Mitä Redditer ajattelee Avast Secureline – Reddit-arvostelu

[ware_item id=33][/ware_item]

Avast nimellä on todella suosittu turvallisuuden kannalta ja he väittävät olevansa Internet-tietoturvan voimala. Avast Secureline VPN on markkinoiden tunnetuksi tekemä aloite, jonka uskottiin olevan samankaltainen.


Kuitenkin monet ihmiset olivat kiinnostuneita tietämään yksityiskohdista ennen valintaa itse. Siksi olen suunnitellut Avast VPN -katsauksen vastaamaan suosittuihin VPN-liittyviin kysymyksiin, kuten torrentin tehokkuuteen, suoratoisto- ja lukituksen vapauttamiskykyyn, turvallisuuteen jne..

Tuomion todennettavuuden varmistamiseksi Redditissä tehtyjä arvosteluita seurattiin useimmiten Avast Secureline VPN: n käyttäjiltä ja alan asiantuntijoilta..

Avast VPN - yleiskatsaus

Avast VPN on yksinkertainen VPN, joka on helppo asentaa. Heidän virallisella verkkosivustolla on yksinkertaisia ​​asennusvaiheita, joiden avulla saat Avast VPN: n toimimaan vain muutamassa sekunnissa.

Heillä on asennus melkein 52 palvelinta 33 maassa ympäri maailmaa. Se on kuitenkin Tšekin tasavallan VPN-palvelu, joka lanseerattiin vuonna 2014. Avast VPN tukee kaikkia tärkeimpiä laitteita ja käyttöjärjestelmiä, kuten Windows, Mac, iOS, Android jne..

Avast VPN: n valitsemisen etuna on, että sinun ei tarvitse huolehtia kaistanleveyden rajoituksista. Heillä on myös tukea jopa viisi samanaikaista laitetta mutta eri hinnoittelusuunnitelmalla. Joo! Suorittaessani Avast VPN -tarkistusta huomasin, että tämän VPN: n hinnasuunnitelmat eroavat useimmista palveluista.

Heillä on erilaiset suunnitelmat samanaikaisesta yhteydestä viidelle laitteelle, Macille tai PC: lle, sekä Android-, iPhone- tai iPad-suunnitelmalle. Kaikilla suunnitelmillasi sinulle annetaan 30 päivän rahat takaisin -takuu rajoituksilla, kuten vähemmän kuin 30 Gt: n tiedonkäyttö ja alle 100-yhteydet. Ennen kuin maksat Avast VPN -suunnitelmista, voit kuitenkin tarkistaa suorituskyvyn kautta 7 päivän ilmainen kokeilu ilman rajoituksia.

Useimmat VPN-käyttäjät käyttävät palvelua kuitenkin tarkoituksilla Torrenting ja vapauttaminen. Torvastaajille Avast VPN on hyvä uutinen; Ne, jotka haluavat poistaa Netflixin eston, ovat kuitenkin pettyneitä siihen, että Avast Secureline VPN on tehoton täällä.

Avast VPN -turvallisuuskatsaus

Kuten aikaisemmin mainittiin, Avast VPN on Tšekin tasavallassa toimiva VPN-palveluntarjoaja, joka lähtökohtaisesti tarkoittaa sitä suojattuna Five Eyes -tarkkailulta, koska se ei kuulu suoraan sopimukseen, mutta se tekee yhteistyötä Five Eyes -maiden kanssa. Tämä ei ole oikeastaan ​​huolestuttava tilanne, mutta jotkut ihmiset ovat huolissaan siitä.

Sivustolta tehty tutkimus osoittaa myös, että Avast VPN -haittaohjelmatesti on osoittanut löydetyt mainosohjelmat VPN-asiakasohjelmatiedostojen asennuksen aikana. Nämä automaattisesti lataavat haitalliset mainosohjelmat voivat kerätä tietoja.

Paitsi verkkosivusto, myös Avast VPN: n käyttäjillä on tällaisia ​​valituksia, viittaus tähän Reddit-viestiin.

Minulla on Avast SecureLine ja kun en käytä ohjelmaa, siinä on taustaprosessi. Pitäisikö minun olla huolissani? r / VPN: ltä

Jos puhumme kuitenkin Avast Secureline VPN: n yleisistä tietoturvaominaisuuksista, ne ovat samanlaisia ​​kuin hyvät VPN: t. Se tarjoaa AES-256-salauksen käyttäjän tietoihin sekä DNS-vuodonsuojauksen ja Kill-Switch-lisäominaisuuksien kanssa..

Avast VPN Review; Redditorin näkökulmasta

Jos olet se, joka etsii aitoja kommentteja tuotteen käyttäjiltä ennen sen valitsemista, Reddit on todenperäisin lähde. Monien mielestä on hämmentävää etsiä kaikkia luokkia ja hämmentäviä kommentteja. Siksi olen lukenut kaikki käyttäjien kysymykset ja viestit Avast Secureline VPN -suorituskyvystä.

Yleinen näkemys, jonka saan näistä suosituksista, on enemmän negatiivista. Suurin osa ihmisistä ajattelee, että Avast Secureline VPN ei ole osoittanut samaa laatua kuin aiemmin virustorjuntapalveluilleen.

Kortti

Lähes jokainen henkilö on suositellut muiden halvempien VPN-verkkojen käyttöä ja saanut enemmän huomiota käyttäjiin.

Jotkut ihmiset ovat myös huolissaan siitä, että VPN liittyy tietojen myyntiin tai että taustalla saattaa olla haittaohjelmia.

Kortti

Avast VPN: stä käytiin keskustelu, joka osoittaa, että VPN luo myös joitain ongelmia, kun kanavia estetään tai suoratoistetaan. Käyttäjä on esimerkiksi antanut viitteen Twitch.tv-tiedostoon.

Avast Secureline VPN r / VPN: stä

johtopäätös

Lyhyt vastaus Avast VPN -katsauksen lopussa on, että sinun ei pitäisi valita Avast VPN. Tätä näkökulmaa ei esitetä, koska siinä on lukuisia puutteita, mutta koska on olemassa joitain vaihtoehtoja, jotka ovat kustannustehokkaita, turvallisia, nopeampia ja jopa ne voisivat poistaa Netflixin eston..

Avast Secureline VPN ei ole huono valinta, mutta se ei edes ole älykäs valinta. Jotkin hakujen avulla saat paremman VPN: n.