Kuinka saada ilmainen WiFi missä tahansa

[ware_item id=33][/ware_item]

Jos suunnittelet matkaa, pakata reppusi ilmaisella langattoman internetin hankkimistemppulla.


Etsimme aina ilmaista Wi-Fi-yhteyttä matkoilla ja useimmista paikoista saat valtavan luettelon käytettävissä olevista Wi-Fi-verkoista.

Yhteysvaihtoehdoista huolimatta et useimmiten voi muodostaa yhteyttä Wi-Fi-verkkoon salasanasuojauksen takia. Siksi on todella siunaus selvittää ilmainen Wi-Fi-yhteys tylsyyden poistamiseksi.

Ennen kuin siirrytään tapaan saada ilmainen WiFi missä tahansa, on todella tarpeen mainita, että ilmaisissa Internet-yhteyksissä on suuri hakkereiden tunkeutumisen riski..

Siksi sinulla pitäisi olla tietoturvatyökaluja, jos käsittelet tärkeitä sähköposteja, henkilökohtaisia ​​käyttöoikeustietoja jne. Tai selaat vain päivittäisiä verkkosivustoja.

1- Arvaa ilmaisen Wi-Fi: n todennäköisimmät paikat

Tämä on hyvin yksinkertainen, mutta hyödyllinen tapa löytää ilmainen Wi-Fi-yhteys.

On todennäköisimmin, että julkinen Wi-Fi on olemassa esimerkiksi kirjastoissa, ravintoloissa ja suurissa yritysketjuissa (Starbucks, McDonald's, jne.).

Jos olet uusi paikka paikassa, voit myös navigoida tällaisissa paikoissa laitteen kartalla. Voit myös katsoa näitä Wi-Fi-paikkoja, joita et ehkä tiedä.

2 - Käytä ilmaisia ​​Wi-Fi Locator -sovelluksia   

On olemassa useita sovelluksia, joiden avulla voit selvittää lähellä olevia ilmaisia ​​Wi-Fi-yhteyksiä.

Esimerkiksi WiFi-kartta sisältää luettelon yli 100 miljoonasta WiFi-yhteyspisteestä ympäri maailmaa.

Heillä on myös näiden yhteyksien kirjautumistiedot, mutta tarvitset huolellisuutta käyttäessäsi tällaisia ​​sovelluksia haitallisena kokonaisuutena, se voi myös saada hotspotin saamaan helposti käyttöösi henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Luotettavuuden tarkistamiseksi on parasta käydä läpi sovelluksen arvostelu- ja kommenttiosio ennen yhteyden muodostamista.

3 - Sijoita puhelimesi

Puhelimen 3G- tai 4G-yhteyden kytkeminen tietokoneeseen on aina hyvä vaihtoehto. Se ei anna sinulle nopeaa nopeutta tai nopeutta, kuten ilmainen Wi-Fi-yhteyspiste, mutta antaa sinulle yhteyden Internetiin.

On joitain sovelluksia iPhonen ja Androidin liittämiseen, mutta se vaatii jonkin verran pohjatyötä ennen. Esimerkiksi iPhonen käyttäjien on ensin tehtävä jailbreak ja android-käyttäjien on päästävä älypuhelimeensa Wi-Fi-jakamiseen.

Tämä menetelmä voisi toimia missä tahansa, joten yritä tehdä siitä kotitehtäviä, ennen kuin siirryt matkalle.

4- Muuta MAC-osoite huijausaikarajoiksi

Jotkut teistä ovat kokeneet ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, joka toimii hyvin jonkin aikaa ja sammuu sitten yhtäkkiä kokonaan. Tämä johtuu siitä, että kyseiselle Wi-Fi-yhteydelle on aikaraja.

Tällöin MAC-osoitteen väärentäminen voi auttaa sinua jatkamaan selaamista samalla verkkoyhteydellä, ellei toista ilmaista Wi-Fi-vaihtoehtoa ole.

Joko saat toisen MAC-osoitteen uusiaksesi määräajan tai jos olet taitava, huijaa olemassa oleva MAC-osoite, jolla on rajoittamaton pääsy kyseisen verkon maksulliseen palveluun..

5- Kokeile yleisten sivustojen selaamista

Tämä tekniikka ei ole täydellinen Internet-yhteys.

Jotkut salasanalla suojatuista tai maksullisista palveluista tarjoavat ilmaisen pääsyn vain yleisille verkkosivustoille. Siksi, jos etsit vain hyvää aikajaksoa, etsi verkkosivustoja, joita paikallinen hotspot tarjoaa ilmaiseksi.

Esimerkiksi Delta Airlines tarjoaa ilmaisen pääsyn Amazoniin, People-lehtiin ja Wall Street Journaliin.

6- Nykyisellä Internet-palveluntarjoajallasi saattaa olla ilmaisia ​​kuumia paikkoja

Se voi olla uutta tietoa sinulle, mutta nykyinen Internet-palveluntarjoajasi voi tarjota ilmaisia ​​yhteyspisteitä suurten kaupunkien ympärillä.

Voit tarkistaa palveluntarjoajan verkkosivustolta ilmaiset hotspot-sijainnit lähelläsi. Jos heillä on tällainen palvelu, voit ladata heidän mobiilisovelluksensa App Storesta ja löytää hotspotin.

Jotkut matkaviestinyrityksistä tarjoavat myös yhteyspisteitä. Esimerkiksi AT&T tarjoaa ilmaisen hotspot-palvelun, kun taas T-Mobile tarjoaa samanlaisen palvelun 9,99 dollarin lisämäärältä kuukaudessa.

7- Ilmoittautuminen kanta-asiakasohjelmaan

Jotkut yritykset tarjoavat ilmaisen Wi-Fi: n, jos liityt heidän kanta-asiakasohjelmaansa. Tämän tarkoitus on todennäköisesti edistää heidän palveluaan, ja siksi voit saada mainosviestejä. Mutta ei ole huono juttu ilmoittautua ilmaiseksi kanta-asiakasohjelmaksi ja saada ilmainen rajoittamaton Wi-Fi.

Kimptonin ja muiden hotellien kaltaiset yritykset käyttävät sellaisia ​​markkinointitekniikoita.

johtopäätös

Kaikilla näillä tekniikoilla saat todennäköisesti ilmaisen WiFi-yhteyden missä tahansa, mutta muista, että avaat paljon tietoa maailmalle. Se ei ole ongelma, ennen kuin mikään hakkeri tai tiedonhakuaja ei halua varastaa tietojasi, mutta se on hyvin harvinaista.

Onneksi on olemassa tapoja pysyä turvassa julkisessa Wi-Fi: ssä, ja sinun tulisi varustaa nämä toimenpiteet ennen ilmaisen julkisen Wi-Fi-yhteyden käyttöä, paitsi jos on kiireellinen tarve.