7 Android-salaussovellusta tekevät Androidista turvallisemman

[ware_item id=33][/ware_item]

Android on nykyään yleisin mobiili-käyttöjärjestelmä. Se on myös hakkerointihyökkäysten painopiste, koska se on enemmän yhteydessä ja synkronoitu laite jokapäiväiseen elämääsi. Android-salaussovellusten opas auttaa sinua suojaamaan android-laitettasi.


Salaus oli kerran tekniikka, josta monet ajatukset tarttuivat vakoojiin ja turvallisuuspalveluihin, mutta tämä tekniikka on ollut jo jonkin aikaa ihmisten arjessa. Jos et ole vielä ajatellut android-salaussovelluksen hankkimista laajassa Internet-seurannassa, saattaa olla korkea aika harkita sitä.

Koska Android OS on avoimen lähdekoodin versio, se on täynnä porsaanreikiä ja haavoittuvuuksia. Yleisin tapa on huijata sinua vierailemaan verkkosivustoilla, joissa on haitallisia koodeja multimediatiedostoissa, kuten kuvia, videoita ja toimintakehotuksia. Android-salaussovellus suojaa laitteesi salaamalla tietoliikenteen ja peittämällä alkuperäisen puhelimesi sijainnit, jotka muuten ovat alttiina hakkereille ja uhkille.

7 parasta Android-salaussovellusta (päivitetty 2018)

Joukko Androidin salaussovelluksia on syntynyt viime aikoina. Jotkut niistä ovat vain tavallisia tietojenkalasteluhuijauksia täynnä mainosta ja kirjaa tietosi siirtääksesi tuntemattomille palvelimille. Jotkut ovat hyviä VPN android-salaussovelluksia, mutta ne tarjoavat rajallisen kaistanleveyden ja nopeuden. Joten, mitkä ovat parhaat ilmaiset android-salaussovellukset? olemme luetteloineet 5 parasta VPN-sovellusta, jotka ovat saatavilla Google Play -kaupassa:

1 - NordVPN Android APP

NordVPN on panamassa toimiva yritys, joka on ystävällinen digitaalisen tietosuojan suhteen. Se tarjoaa 256-bittisen AES-salauksen PPTP-, L2TP-, IPsec-, IKEv2- ja OpenVPN-suojausprotokollilla. Palvelu on läsnä yli 57 maassa, ja se on hajautettu yli 570 palvelinpaikkaan.

NordVPN: n Android-salaussovellus on erittäin tyylikäs ja käyttäjäystävällinen ja asetukset ovat yksinkertaisia, joten sinun ei tarvitse olla ammattilainen ymmärtämään sitä. Integroitu IKEv2-protokolla tarkkailee verkon muuttuvaa käyttäytymistä ja mukautuu siihen katkaisematta yhteyttä, varsinkin kun olet julkisessa Wi-Fi-tilassa.

NordVPN android-sovellus

Palvelimet luokitellaan tarpeiden, kuten P2P, Erittäin nopea TV, Anti-DDoS, jne. Mukaan, mikä mahdollistaa palvelimen parhaan hyödyntämisen. Palvelussa on lisäksi sisäänrakennettu Smart Play DNS -sovellus saumattoman videon suoratoiston mahdollistamiseksi. Jos etsit lisää tietoturvaa, NordVPN tarjoaa kaksinkertaisen salauksen (ts. Sipuli-yli-VPN, kaksinkertainen VPN) ja IPv6 / DNS -vuotojen ratkaisun.

edut

haitat

Yhtä tiliä voidaan käyttää 6 eri laitteessa

Nopeuden pienentäminen kaksinkertaisen salauksen takia

EI lokipolitiikkaa

Bitcoin-maksutuki

P2P sallittu

Erinomainen asiakaspalvelu

Internet Kill -kytkin

Käy verkkosivustolla

2 - ExpressVPN Android-salaussovellus

ExpressVPN on Brittiläinen Neitsytsaaressa toimiva yritys, joka sijaitsee viiden silmän lainkäyttövallan ulkopuolella, mikä tarkoittaa, että EI lokipolitiikka on tehokasta. Se tarjoaa myös 256-bittisen AES-salauksen SSTP-, L2TP-, IPsec-, PPTP- ja OpenVPN-suojausprotokollailla. Palvelu on laajentunut 94 maahan satojen palvelimien kanssa.

ExpressVPN: n Android-salaussovellus on uudistettu niin, että se on käyttäjäystävällisempi ja helppokäyttöisempi. Toiminnot ovat yksinkertaisia ​​ja melko automaattisia, joten sinun ei tarvitse säätää ohjeesta. Palvelussa on Internet Kill Switch, joka pysäyttää kaiken Internet-liikenteen, jos menetät VPN-yhteyden, etenkin julkisessa Wi-Fi-verkossa turvallisuuden varmistamiseksi.

expressvpn-sovellus androidille

Palvelimen valinta on automatisoitu ja se valitsee automaattisesti lähimmän ja nopean palvelimen; Voit myös valita palvelimen manuaalisesti ja tarkistaa, onko sovellukseen integroitu nopeustesti. Kaikki palvelimet sallivat P2P: n ja suoratoiston, joten et pääse mukaan palvelimen valinnan yksityiskohtiin.

edut

haitat

Yhtä tiliä voidaan käyttää 3 eri laitteessa

Ei ilmaista kokeilua

EI lokipolitiikkaa

Bitcoin-maksutuki

P2P sallittu

Erinomainen asiakaspalvelu

Internet Kill -kytkin

Käy verkkosivustolla

3 - Opera VPN -sovellus

android-salaussovellus ooppera vpn

Opera on ensimmäinen yritys, joka lisäsi mainosten esto-ominaisuuden web-selaimeen sekä työpöydälle että mobiilisovellukselle. Nyt ad-block-ominaisuuden jälkeen se on ottanut franchiseansa käyttöön täysin ilmaisen VPN-palvelun. Julkaisun julkaisun jälkeen sovellusten latauksia oli yli miljoona vain muutamassa viikossa.

Sovellus sisältää myös sisäänrakennetun ominaisuuden ”mainosseuranta ja esto”, joka estää kolmansien osapuolien jäljittämästä sinua, sekä Wi-Fi-työkalun turvallisuuden varmistamiseksi verkon voimakkuuden tarkistamiseksi.

Android-salaussovellus

 • Kehittäjä: Ooppera
 • Vaatii Android: 4.0.3 ja uudemmat

4 - Super VPN -sovellus

android-salaussovellus super vpn

Kiinan kehittäjien Super VPN on myös ilmainen rajoittamaton kaistaleveys ja rajoittamaton ilmainen kokeilusovellus. Se ei vaadi rekisteröintiä ja suojaa yksityisyyttäsi. Sovellus tarjoaa 21 päivän ilmaisen kokeilujakson ja ilmaisen kokeilujakson päätyttyä voit käyttää kutakin istuntoa 60 minuutin ajan. Kun 60 minuutin istunnosi on ohi, voit muodostaa yhteyden uudelleen saadaksesi 60 minuuttia enemmän joka kerta.

Android-salaussovellus

 • Kehittäjä: SuperSoftTech
 • Vaatii Android: 4.0.3 ja uudemmat

5 - Cloud VPN -sovellus

android-salaussovellukset

Kerran maksettu VPN-sovellus CloudVPN on nyt käyttäjilleen täysin ilmainen. Se ei vaadi rekisteröintiä asennuksen yhteydessä eikä kaistanleveysrajoja. Cloud VPN auttaa sinua estämään verkkosivustojen ja sovellusten estämisen, ts. YouTube, Facebook, Twitter, NetFlix ja muut. Toimii Wi-Fi-, 3G-, 4G- ja kaikissa matkaviestinoperaattoreissa

Android-salaussovellus

 • Kehittäjä: Ohita verkko
 • Vaatii Android: 4.0.3 ja uudemmat

6 - CyberGhost VPN

android-salaussovellukset

Yli 7,5 miljoonan ihmisen käyttämä osoittaa sen luotettavuuden ihmisten keskuudessa. CyberGhost VPN: ssä on sisäänrakennettu mainosten estäjä ja ne suojaavat haitallisilta verkkosivustoilta. Se tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja nopeuden eikä kirjaa tietojasi. CyberGhost ohittaa Netflix, YouTube, Facebook ja muut rajoitukset.

Android-salaussovellus

 • Kehittäjä: CyberGhost SRL
 • Vaatii Android: 4.0.3 ja uudemmat

7 - TunnelBearVPN

android-salaussovellukset

Tunnelbear VPN on myös yleinen valinta monien android-käyttäjien keskuudessa. Se tarjoaa kunnollisen palvelun palvelimille, joissa on yli 20 maata, mutta vain 500 MB: n kaistanleveysraja kuukaudessa. Tämä ilmainen versio-sovellus on hyvä vain ihmisille, jotka toisinaan muodostavat yhteyden Internetiin julkisissa paikoissa. Tilaushinnat ovat tällä hetkellä 7 dollaria kuukaudessa ja 50 dollaria vuodessa.

Android-salaussovellus

 • Kehittäjä: TunnelBear, Inc.
 • Vaatii Android: 4.0.3 ja uudemmat

8 - BetterNet VPN

android-salaussovellus

Ilmaiseksi ikuisesti! kuten tämä sovellus sanoo. Betternet on yleisimmin käytetty ja VPN-sovellus Opera-version jälkeen. Se ei vaadi rekisteröintiä eikä mainoksia sovelluksessa. Se tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja nopeuden. Se ohittaa myös SnapChatin, Facebookin ja muiden rajoitukset.

Android-salaussovellukset

 • Kehittäjät: Betternet Technologies Inc.
 • Vaatii Android: 4.0.3 ja uudemmat

johtopäätös

Aina on enemmän sovellusta asennettavaksi. Mutta harvat ovat aitoja ja luotettavia. Jokaisessa sovelluksessa on aina virheitä, ennen kuin lataat sovelluksen, lue käyttäjän kommentit ja kehittäjien vuorovaikutus. Sen lisäksi, että se antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka sovellus todella toimii, kuinka sen palvelimet ovat ja jos se on täynnä mainoksia. Se antaa sinulle kuvan siitä, kuinka vakavasti sovelluksen kehittäjä suhtautuu yksityisyyteesi.