge for å være viktige sikkerhetsverktøy. Begge kan brukes til å få personvern og anonymitet på nettet. Hva skjer derfor når du kombinerer begge sammen?

Jeg testet ut denne teorien og akkurat som mine forventninger; resultatet er virkelig bra. Dette fordi de, når de er kombinert, kan sikre personvern og sikkerhet mye mer effektivt, ettersom VPN avbryter alle negativitetene ved TOR.

Slik at du er klar over at Tor bare beskytter dataene dine med et lag med skjul som faller så fete i endeknuten, hvoretter dataene fortsetter å være ubeskyttet. Hvis du nå bruker Tor med en VPN, øker beskyttelsesnivået etter hvert som VPN-er lager en kryptert tunnel som informasjonen reiser gjennom. Derfor er enhver sjanse for snoopere, snooping på dataene dine eliminert.

Bortsett fra det, med Tor, kan du ha opplevd at hastighetene på forbindelsen blir betydelig lave. Dette kan være på grunn av Internett-leverandørene som oppdager bruken av Tor og begynner å strupe båndbredden din.

Imidlertid, med en VPN, vil Internett-leverandøren din ikke være klar over reaktiviteten din helt på grunn av den krypterte tunnelen. Derfor vil det ikke gass. På denne måten vil du ikke oppleve noen hastighetsproblemer.

Tor over VPN- som er bedre?

Å velge hvilket sikkerhetsverktøy du kan velge kan til tider være et vanskelig valg å vurdere. Derfor har jeg samlet en tabell som oppsummerer alt og lar deg velge med omhu. Jeg har vurdert hver funksjon med en "ja" og "nei" kommentar

S.No Funksjoner du bør vurdere VPN TOR
1 Bla gjennom hastighet Ja Nei
2 Kompatibilitet på forskjellige plattformer Ja Nei
3 P2P fildeling (Torrenting) Ja Nei
4 Anonymitet Ja Ja
5 Datakryptering Ja Nei
6 Brukervennlig Ja Nei
7 Enkelt på lommeprisen $ 2.6 / m Nei
8 Omkjøringsbegrensning Ja Ja
9 Support team Ja Nei

Avsluttende ord

Tor og VPN er begge gode verktøy for å skaffe personvern og sikkerhet. Imidlertid kan det hende at du nå har et tydeligere bilde av hvilket verktøy du bør gå til. Uansett hvilket verktøy du velger VPN-er eller Tor, må du sørge for at personvernet ditt over internett forblir intakt.