Kuinka salata BitTorrent-liikenne – täydellinen opas

[ware_item id=33][/ware_item]

Tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka voit salata Bittorent- tai Utorrent-liikenteen kolmannen osapuolen työkaluilla, tällä tavalla voit salata torrentit siementen turvallisesti!


mutta emme suosittele sitä, koska ihmiset valittivat vähemmän turvallisista ja jonkin aikaa osallistuneista DNS- tai IP-osoitteesi vuotoon. suosittelemme, että käytät NordVPN: ää Super-Internet-nopeuteen salatussa yhteydessä. Sen mukana tulee myös ominaisuuksia, kuten Kill Switch ja DNS-suojaus..

Torrentialla on jonkin verran aina tumma havainto. BitTorrent-laittoman käytön, kuten tekijänoikeuksin suojatun materiaalin, kuten elokuvien, musiikin, ohjelmistojen ja monien muiden, lataamisen vuoksi. Tämä opas auttaa sinua salaamaan BitTorrent-liikenteen.

Tällaiset lataukset ovat yleensä suuria ja aiheuttavat kovaa painetta Internet-palveluntarjoajan (ISP) palvelimille. Internet-palveluntarjoajat puolestaan ​​kurittavat BitTorrent-liikennettä verkkoissaan. Tällaisella toiminnolla BitTorrent-lataus vähenee.

Koska torrenting on niin suosittua, yhä useammat Internet-palveluntarjoajat toteuttavat menetelmiä BitTorrent-liikenteen kuristamiseen (jota kutsutaan myös muotoilevaksi liikenteeksi).

Jos et ole varma siitä, onko BitTorrentia kuristettu, tutustu maakohtaisten huonojen Internet-palveluntarjoajien luetteloon.

Mutta kuinka estää Internet-palveluntarjoajia kurottamasta BitTorrent-liikennettä? Ratkaisu on salaus. Salaamalla BitTorrent-liikenteen, voit estää Internet-palveluntarjoajia kurottamasta.

Mitä salaus tekee?? Salaus tekee tietosi - kyseessä olevan BitTorrent-liikenteen - tuntemattomaan muotoon, joten Internet-palveluntarjoajien on vaikea seurata ja tunnistaa BitTorrent-liikennettä. Vaikka salaus vie prosessorin virran salaamiseen, on kuitenkin melkein nolla prosenttia mahdollisuuksia, että olet BitTorrent-liikenne vuotanut ja kuristunut.

Kuinka salata BitTorrent-liikenne

BitTorrent-liikenteen salaukselle on monia tapoja.

 1. BitTorrent-asiakkaan sisäänrakennetut salausominaisuudet
 2. Vertaislohko [Vertaissarja]
 3. Virtuaali yksityinen verkko

Aiheeseen liittyvä artikkeli: 5 parasta VPN torrentia varten & P2P-tiedostonjako & Suositus 2017

1. BitTorrent-asiakkaan sisäänrakennetut salausominaisuudet

Suosituimmissa BitTorrent-asiakkaissa, kuten Azureus, BitComet ja uTorrent / BitTorrent, on sisäänrakennetut salausominaisuudet BitTorrent-liikenteen salaamiseksi. Ota ne käyttöön seuraavasti:.

Azureus

 1. Avaa 'Azureus' BitTorrent-asiakas.
 2. Navigoida johonkin Työkalut > klikkaus vaihtoehdot > laajentaa yhteys > valita Kuljetussalaus.
 3. Valitse valintaruutuVaadi salattua kuljetusta'Vaihtoehto.
 4. Valitse RC4-salaus 'Suojauksen vähimmäistaso.’
 5. Valitse valintaruutuSalli salaamattomat lähtevät yhteydet, jos salattu yhteysyritys epäonnistuu.'Sen avulla asiakas voi lähettää salaamattomia yhteyksiä yhteensopivuuden varmistamiseksi. Se paljastaa kuitenkin Internet-palveluntarjoajasi todellisen IP-osoitteen BitTorrent-liikenteen tunnistamiseksi. Suosituksemme on, että jätä se valinnaton ja tarkista kylvökoneesi ja nopeutesi. Jos se hidastaa latausnopeutta, rasti tämä vaihtoehto ja tarkista uudelleen.
 6. Napsauta valintaruutua 'Salli salaamattomat saapuvat yhteydet.’
 7. Se kaikki on Azureuksella; BitTorrent-liikenteen salaamiseksi.

BitComet

 1. Navigoida johonkin vaihtoehdot > Klikkaa Asetukset > Klikkaa Pitkälle kehittynyt > valita yhteys.
 2. Vieritä kohtaanProtokollan salaus,'Olisi kolme kenttää Automaattinen havaitseminen, Aina, ja Poista käytöstä. Automaattinen tunnistusvaihtoehto mahdollistaa enemmän yhteyksiä, mutta vähemmän suojaa ISP-kaasua vastaan.
 3. Kokeile ensin automaattista tunnistusta, jos se ei lisää nopeuttasi, vaihda sitten kohtaan Aina.
 4. Se kaikki on BitCometille; BitTorrent-liikenteen salaamiseksi.

uTorrent / BitTorrent

 1. Navigoida johonkin vaihtoehdot > Klikkaa Asetukset > vieritä valitaksesi BitTorrent.
 2. Suunnata 'Protokollan salaus,'Siinä on kolme vaihtoehtoa'käytössä,''Pakko,'Ja'Liikuntarajoitteinen.’
  'Enabled' -vaihtoehto mahdollistaa enemmän yhteyksiä, mutta vähemmän suojaa ISP-kaasua vastaan.
 3. Kokeile ensin pakotettua yhteyttä. Jos se vähentää nopeuttasi merkittävästi, vaihda 'käytössä' -vaihtoehtoon.
 4. Valitse valintaruutu 'Salli saapuvat vanhat yhteydet,”, Jos haluat sallia salaamattoman saapuvan liikenteen.
 5. Se on kaikki uTorrent / BitTorrent-ohjelmille; BitTorrent-liikenteen salaamiseksi.

2. Vertaislohko

PeerBlock on kätevä työkalu valitun liikenteen estämiseksi estämällä tiettyjen IP-osoitteiden muodostumista yhteydestä tietokoneeseen. Se voidaan tehdä reitittimellä, mutta entä jos voit tehdä sen suoraan tietokoneelta?

Usein anti-P2P-yritykset, kuten hallitus, tekijänoikeuksien haltijat, kuten MPAA, virastot, jne., Liittyvät torrent-tiedostoa jakavien vertaisryhmien joukkoon ja tallentavat kaikki IP-osoitteet ja lähettävät myöhemmin rikkomusvaroituskirjeitä palveluntarjoajilleen, jotka puolestaan kurista nopeutta tai pahinta, peruuta Internet-tilauksesi.

Kuinka tästä on hyötyä BitTorrent-liikenteelle? PeerBlock estää tietyn joukon IP-osoitteita ja estää kokonaan liikenteen saapuvien ja lähtevien IP-osoitteiden (peers).

salaa bittorrent-liikenne

Jos valitset PeerBlock-käynnistystoiminnon alusta, luettelosta vaihtoehdot kuten P2P, Mainokset ja vakoiluohjelmat, PeerBlock lataa automaattisesti tunnetut vakoiluohjelmien IP-alueet ja estää IP-osoitteita.

Muokatun IP-alueluettelon lisääminen on helppoa, asennusnäytössä voit luoda IP-luettelon. Voit myös tuoda IP-alueita mistä tahansa Internetistä, kuten IPBlockList ja iBlockList.

bittorrent-liikenteen salaus

Voit myös lisätä tietyn IP-alueesi. Esimerkiksi, jos haluat estää kaiken IP-liikenteen Kiinasta. Voit napsauttaaluo luettelo,'Antaa kuvauksen nimi ja tiedoston kohde.

bittorrent-liikenteen salaus

Seuraavassa näytössä sinua pyydetään antamaan estettävien IP-osoitteiden luettelo. Jos haluat vain estää IP-alueen koko Kiinasta, siirry IPAddressLocation.org-sivulle ja käytä IP-alueet-työkalua saadaksesi kaikki kyseisen maan osoitetut IP-osoitteet.

salaa bittorrent-liikenne

Kopioi kaikki nämä IP-kentät tekstitiedostoon ja tallenna se nimellä .p2p laajennus, jotta PeerBlock lukee sen. Klikkaa 'Lisätä'Valitaksesi tiedoston.

bittorrent-liikenteen salaus

Kun olet lopettanut luetteloiden mukauttamisen, siirry päänäyttöön, jossa sinulle näytetään IP-osoitteiden toimintaa ja seuraa kaikkea. Näet IP: t estettyinä siinä ikkunassa. Voit myös napsauttaaNäytä historia-Painike, jossa näet useiden ajankohtien toiminnot.

bittorrent-liikenteen salaus

Ohjelmisto ei näytä vain estettyjen IP-osoitteiden lisäksi myös sallittuja IP-osoitteita, jotka tekevät siitä erinomaisen seurantatyökalun.

PeerBlock on täydellinen, jos haluat estää tietyn IP-osoitesarjan ja jättää loput viruksille ja haittaohjelmille.

Väärinkäsitys PeerBlockista

 1. PeerBlock ei piilota IP-osoitteitasi BitTorrent-liikenteessä.
 2. Se ei estä kaikkia IP-osoitteita, vaan joukko tiettyjä IP-osoitteita. Siksi se on vanhentunut ja vaatii ajantasaisia ​​lohkojen luetteloita.

3. Virtuaali yksityinen verkko

VPN - Virtual Private Network - on erinomainen tapa suojata yksityisyyttäsi ja tietoturvasi verkossa. Se salaa BitTorrent-liikenteen ja piilottaa myös todellisen IP-osoitteesi tiedostoa jakavien vertaisryhmien joukosta, mikä tekee siitä täydellisen työkalun, joka estää tekijänoikeuksien omistajia ja Internet-palveluntarjoajia tunnistamasta BitTorrent-liikennettä ja kuristamaan Internet-nopeutta.

VPN-salaus

Ole kuitenkin varovainen ilmaisesta VPN: stä, jota on saatavilla verkossa. Nämä ilmaiset VPN-protokollat ​​joko kirjaavat toiminnot tai vuotavat IP-osoitteesi tai molemmat, mikä tekee BitTorrent-liikenteestäsi alttiita Internet-palveluntarjoajien nopeuskaasulle ja tekijänoikeuksien omistajien IP-seurannalle.

Maksullisessa VPN-palvelussa on omat VPN-palvelimet, joissa on DNS-palvelu, tällaisten riskien poistamiseksi ja premium-palvelujen tarjoamiseksi.

johtopäätös

Jos käytät sisäänrakennettua BitTorrent-asiakassalausta, on parempi käyttää PeerBlockia. Se saattaa kuitenkin aiheuttaa riskin paljastaa BitTorrent-liikenne.

VPN on paras tapa salata BitTorrent-liikenne ja estää Internet-palveluntarjoajia kurottamasta BitTorrent-liikennettä.