10 tapaa – kuinka verkkosivustojen lukitus voidaan poistaa mistä tahansa – täydellinen opas

[ware_item id=33][/ware_item]

Kun verkkosivusto rajoittaa käyttäjien pääsyä sisältöön, se yleensä häiritsee heidän keskuuttaan. Nykyään tällaiset verkkosivustojen rajoitukset kuitenkin nousevat poikkeuksellisesti georajoitusten ja valtion kieltojen takia. Joillakin kouluilla, yrityksillä ja organisaatioilla on myös tiettyjä käytäntöjä, jotka estävät yksilöitä pääsemästä tiettyyn sisältöön. Mutta lailliselle Internet-käyttäjälle on todella häiritsevää pysyä kaukana haluamastaan ​​sisällöstä. Silti herää kysymys siitä, kuinka verkkosivustojen lukitus voidaan poistaa?


10 parasta tapaa estää verkkosivustojen lukitus

Monia tekniikoita kuvataan, mutta asianmukaisen selityksen puutteen vuoksi Internetin käyttäjät eivät pysty tunnistamaan oikeaa työkalua verkkosivustojen estämiseen. Mutta tämän artikkelin avulla kerromme sinulle kaikki mahdolliset käyttötavat, joilla voit poistaa verkkosivustojen lukituksen. Tässä me kuvaamme sinulle kaikki nämä verkkosivustojen lukituksen poistotyökalut, jotka tarjoavat sinulle riittävän ymmärryksen ja helpon pääsyn tällaiseen rajoitettuun sisältöön.

(1) - HTTP ja HTTPS

Ensimmäinen ja aloitusvaihe, joka sinun tulisi suorittaa, kun poistavan verkkosivuston toiminta on vaihtaa edellinen URL-osoite HTTP: stä HTTPS: ään. Ihmiset kiinnittävät tähän prosessiin usein merkitystä; joskus yksittäinen sivuston versio on kuitenkin estetty.

Jos esimerkiksi yrität käyttää Facebookia ja sen HTTPS (https://www.facebook.com) versio on estetty alueellasi, saattaa olla mahdollista, että sivusto, jolla on HTTP (http: //www.facebook). com) on saatavilla. Kuitenkin monissa instituuteissa, kuten kouluissa, yleisen HTTP-Internet-portin 80 sivustot on estetty, mutta portti 443 jätetään auki, mikä on yleensä sivuston HTTPS-versio..

HTTPS ja HTTP erottavat saman verkkosivuston tavalla, että HTTP: hen lisätty S tarkoittaa, että verkkosivusto on suojattu ja salattu. HTTP: tä sisältävä URL osoittaa kuitenkin, että verkkosivuston sisältöä ei ole suojattu.

(2) - Käytä kannettavaa välityspalvelinta

Kannettava välityspalvelin voidaan ladata, jotta saadaan kaksinkertainen tehokas ja edullinen versio kuin pelkällä välityspalvelimella. Esimerkiksi Kproxy voi olla kannettava tai sillä voi olla mahdollisuus asentaa. Kätevin ominaisuus verkkosivuselainta käytettäessä on, että se tarjoaa sinulle sivustohaun kirjoittamatta sitä pää-URL-palkkiin. Voit käyttää estettyä verkkosivustoa helposti kirjoittamalla URL-osoite keskimmäiseen hakukenttään.

(3) - Erilaisen DNS: n käyttäminen

Voit myös estää verkkosivustojen estämisen vaihtamalla DNS-palvelimen. DNS-palvelin on kuin hakemisto, jota ylläpidetään käytetyillä verkkosivustojen URL-osoitteilla. Esimerkiksi, kun kirjoitat verkkosivustolinkin selaimesi URL-palkkiin, tietokone lähettää pääsypyynnön DNS-palvelimelle ja antaa sinulle kyseisen sivuston IP-osoitteen..

10 tapaa - kuinka verkkosivustojen lukitus voidaan poistaa mistä tahansa - täydellinen opas

Siksi, kun Internet-palveluntarjoajat haluavat estää verkkosivuston, he vain poistavat kyseisen sivuston merkinnät. Internet-palveluntarjoajat voivat kuitenkin harkita myös pyynnön ohjaamista toiselle verkkosivustolle tai ilmoitussivulle.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi voit yksinkertaisesti vaihtaa DNS-palvelimen, mutta organisaatioiden tai Internet-palveluntarjoajien ylläpitämiä monia ilmaisia, täysin avattuja kolmansien osapuolien DNS-palvelimia on. Suosituimmat DNS-palvelimet ovat kuitenkin Google DNS ja OpenDNS. Ainoa mitä sinun on tehtävä verkkosivustojen estämiseksi, on vain vaihtaa DNS omiin.

varten Ikkuna 7 -järjestelmä, Siirry Ohjauspaneeli ja napsauta sitten Verkko ja Internet -kansiota. Siirry nyt Verkko- ja jakamiskeskukseen ja valitse Vaihda sovitinasetukset -vaihtoehto. Napsauta nyt hiiren kakkospainikkeella verkkosovitinta, napsauta Internet-protokollan versiota 4 ja napsauta Ominaisuudet. Napsauta sitten Käytä seuraavia DNS-palvelinosoitteita ja lähetä valitsemasi DNS-palvelin. Googlen palvelimen osoitteet ovat 8.8.8.8 ja 8.8.4.4 ja OpenDNS: n osoitteet ovat 208.67.222.222 ja 208.67.220.220. Lopuksi, kun olet kirjoittanut palvelinosoitteet, napsauta 'Ok' tallentaaksesi asetukset ja käynnistämällä tietokoneesi uudelleen.

(4) - Käytä välityspalvelimia

Samalla kun verkkosivustoja estetään, välityspalvelimet voivat toimia hyödyllisenä työkaluna, joka välittää tietokoneesi ja käyttämäsi verkkosivuston välillä. Kun sinulla on rajoitettu pääsy tiettyyn verkkosivustoon, välityspalvelinta voidaan käyttää vierailemaan kyseisessä sivustossa. Välityspalvelin näyttää verkkosivun, ja sen avulla voit muodostaa yhteyden siihen.

Koska et siis pääse suoraan verkkosivustoon, saatat estää verkkosivuston lukituksen. Verkossa on saatavana useita välityspalvelimia, joille Anonyymiin välityspalvelimiin liittyvä Google-haku antaa sinulle pitkän luettelon. Voit esimerkiksi valita HideMyAss ja OpenBlockedWebsite.

Sinun tulisi kuitenkin pitää mielessä, että ilmaiset välityspalvelimet voivat hidasta selaat prosessia ja et ehkä pysty näyttämään verkkosivuja tehokkaasti. Voit myös kohdata monia häiritseviä mainoksia käyttäessäsi välityspalvelimia, jotka saattavat häiritä verkkokokemustasi.

(5) - Käytä IP: tä URL-osoitteen sijasta

Yksi tehokkaista menetelmistä verkkosivuston estämisessä voi olla IP: n käyttö URL-osoitteiden sijasta. Joskus rajoitetut verkkosivut pidetään URL-luettelona, ​​ja IP: n käyttö kyseisellä verkkosivustolla voi osoittautua tehokkaaksi.

Voit hankkia verkkosivuston IP-osoitteen tekemällä ping-ohjeita domain.com komento komentokehotteessa. IP-osoitteen käyttö on helppo tapa päästä alueesi estettyihin sivustoihin. Tämä menetelmä ei kuitenkaan toimisi verkkosivustolla, joka on estänyt IP-osoitteensa.

Silti tässä tapauksessa voit seurata vaihtoehtoista tapaa. Sinun on suoritettava CMD tietokoneellasi ja kirjoittamalla ping ”www.websitename.com”. Nyt paina Enter, joka palauttaa IP-osoitteen nopeasti. Syötä selaimen URL-palkkiin tämän IP-osoitteen avulla ja paina Enter.

(6) - Pääsy kääntäjäpalveluun

Suurin osa henkilöistä voi ajatella, kuinka kääntäjää voitaisiin käyttää verkkosivustojen estämiseen. Joskus organisaatiot ja jopa maat eivät kuitenkaan kieltä kääntäjäpalveluita. Siksi muuntamalla verkkosivustot joku muu kieli, jonka ehkä tiedät, voisi auttaa sinua ohittaa rajoitukset. Tätä tarkoitusta varten voit käyttää Google Translate-, Microsoft Translator- tai Yahoo Babel -kaloja.

Esimerkiksi Google Translate -sovellukseen voit kirjoittaa verkkosivun URL-osoitteen, jota haluat käyttää, ja kielen, jolla haluat tarkastella sivuston sisältöä. Valitse sivun kieli mille tahansa, mutta englanti ja käännetty kieli englanniksi. Sinun pitäisi pystyä tarkastelemaan estettyä verkkosivustoa englanniksi.

10 tapaa - kuinka verkkosivustojen lukitus voidaan poistaa mistä tahansa - täydellinen opas

(7) - Käytä laajennuksia

Instituutioiden ja toimistojen asettamiin estoihin joskus selainlaajennukset voivat myös auttaa poistamaan verkkosivustojen lukituksen. Sellaisiin sivustoihin, kuten Facebook tai Youtube, jotka ovat luonteeltaan dynaamisia, voidaan päästä laajennuksia käyttämällä. Laajennukset, kuten Hola ja ProxMate, voivat olla hyödyllisiä rajoitusten ohittamisessa.

(8) - Saatavana RSS-syöte

RSS (Rich Site Summary) on muoto, joka toimittaa sinulle säännöllisesti muuttuvan sisällön ja auttaa tuoreen sisällön hankkimisessa ja lukemisessa helposti. Voit estää verkkosivuston lukituksen saamalla kyseisen verkkosivuston RSS-syötteen ja lisätäksesi sen lukijaan. Joillakin verkkosivustoilla ei kuitenkaan ole RSS-syötettä, mutta tällöin voit käyttää online-palveluita syötteen luomiseen.

(9) - Käytä TOR

TOR-selaimesta saat nopeasti suosiota, joten siitä voi olla apua verkkosivustojen lukituksen poistamisessa. Se on helppokäyttöinen ohjelmisto, joka tarjoaa myös nimettömänä. Se peittää IP-osoitteen ja pitää tietosi turvassa uteliailta silmiltä. TOR-selain välittää dataa monilta solmuilta, jotka estävät datan sekoituksen.

10 tapaa - kuinka verkkosivustojen lukitus voidaan poistaa mistä tahansa - täydellinen opas

Voit ladata sen avaamalla TOR-sivuston. Yksi TOR: n haittapuolista on, että kun olet yhteydessä siihen, voit kokea hidasta online-selaamista. Kasvavan suosion takia myös monet tietoverkkorikolliset käyttävät TOR: ia haitallisten toimien suorittamiseen.

(10) - Käytä VPN: tä

VPN-verkot ovat konkreettisimpia ja autenttimpia ratkaisuja verkkosivustojen estämiseen. Se voisi tarjota tehokkaan tavan kiertää rajoitukset ilman seurannan sivuvaikutuksia tai vaarantamalla yksityisyyttä.

VPN-palvelu peittää todellisen IP-osoitteesi väärennetyllä IP-osoitteella sisältöasetusten mukaan. IP-muutos tekee sinusta laillisen katsojan sisällöstä, jota haluat katsella. VPN-kaltaisella palvelulla sinulle tarjotaan laaja valikoima globaalia sisältöä, jota voi käyttää lähes mistä tahansa alueesta. Selausnopeus VPN: n käytön aikana pysyy myös melkein häiriintymättömänä.

Tätä varten sinun on kuitenkin älykkäästi valittava VPN-palveluntarjoajat, joilla on selkeät käytännöt asiakaspalvelunsa suhteen. Siksi valitse hyvämaineinen VPN-palvelu, kuten NordVPN, ExpressVPN ja PureVPN, jotka ovat asiakkaiden luottamia ja Internetin käyttäjien suosimia. Kasvanneen VPN-tarpeen takia huijarit tarjoavat vääriä VPN-palveluita, joille sinun on oltava valppaana ja yritettävä välttää ilmaisia ​​VPN-palveluita.

johtopäätös

Monet Internet-sisällöstä estetään nykyään käyttäjille. Tämän vuoksi monet ihmiset etsivät tekniikoita verkkosivustojen lukituksen poistamiseksi. Useimmiten he eivät kuitenkaan löytäneet sopivaa ratkaisua ja sen sijaan he takertuvat noihin tekniikoihin.

Täällä olemme esittäneet tämän oppaan kautta melkein kaikki mahdolliset tavat, joista voi olla apua verkkosivustojen lukituksen poistamisessa. Sinun tulisi kuitenkin käyttää näitä tekniikoita älykkäästi olosuhteiden mukaan.