5 parasta ilmaista VPN: tä Reddit Choice -sovelluksessa

[ware_item id=33][/ware_item]

Ilmainen on aina viehätys siitä, voisitko sijoittaa vai ei, jos saat tyydyttävän ilmaisen tuotteen, miksi et? Ilmaisen VPN-redditin tapauksessa on kuitenkin olemassa monia riskejä, etkä voi luottaa mihinkään satunnaispalveluun. Toisaalta palvelusivustot tai tytäryhtiöt ilmaisevat puolueellisen näkemyksen mistä tahansa ilmaisesta VPN: stä. Siksi olemme suunnitelleet artikkelin parhaalle ilmaiselle VPN Redditille yksityiskohtaisen tutkimuksen ja analyysin jälkeen.


Paras ilmainen VPN-reddit tarkoittaa VPN-verkkoja, jotka ovat redditorien suosituimpia ja ylenmääräisimpiä. Reddit on verkkosivusto, jolla Redditorit (ihmiset, jotka kommentoivat Redditiä) kertovat henkilökohtaisista kokemuksistaan ​​tai ajatellut tiettyä aihetta tai tuotetta. Useimmat ihmiset luottavat sivustoon systemaattisen toiminnan, tiukkojen lakien ja tietysti asiantuntijoiden ja muiden käyttäjien puolueettomien näkemysten takia.

Valitettavasti henkilön on panostettava pitkään etsimään sopivia vastauksia kysymyksiinsä ja tekemään päätös siitä, mikä mielipide on yleisin redditorien keskuudessa.

Paras ilmainen VPN Reddit - 5 suosituinta vaihtoehtoa

Redditin parhaan ilmaisen VPN-hakukyselyä on lisätty viime vuosina. Tämä voi johtua lukuisista ilmaisista VPN-palveluntarjoajista, joista netizens voi valita sopivan riskitön VPN: n. Siksi olemme analysoineet monia VPN-luokkia ja ilmaiseen VPN: ään liittyviä kysymyksiä, minkä jälkeen löydämme muutama yleinen suositus.
Tässä on luettelo parhaista ilmaisista VPN Reddit -sovelluksista Redditorin valinnan mukaan.

Huomautus: On tärkeätä mainita, että useimmissa Reddit-luokissa monet redditorit ovat suositelleet välttämättä ilmaisia ​​VPN-palveluita monista syistä. Artikkeli perustuu kuitenkin valintansa ilmoittaneiden henkilöiden näkemyksiin.

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN: llä on tyydyttävä vaikutus, kuten Redditorien kommentit osoittavat. Syynä sen lukemiseen ensin parhaiden ilmaisten VPN Reddit -luetteloiden joukkoon on kuitenkin rajoittamaton määrä ilmaista versiota. Monissa muissa VPN-verkoissa redditorit ovat osoittaneet huolensa rajallisista tiedoista, vaikka suorituskyky olisi ollut tyydyttävä.

Oli kuitenkin joitain kommentteja, joissa puhuttiin nopeudesta, että nopeus on hidas verrattuna premium-palvelimiin. P2P-palvelimia ei myöskään ole saatavana CyberGhostin ilmaisen version kanssa.
Kortti

Kortti

Hola VPN

Hola VPN on myös onnistunut olemaan paras ilmainen VPN Reddit, koska sen suoritukselle on tehty ehdotuksia. Useimmat ihmiset eivät ole kommentoineet Hola VPN: n monimutkaisia ​​ominaisuuksia, mutta käyttäjät jakoivat siitä tyydyttävän arvion.
Hola VPN: llä ei ole kaistanleveysrajoja, mutta Hola VPN: llä on joitain tietosuojaongelmia. Ihmiset kertoivat myös Hola VPN: n sujuvasta suorituksesta säännöllisen selaamisen tai muun muassa verkkosivustojen tai sensuroidun sisällön estämisen avulla..

Kortti

Kortti

Windscribe VPN

Windscribe VPN: llä on riittävä määrä hyviä arvosteluja Redditissä ilmaisena VPN: nä. Windscribe-käyttäjät olivat tyytyväisiä nopeuden suorituskykyyn ja yhteyteen. Muutamat käyttäjät olivat kuitenkin huolissaan siitä, että tiedot ovat vain 10 Gt.
Windscribe-ominaisuuksiin kuuluu kuitenkin 11 palvelimen sijaintia, helppokäyttöinen ohjelmisto ja 5 Gt ilmaista tietoa yhdellä tweetillä. Lisäksi VPN voidaan ladata Windows, Mac, iOS, Blackberry, Chrome, Firefox ja Opera.
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/6qipti/best_free_vpn_to_use/dkxly12

Kortti

Kortti

Betternet VPN

Betternet VPN on myös ollut merkittävä ilmainen VPN Reddit-ehdotus Reddit-trendiä analysoitaessa. Suurin osa käyttäjistä suosittelee sitä vain kunnolliselle suoritukselle osoittamatta mitään erityistä ominaisuutta.
Betternetin turvallisuus on vähemmän vaarassa, koska rekisteröintiprosessi ei vaadi henkilötietoja edes sähköpostiosoitetta. Yhteys on myös yksinkertainen, helppokäyttöinen ja yhdellä kosketuksella. He kuitenkin saavuttavat voiton näyttämällä mainoksia palvelunsa ilmaisversioselaimille.
Kortti

Kortti

Opera VPN

Opera VPN ei ole erityisesti suunniteltu VPN, mutta se on sisäänrakennettu VPN Opera-selaimessa, joka myöhemmin esiteltiin. Mielenkiintoista on, että Opera VPN on saanut Redditin suosion tarjoamalla tyydyttävää palvelua.
Se on saanut enemmän huomiota, koska käyttäjän ei tarvitse suorittaa lisäponnisteluja, vaan he vain saavat yhden napsautuksen kytkimen Opera-selaimen kulman URL-palkin vieressä.
Kortti

Kortti