10 parasta SSL-palveluntarjoajaa, jotka ovat halpoja ja luotettavia

[ware_item id=33][/ware_item]

SSL-sertifikaatti on olennainen ja olennainen osa nykyaikaista verkkosivustoa, jota tarvitaan yrityksesi johtamiseen. On paljon tärkeämpää tehdä asiakkaistaan ​​turvallisia ja vieraanvaraisia, jotta he voivat antaa arkaluontoisen tiedon pelottomasti. Siksi kuluttajan kannalta on tarpeen etsiä ja valita yritys, jolla on vahvat jalansijat verkkokaupan alalla. Yrityksellä tulisi olla pitkäaikainen maine ja sen tulisi olla yksi parhaista SSL-palveluntarjoajista, joka toteuttaa laadukkaita palveluita.


Kuinka valita parhaat SSL-palveluntarjoajat?

Jokaisella yrityksellä on valtava vastuu asiakkaidensa tietojen suojaamisesta. Siksi käytäntö käyttää SSL-sertifikaattia kaikissa verkkosivustoissa pelkästään sähköisen kaupan verkkosivustojen sijaan on kasvussa. On kuitenkin olemassa useita tekijöitä, jotka tulisi ottaa huomioon valittaessa paras SSL-palveluntarjoaja. Seuraavaksi luetellaan joitain tärkeimpiä näkökohtia parhaiden SSL-tarjoajien valinnassa:

 • Korkea turvallisuustaso
 • Selaimen ominaisuudet
 • Takuumäärä
 • Luottamuspaikan sinetti
 • Salaussertifikaatin validointityyppi
 • Palautusoikeus
 • Koeaika
 • Antoaika

Mikä on SSL-varmenne?

SSL-varmenne luo turvallisen ympäristön online-yrityksellesi. Se auttaa myös pitämään asiakkaasi henkilökohtaiset tiedot turvassa. Verkkosivustot, kuten maksujärjestelmät, finanssi- ja pankkisektorit, ostosverkkosivustot jne. Vaativat kaikki SSL-sertifikaatin. Teknisesti nämä varmenteet ovat pieniä datatiedostoja, jotka on tuotettu suojaamaan tiedonsiirtoa, tapahtumia ja kirjautumisia jne. SSL-varmenne toimii sitomalla salausavain organisaation tietoihin digitaalisesti. Asennettuaan SSL-varmenne aktivoi automaattisesti HTTPS-protokollan. Siten se varmistaa verkkopalvelimen ja selaimen väliset suojatut yhteydet sekä 128-bittisestä 256-bittiseen armeijan luokan salaukseen.

Jos haluat tietää, mitkä ovat parhaat SSL-palveluntarjoajat, joita voit harkita verkkosivustosi salaamisessa, sinun tulee ottaa huomioon parhaat SSL-palveluntarjoajat, jotka olemme luoneet sinulle:

 1. Symantec Paras-SSL-palveluntarjoajat

Symantec on SSL-palveluntarjoajien tunnetuin ja luotettavin tuotemerkki. Tämä paras SSL-palveluntarjoaja projisoi Norton Secured Seal -sertifikaatin läpi jokaisella suojattavalla sivustolla. Muita Symantecin vaihtoehtoja ei ole vielä julkaistu. Symantec perustettiin vuonna 1991 ja vuonna 2010 se osti VeriSignin, joka on SSL: n maailmanlaajuinen johtaja. Tämä yhdistelmä tarjoaa rauhallisen suojauksen ja armeijan suojauksen.

Jotkut Symantec SSL -sertifikaateista sisältävät:

 • Symantecin turvallinen sivusto - $ 274,00 / vuosi. (Tallenna enintään $ 173,00)
 • Symantecin turvallinen sivusto EV: llä - $ 699,00 / vuosi. (Säästä jopa 392,00 dollaria)
 • Symantecin suojatun sivuston jokerimerkki - $ 1,582.67 / v. (Tallenna enintään $ 347,00)
 • Symantecin turvallinen sivusto - $ 221,67 / vuosi. (Tallenna enintään $ 30.00)
 • SSL-asennuspalvelu - $ 24.99 / v. (Tallenna enintään $ 24,01)

Symantec SSL -sertifikaattien avulla sinulla on välitön ja ilmainen pääsy myös joihinkin Premium-ominaisuuksiin. Siksi se tarjoaa täydelliset sivustoturvallisuuspaketit, jotka maailma on koskaan tuntenut. Jokainen Symantec-ratkaisu tarjoaa NetSecure Protection Plan -suunnitelman, jolla on alan suurin takuu. Tämä SSL-palveluntarjoaja tarjoaa myös haavoittuvuuden arvioinnin ja Seal-in-Search -ominaisuuden. Lisäksi se tarjoaa ilmaisen SAN: n perusverkkotunnukselle, jolloin voit suojata sekä www- että www-verkkotunnuksia. Symantec tarjoaa myös päivittäisen verkkosivustojen haittaohjelmien skannausominaisuuden ja suorituskykyä lisäävän elliptisen käyrän salaustekniikan (ECC)..

 1. GeoTrust Paras-SSL-palveluntarjoajat

GeoTrust on parhaiden SSL-tarjoajien joukossa ja se on maailman toiseksi suurin digitaalisten varmenteiden tarjoaja. Se on palvellut yli 100 000 asiakasta maailmanlaajuisesti. Perussalausvarmenne on saatavana hintaan 149 dollaria, joka vaihtelee jopa 745 dollariin EV (laajennettu validointi) SSL-sertifikaatille. Koska se on yksi parhaista SSL-tarjoajista, se tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea sekä takuu- ja palautuskäytäntöjä asiakkailleen.

Tämä SSL-palveluntarjoaja tarjoaa valikoiman maailmanluokan ja taloudellisia SSL-varmenteita. GeoTrust tarjoaa myös 256-bittisen salauksen asiakkaan yksityisyyden ja turvallisuuden parantamiseksi. QuickSSL Premium Wildcard -sertifikaatti liittyy EV: hen, joten sitä voidaan käyttää yhden tai useamman aliverkkotunnuksen salaamiseen. Siitä huolimatta salaustaso voi olla jopa 2048-bittinen, mikä varmistaa täydellisen yksityisyyden ja salassapidon. Lisäksi QuickSSL Premium SSL -sertifikaatin hankkiminen vie vain muutaman minuutin automaattisen todennuksen ja myöntämisprosessin takia.

Lisäksi GeoTrustilla on myös allekirjoitustuotteita sovelluksen allekirjoittamiseen digitaalisesti. Se sitoo myös ihmisiä ja asiakirjoja ja ottaa koodin eheyden langattomiin alustoihin. Siksi se edustaa uusinta tulevaisuuden tekniikkaa.

 1. Comodo Paras-SSL-palveluntarjoajat

Comodo on luokiteltu parhaimmaksi SSL-palveluntarjoajaksi, koska se on vakiinnuttanut asemansa varmentajana, joka tarjoaa SSL-varmenteita eri käyttäjille. Se on perustettu vuonna 1998, ja sen pääkonttori sijaitsee Jerseyssä, Yhdysvalloissa. Comodolla on valtava valikoima SSL-varmenteita, olipa kyse sitten yritysten verkkosivuilta kotimaisille käyttäjille jne. Se on auttanut suuria joukkoja organisaatioita ja yrityksiä turvaamaan tietonsa validoinnin ja todentamisen avulla. Comodo tarjoaa edistyksellisen huippuluokan suojauksen Comodo Device Managerilla Comodo Device Manager -ohjelman avulla paljastaaksesi verkkoosi piilotetut haittaohjelmat.

Comodo tarjoaa voimakkaasti alennettuja hintoja. Hintahaarukka, joka alkaa 64,95 dollarista ja saavuttaa jopa 359 dollaria EV SSL -sertifikaateille, sopii kaikkien käyttäjien budjettiin.

Verkkoyrityksessä luotettavin tapa turvata asiakastoimet on käyttää Comodo SSL -varmennetta. InstantSSL Premium -sertifikaatit ovat ammattitaidon lähde sähköisen kaupan verkkosivustojen turvaamiseksi. Lisäksi ne tarjoavat houkuttelevan visuaalisen varmuuden, joka auttaa luomaan asiakkaiden luottamusta. Jokaisella Comodo InstantSSL Premium -tilauksella on Trust Logo -sivuston sinetti, jonka avulla kävijät voivat vahvistaa yrityksesi käyttäjätiedot nopeasti. Tämä parantaa vierailijan tulosprosenttia, mikä johtaa keskimääräisen ostohinnan nousuun.

Comodo on epäilemättä yksi suosituimmista SSL-varmenteista 99,99%: n yhteensopivuutensa vuoksi.

 1. DigiCert Paras-SSL-palveluntarjoajat

DigiCert on yksi parhaista SSL-palveluntarjoajista ja se on suosituin tuotemerkki, kuten Amazon, NASA, Facebook, Yahoo jne., Joten se on kuuluisa myös kestävistä SSL-sertifikaateistaan. DigiCert tarjoaa jopa 2048-bittisiä SSL-varmenteita edulliseen hintaan.

Perus DigiCert SSL -sertifikaattia voidaan käyttää hintaan 156 dollaria vuodessa. Taas, jos haluat EV SSL -sertifikaatin, joudut maksamaan noin 500 dollaria vuodessa. Mutta maksamasi summa on vastineeksi saamiesi laadukkaiden palvelujen arvoinen. Määrä on oikeutettu, koska kaikki todistukset tarjoavat luottamusmerkinnät tunnistavat kaikki, riippulukon symboli ja vihreä osoiterivi.

 1. Thawte Paras-SSL-palveluntarjoajat

Thawte kuuluu myös parhaimpiin SSL-tarjoajiin. Sillä on asiantuntemusta korkealaatuisen SSL-sertifikaatin tarjoamisesta luotettavilla ominaisuuksilla. Tämä SSL-palveluntarjoaja tarjoaa varmenteita edulliseen hintaan. Alkaen 149 dollaria vuodessa, se tarjoaa 256-bittisen armeijan luokan salauksen ja jopa 600 dollaria vuodessa EV SSL -sertifikaateilleen. Jos kuitenkin ostat kahden vuoden Thawtelle, saat alennuksen kokonaislaskusta (ts. Noin 305 dollaria vähemmän).

 1. Hyvä isä Paras-SSL-palveluntarjoajat

GoDaddy tunnetaan periaatteessa suurimpana verkkotunnuksen rekisteröintiyrityksenä. Mutta sitä pidetään myös parhaana SSL-palveluntarjoajana, koska se tarjoaa SSL-varmenteita. SSL-sertifikaatit vaihtelevat 69,99 dollarista vakiopaketilla, kun taas se maksaa noin 89,99 dollaria Deluxe-paketilla.

GoDaddyn tarjoama asiakastuki on huomattava. Se tarjoaa myös rahat takaisin -takuun ja takuun kaikista menetyksistä, joita voi ilmetä voimassaoloaikana. Tämän vuoksi GoDaddy on yksi SSL-tarjoajien suosituimmista vaihtoehdoista.

 1. Verkkoratkaisut Paras-SSL-palveluntarjoajat

Yksi parhaimmista SSL-palveluntarjoajista, Network Solutions tarjoaa SSL-varmenteita edulliseen hintaan. Se osoittautuu todella edulliseksi sinulle, jos haluat ostaa SSL-varmenteen pitkään. Esimerkiksi kolmen vuoden kauden SSL-sertifikaatin voi ostaa vain 59,99 dollarilla vuodessa. Siksi hinnoittelu on todella taloudellista ja halvempaa kuin muut SSL-tarjoajat.

Network Solutionsin tarjoamat varmenteet tarjoavat 256-bittisen nopeuden salauksen. Se tarjoaa myös 99% selaintunnistuksen. Lisäksi Network Solutions tarjoaa myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea, joka sisältää myös online-chatin. Se tarjoaa myös nopeat liikkeeseenlaskuajat ja ilmaiset uudelleen julkaisut. Network Solutions tarjoaa luotettavuuden sinetin, jonka web-käyttäjät voivat helposti tunnistaa, koska tämä SSL-palveluntarjoaja on tunnettu ja luotettava tuotemerkki.

 1. RapidSSL Paras-SSL-palveluntarjoajat

RapidSSL on luotettu CA-varmentaja, joka on kuuluisa maailmanlaajuisesti. Jos sijoitamme tämän SSL-palveluntarjoajan online-maineen perusteella, tiedämme, että se on kaavion kärjessä. Se johtuu siitä, että Internet-tietoturvamarkkinoilla RapidSSL: ää pidetään luotettavimpana SSL-varmenteen tarjoajana.

RapidSSL: n tarjoamat SSL-varmenteet sisältävät käyttäjäystävällisen verkkokonsolin. Tämä verkkokonsoli yksinkertaistaa SSL / TLS-varmenteiden hallintaa. Siten se antaa sinulle laajan näkyvyyden kaikissa sertifikaatin yksityiskohdissa. RapidSSL-sertifikaatit turvaavat asiakkaasi transaktiot 256-bittisellä tietojen salauksella sekä sivuston todennuksella. Tämä paras SSL-palveluntarjoaja tarjoaa SSL-varmenteita niinkin alhaiseksi kuin 12,99 dollaria 3 vuodeksi.

RapidSSL-jokerimerkkisertifikaatit auttavat suojaamaan rajattomia aliverkkotunnuksia. Ne turvaavat myös asiakkaidesi arkaluontoiset tiedot 256-bittisellä salauksella ja yli 99% selaimen tuella. Lisäksi RapidSSL-jokerimerkkisertifikaatit tarjoavat automatisoidun verkkotunnuksen valvonnan, joka suorittaa nopeasti sivuston todennuksen. Näissä todistuksissa on 30 päivän palautuskäytäntö, ja ne voi ostaa 149 dollarilla vuodessa.

 1. ClickSSL Paras-SSL-palveluntarjoajat

ClickSSL on paras SSL-palveluntarjoaja Yhdysvalloissa. Tämän IT-tietoturvayrityksen jännittävä ominaisuus on, että se tarjoaa vaihtoehdon neuvotella. Se vertaa myös hintaa, joka tekee siitä vielä jännittävän. Sinun tarvitsee vain käyttää ClickSSL: n tarjoussivua. Tällä sivulla voit löytää laajan valikoiman jännittäviä tarjouksia jokerimerkkisertifikaateista. Eri Wildcard SSL -sertifikaatit sisältävät:

 • Comodo Positive SSL -kortti - 1 vuosi - 90,00 dollaria
 • RapidSSL-jokerimerkki - 1 vuosi - 101,70 dollaria
 • Comodo Positive Multi-Domain -merkkijono SSL - 1 vuosi - 150,00 dollaria
 • Thawte Wildcard SSL - 1 vuosi - 261,75 dollaria
 • GeoTrust True BusinessID -kortti - 1 vuosi - 323,10 dollaria

ClickSSL lupaa tarjota edistynyttä tietoturvaa sekä luotettavuutta SSL / TLS-varmenteiden kautta. Heidän kattava SSL-varmenneratkaisu kannustaa verkkokäyttäjiäsi ostamaan tuotteita tai muita palveluita verkkosivustosi kautta. Se tarjoaa asiakkailleen myös turvallisen liiketoimintaympäristön. Tämä SSL-palveluntarjoaja tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Se tarjoaa myös 24/7-asiakastuen sekä live-chat-ominaisuuden.

 1. GlobalSign Paras-SSL-palveluntarjoajat

GlobalSign on johtava pilvi ja yksi parhaista SSL-palveluntarjoajista, joka on läsnä maailmanlaajuisesti. Se on sähköisen kaupan ratkaisuille ja yritysyrityksille tarkoitettu palveluntarjoaja. GlobalSign tarjoaa SSL-varmenteita edulliseen hintaan kaikilla liiketoiminnan tasoilla. Se tarjoaa myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea sekä live chat -vaihtoehdolla.

Tämä maineikas henkilöllisyyspalveluyritys perustettiin vuonna 1996, ja sen pääkonttori on Portsmouthissa, New Hampshiressä, Yhdysvalloissa. GlobalSign toimittaa pilvipohjaisia ​​PKI-ratkaisuja yrityksille, jotka haluavat toteuttaa turvallisia yhteyksiä sekä turvallista verkkokauppaa. Se käyttää myös hallittua IAM-kokemustaan ​​laaja-alaisten ja suuren volyymin identiteetinhallintaratkaisujen tuottamiseen kaikille laitteille, käyttäjille ja Internet of Everything -asioihin liittyville asioille..

GlobalSign tarjoaa laajan valikoiman SSL-varmenteita. Nämä varmenteet on suojattu vahvimmalla 2048-bittisellä salauksella. Se tarjoaa myös erilaisia ​​lisäarvonlisäominaisuuksia täydellisen turvallisuuden varmistamiseksi. Eri SSL-varmenteita ovat OrganizationSSL, DomainSSL, ExtendedSSL ja Multi-Domain & Jokerimerkki SSL-varmenteet. Jokerimerkillä ja SANs - Subject Alternative Names -sovelluksella voit suojata myös useita verkkotunnuksia ja aliverkkotunnuksia. Tämä voidaan saavuttaa yhdellä SSL-varmenteella samalla palvelimella, yhdellä IP-osoitteella.

Lopullinen tuomio

Koska jokaisella varmentajalla ja niiden vastaavilla SSL-varmenteilla on vertaansa vailla olevat ominaisuudet, siksi yhden varmentajan valitseminen parhaaksi on vaikea tehtävä..

Olemme tuoneet esiin niin paljon tietoa, että myös ylimääräinen tekniikka ymmärtää helposti. Edellä mainitut parhaat SSL-palveluntarjoajat auttavat sinua valitsemaan luotettavan SSL-palveluntarjoajan verkkosivustollesi. Kaikilla näillä SSL-palveluntarjoajilla on omat tuki- ja kyselykanavat, joista voi myös hankkia lisätietoja. Valitse yksi näistä parhaista SSL-palveluntarjoajista ja muuta epävarmasta yrityksestäsi paljon vahvempi.