13 parasta käytettävää yksityistä hakukonetta!

[ware_item id=33][/ware_item]

Hakukoneista on tullut olennainen osa Internetissä surffailtaessa. Nämä moottorit vaarantavat kuitenkin myös yksityisyytesi, kun etsit jotain Googlessa, joten tietosi tallennetaan usein.


Google pystyy tallentamaan IP-osoitteesi ja käyttää seurantaevästeitä digitaalisten profiiliesi, avainsanojesi ja valitsemiesi linkkien luomiseen, ja säilyttää nämä tiedot tietokannassa, jota se käyttää kohdistamiseen sinulle.

Hakukone voi myös paljastaa luottamukselliset ja yksityiset tietosi hakujesi mukaan. Saadut tiedot myydään myös kolmansille osapuolille ja hyökkäävät sinua myös mainoksilla.

Yksityiset hakukoneet otettiin käyttöön, jotta käyttäjät voisivat käyttää hakukoneita turvallisessa ympäristössä. Yksityiset hakukoneet tarjoavat täysin turvallisen ilmapiirin kaikenlaisille hauille. Käyttämällä yksityistä hakukonetta käyttäjä voi vapaasti ja nimettömästi etsiä mitä tahansa pelkäämättä saada jäljitettävyyttä. Lisäksi nämä hakukoneet eivät säilytä käyttäjän historiaa eikä heidän lokitietoja.

Miksi yksityisten hakukoneiden käyttö on elintärkeää:

Koska FCC on kumonnut verkon puolueettomuussäännöt, joiden jälkeen palveluntarjoajat ja muut valvonta-asiamiehet pääsevät helposti tietoihimme ja toimintaamme.

Lisäksi on olemassa huomattava riski jakaessaan tietoja kolmansien osapuolten kanssa surffailla verkossa. Tästä syystä yksityiset hakukoneet ovat edullisia käyttäjille.

Yksityistä hakukonetta käyttäessäsi on pieni mahdollisuus, että haut seurataan tai vuotaa. Suurin osa yksityisistä hakukoneista ei jäljitä tietoja, jotka voivat yhdistää sinut hakutermeihisi.

Yksityiset hakukoneet eivät salli suodatinkuplien luomista, jotka erottavat sinut tuloksista, jotka saattavat poiketa uskomustesi kanssa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että on parempi käyttää yksityistä hakukonetta kuin mitä tahansa muuta hakukonetta, koska se tarjoaa käyttäjille paremman yksityisyyden ja turvallisuuden.

Kuinka valita paras yksityinen hakukone:

Kolme asiaa on olennaista valittaessa paras yksityinen hakukone. Jos olet aloittelija, joka ei tiedä tekijöistä, jotka ovat merkittäviä valittaessa yksityistä hakukonetta. Joten älä ole huolissasi. Seuraavassa on kolme kriittistä elementtiä, jotka ovat välttämättömiä valittaessa yksityistä hakukonetta:

Hae tulokset: Asiantuntijat suosittelevat tarkistamaan hakukoneen hakutulokset huolellisesti. Valitse tehokas ja täydellinen hakukone sekä yksityisyyden tarjoamiseksi että tuottaa hyviä hakutuloksia.

yksityisyysSe on tärkeä tekijä valittaessa hakukonetta. Katso aina, millaisia ​​tietoja hakukone pitää, kun käytät heidän palveluaan, ja tee sitten lopullinen päätös.

LuottamusLuottamus on toinen tärkeä huomioon otettava tekijä. Ennen kuin valitset hakukoneen, tarkista aina yrityksen historia, sen takana olevat ihmiset, heidän imago ja maine markkinoilla.

Paras 13 yksityistä hakukonetta:

Tällä aikakaudella yksityisyyden merkitys on poikkeuksellinen. Hakukone tulee aina auttamaan sinua tarjoamaan turvallisen, turvallisen ja ystävällisen ympäristön Internet-selailun aikana. Yksityisiä hakukoneita on useita. Monet heistä eivät voi taata käyttäjille täydellistä nimettömyyttä ja yksityisyyttä.

Pitäen mielessä online-tietosuojamme, olemme tarkistaneet useita yksityisiä hakukoneita. Olemme suodattaneet sinulle parhaat yksityiset hakukoneet. Seuraavassa mainitut ovat parhaita yksityisiä hakukoneita, jotka ovat epäilemättä hyödyllisiä ja suojaavat yksityisyyttäsi verkossa

Duck Duck Go:

Se on yksi parhaista yksityisistä hakukoneista, joiden hieno ominaisuus tunnetaan nimellä 'Bangs'.

Bang-ominaisuus antaa käyttäjille mahdollisuuden etsiä muita sivustoja, kuten Amazon. Yelp, YouTube tai Wikipedia aloittamalla heidän pyyntönsä huutomerkillä!

Parimpana yksityisenä hakukoneena tunnettu DuckDuckGo estää kaikki ei-toivotut mainokset, josta tulee este verkkoa selatellessa. Se ei tallenna käyttäjän tietoja tai selaushistoriaa eikä myy niitä kolmansille osapuolille.

Tämä yksityinen hakukone tarjoaa upeita ominaisuuksia, jotka takaavat käyttäjien täydellisen nimettömyyden ja yksityisyyden. Se lisäsi äskettäin uusimman laajennuksen heidän tuotevalikoimaansa.

Laajennus tarjoaa huippuluokan yksityisyyttä käyttäjille, mikä tekee siitä parhaan yksityisen hakukoneen. Hakukone tarjoaa myös ylimääräisen vapaan tilan tietojen säilyttämiseksi pilvikaupassa.

Toinen houkutteleva ominaisuus, jota DuckDuckGo tarjoaa, on sijainti-asetusten määrittäminen. Käyttäjät muuttamalla sivuston parametreja poistavat Internet-yhteyden jäljityksen käytöstä.

Aloitussivu:

Se on Hollannissa toimiva hakukone. Alankomaalaisten tiukkojen ja tehokkaiden tietosuojalakien vuoksi se on paras yksityinen hakukone kaikkien käyttäjien keskuudessa.

Se toimii tehokkaasti nopeiden tulosten aikaansaamiseksi samalla kun turvaa hakujasi ja välttää tietojen jäljittämisen. Se on paras tuntematon hakukone, koska se suosittelee selaamista välityspalvelimen kautta. Välityspalvelin suojaa sinua Internet-palveluntarjoajilta, jotka seuraavat IP-osoitteita ja sijaintia. Yksityisyyden suojaamiseksi voit lisätä välityspalvelimen selaimeesi, kuten Chromeen tai Firefoxiin. Voit myös määrittää väriteeman.

Hakukone toimii ottamalla syötteitä, mutta ei käytä IP-osoitteesi tietojen hankkimiseen. Pitääksesi sinut nimettömänä, se muuttaa IP-osoitetta etsinnän aikana, jotta kukaan ei voi yrittää saada selaushistoriaasi.

Etsi salattu:

Hakusuojaus on toinen lisäys yksityisen hakukoneen luetteloon. Etsitkö hakukonetta, joka tarjoaa epätavallisia, houkuttelevia ominaisuuksia sekä yksityisyyttä, sinun on valittava salattava haku.

Tämä tuntematon hakukone on äskettäin sisällyttänyt käyttäjille hämmästyttävän houkuttelevia ominaisuuksia. Näitä ominaisuuksia ovat yksityisyyttä edistävät videot, uutiset ja karttatutkimus.

Hakukone on melko suosittu käyttäjien keskuudessa, koska sen avulla käyttäjät voivat katsella videoita, joilla on lisä yksityisyydensuojaa ja tietoturvaa ja joilla ei myöskään ole esittelymainoksia.

Hakukone käyttää paikallista salausta suojaamaan hakujasi. Se yhdistyy usein AES-256-salaukseen sekä SSL-salausprotokollaan käyttäjien yksityisyyden varmistamiseksi.

Erottuvin ominaisuushakutoimitus tarjoaa sen jälkeen, kun käyttäjät ovat lopettaneet haun, joten heidän hakutermi vanhenee. Tällä tavoin heidän toiminta pysyy nimettömänä, jopa joku muu saa pääsyn heidän järjestelmäänsä.

He pitävät yksityisyyden ylläpitämistä tärkeimpänä tehtävänä. Lisäksi se ei kykene luomaan käyttäjäprofiileja. Se on harvinainen ominaisuus, jota muilla hakukoneilla ei ole. Siksi hakusalaus on yksi parhaista yksityisistä hakukoneista.

BitClave:

BitClave on toinen yksityinen ja turvallinen hakukone, joka on valmistettu blockchainilla varmistaakseen käyttäjän online-tietosuojan. Se sijoittui parhaiden yksityisten hakukoneiden joukkoon, koska sen avulla käyttäjät voivat päättää, mitä tietoja he haluavat jakaa publicistien kanssa.

Se poistaa tehokkaasti välittäjähyökkäykset mainontaprosessin aikana saattamalla kuluttajan ja mainostajat suoraan kommunikoimaan keskenään. Myöhemmin se myös rohkaisee käyttäjiä tarjoamalla heille kuluttajatoimintotunnuksia, jotta haku olisi osuvaa neuvonantajille.

Lyhyesti sanottuna niiden päätarkoitus on tarjota käyttäjille tietoturva ja online-yksityisyys. Siksi ne tarjoavat käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, joka tarkoittaa turvallista ja turvallista selaamista ystävällisessä ympäristössä.

Searx.minä:

Searx.me on tuntematon hakukone, jonka ei tunneta tallentavan käyttäjän tietoja. Lisäksi se ei luo käyttäjän profiileja ja tallentaa heidän tiedot erottaen itsensä muista hakukoneista.

Heidän tavoitteenaan on suojata käyttäjän yksityisyyttä, eikä heitä kiinnosta käyttäjän tekemä haku. Ne ylläpitävät käyttäjien erinomaista yksityisyyttä, koska ne eivät jaa tietojaan kolmansille osapuolille.

Searx.me ei vaaranna käyttäjien yksityisyyttä, joten sitä suositellaan käytettäväksi.

Qwant:

Qwant aloitti toiminnan vuonna 2013 lupauksella suojata käyttäjän yksityisyyttä. Se on parhaiden yksityisten hakukoneiden joukossa, koska se sijaitsee Euroopan rajoissa, joka seuraa tiukasti GDPR: n suostumusta.

Heidän noin sivustaan ​​lainataan, että he eivät ole kiinnostuneita näyttämään ei-toivottuja mainoksia ja uhraamaan käyttäjiä hakujensa perusteella.

Tämä hakukone suojaa viiden silmän ja yhdeksän silmäliiton vaikutuksilta.

Lisäksi se tarjoaa myös samanlaisen ominaisuuden, kuten Bang DuckDuckGossa. Täällä tätä ominaisuutta kutsutaan Qwick-haku pikakuvakkeiksi, jotka mahdollistavat suoran tutkimuksen eri sivustoille. Lisäämällä vain symboli ''&'' Tai ''! '' Seuraa suosikkisivustojesi nimeä, kuten Amazon ja Wikipedia, voit käyttää tuloksia.

Tällä tavalla hakujesi optimoidaan ja se myös säästää aikaa.

Kuulostaa mielenkiintoiselta? Lataa sitten se nopeasti ja nauti kokemuksesta.

Katkaise haku:

Se on yksityinen hakukone, joka erottaa sinut tehokkaasti sivustoista / käyttöliittymistä, jotka pystyvät seuraamaan jalanjälkiäsi. Se on täysin turvallinen käyttää, koska se seuraa vain niitä verkkosivustoja, jotka saattavat olla haitallisia käyttäjille, jotka pelkäävät jakaessaan yksityisiä tietojaan.

Irrota haku toimii samalla kun suorittaa hakulausekkeen. Näyttää sitten vaaditun tuloksen ja myös sivuviestit heti. Nämä viestit ovat tietoja hakevia sivustoja, jotka joko pitävät kirjaa tai ovat vaarassa tehdä niin.

Lyhyesti sanottuna, se on turvallista käyttää ystävällisen käyttöliittymän avulla, joka päivittää käyttäjälle sivuston, jota he aikovat käyttää. Erittäin suositeltavaa!

Wolfram Alfa:

Jos etsit yksityistä hakukonetta, joka on uudistaja ja tarjoaa todenmukaisimmat ja pätevimmät tulokset, sinun on mentävä Wolfram Alpha -sovelluksen mukana.

Wolfram Alpha näyttää tulokset useista luokista, kuten laskelmista ja algoritmitekniikoista. Se ottaa tehokkaasti sopivimman sisääntulon, hakee tulosta yllä mainituista luokista ja varmistaa myös käyttäjän hyväksynnän ja tyytyväisyyden tarjoamalla kelvollisia tietoja.

Tämä on laskettava hakukone, joka tarjoaa tarkimmat vastaukset ja tarjoaa myös avointa tietoa käyttäjille. Se on tietämyksen täyttänyt nimettömä hakukone, joka ei seuraa aktiviteettiasi ja hakemistasi tietueita.

Hulbee:

Hulbee on jälleen yksi yksityinen hakukone, joka ei kiinnitä huomiota käyttäjän sijaintiin eikä jäljitä käyttäjän toimintaa. Se on erinomainen vaihtoehto, koska se ei ole lainkaan kiinnostunut pitämään käyttäjän toimintaa koskevaa kirjaa ja varmistamaan käyttäjän täydellinen nimettömyys.

Sen avulla käyttäjä voi poistaa verkkotoimintansa tekemällä heistä parhaan nimettömän hakukoneen.

Oscobo:

Oscobo on yksi parhaimmista anonyymeistä hakukoneista, jotka eivät pysty jäljittämään käyttäjän tietoja tai toimintaa. Se tarjoaa käyttäjille huippuluokan yksityisyyden, koska se ei anna kolmansien osapuolten hallita tietojaan.

Tämän hakukoneen ensisijainen tavoite on turvata ja suojata käyttäjän yksityisyyttä Internetissä selatessa. Tästä syystä se ei pidä jälkiä heidän toiminnastaan ​​eikä pidä lokit.

Jos etsit hakukonetta, jolla ei ole lokiominaisuutta, sinun on kokeiltava Oscoboa.

yippy:

Yippy kuuluu myös parhaan yksityisen hakukoneen joukkoon, koska se tarjoaa käyttäjilleen erinomaisen yksityisyyden.

Se toimii poikkeuksellisen hyvin, kun haluat ohittaa hallituksen ja Internet-palveluntarjoajien valvonnan.

Jos haluat etsiä rajoitettua tai luottamuksellista sisältöä, sinun on mentävä Yippyn kanssa! Se tarjoaa käyttäjille fantastisia ominaisuuksia ja harvinaisen datakokemuksen, joka mahdollistaa tiedon nopean ja spontaanin arvioinnin.

Yippyn avulla voit suodattaa tulokset luokan mukaan ja merkitä myös sopimattomat tulokset, jolloin surffauskokemuksesi on täysin tuntematon.

Se on parasta, koska se estää räätälöityjä mainoksia eikä myöskään seuraa toimintasi. Voit nauttia etsimästä erityyppistä sisältöä, kuten blogeja, uutisia, verkkoa, kuvia ja paljon muuta.

Eikö se kuulosta hyvältä?                                                                                                          

Diskreetti haku:

Koska erillinen hakukone ei seuraa käyttäjien tietoja ja pitää heidän toimintansa nimettömänä ja yksityisenä, sitä kutsutaan myös parhaaksi yksityiseksi hakukoneeksi.

Jos joku etsii poikkeuksellisen nopeita tuloksia käyttäjäystävällisessä käyttöliittymässä, diskreetti haku on oikea valinta tehdä.

Varmistaaksesi käyttäjän yksityisyyden ja tehdäkseen heidän haunsa yksityisiksi surffailun aikana, he käyttävät päästä päähän -salausta.

MetaGer:

Se on sopivin hakukone mihin tahansa tulokseen. Se tarjoaa täydelliset tulokset kaikissa hakuissa. MetaGer sekoittuu välityspalvelimen kanssa, josta voit siirtyä mihin tahansa odotettuun tai tuntemattomaan linkkiin tutkimustulossivulta, mikä tekee siitä parhaan yksityisen hakukoneen.

Hakukoneen lupaukset suojaavat tietojasi häviämiseltä ja seuraamiselta. Lisäksi se suojaa IP-osoitteitasi ja avainsanojasi seuraamiselta sisään kirjautuneilta sivustoilta.

Se suojaa sinua ei-toivotuilta mainoksilta, jotka saattavat käyttää sivusi mainostamiseen. Tämän hakukoneen käytön ainoa haitta on, että sen oletuskieli on saksa.

Lopulliset ajatukset:

Tällä globaalilla iällä, jossa verkkohyökkäysten ja uhkien riski on lisääntynyt, on erittäin tarvetta käyttää yksityistä hakukonetta. Siksi on välttämätöntä valita tunnettu ja hyvämaineinen hakukone täydellisen yksityisyyden ja nimettömyyden varmistamiseksi.

Ennen kuin hakeudut sopivalta hakukoneelta tarpeesi ja toiveesi mukaan, on aina tärkeää harkita tarvittavia tekijöitä.