Paras ilmainen ponnahdusikkunoiden estäjä – Paranna selauskokemustasi

[ware_item id=33][/ware_item]

Ponnahdusikkunat eivät ole vain ärsyttäviä, vaan lisäävät myös laitteiston käyttöä. Ne kattavat sisällön, jonka haluamme lukea projisoimalla näytön eteen. Ne liittyvät toisinaan myös haittaohjelmien asentamiseen käyttäjän järjestelmään. Ponnahdusikkunoita pidetään häiritsevän mainonnan erittäin manipuloivana muotona. Koska ponnahdusikkunat ovat ärsyttäviä, monet verkkosivustot ovat yksinkertaisesti lopettaneet niiden käytön maksetun mainonnan alkuperäisenä keinona. Jotkin sivustot eivät kuitenkaan ole vielä luopuneet näiden ponnahdusikkunoiden hyödyntämisestä. Joten päästäksesi eroon näistä ponnahdusikkunoista sinun on valittava paras ilmainen ponnahdusikkunoiden esto.


paras vapaa-popup-esto

Parhaiden ilmaisten ponnahdusikkunoiden estäjien avulla voit yksinkertaisesti lopettaa ponnahdusikkunoiden luoman kaiken sotkun. Nämä ponnahdusikkunoiden ja mainosohjelmien estäjät on suunniteltu muuttamaan selailukokemuksestasi nopea. Jokaisesta selaimesta löytyy joukko ilmaisia ​​ponnahdusikkunoiden estäjiä. Lisäksi monet niistä kattavat kaikki selaimet.

Useimmissa nykyaikaisissa selaimissa, kuten Google Chromessa, on kuitenkin sisäänrakennetut ponnahdusikkunoiden estäjät ponnahdusikkunoiden poistamiseksi käytöstä. Ponnahdusikkunoiden poistamiseksi käytöstä Google Chromessa sinun on ensin napsautettava kolmen pisteen kuvaketta. Valitse sitten ”Asetukset”, napsauta ”Näytä lisäasetukset”. Valitse edelleen ”Sisältöasetukset” osiossa ”Tietosuoja”. Vieritä alaspäin ja avaat ponnahdusikkunat. Täällä voit tarkistaa haluamasi kohdan "Älä salli minkään sivuston näyttää ponnahdusikkunoita".

Miksi tarvitset parhaan ilmaisen ponnahdusikkunoiden estäjän?

Kaikentyyppiset mainokset voivat nostaa punaisia ​​lippuja, joten meidän on tutustuttava ponnahdusikkunoihin ja mainosohjelmien estoihin. Mainosohjelma on haittaohjelma, joka voidaan havaita, jos järjestelmäsi alkaa saada paljon ei-toivottuja ponnahdusikkunoita..

Monet suojaamattomat verkkosivustot projisoivat tavallisia mainoksia, jotka voivat myös tehdä järjestelmästä alttiita virushyökkäyksille. Hakkerit voivat levittää haittaohjelmia myös näiden mainosten kautta. Tämä ei ole lainkaan yllättävää, koska tunnemme Yahoon suurimpien verkkosivustojen kautta levinneen haittaohjelman vuonna 2015. Tietoverkkorikollisuusryhmä käytti mainoksia Yahoon suurimmissa verkkosivustoissa, kuten Yahoo.com ja muut, tartuttaakseen käyttäjän järjestelmiä haittaohjelmilla..

Siksi on välttämätöntä saada sinut tottumaan parhaaseen ilmaiseen ponnahdusikkunoiden estäjään, joka varmistaa oman tietoturvasi.

Ero ponnahdusikkunoiden estämisen ja mainosten estämisen välillä

Ponnahdusikkunoiden estäminen ja mainosten estäminen ovat kaksi asiaa, jotka ovat toisistaan ​​erillään toiminnon suhteen. Siksi ei pitäisi pitää näitä kahta samana asiana. Näitä termejä käytetään kuitenkin edelleen vuorottelevasti.

Ponnahdusikkunoiden estäjät estävät verkkosivuja lähettämästä ponnahdusikkunoita. Ne estävät mainosohjelmia myös tekemästä ponnahdusikkunoita. Ponnahdusikkunoita voidaan kuitenkin jopa käynnistää paitsi ilmoituksilla, myös monilla muilla tavoilla. Siellä on monia sivustoja, jotka käyttävät ponnahdusikkunoita laillisiin tarkoituksiin, joten saatat haluta lisätä ne valkoiseen luetteloon.

Mainosten estäjät estävät kaiken mainoksen, jonka se havaitsee sivulla. Tämä sisältää myös sivutiedot ja ponnahdusikkunat. Mainosten estäjät ovat peittäneet valtavan osan koko Internet-taloudesta estämällä nämä sivulla olevat mainokset.

Kuten Harvard Business Review toteaa, ”Keskustelu mainosten estämisestä on muuttumassa yhä polarisoituneemmaksi. Mainosten estämistä vastustavat vastaavat sitä sisällönpiratismiin ja väittävät, että mainoksille altistuminen on hinta, joka lukijoiden on maksettava ilmaisesta sisällöstä. Keskustelun toista puolta puolustaa yrityksiä, jotka luovat mainosten esto-ohjelmistoja, sekä online-tietosuojaaktivisteja. He arvostelevat mainosten vaikutusta käyttäjäkokemukseen, mutta heidän suurimpana huolenaiheenaan on käyttäytymisen seuranta, käytäntö, jota monet mainosyritykset käyttävät oppiakseen käyttäjien kiinnostuksista heidän verkkotoimintansa perusteella. "

Suurin mahdoton seuraus mainosten estäjien käytöstä on niiden vaikutus Internet-talouteen ja heidän kykynsä laittaa suuri hampaat ilmaiseen web-sisältöön. Joten sananlaskun valot useilla verkkosivustoilla käyttävät nyt viittauksia tai kumppanilinkkejä. Siksi käyttäessäsi mainosten estäjiä sinun on pidettävä mielessä, että niillä voi olla vaikutus tottuneille verkkosivustoille, nauttia ilmaiseksi.

Ero sisäänrakennettujen ja kolmansien osapuolien ponnahdusikkunoiden estäjien välillä

Nykyaikaiset selaimet, kuten Chrome, Opera, Safari ja Firefox, estävät ponnahdusikkunat automaattisesti. Ne estävät ponnahdusikkunat sisäänrakennettujen ponnahdusikkunoiden estäjien takia. Sisäänrakennetut ponnahdusikkunoiden estäjät toimivat sulkemalla ikkunat raivoisasti.

Kolmansien osapuolien estäjät ovat kuitenkin yksinkertaisesti selaimen laajennuksia tai yksittäisiä ohjelmia, jotka tarjoavat myös vähän lisäetuja. Kolmannen osapuolen ponnahdusikkunoiden estäjät estävät mainosten ja ponnahdusikkunoiden toimialueen tai IP-suodatuksen.

Kolmannen osapuolen estäjät etsivät sisältöä, ja jos he eivät löydä ulkoisia linkkejä ponnahdusikkunoista tai sivulta, he eivät estä niitä. Joskus ponnahdusikkunat eivät avaa uusia ikkunoita, vaan ne projisoivat JavaScripti-mainoksia, jotka on rakennettu sivun koodiin. Koska sisäänrakennetut ponnahdusikkunoiden estäjät eivät luo lisäsivuja, ne eivät toimi.

Sisäänrakennetut ponnahdusikkunoiden estäjät eivät siis ole aivan valaistuneita, mutta Operaa lukuun ottamatta. Siitä huolimatta kolmansien osapuolien estäjät on suunniteltu yksinoikeudellisemmiksi. Niillä on myös variaatio sen mukaan, voidaanko asetuksia säätää vai ei.

Ponnahdusikkunoiden estäjän suorituskyvyn testaaminen

Markkinoilla olevasta valtavasta joukosta ponnahdusikkunoiden estäjiä päätimme testata niitä runsaasti. Näiden ponnahdusikkunoiden estäjien joukossa oli myös suositun verkkoselaimen sisäänrakennettuja ponnahdusikkunoiden estoja. Samoin oli yksittäisiä selaimia, jotka on hankittu muutamilla lisäetuilla.

Testaus perustui kahteen erilaiseen menetelmään, jotka sisälsivät:

 1. PopupTest.com - Se tarjoaa 17 erilaista testiä erilaisille ponnahdusmenetelmille. Näistä testeistä neljä testiä on tarkoitettu hyville ponnahdusikkunoille, joita asianmukainen ponnahdusikkunoiden estäjä ei saa estää.
 2. Toinen menetelmä sisälsi natiivimainostestien käytön sivuilla ja ponnahdusikkunoissa, jotka on luotu verkkosivustoilla, kuten http://animefushigi.co/latest-anime/. Lisäksi siihen kuuluu myös hyvä ponnahdusikkuna kirjautumiseen Bungie.netistä

Sisäänrakennetut ponnahdusikkunoiden estäjät

Seuraavassa käsitellään sisäänrakennettuja ponnahdusikkunoiden estäjiä, joita testasimme joidenkin suosittujen selainten suhteen:

 1. Google Chrome paras vapaa-popup-esto

Google Chrome läpäisi kaikki PopupTest.com-sivuston näyteikkunat, mukaan lukien myös hyvät ponnahdusikkunat. Se epäonnistui kuitenkin natiivimainostesti osoitteessa animefushigi.co/latest-anime/. Kaikkien erilaisten mainosten näkyminen jatkui, ja sivun alareunassa oli myös hankala ponnahdusikkuna. Lisäksi se läpäisi hyvät ponnahdustestit kirjautumislomakkeelle Bungie.net.

Voit kuitenkin lisätä poikkeuksia myös Googlen ponnahdusikkunoihin, jotta voit lisätä luotettavia URL-osoitteita. Tällä selaimella on myös seurantaevästeiden estäjä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Googlen sisäänrakennettu ponnahdusikkunoiden esto on hyvä, mutta se ei ole erinomainen. Vaikka Google Chromen sisäänrakennettu ponnahdusikkunoiden esto ei estä hyviä ponnahdusikkunoita, se ei estä todellisia mainoksia.

 1. Firefox paras vapaa-popup-esto

Toisin kuin Chrome, Firefoxilla on vain rajoitettu ominaisuus sisäänrakennetulla ponnahdusikkunoilla. Seurantaevästeet ja ponnahdusikkunat voidaan estää sekä lisäominaisuus, jonka mukaan eri verkkosivustojen sallitaan salliminen poikkeusten kautta.

Testauksen aikana Firefox ohitti ponnahdusikkunanäytteet Popuptest.com-sivustolta. Se esti kuitenkin myös hyvät ponnahdusikkunat.

 1. Microsoft Internet Explorer

paras vapaa-popup-esto

Microsoft Internet Explorer on edelleen sisällytetty Microsoftin uudempiin käyttöjärjestelmiin. Microsoft kuitenkin kerskaa Edge-selaintaan enemmän. IE: n sisäänrakennettu ponnahdusikkunoiden esto tarjoaa käyttäjilleen enemmän vaihtoehtoja ja vaihtoehtoja. Tämän avulla voit säätää ponnahdusikkunoiden ja mainosten estämisen voimakkuutta sekä lisätä poikkeuksia.

Intensiivisen estoasteen avulla IE läpäisi kaikki PopupTest.com-sivuston ponnahdusnäytteet, mukaan lukien hyvät ponnahdusikkunat. IE esti yhden ponnahdusmainoksen puolivälissä ja ei onnistunut estämään toista animefushigin esittämää ponnahdusikkunaa. Se ei estä sivun mainoksia, mutta se estänyt hyvän ponnahdusikkunan kirjautumiseen Bungie.netistä.

Kaiken kaikkiaan IE: n sisäänrakennettu ponnahdusikkunoiden esto estää ladattavat asiat, kun taas se ei estä todellisia ponnahdusikkunoita.

 1. Microsoft Edge paras vapaa-popup-esto

Microsoft Edge esiintyi samalla tavalla kuin Firefox ja Google Chrome PopupTest.com -testaus ponnahdusikkunoissa. Se esti tehokkaasti kaikki testisivut verkkosivustolta ja salli kaikki hyvät ponnahdusikkunat. Lisäksi se esti myös yhden kahdesta animefushigissa luodusta ponnahdusikkunasta, joita Firefox, Chrome ja IE eivät pystyneet tekemään. Valitettavasti Bungie.net-sisäänkirjautumistestillä ikkuna tuli esiin, mutta se ei ladannut sisältöä Edgellä.

Microsoft Edge ei salli sisäänrakennetun ponnahdusikkunoiden estoasetusten säätämistä. Siksi ei voida sisällyttää poikkeuksia eri verkkosivustoihin. Käyttäjä ei voi myöskään säätää estolaitteen vahvuutta. Microsoft Edge toimii kuitenkin paremmin kuin muut selaimet ponnahdusikkunoiden estämisessä.

 1. Ooppera

  paras vapaa-popup-esto

Yleisen ponnahdusikkunoiden estämisen lisäksi Opera tarjoaa myös muutamia yksityisyysominaisuuksia. Opera-selain on suunniteltu sisältämään sisäänrakennettu VPN, seurantaevästeiden estäjä ja mahdollisuus estää myös sivun mainokset. Tämä selain läpäisi kaikki Popuptest.com-sivuston kautta esittämät ponnahdusnäytteet ja hyvät ponnahdustestit. Koska Opera on ainoa sisäänrakennettu mainosten estäjä, se esti myös kaikki animefushigi-sivun mainokset ja ponnahdusikkunat.

Se latasi hyvän ponnahdusikkunan sisäänkirjautumiseen Bungie.netistä. Opera-selain ampuu kaikkien muiden selainten ja monien muiden valmistajien estäjien edelle toiminnallisuudestaan ​​johtuen. Yhteenvetona voidaan todeta, että Opera osoittautui yksinoikeudeksi selaimeksi sitten kaikki muut selaimet. Se esti tehokkaasti Popuptest.com-sivuston ponnahdustestauksen ja antoi myös hyvien ponnahdusikkunoiden latautua. Se esti riittämättömät ponnahdusikkunat IP-suodatuksen avulla. Operaa pidetään siis molemman maailman parhaaksi.

Parhaat ilmaiset ponnahdusikkunoiden estäjät

Koska selaimet, joilla on oletus ponnahdusikkunoiden estotoiminnot, jättävät paljon toivomisen varaa, siksi käyttäjät etsivät parhaita ilmaisia ​​ponnahdusikkunoiden estäjiä. Alla olemme ilmoittaneet joitain parhaista kolmansien osapuolien ponnahdusikkunoiden estäjistä, joiden kanssa voit tutustua:

 1. AdBlockin paras vapaa-popup-esto

AdBlock on yksi parhaista saatavilla olevista ilmaisista ponnahdusikkunoiden estäjistä, ja se toimi myös kiistattomasti hyvin testauksen aikana. Vaikka se epäonnistui Popuptest.com-ponnahdusikkunoissa, se salli kuitenkin hyvät ponnahdusikkunat. Se läpäisi animefushigi-testin ja esti kaikki sivun mainokset ja ponnahdusikkunat. AdBlock sallii myös Bungie.net-sisäänkirjautumisikkunan lataamisen ilman virheitä.

Se sallii mukauttamisen myös sen asetuksissa. AdBlock antaa sinun muuttaa tämän laajennuksen monia asetuksia, mukaan lukien sallittujen luetteloiden luettelo ja yksilöllinen esto. Lisäksi sen avulla voit muuttaa mukautettuja ja esiasetettuja suodattimia. Se tarjoaa myös käyttäjilleen salli mainosten napsauttamalla hiiren oikealla painikkeella ja myös tiettyjen YouTube-mainosten sallittujen luetteloiden lisäämistä.

AdBlock on paras kolmannen osapuolen ponnahdusikkunoiden esto, koska se on täynnä poikkeuksellisia ominaisuuksia. Tämä ilmainen ponnahdusikkunoiden esto on suunniteltu toimimaan Chromen kanssa, mutta sitä voidaan käyttää myös Operassa lataamalla Google Chrome -laajennus.

 1. AdBlock Plus paras vapaa-popup-esto

AdBlock Plus on yksinkertainen sovellus, mutta se on täynnä lukuisia lisävaihtoehtoja. Voit luoda suodatinluetteloita, jotka joko sallivat tai estävät ponnahdusikkunat useilta verkkosivustoilta. Tämä paras ilmainen ponnahdusikkunoiden estäjä voi myös sallia tunkeutumattomia mainoksia. Yleistä sallittujen luetteloiden ominaisuutta voidaan hyödyntää, ja voit myös luoda oman suodatussyntaksiluettelon.

AdBlock Plus kuitenkin epäonnistui PopupTest.om-ponnahdusikkunoissa, mutta se läpäisi hyvät ponnahdusikkunat. Se läpäisi myös animefushigi-testin huomattavasti. AdBlock Plus salli myös Bungie.netin luoda sen kirjautumisikkunan. Koska AdBlock Plus on yksi parhaista ilmaisista kolmansien osapuolien estäjistä, joilla on taitavat ominaisuudet. Sen avulla käyttäjät voivat myös poistaa sivun mainokset käytöstä.

 1. AdFender paras vapaa-popup-esto

AdFender on yksi parhaista ilmaisista ponnahdusikkunoiden estäjistä. Sen mukana tulee kokeiluversio ja se ylpeilee estämällä kaiken. Se toimii ponnahdusikkunoina ja mainosohjelmien estäjinä. Se ei kuitenkaan estänyt mitään Popuptest.com-sivuston ponnahdusnäytteitä ja antanut hyvien ponnahdusikkunoiden avautua.

Tämä ilmainen ponnahdusikkunoiden estäjä esti tehokkaasti kaikki animefushigissa olevat mainokset ja kehotti uudelleenohjaamaan mainosten estävää sivua melko nopeasti. AdFenderin mittarit, jotka on asetettu käytettäväksi järjestelmälokerosta, osoittivat, että valtava määrä mainoksia on estetty sivustosta. Tämä kolmannen osapuolen esto antoi myös hyvän ponnahdusikkunan Bungie.netistä latautua ilman esteitä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että AdFender on luettelon mukautettavimpia vaihtoehtoja. Voit säätää monia AdFenderin asetuksia, jotka sisältävät välityspalvelimen asetusten käytön ja kuunteluportin säätämisen. Se sisältää myös asetukset seurantaevästeiden estämiseksi, nimettömän selaamisen Torin kautta ja estotilastojen katselemisen. Suurin osa ominaisuuksista on kuitenkin saatavana vain täysversiona kokeiluversion sijasta. Ilmainen versio koostuu vain etukäteen ponnahdusikkunoiden estämisestä.

 1. Ad Muncher paras vapaa-popup-esto

Tällä parhaalla ilmaisella ponnahdusikkunoiden estäjällä on paljon mukautusvaihtoehtoja. Ad Muncher tarjoaa asetukset sivuston käyttäytymisen, kuten taustakuvien, musiikin poistamiseen, säätämiseen. Se tarjoaa myös estämisen tracker-evästeiltä, ​​itse kirjanmerkkejä ja erittäin yksityiskohtaisia ​​mainosten estämisvaihtoehtoja. Mukautusvaihtoehtoihin sisältyy myös intranet-yhteyksien poistaminen käytöstä, mahdollisuus muuttaa estoviesti mille tahansa haluamallesi sekä yksityiskohtaiset ja haettavat lokit.

Ad Muncher toimi enemmän kolmannen osapuolen estäjänä, mutta ei onnistunut estämään Popuptest.com-sivuston ponnahdusikkunoiden näytteitä. Se salli kuitenkin hyvien testien läpikäynnin ja myös Bungie.netistä tapahtuvan sisäänkirjautumisikkunan latautumisen nopeasti. Tämä ilmainen ponnahdusikkunoiden esto ei onnistunut estämään mitään sivun ilmoituksia, mutta esti kaksi animefushigin ponnahdusikkunaa.

Vaikka Ad Muncher ei onnistunut estämään sivun mainoksia, sitä pidetään yhä parhaimpina ilmaisina ponnahdusikkunoiden estäjinä. Tämän sovelluksen voi ladata, jos hän on kiinnostunut lukemaan lokit. Annetut lokit ovat aina poikkeuksellisia ja haettavissa. Se on oikeiden mainosten huippuluokan ponnahdusikkunoiden esto. Sivun mainoksissa saatat joutua valitsemaan jonkin muun parhaan ilmaisen ponnahdusikkunoiden eston.

 1. ublock paras vapaa-popup-esto

uBlock on tehokas ponnahdusikkunoiden ja mainosohjelmien estäjä. Tällä parhaalla ilmaisella ponnahdusikkunoiden estäjällä on kuitenkin suuri haitta. Haittana on, että sillä on vain rajoitetut mukautusvaihtoehdot. Mutta se mahdollistaa sallittujen luetteloiden lisäämisen, dynaamiset suodatussäännöt, piilottaa lohkon paikkamerkit ja näyttää rajoitetun määrän lokitietoja. Suodattimen lujuutta ei kuitenkaan voida säätää.

Tämä ponnahdusikkuna ja mainosten estäjä epäonnistui PopupTest.com-sivuston ponnahdusikkunoiden näytteillä, mutta se salli hyvien ponnahdusikkunoiden latautua. uBlock sallii myös sisäänkirjautumisen ponnahdusikkunan Bungie.netistä ladata sen sisällön. Animefushigissa se estää kaikki ponnahdusikkunat ja sivun mainokset sekä laukaisee siten mainosten estävän sivun uudelleenohjauksen.

 1. Yksityisyyspiiri paras vapaa-popup-esto

EFF julkaisi Privacy Badgerin yhtenä parhaista ilmaisista ponnahdusikkunoiden estäjistä. Mutta on jonkin verran vaikea arvioida suhteessa muihin kolmansien osapuolten ja sisäänrakennettuihin estäjiin. Kuten EFF toteaa, ”Privacy Badger keskittyy kaikkien näkyvien tai näkymättömien” kolmannen osapuolen ”komentosarjojen tai kuvien kieltämiseen, jotka vaikuttavat seuraavan sinua, vaikka kieltäydytkin suostumuksesta lähettämällä Älä seuraa -otsikkoa. Juuri niin tapahtuu, että suurin osa (mutta ei kaikki) näistä kolmannen osapuolen jäljittäjistä on mainoksia. Kun näet mainoksen, mainos näkee sinut ja voi seurata sinua. Tietosuoja Badger on täällä estääksesi sen. ”Tämä tarkoittaa, että jos Privacy Badger estää mainoksen, se on seurantalaite. Privacy Badger ei usein estä samoja mainoksia kuin muut ilmaiset ponnahdusikkunoiden estäjät ja mainosohjelmien estäjät.

Koska Privacy Badgerillä on rajoitettu määrä lisävaihtoehtoja, joten voit määrittää suodatinasetukset. Lisäksi voit myös lisätä verkkosivustoja sallittuihin luetteloihin, korvata sosiaaliset widgetit, näyttää estettyjen mainosten lukumäärän ja estää WebRTC: tä vuotamasta IP-osoitettasi.

Tietosuoja Badger on paras ilmainen ponnahdusikkunoiden esto tehokkaasti estänyt huonot ponnahdusikkunat ja läpäissyt PopupTest.com-sivuston hyvät ponnahdusikkunat. Se ei estä mainoksia tai ponnahdusikkunoita animefushigi-sivulla. Siksi voidaan olettaa, että sivulla ei ollut seurantamainoksia. Ainoa haitta, jota havaitsimme Privacy Badgerissä, oli se, että se esti kuvan lataamisen ja salli kirjautumisen ponnahdusikkunan Bungie.netistä. Tämä ei kuitenkaan ole aivan tärkeää, koska se salli sisäänkirjautumisikkunan lataamisen onnistuneesti.

johtopäätös

Oletko osa väkijoukkoa, joka haluaa lopettaa ponnahdusmainokset? Jos kyllä, niin tunnet melko hyvin häirinnän, jota nämä ponnahdusikkunat käyttäjien keskuudessa aiheuttavat. Voit kuitenkin helposti purkaa ponnahdusikkunasta tekemällä tottumisen parhaisiin ilmaisiin ponnahdusikkunoiden estäjiin. Olemme murtaneet ruoskan ja tuoneet esiin parhaat ilmaiset ponnahdusikkunoiden estäjät sekä mainosohjelmien estäjät. Tutustuen yllä olevaan artikkeliin löydät parhaat saatavilla olevat sisäänrakennetut ja kolmansien osapuolien estäjät, jotka antavat sinulle sujuvan purjehduskokemuksen.