Kymmenen parasta virustentorjuntaohjelmaa 2017 – Pysy suojattuna aina

[ware_item id=33][/ware_item]

Tiedätkö kuinka paljon vaarallista se voi olla, kun järjestelmään ei ole asennettu virustorjuntaohjelmaa?

Kyllä, varmasti tietokoneesi ja android-puhelimet ovat suuressa vaarassa, jos sinulla ei ole vakoiluohjelmia asennettuna. Suojaaksesi järjestelmiäsi ei-toivotuilta viruksilta, tekniikan asiantuntijat ovat keksineet joitain ratkaisuja anti-virusten muodossa. Viruksentorjuntaohjelma on kuin poliisi tietokonejärjestelmän portilla, joka ei myöskään vaaranna järjestelmän sisälle tulemista. Ne varoittavat sinua mahdollisista uhkista ja poistavat haittaohjelmat mahdollisimman pian.


Miksi virustorjuntaohjelman asentaminen on välttämätöntä?

Anti-viruksen todellinen työ on havaita järjestelmässä olevat virusuhat, löytää ne, tuhota ja poistaa ne järjestelmästä..

Emme voi sanoa, että viruksentorjunta on ihanteellinen ratkaisu kaikkiin järjestelmän haittaohjelmien uhkiin, mutta voidaan sanoa, että se suojaa järjestelmää parhaalla mahdollisella tavalla. Virustorjuntaohjelman asentamisen lisäksi ei ole tärkeää myös päivittää sitä aika ajoin uusimmilla toimenpiteillä.

Online-tietosuojaohjelmisto ei kuitenkaan ole enää vain virusten torjuntaa. Vaikka se on tärkeä virustorjunta, mutta henkilötietojen suojaamisesta on tullut ihmisten ensisijainen tavoite.

Kuinka valita virustorjunta? Maksaa virustentorjunta paremmin kuin ilmainen?

Moderni maailma on kehittymässä yhä enemmän teknologisesti ja samoin haittaohjelmat kehittyvät nopeasti. Tämän tilanteen ratkaisemiseksi tekniikan asiantuntijat pyrkivät tarjoamaan parhaan virustorjuntaratkaisun käyttäjille.

Suosittelemme käyttämään maksettua virustorjuntaa ilmaisen sijaan, koska maksettu virustentorjunta tarjoaa paremman teknisen kestävyyden ja tarkempia turvaominaisuuksia. Vaikka ilmainen virustentorjuntaohjelma voi tarjota maksettuja paketteja, suorita rahaa.

Paras virustentorjuntaohjelmisto laitteellesi

PC: n turvallisuus on paljon muutakin kuin virustorjunnan asentaminen. Sinun on päivitettävä virustorjunta, vakoiluohjelmien torjunta ja palomuuri. Tiedetään, että jotkut ilmaiset virustorjuntaohjelmat ovat parempia kuin muut. Ne tarjoavat mustan listan tunnetuista uhista ja sallittujen luettelon laillisista. Ongelmana on, että nykyään ilmenee uusia uhkia joka päivä ja ystävän erottaminen vihollisesta on tullut vaikeaksi.

Työmme alkaa tästä. Olemme etsineet sinulle luetteloa, joka tarkistaa ilmaisen virustentorjuntaohjelman yhdessä maksettujen kanssa. Sekä uudet että vanhat, tunnetut ja tuntemattomatkin.

1. Avira:

Avira on paras ilmainen virustentorjuntaohjelma, joka antaa erittäin vahvan suojan yleisiä ja nollapäivän viruksia vastaan. Vaihtoehtoisesti pakattu käyttöliittymä voi aluksi olla pelottava, ja hitaammat tietokoneet saattavat nähdä ongelmia tietokoneen suorituksessa skannauksen aikana. Siitä huolimatta Avira on täydellinen ilmainen virustentorjuntaohjelma, joka on tehokas, mukautettu korkeaan määrään ja laaja valikoima ilmaisia ​​lisäominaisuuksia, joihin kuuluvat VPN-asiakasohjelma ja yksityisyyttä ajatteleva selain.

Kymmenen parasta virustentorjuntaohjelmaa 2017 - Pysy suojattuna aina

2. Bitdefender-tietoturva: 

Bitdefenderin Android-tietoturvasovellus tarjoaa täydellisen suojan viruksilta, vähäisen suorituskyvyn vaikutuksen ja yksityisyyden suojan ominaisuudet. Lisäksi Android Wear -kellot lisätään sovelluksen varkaudenesto-ominaisuuksiin. Tämä virustorjuntaohjelma ei ole ilmainen, mutta se on kustannusten arvoinen.

Siinä on uusimmat ominaisuudet, jotka suojaavat laitetta uusilta uhkilta, kuten ransomware. Sillä on hyvä tekninen maine. Siinä on hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka eivät ole turha tyylillä.

Kymmenen parasta virustentorjuntaohjelmaa 2017 - Pysy suojattuna aina3. Panda:

Panda on ilmainen virustentorjuntaohjelma, joka ei näytä tarjoavan paljon, mutta näin ei ole. Se on ihanteellinen ratkaisu ihmisille, jotka pystyvät käsittelemään online-tietosuojaansa hyvin.

Miksi käyttää sitä?

Pandaa on helppo ja hauska käyttää, sillä on harvoin vaikutusta tietokonejärjestelmän suorituskykyyn ja sen asetusvaihtoehdot ovat riittävät vakuuttamaan käyttäjät. Se skannaa tietokoneesi järjestelmää niin pyynnöstä kuin säännöllisesti. Se tarjoaa USB-asemille laajan suojauksen.

Vaikka sen negatiivisiin pisteisiin sisältyy hidas skannaus, lisämaksutoiminnot, liikaa mainosten ponnahdusikkunoita ja se myös yrittää kaappaa selaimesi asetukset.

Kymmenen parasta virustentorjuntaohjelmaa 2017 - Pysy suojattuna aina4. AVG:

Viime vuoden AVG on parantanut viruksen havaitsemistaan ​​kilpaillakseen johtavilla virustentorjuntaohjelmistoteollisuuksilla. Ilmainen AVG-virustorjuntaohjelma tarjoaa laajan valikoiman asetusvaihtoehtoja, joitain lisäominaisuuksia, eikä se hidasta tietokoneesi liikaa.

Mikä on vikaa tässä ilmaisessa virustentorjuntaohjelmassa?

Se hylkää käyttäjänsä työntämällä jatkuvasti heitä päivittämään sen maksulliseen AVG-ohjelmistoon.

Kymmenen parasta virustentorjuntaohjelmaa 2017 - Pysy suojattuna aina5.Avast:

Avast on hieno ilmainen virustentorjuntaohjelma, jolla on hyvä käyttöliittymä, jolla on huomaamaton vaikutus tietokonejärjestelmään, tyydyttävät kokoonpanoasetukset ja joitain hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten salasananhallinta ja verkkoskanneri. Se on parasta käyttäjille, jotka käyttävät jo muita Avast-tuotteita, kuten Avastin ilmainen mobiilisuojaus androidille.

Kymmenen parasta virustentorjuntaohjelmaa 2017 - Pysy suojattuna aina6. Windows Microsoft -puolustaja:

Windows Microsoft Defenderin haittaohjelmien havaitseminen on paranemassa, mutta sen käyttö ei silti ole tyydyttävää. Se ei tarjoa ilmaisia ​​lisäominaisuuksia; se vaikuttaa suuresti tietokoneesi järjestelmiin skannauksen aikana eikä suojaa tietokonettasi online-haittaohjelmilta, jos se on muu kuin Microsoft-selain.

Kymmenen parasta virustentorjuntaohjelmaa 2017 - Pysy suojattuna aina7. Malwarebytes Anti-malware:

Tämä ei ole ilmainen virustorjuntaohjelma. Se ei voi suojata tietokonettasi viruksilta, mutta sillä on valtava suorituskyky järjestelmässäsi jo olevien haittaohjelmien pyyhkimiseen. Se ei myöskään häiritse tietokoneesi järjestelmässä jo olevia virustorjuntaohjelmia. Sen paras ominaisuus on kameleontti, joka peittää Malwarebytesin niin, että ilkeistä ohjelmista tulee vaikea löytää. Se ei ole täydellinen virustorjuntaohjelma, mutta voit pitää sen täydentävänä ohjelmana ilmaiselle virustorjuntaohjelmallesi.

Kymmenen parasta virustentorjuntaohjelmaa 2017 - Pysy suojattuna aina8. Sophos:

Oletko vanhempi? Haluat piilottaa tarpeettoman sisällön virtaamisesta lasten mielesi?

Sitten Sophos-virustorjunta on parasta vanhempiin tarkoituksiin, jotka haluavat piilottaa arvoton sisällön pienten lastenilta. Tämä ilmainen virustentorjunta antaa sinun suorittaa etähakuja, tarkistaa ja estää sivustoja. Siinä on myös ominaisuus, joka pitää kiellettyjen sivujen lokit, kun joku yrittää päästä niihin. Sophos-viruksilla on vaatimaton käyttöliittymä ja vähän vaikutusta järjestelmän toimintaan.

Kymmenen parasta virustentorjuntaohjelmaa 2017 - Pysy suojattuna aina9. Kaspersky:

Haluat täydellisen Internet-tietoturvan?

Kaspersky on vastaus siihen. Tässä virustentorjuntaohjelmassa on mahtavia ylimääräisiä turvaominaisuuksia, joissa on lapsilukko ja lisävarusteet web-kameran lukitsemiseksi. Voit myös estää verkkosivustoja estämästä niitä seuraamasta selailutehtäviäsi. Sillä on minimaalinen vaikutus järjestelmän suorituskykyyn.

Kymmenen parasta virustentorjuntaohjelmaa 2017 - Pysy suojattuna aina10. Norton-mobiiliturva:

Toisin kuin viime vuonna, Norton-mobiiliturvallisuus ei pitänyt parhaita ominaisuuksia maksullisessa versiossa. Tänä vuonna he ovat ottaneet käyttöön ominaisuuksia, kuten puhelujen / tekstien estämisen ja yhteystietojen varmuuskopion myös ilmaiseen virustorjuntaohjelmaansa. Nortonin parhaiten maksettu ominaisuus on App Advisor, joka tarkistaa asennetun ohjelmiston lisäksi myös Google Play -kaupan turvallisuus- ja yksityisyysriskien varalta. Uusia ominaisuuksia ovat myös sovelluksen lukitus ja salasanan hallinta. Molemmat ovat ilmaisia ​​ja erillisiä sovelluksia.

 

  Kymmenen parasta virustentorjuntaohjelmaa 2017 - Pysy suojattuna aina

johtopäätös:

Virustentorjuntaohjelmiston käyttäminen on välttämätöntä, jotta tietokoneesi tai laitteesi ei pääse haittaohjelmiin. Suosittelemme sinulle joitain parhaimmista virustorjuntaohjelmistoista, suurin osa niistä on ilmaisia ​​ja osa maksettuja. Maksetut kannattaa käyttää. Joten älä ajattele enää valita parhainta ilmaista virustorjuntaohjelmistoa analysoimalla huolellisesti artikkeli, jossa kaikille selitetään niiden ominaisuudet.