Estä Internet-palveluntarjoajaa seuraamasta online-toimintaa

[ware_item id=33][/ware_item]

Olemme nyt tuttuja tosiasiasta, että Internet-palveluntarjoajilla on valtuudet jäljittää online-toimintaamme ja saada siten käsitys päivittäisestä elämästämme. Tämä vapaus annettiin Internet-palveluntarjoajille sen jälkeen, kun presidentti Trump allekirjoitti yksityisyyden vastaisen lakiesityksen, joka kumosi FCC: n asettamat Internetin yksityisyydensäännöt. Internet-palveluntarjoajien ei voida vain seurata meitä, vaan ne voivat myös myydä tietomme ja ansaita siitä rahaa. Kun otetaan huomioon tällaiset turvallisuus- ja yksityisyysongelmat, Internet-palveluntarjoajien seurannan estävä kysymys on alkanut pintaa.


Kuinka estää Internet-palveluntarjoajaa seuraamasta online-toimintaa?

Haluamme esitellä sinulle menetelmiä, joita pidämme tehokkaina ilman enempää estä Internet-palveluntarjoajaa seuraamasta online-toimintaa:

Käytä VPN-verkkoa

Virtuaali yksityinen verkko - VPN - on paras työkalu, jolla turvataan online-tietosuoja. Tämä on luotettavin työkalu, jota voit käyttää estämään Internet-palveluntarjoajien seurantaa. Se peittää IP-osoitteesi taistelemaan tiukasti Internet-palveluntarjoajia ja kolmansien osapuolien mainostajia vastaan, jotta he eivät pysty seuraamaan sinua verkossa. VPN salaa Internet-liikenteesi 256-bittisellä AES-salausalgoritmilla, jonka murtuminen brutaalivoimalla vie 1 miljardia vuotta. Nämä kaksi VPN-toimenpidettä voivat piilottaa selaimen historian ja osallistavan Internet-liikenteen.

Estä-ISP

Kaikesta tästä huolimatta sinun on tarkistettava VPN-tietosuojakäytäntö ja maksutavat ennen niiden valitsemista, koska toimitat tietosi valitsemallesi VPN-palveluntarjoajalle. Tämän yksityisyyden vastaisen lakiehdotuksen takia on ilmestynyt monia huijareita, ja he ovat alkaneet ansaita käyttäjiä väärennettyjen VPN-palveluiden avulla. Joitakin aitoja ja johtavia VPN-palveluita, joihin Netizens luottaa, ympäri maailmaa sisältävät NordVPN, PureVPN, ja ExpressVPN koska niillä on seuraavat ominaisuudet:

  1. Ne ovat FIVE EYES -jäsenvaltion lainkäyttövallan ulkopuolella, joten ne noudattavat tiukasti Ei kirjautumista koskevaa politiikkaa.
  2. Ne piilottavat selaimen historian ja muut Internet-toiminnot tehokkaasti.
  3. He salaavat Internet-liikenteesi 256-bittisellä AES-salauksella ja OpenVPN-suojausprotokollalla.
  4. Suojausominaisuuksia, kuten Split Tunnel (PureVPN) ja Tor-over-VPN (NordVPN), tarjotaan.
  5. Ne tarjoavat laajan valikoiman palvelimia, joista valita.

Monet Netizens kysyvät usein, voiko Internet-palveluntarjoaja seurata VPN-palvelua? Internet-palveluntarjoajasi näkee, että sinulla on VPN-yhteys, mutta se ei pysty jäljittämään verkkoliikennettä, koska se on salattu.

Käytä TOR-verkkoa

Tor Browser on vapaaehtoinen palvelu, joka parantaa Internetin turvallisuutta. Se pomppii Internet-liikennettäsi eri solmujen läpi ja antaa siten Internet-palveluntarjoajalle vaikeaa seurata online-toimintaa. Se tarjoaa sekä nimettömyyttä että yksityisyyttä ja estää Internet-palveluntarjoajien seurantaa. Voit muodostaa yhteyden Tor-verkkoon Tor-selaimen kautta, joka ei vain toimi kuten muut selaimet, vaan lisää myös turvallisuutta selaamiseen. Estä-ISP

Torin nimettömyys ja yksityisyys rajoittuvat vain Tor-selaimeen, ja muu Internet-liikenne on edelleen alttiina vaaralle. VPN-palvelua voidaan suorittaa myös Tor-palveluiden taustalla, joka muuttaa suojausvarusteen. Tai jos haluat käyttää Toria ilman Tor-selainta, voit etsiä sen tarjoavan NordVPN: n Tor-over-VPN ominaisuus, joka lopulta piilottaa verkkotoiminnot, muun Internet-liikenteen ja myös selaushistorian.

Puhuessaan Torista Marty P. Kamden NordVPN: stä sanoi BeEncryptedille: ”Ymmärrämme hajautetun rakenteen voiman ja TOR: n tarjoaman nimettömyyden. NordVPN tarjoaa VPN: n kautta ainutlaatuisen ratkaisun sipuliin (Tor), joka salaa käyttäjän Internet-liikenteen ennen TOR-verkkoon pääsyä ja varmistaa yksityisyyden lisääntymisen. ”

Ainoa Tor-selaimen käytön haittapuoli on, että se voi tehdä sen käyttäjästä todella turhauttavaa toisinaan hitaan suorituskykynsä takia, koska liikenne on palautettava useille solmuille nimettömyyden varmistamiseksi.

Käytä selainlaajennusta kaikkialla HTTP

HTTPS on lyhenne sanasta HyperText Transfer Protocol Secure. HTTPs Everywhere -selaimen laajennus estää Internet-palveluntarjoajien seurantaa välttämällä online-toimintojen paljastamista.

Verkkosivustot, jotka käyttävät HTTPs Everywhere -selainlaajennusta, suojaavat yleensä sensuurilta ja erityyppiseltä valvonnalta salaamalla sivuston sisällön ja vaikeuttamalla siten verkko-aktiviteettien saamista..

Estä-ISP

Samankaltainen kuin HTTPS Everywhere -selainlaajennus, olemassa on myös erilaisia ​​selainlaajennuksia, kuten Ghostery ja AdBlock, jotka auttavat estämään Internet-palveluntarjoajien seurantaa peittämällä digitaalisen reitin, jonka jätät verkkotoimintojen jälkeen.

Nykyaikaiset selaimet ja verkkopalvelimet käyttävät kuitenkin TLS - Handshake-siirtotietoturvaa suojatun tiedonsiirron muodostamiseen. Prosessi vaatii, että palvelin todistaa selaimelle, että se on väitetty osapuoli, ja sitten ne molemmat perustavat algoritmin tai avaimen, jota tarvitaan keskustelun salaamiseen. Käden kättelyprosessin varhaisia ​​osia ei kuitenkaan salata, joten Internet-palveluntarjoajat ja / tai muut kolmannet osapuolet näkevät palvelimen nimen, johon selain yhdistää..

Vältä epävarmaa julkista Wi-Fi-yhteyttä

Nyt kun olet perehtynyt Internet-palveluntarjoajan seurantaan, sinun on oltava erityisen varovainen käyttäessäsi julkisia Wi-Fi-verkkoja kahviloina, lentokenttinä, kirjastoina, ostoskeskuksina tai muina. Julkista Wi-Fi-yhteyttä käyttävät Netizens ovat alttiimpia Internet-palveluntarjoajien seurannalle kuin ne, jotka käyttävät suojattuja yhteyksiä. Estä-ISP

Julkinen Wi-Fi voi myös saada sinut hakkeroitu todella helposti. Siksi Internet-palveluntarjoajien seurannan ja hakkeroinnin uhriksi joutumisen estämiseksi on oltava valppaana tällaisia ​​uhkia vastaan.

Älä kirjaudu sisään tai merkitse sijaintiasi

Estä-ISP

Sisäänkirjautuminen ja / tai sijaintimme merkitseminen voi vaikuttaa iloiselta, mutta on perusteetonta muistuttaa, että palveluntarjoajasi seuraa sijaintiasi! Sijaintisi voi paljastaa paljon yksityistä tietoa markkinointiyrityksille. Joten on parasta välttää merkitsemistä kaikkialle, missä menet, etenkin kun olet 100% varma, että Internet-palveluntarjoaja tarkkailee sinua jatkuvasti.

johtopäätös

Yksi asia on varma, että riippumatta siitä, minkä kulman valitset nähdäksesi yksityisyyden vastaisen lakiehdotuksen positiivisen puolen, et voi löytää yksittäistä hyvää asiaa, joka tulee siitä. FCC: n asettamien sääntöjen tarkoituksena oli suojata Netizensia seurannalta ja seurannalta, mutta rikkomuksen jälkeen palveluntarjoajat voivat vapaasti seurata verkkotoimintansa ja jakaa (myydä!) Käyttäjätietoja. Tällaisessa kriisiaikana VPN-palveluiden tilaaminen tai HTTPS-selainlaajennusten käyttö näyttää olevan välitön ratkaisu estämään Internet-palveluntarjoajaa seuraamasta online-aktiviteettiasi.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me