Paras ilmainen VPN Firefoxille, Chromelle, Safari 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Viimeksi päivitetty 14. heinäkuuta 2019


Tyypillinen VPN-palvelu on se, joka tarjoaa sinulle edistyneempiä ominaisuuksia ja paremmat salausprotokollat. Heillä on myös laajoja vaihtoehtoja asiakkailleen; Niiden asentaminen ja hallinta on kuitenkin hieman monimutkaista, etenkin niille, jotka ovat VPN-tekniikan uusia käyttäjiä.

Toisaalta VPN-laajennus on enimmäkseen ilmainen palvelu, jota selaimet tarjoavat. Useimmiten ilmainen VPN-laajennus on helppo asentaa ja muodostaa yhteyden käytön aikana. Lisäksi suositut selaimet, kuten Chrome, Firefox ja Opera, tarjoavat käyttäjille pääsääntöisesti laajennusosan käyttöpainikkeen, joka tarjoaa yhden kosketuksen ratkaisun VPN: n avaamiseen..

Täysimittaiset VPN-verkot ovat loistava ratkaisu niille, jotka etsivät pysyvää ratkaisua kaikkiin yksityisyysongelmiinsa, mukaan lukien rajoitetun sisällön suoratoisto, torrentit ja P2P-tiedostojen jakaminen sekä muut toiveet, jotka vaativat valtavia latausrajoja. Ilmainen VPN-laajennus on silti kevyt vaihtoehto satunnaiseen käyttöön ja se vie vähemmän tilaa vaikuttamatta verkon nopeuteen.

Lukijamme huolehtimiseksi ja helpon ratkaisun tarjoamiseksi olemme valinneet suosituimman ilmaisen VPN-laajennuksen, joka on saatavana Chromelle, Firefoxille ja Operalle. Lukeminen heille antaa sinulle paremman käsityksen heistä ja auttaa sinua harkitsemisessa.

Paras ilmainen VPN-laajennus FireFoxille:

Tässä ovat parhaat VPN-laajennukset, jotka saat ilmaiseksi ja asennat Firefox-selaimeesi.

1 - Zenmate - VPN yksityisyyden suojaan

Paras ilmainen VPN Firefoxille, Chromelle, Safari 2019

 • Rajoittamaton data ilmaisella VPN-palvelulla
 • Ei lokikäytäntöä
 • Tuettu Windows, OSX, Android ja iOS

Zenmate on suosittu VPN-laajennus, joka on ylittänyt valtavan virstanpylvään - heidän mukaansa 41 miljoonaa käyttäjää. Se on ilmainen VPN-palvelu, joka perustuu Saksaan, ja se on tehokas kaikissa suosituissa selaimissa, kuten Chrome, Firefox ja Opera..

Suurin etu Zenmate-käyttäjillä on se, että heidän ei tarvitse joutua kohtaamaan turhauttavia tietorajoja, jotka suurimmalla osalla ilmaisista VPN-palveluista ovat. Lisäksi käyttäjä, joka on yhteydessä tähän VPN-laajennukseen, kokee käyttäjäystävällisen ja suoraviivaisen palvelun. Zenmate VPN mahdollistaa pääsyn estettyihin sivustoihin ja sisältöön, jolle ne tarjoavat sijaintikytkimet.

Ilmaisessa VPN-palvelussa on kuitenkin vain neljä palvelinpaikkaa, ja saatat kohdata häiritseviä mainoksia selaamisen aikana. Siirtyminen premium-palveluun saattaa johtaa paljon parantuneeseen kokemukseen kaikkien ominaisuuksien edistymisestä.

ladata: Zenmate Chromen laajennuksena, Firefox-lisäosa ja Opera-lisäosa täällä.

2 - DotVPN - Parempi kuin VPN

Paras ilmainen VPN Firefoxille, Chromelle, Safari 2019

 • Helppokäyttöinen
 • Integroitu palomuuri estää kaikki laitteeseen tulevat yhteydet
 • Rajoittamaton nopeus ja kaistanleveys

DotVPN on ilmainen VPN-laajennus, jossa on runsaasti ominaisuuksia, mukaan lukien palveluntarjoajan väite, että se pystyy "poistamaan koko Internetin eston". Se on yksi helpoimmista VPN-toiminnoista, ts. Voit kytkeä sen päälle yhdellä napsautuksella.

DotVPN-käyttäjille tarjotaan 4096-bittinen avainsalaus, joka on 2 kertaa suurempi kuin pankkistandardi. On olemassa useita lisäominaisuuksia, jotka ovat epätavallisia useimmissa ilmaisissa VPN-laajennuksissa. Esimerkiksi DotVPN suojaa tietosi palomuurisuojauksilla yhdessä mainosten, seurannan ja analysoinnin estäjien kanssa. Sinulle annetaan myös tilastotiedot, jotka osoittavat viime viikolla estettyjen mainosten, seurannan, verkkohyökkäysten ja analytiikan lukumäärän.

DotVPN on tehokas VPN-laajennus; Voit kuitenkin kohdata vaikeuksia poistaessasi tiettyjä verkkosivustoja. Ilmainen versio ei myöskään anna sinun valita valitsemasi palvelimen sijaintia. Sen sijaan he nimeävät sinulle nopeimman palvelimen kuin muuttavat sitä automaattisesti.

ladata DotVPN Chrome-laajennus, Firefox-lisäosa ja ooppera-lisäosa täällä.

3 - Hola VPN - Rajoittamaton ilmainen VPN

Paras ilmainen VPN Firefoxille, Chromelle, Safari 2019

 • Päästä estettyihin verkkosivustoihin
 • Mainosvapaa

Hola VPN on herättänyt valtavan huomion nettiä käyttäjiltä ja on saavuttanut 10 miljoonaa latausta verkkosivuston mukaan. Hola VPN on täysin erilainen VPN-palvelu, joka kuljettaa liikennettä käyttäjiensä välityksellä palvelinverkon sijasta.

Hola VPN: n kautta voit estää maasi, yrityksen tai koulun verkkosivustojen tai sensuroidun sisällön käytön täysin ilmaisilla palveluilla. Tämän ilmaisen VPN: n kanssa ei myöskään tarvitse ladata ylimääräistä laajennusta tai palvelua toiminnallisuuden parantamiseksi. Se on ehdottomasti ilmainen VPN-palvelu ilman kaistanleveysrajoja. Sillä on kuitenkin joitain tietosuojakysymyksiä, mutta se on hyvä kaupalliseen tarkoitukseen.

Sinä pystyt ladata Hola VPN Chrome -laajennus, Firefox-lisäosa ja Opera-lisäosa täällä.

4 - Surfeasy VPN - Turvallisuus, yksityisyys, esto

Paras ilmainen VPN Firefoxille, Chromelle, Safari 2019

 • Peittää IP-osoitteesi
 • Helppokäyttöinen
 • Suojaa Wi-Fi-yhteyspisteiden tietoturvaa

SurfEasy VPN on kanadalainen VPN ja Opera-ohjelmistoyritys. Tämä VPN, toisin kuin muut ilmaiset VPN-palvelut, vaatii selkeää kirjautumattomuuskäytäntöä asiakkailleen ja sallii nimettömän Web-selaamisen. SurfEasy VPN: n palvelimet sijaitsevat 13 maassa ja tarjoavat riittävän määrän selaamista sisältöä ympäri maailmaa.

Rajoittamattoman tilauksen ja edistyneempien ominaisuuksien käyttäjien on kuitenkin siirryttävä rajoittamattomaan premium-tilaan. Suuremman kaistanleveyden vuoksi käyttäjät voivat jakaa sen ystäviensä kanssa ja lisäämällä uusia laitteita tililleen.

Verkkosivuston mukaan SurfEasy VPN on saavuttanut yli 14 miljoonaa latausta ympäri maailmaa.

ladata Täältä saat SurfEasy VPN Chrome -laajennuksen, Firefox- ja Opera-lisäosat.

5 - Browsec VPN - ilmainen ja rajoittamaton VPN

Paras ilmainen VPN Firefoxille, Chromelle, Safari 2019

 • Yhden napsautuksen helppo yhteys
 • Yhteyden nopeus jopa 100 Mbit / s
 • Salaa liikenteen

Browsec VPN on suosittu ilmainen VPN-laajennus, jonka mukaan yli 2 miljoonaa asiakasta luottaa siihen. Sen avulla voit käyttää estettyä sisältöä IP-muutoksen avulla. Se on helppokäyttöinen ja helposti hallittavissa oleva ilmainen VPN-laajennus, joka tarjoaa neljä virtuaalipaikkaa, mukaan lukien Iso-Britannia, Yhdysvallat, Singapore ja Hollanti..

Epätavallinen etu, jota suurin osa ilmaisista VPN-verkoista ei tarjoa, on Browsec VPN: n tarjoama rajaton data..

Tässä on yksityiskohtaisempi katsaus Browcista & vaihtoehtoja

Sinä pystyt ladata Selaa täältä ilmaista Chromen, Firefoxin ja Operan VPN-laajennusta.

Paranna selauskokemustasi VPN-laajennuksella

Nämä olivat joitain parhaista VPN-laajennuksista, jotka ovat saaneet erittäin myönteisen vastauksen käyttäjiltä ympäri maailmaa. Niiden, jotka haluavat VPN: n täydellisenä ratkaisuna yksityisyyteen, on kuitenkin tarkistettava parhaat VPN-palveluntarjoajat sen sijaan, että siirryttäisiin nykyisen ilmaisen VPN-laajennuksensa premium-palveluihin..

Tämä johtuu siitä, että VPN-laajennus toimii suunnilleen samalla tavalla ja sillä on epäselvä tietosuojakäytäntö, joka voi vaikuttaa Internet-käyttäjiin, jotka etsivät pysyvää ja tehokasta yksityisyysratkaisua.