10 parasta ilmaista VPN-palveluntarjoajaa 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Internetin käyttäjät kokevat äärimmäisiä online-rajoituksia ja tietosuojauhkia kohti parhaita yksityisyyden suojatyökaluja, joihin VPN on kiinnittänyt erityistä huomiota. Vaikka on olemassa joitakin luotettavia VPN-palveluntarjoajia, joilla on hyvät käyttäjäarvostelut, useimmat ihmiset kokeilevat ilmaisia ​​VPN-palveluita.


Valitettavasti tuhansista ilmaisista VPN-palveluista vain muutama voitaisiin luetella parhaiden ilmaisten VPN-palveluntarjoajien joukossa, jotka ylläpitävät samalla hyvää käyttökokemusta. Voimakkaiden verkkohyökkäysten lisääntyessä monet haitallisista teoista ovat vääriä VPN-palveluita. Siksi olemme suodattaneet parhaat ilmaiset VPN-palvelut, jotka olemme kokeilleet ja nähneet käyttäjien hyviä arvosteluja.

VPN-palvelu tarjoaa sinulle nimettömän salaamalla tiedot ja muuttamalla IP-osoitettasi. Nämä suojausominaisuudet auttavat sinua saamaan paremman verkkokokemuksen ilman yksityisyyden suojaa.

Tässä on luettelo parhaista ilmaisista VPN-palveluntarjoajista, jotka olemme valinneet auttamaan sinua valitsemaan tuottavan ja tehokkaan.

10 parasta ilmaista VPN-suositusta - päivitetty 2018

CyberGhost VPN

Plussat:

 • 256-bittinen OpenVPN-salaus
 • Ei kirjautumiskäytäntöä
 • Tapa kytkin
 • Bitcoin-maksutapa

Haittoja:

 • Nopeusvirheet useiden samanaikaisten yhteyksien takia
 • Tehokkuus riippuu hinnoittelusuunnitelmista

CyberGhost VPN on ensimmäinen valintamme parhaista ilmaisista VPN-palveluista. Se on maailmanlaajuisesti suosittu VPN-palveluntarjoaja, jolla on lähes 3,5 miljoonaa käyttäjää. Tämä on romanialainen VPN-palveluntarjoaja, jolla ei ole kirjautumiskäytäntöä asiakkailleen. CyberGhost on ISO-sertifioitu VPN, jolla on selkeä läpinäkyvyyskäytäntö, johon tilaajille on helppo pääsy.

CyberGhostin tarjoamat turvaominaisuudet tekevät kuitenkin myös harkinnan arvoisen. Se tarjoaa 256-bittisen AES-salauksen käyttäjän tietojen salaamiseksi. Lisäksi ominaisuudet, kuten Kill-kytkin ja Pv6 / DNS-vuodonsuojaus, tekevät siitä vahvasti suojatun ilmaisen VPN-palveluntarjoajan.

Suosion lisääminen on sen P2P-tiedostojen jakamistuki ja tehokkaiden suojausprotokollien tarjous, mukaan lukien (OpenVPN, PPTP ja L2TP / IPSec).

Free CyberGhost VPN -paketti on kuitenkin saatavana Windowsille, Macille ja Androidille. Lisäksi ilmaista versiota käyttämällä saat häiritseviä mainoksia ja markkinointitavaroita.

Betternet VPN

Plussat:

 • Nollahakukäytäntö
 • Ilmaiset VPN-selauslaajennukset
 • Ei piilotettuja maksuja
 • Rekisteröinti ei ole tarpeen

Haittoja:

 • Ei saatavilla laitteille, joissa on Mac ja Linux

Betternet VPN on palvelu, joka on jo houkutellut monia Internetin käyttäjiä ja saavuttanut valtavan suosion. Sillä on maailmanlaajuisesti yli 38 miljoonaa asiakasta, jotka kasvavat vauhdilla. Syy pitää sitä yksi parhaimmista ilmaisista VPN-palveluista on sen täysin ilmaiset palvelut.

Se ei kuitenkaan ole ainoa ominaisuus, joka houkuttelee asiakkaita ympäri maailmaa. Sen tarjoamat turvaominaisuudet ovat myös huippuluokan maksettujen VPN: ien tarjoamat. Se salaa käyttäjätiedot AES 256-bittisellä salauksella OpenVPN-protokollassa ja 128-bittisellä AES-CBC-salauksella IPSec-protokollassa..

Betternet VPN: llä on nolla lokikäytäntö, joka pitää asiakkaan yksityisyyttä tärkeänä. Se vain kerää tietoja, kuten päivässä siirretyn tiedon kokonaismäärän ja käyttäjän yhteysajan.

Voit käyttää tätä VPN: tä laitteissa, joiden käyttöjärjestelmä on esimerkiksi iOS, Android ja Windows 7/8/10. Älypuhelimissa voit käyttää omaa Hexatech-matkapuhelinsovellustaan ​​nopeisiin ja turvallisiin palvelinyhteyksiin.

Hotspot Sheild VPN

Plussat:

 • Tarjoaa yhteydet viiteen laitteeseen samanaikaisesti
 • OpenVPN-protokolla 256-bittisellä salauksella
 • Haittaohjelmien suojaus

Haittoja:

 • Rajoitettu joillekin sivustoille ja kaikille palvelimille, jotka eivät sijaitse Yhdysvalloissa

Yksi parhaista ilmaisista VPN-palveluista, jotka saavat käyttäjän huomion, on Hotspot VPN -toimittaja, jolla on yli 10 miljoonaa tilausta. Se tarjoaa käyttäjille turvallisen selauskokemuksen verkossa. Peittämällä todellisen IP-osoitteen, käyttäjille annetaan täydellinen nimettömyys, mikä eliminoi mahdollisuuden joutua kiinni tietoverkkorikollisuuteen tai snooping silmiin.

Se tarjoaa tietojen salauksen OpenVPN-protokollan kautta 256-bittisellä AES-salauksella. Hotspot-kilpi sisältää haittaohjelmien suojauksen lisäominaisuuden, joka voi estää melkein 3,5 miljoonaa laitonta sivustoa.

Hotspot VPN: n haittapuoli on, että se ei tue sellaisten protokollien käyttöä, kuten PPTP tai L2TP / IPSec, ja sillä on päivittäinen kaistarajoitus. Hotspot VPN: n ilmaisen version käyttäjien mukaan se voi sisältää myös ärsyttäviä mainoksia. Et voi käyttää suosittuja suoratoistosivustoja, kuten Netflix tai Hulu.

ZenMate VPN

Plussat:

 • Estää haittaohjelmat
 • Tapa kytkin
 • Ei DNS-vuotoa

Haittoja:

 • P2P-tuki ei ole käytettävissä

Parasille ilmaisille VPN-palveluillemme ZenMate VPN on yksi suosituksista. Sen tarjoamat yksityisyysominaisuudet tarttuvat käyttäjän huomioihin. Asiakkaat voivat käyttää Tapa-kytkimen vaihtoehtoa aina, kun yhteys äkillisesti katkeaa. Haittaohjelmien estäjän avulla voit pysyä suojassa tietoveroriskeiltä.

ZenMate VPN ei kuitenkaan tarjoa suosittua AES 256-bittistä VPN-salausprotokollaa. Sen sijaan se salaa käyttäjätiedot AES 125: n kautta. Ja sitä varten VPN-palveluntarjoajat väittävät tämän protokollan olevan nopeamman ja turvallisemman protokolla..

ZenMatea käytettäessä IP: täsi, DNS ja WebRTC on suojattu vuotoilta. Lisäksi tämä VPN pitää rajoitetun määrän käyttäjätietoja yhteyslokeilla.

Se ei tue P2P-tiedostojen jakamista, mikä tekee siitä sopimattoman VPN: n käytettäväksi torrentia varten. ZenMate antaa pääsyn palvelimille, jotka sijaitsevat 4 maassa, kuten Saksassa, Romaniassa, Hongkongissa ja Isossa-Britanniassa. Voit kuitenkin käyttää muita palvelimia niiden premium-palveluilla.

Windscribe VPN

Plussat:

 • Tapa kytkin
 • DNS-vuodonsuojain
 • P2P-tuki
 • Suojattu Wi-Fi

Haittoja:

 • Rajoitettu tiedonsiirto jopa 10 Gt
 • Yhdistää yhden laitteen kerrallaan
 • Ei Android-asiakkaita

Windscribe VPN huolimatta siitä, että se on uusi markkinoilla, on saanut suosion, joka on tehnyt siitä parhaita ilmaisia ​​VPN-palveluita. Se tarjoaa AES 256-bittisen vahvan salauksen avoimella protokollalla. Se tarjoaa myös SHA 512 -todennuksen ja tehokkaan RSA 4096-kättelyn. Kaikilla näillä huippuluokan suojausominaisuuksilla se on yksi turvallisimmista ilmaisista VPN-palveluista.

Lisätyt suojausominaisuudet, kuten DNS-vuodonsuojaus ja tappikytkin, tekevät käyttäjän verkkokokemuksesta paljon paremman. Windscribe tarjoaa myös suojan, kun olet yhteydessä julkiseen Wi-Fi-verkkoon.

Yksi Windscriptin tarjoamista ainutlaatuisista ominaisuuksista on sen Secure.link, jonka avulla voit näyttää useita kappaleita, joita on vieraillulla verkkosivulla.

Kun muodostat yhteyden tähän ilmaiseen VPN: ään, voit nauttia torrentista ja P2P-tiedostojen jakamisesta altistumatta IP-osoitteen näytön kautta.

Tämän VPN-palvelun haittapuoli on kuitenkin se, että palvelimiin yhdeksässä maassa, kuten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Hongkongissa, Ranskassa, Saksassa, Luxemburgissa ja Alankomaissa, pääsee vain. Lisäksi Windscriptin käyttäjät voivat käyttää vain 10 Gt: n dataa.

Mutta tyydyttävä syy tämän ilmaisen VPN-palvelun käyttöön on, että sitä voidaan käyttää suosittujen laitteiden, kuten Android, iOS, Linux, Windows ja Mac, kanssa..

Spotflux VPN

Plussat:

 • Keskimääräistä nopeutta suurempi
 • AES 256-bittinen tietojen salaus
 • Rajoittamaton kaistanleveys

Haittoja:

 • Ei salli samanaikaisia ​​yhteyksiä
 • Välityspalvelimen manuaalinen määritys
 • Mainosten estäminen ei ole käytettävissä

Rajoittamaton kaistanleveys ja sopiva nopeus voitiin kuvitella vain maksetussa VPN-palvelussa. Spotflux VPN on kuitenkin yksi parhaista ilmaisista VPN-palveluista, joka antaa käyttäjilleen sujuvan verkkokokemuksen. Lisäksi se tarjoaa pääsyn monille rajoitetuille verkkosivustoille.

Siinä on OpenVPN-palvelu protokollien PPTP, L2TP, SSTP ja IKEv2 kanssa. Spotflux on yhteensopiva muun muassa Mac-, iOS- ja Android-järjestelmien kanssa, mutta sen uskotaan olevan tehokas Windowsin VPN-verkko..

Tämä ilmainen VPN-palvelu sisältää suuren palvelinlaajennettavuuden yli 300 palvelimen kanssa lähes 25 maassa. Tämä ominaisuus yhdessä jaetun IP-osoitteen kanssa suojaa sinua Cyber ​​Goonien ja valtion virastojen seurannasta.

Spotflux VPN: n ilmaisella versiolla ei kuitenkaan voinut kytkeä useampaa kuin yhtä laitetta samanaikaisesti. Se ei myöskään tarjoa sinulle helppoa mainosten estämistä.

Samanaikaisesti et saa automaattista välityspalvelimen määritystä Spotflux VPN: n avulla. Lisäksi et voi valita palvelimen sijaintia, jos olet ilmaisen ohjelmiston käyttäjä. Silti on hieno vaihtoehto harkita, haluatko turvallisen selaamisen verkossa kuluttamatta rahaa.

TunnelBear VPN

Plussat:

 • Tehokas nopeus
 • Bitcoin-maksutapa
 • AES 256-bittinen tietojen salaus
 • Käyttäjäystävällinen

Haittoja:

 • Rajoitettu tiedonkäyttö 500 Mt kuukaudessa
 • P2P-tiedostojen jakaminen ei ole käytettävissä

TunnelBear VPN -palvelu tarjoaa erinomaiset suojausominaisuudet myös ilmaisilla palveluillaan. Siksi se on yksi parhaiden ilmaisten VPN-palveluntarjoajien joukosta.

TunnelBear VPN: n avulla sinulla voi olla helppo kokemus sen käyttäjäystävällisten palveluiden ansiosta. Se tukee laitteiden, kuten Windows, iOS, Android, Smart TV, Apple TV, Chromecast ja Ruko, yhdistämistä. Macissa se toimii kuitenkin suhteellisen tehokkaasti.

Tämän ilmaisen VPN-palvelun avulla voit valita minkä tahansa palvelimen 20 maasta itse. TunnelBear tarjoaa AES 256-bittisen tietojen salausprotokollan Windows-, OSX- ja Android-alustoille, mutta iOS: lla on SHA1-tietojen todennus, jolla on IPSec-protokolla.

Tämä VPN-ohjelmisto rajoittaa vain 500 Mt: n tiedonkäytön, mikä tekee siitä hieman riittämättömän videoiden katselemiseen ja pelien pelaamiseen. Kuitenkin, Twitterissä, joka koskee TunnelBear-ohjelmistoa, voit lisätä tietorajasi 1 Gt: ään.

TunnelBear VPN -palveluita voitaisiin tehostaa hankkimalla tarjoamansa widgetit. Voit esimerkiksi käyttää GhostBear -sovellusta parantaaksesi tietojen salausa, jolloin se on vähemmän alttiina snooping-silmien seurannalle. Laajennus, kuten TCP-ohitus, voi auttaa sinua välttämään tietovuotoja yhteyden pudottua.

VPNBook

Plussat:

 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • AES 256-bittinen tietojen salaus

Haittoja:

 • Tarjoaa vain 3 palvelinpaikkaa
 • Ei lisättyjä suojausominaisuuksia

Jos haluat VPN-palvelun, jolla sinun ei tarvitse kohdata nopeusongelmia, VPNBook on paras ilmainen VPN-palvelu, jonka valitset. Se mahdollistaa myös monien rajoitettujen verkkosivustojen lukituksen poistamisen pitämättä Internetin selailuliikennettä.

VPNbook kuitenkin tallentaa käyttäjän yhteysajan ja IP-osoitteet, jotka poistetaan automaattisesti viikon kuluttua. Lisäksi käyttäjille tarjotaan suosituimpia ja suojattuja tietoturvaprotokollia, kuten PPTP ja OpenVPN, joissa on AES 256-bittinen tietojen salaus.

VPNBook on yhteensopiva käytettäväksi sellaisten laitteiden kanssa, kuten Windows, Mac OS X, iOS, Ubuntu ja Android. Sillä on kuitenkin palvelimia vain kolmessa maassa, kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Saksassa.

VPNGate

Plussat:

 • Suuri palvelimen laajennettavuus
 • Ei aikarajoja
 • Tarjoaa suojausprotokollia, kuten SSL-VPN / SoftEther VPN -protokolla, L2TP / IPSec, OpenVPN ja Microsoft SSTP.

Haittoja:

 • Piilotettu turvallisuuspolitiikka

Se on VPN-palvelu, jonka on suunnitellut Tsukuban yliopiston japanilainen opiskelija, jolla ei ole paljon suosiota. Tähän asti se on kuitenkin saanut yli 100 000 latausta ympäri maailmaa.

Suojauksen tarjoamisen kannalta VPNGate on paras ilmainen VPN-palvelu kaikista. Tämä VPN-palvelu tarjoaa laajan valikoiman suojausprotokollia, kuten SSL-VPN / SoftEther VPN -protokolla, L2TP / IPSec, OpenVPN ja Microsoft SSTP..

Se on helppohoitoinen VPN-ohjelmisto, johon et tarvitse minkäänlaista rekisteröintiä. Vaikka se käyttää Wi-Fi-yhteyspisteitä, se tarjoaa sinulle turvallisuuden.

PrivateTunnel

Plussat:

 • Helppokäyttöinen
 • Laaja asiakaskunta

Haittoja:

 • Rajoitettu palvelimen sijainti
 • Suorituskyky jää joskus

PrivateTunnel on viimeinen suositus parhaille ilmaisille VPN-palveluille. Käyttäjien keskuudessa se on kuitenkin yksi ladattuimmista VPN-ohjelmistoista, ts. Yli 500 000 latausta.

PrivateTunnel on saatavana alustoille, kuten Windows, Mac, Android ja iOS. Se on ohjelmisto, jota käyttäjät voivat helposti käyttää. Haittapuoli, jota monet käyttäjät väittävät, on sen toisinaan heikko suorituskyky.

On ilmainen VPN-palvelu, joka on verrattavissa maksettuun VPN: ään

Vaikka onkin hyvä olla VPN-palvelu online-yksityisyydellesi sen sijaan, että olisit piilossa tällaisessa valtavien verkkouhkien tilanteessa. Sinulla on kuitenkin oltava selkeä käsitys viiveistä, joita ilmainen VPN voi jatkua.

On selvää, että ilmaiset VPN: t eivät sisällä niin nopeaa palvelua kuin maksetut. Useimmiten he asettavat kaistanleveyden rajoituksia, joiden vuoksi suoratoisto ja muut online-jutut voivat olla ärsyttäviä. Lisäksi ilmaisten VPN-palvelujen rajoitettu tieto estää sinua pelaamasta pelejä ja raskaaa sisältöä.

Ilmaista VPN-palvelua käytettäessä et myöskään varmista yksityisyydensuojakäytäntöjä ja tarjoamistaan ​​tietojen salausta. On kuitenkin mahdollista, että tällaiset VPN: t voivat sisältää haittaohjelmia ja häiritseviä mainoksia, jotka voivat seurata selaustoimintaasi ja asetuksiasi.

Rajoitettujen käytettävissä olevien palvelimien avulla voit kuitenkin rajoittaa tietyn määrän sisältöä. Tämän lisäksi monet ilmaisista VPN-palveluista eivät edes salli käyttäjien valita palvelinta omalla valinnallaan.

Viimeinkin, et ole koskaan varma, että tällainen VPN-ohjelmisto ei seuraa tietojasi, koska ne voivat tallentaa ja myydä tietojasi kolmansille osapuolille voiton saamiseksi.

johtopäätös

Paras ilmainen VPN-palvelu on loistava vaihtoehto henkilöille, jotka haluavat turvallisen verkkokokemuksen kuluttamatta rahaa. Täällä olemme tarjonneet sinulle kaikki tehokkaat vaihtoehdot ilmaisten VPN-ohjelmistojen valintaa varten.

Sinun tulisi kuitenkin olla varma siitä, että ilmainen VPN-palvelu ei voisi koskaan olla vaihtoehto maksullisen VPN-palvelun ominaisuuksille..