Paras VPN-palvelu 2017 – Turvallisuus- ja luotettavuusasiat

[ware_item id=33][/ware_item]

Turvallisuustyökalujen kannalta turvallisuus ja luotettavuus ovat avaintekijöitä, koska uskot näille työkaluille arkaluontoisia tietoja. Virtuaali yksityinen verkko on yksi niistä tietoturvatyökaluista, joka suojaa online-identiteettiäsi ja Internet-tietojasi verkossa. Muutama päivä sitten julkaisimme artikkelin Miksi VPN on välttämätön Torrentingille? Mikä vastaanotettiin hyvin ja käyttäjät kysyivät, mitkä ovat parhaimmat VPN-palvelut, koska he ovat huolissaan henkilökohtaisista tiedoistaan.


Koska teollisuudessa on saatavana monia VPN-palveluita; se herättää luotettavuuden ja turvallisuuden kysymyksen yritysten keskuudessa. Tässä artikkelissa keskustellaan siitä, mitkä VPN-palvelut ovat kysyttyjä, keskeisiä tekijöitä, jotka tekevät VPN-palvelusta luotettavan, ja selitämme parhaiden VPN-palvelujen ominaisuudet.

Paras VPN-palvelujen vertailuluettelo 2017

 parhaat vpn-palvelutexpressvpnlogoPureVPNPIA VPNIvacy VPN
Sijainti Panama Britannian Neitsytsaaret Hongkong Yhdysvallat Hongkong
salaus 2048-bittinen SSL 256-bittinen AES 256-bittinen AES 256-bittinen AES 256-bittinen AES
Turvallisuusprotokollat PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 PPTP, L2TP, IPSec, SSTP, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2, SSTP PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 (iOS), SSTP
Palvelimen sijainnit 57 87 141 24 50
kaistanleveys & Nopeus Rajoittamaton Rajoittamaton Rajoittamaton Rajoittamaton Rajoittamaton
OS-tuki Windows, Mac, Linux, Android, iOS, reitittimet Windows, Mac, Linux, Android, iOS, reitittimet Windows, Mac, Linux, Android, iOS, reitittimet Windows, Mac, Linux, Android, iOS, reitittimet Windows, Mac, Linux, Android, iOS, reitittimet
Useita kirjautumisia 6 laitetta 3 laitetta 5 laitetta 5 laitetta 5 laitetta
Zero Log Policy Ei lokitietoja Ei lokitietoja Ei lokitietoja Ei lokitietoja Ei lokitietoja
Verkkosivusto Käy palveluntarjoajassa Käy palveluntarjoajassa Käy palveluntarjoajassa Käy palveluntarjoajassa Käy palveluntarjoajassa
Tarjouksia tarjolla 72% alennus talvimyynnistä 36% alennus myynnistä 78% alennus talvimyynnistä 52% alennus myynnistä 86% alennus talvimyynnistä
Hinta

3,29 dollaria kuukaudessa

8,32 dollaria kuukaudessa

2,45 dollaria kuukaudessa

3,33 dollaria kuukaudessa

1,66 dollaria kuukaudessa

Bitcoin-tuki Joo Joo Joo Joo Joo
Rahat takaisin takuu 30 päivän 30 päivän 7 päivän 7 päivän 7 päivän


Related:
Paras VPN Torrenting- ja P2P-tiedostojen jakamiseen 2017

Ainutlaatuiset ominaisuudet, jotka tekevät VPN-palvelusta parhaan

Jokainen alan VPN-palvelu tarjoaa kaksi perustoimintoa, ts. Salauksen ja IP-peittämisen. Paras VPN-palvelu muusta erottaa sen tarjoamat yksinoikeudet. Luettelemme joitain näiden luotettavien VPN-palvelujen yksinoikeuksista.

parhaat vpn-palvelut

NORDVPN | Toimittajan valinta | Paras VPN-palveluluettelo 2017

”NordVPN-nimi sai inspiraation pohjoismaisista ihanteista, jotka osoittavat luottamusta, luottamusta, vapautta ja innovaatioita. Se kuvastaa sitä, kuinka arvostamme asiakkaidemme vapautta, miten pyrimme olemaan innovatiivisia tekniikkamme suhteen ja miten toimimme. ”- NordVPN

Yhtiö on keskittynyt enemmän 'tietoturvaan' ja sillä on joitain parhaista ominaisuuksista, joita tietoturvatyökalulla voi olla. Sen lisäksi, että SSL-suojatut palvelimet on optimoitu suoratoisto ja P2P mutta myös suojattu Anti-DDoS turvallisuus.

NordVPN: llä on erityinen TOR-over-VPN palvelimet, jotka antavat sinulle TOR-valtuudet VPN-palveluun verrattuna vahvan turvallisuuden varmistamiseksi, joten se poistaa Tor-selaimen tarpeen. Lisäksi, jos tunnet, että TOR-nopeus on hidas, mutta haluat silti kaksoisvarmuutta, se tarjoaa myös toisen toiminnon VPN-over-VPN nimeltään DoubleVPN.

Related: NordVPN on päällä 72% alennus talvimyynnistä rajoitetun ajan tarjouksena. Voit napata 2 vuotta liittymä yhden hinta vuosi ja niin alhainen kuin 3,29 dollaria kuukaudessa kanssa 30 päivän rahat takaisin takuu.

Jos haluat liikkuvuuden ja työsi riippuu enemmän mobiililaitteista, voit käyttää heidän uusinta mobiiliturvaprotokolliaan IKEv2 joka valvoo älykkäästi minkä tahansa verkon muutoksen käyttäytymistä ja mukautuu muutoksiin kaatumatta VPN-yhteyttä. Ohjelmisto-asiakasohjelmassa on sisäänrakennettu Verkon lukitus tai Internet Kill -kytkin joka pysäyttää kaiken Internet-liikenteen, jos VPN-yhteys katkesi, mikä estää oikean henkilöllisyytesi vuotamisen.

paras vpn-palvelu

EXPRESSVPN | 2. asema | Paras VPN-palveluluettelo 2017

”Teimme ExpressVPN: n, koska uskomme kaikkien olevan, Huolimatta heidän teknisestä kokemuksestaan, heidän pitäisi voida käyttää Internetiä vapaasti ja turvallisesti.” - ExpressVPN

Yhtiö on keskittynyt enemmän 'Suorituskykyyn' ja sillä on alan tehokkaimpia SSL-suojattuja palvelimia. Palvelu päivittää ja asentaa jatkuvasti uusia palvelinpaikkoja joka viikko, jotta sen käyttäjät saavat palvelimen käyttöajan 99,9 prosenttia. Sillä on myös aktiivinen asiakaspalvelu ilmaisella Live Chat tuki vastaamaan tällaista suorituskykyä.

Related: ExpressVPN on käytössä 36% alennusmyynti rajoitetun ajan. Voit napata 1 vuoden tilaus niin alhainen kuin 8,32 dollaria kuukaudessa kanssa 30 päivän rahat takaisin takuu.

ExpressVPN on perinteinen VPN-palvelu, mutta se keskittyy entistä paremman käyttökokemuksen tarjoamiseen. Esimerkiksi siinä on yksinkertainen ja helppokäyttöinen ohjelmisto-asiakas, jossa on sisäänrakennetut toiminnot Internet-tappokytkin, nopeustesti, ja Älykäs sijainti joka valitsee parhaan mahdollisen palvelimen yhteydestäsi riippuen. Jos työsi on riippuvaisempi point-to-site-verkosta (jota käytetään yleensä Windows Azuressa), ExpressVPN tukee SSTP turvaprotokolla.

paras vpn-palvelu

PUREVPN | 3. asema | Paras VPN-palveluluettelo 2017

"PureVPN luotiin ainoana tarkoituksenaan pitää online-yksityisyytesi ennallaan ja tarjota ehdoton Internet-vapaus." - PureVPN

Yhtiö on keskittynyt enemmän 'innovaatioon' ja sillä on alan parhaita innovatiivisia ominaisuuksia. Sen lisäksi, että SSL-suojatut palvelimet on optimoitu suoratoisto ja P2P mutta myös suojattu Anti-DDoS (maksettu) ja NAT-palomuuri (maksettu) vakuus.

PureVPN: llä on erityinen tuote Jaettu tunnelointi toiminto, joka antaa sinulle monitehtävien hyödyn jakamalla Internet-liikenne salattuun ja salaamattomaan liikenteeseen.

Related: PureVPN on päällä 78% uutta vuotta myynti rajoitetun ajan tarjouksena. Voit napata 2 vuoden tilaus hintaan 1 niin alhainen kuin 2,45 dollaria kuukaudessa kanssa 7 päivän rahat takaisin takuu.

Jos olet Windows-käyttöjärjestelmän käyttäjä, niin Virtuaalireititin -toiminnon avulla voit muuntaa kannettavan tietokoneesi tai työpöydän virtuaalireitittimeksi ja käyttää sitä yhteyden muodostamiseen 10 enemmän laitteita. Ohjelmistoasiakkaalla on Internet Kill -kytkin automaattinen Älykäs valinta -toiminto, vain yhdellä napin painalluksella, ts. suoratoisto, turvallisuus, surffaus jne. antaa sinulle henkilökohtaisen kokemuksen.

parhaat vpn-palvelut

PIA VPN | 4. asema | Paras VPN-palveluluettelo 2017

”Haluamme uskoa, että tietosuoja- ja tietoturvakerrosten soveltaminen on tehokkain ratkaisu käyttäjien nykyisiin ongelmiin. Ratkaisumme yksityisyyteen ja turvallisuuteen on tarjota turvallinen VPN-tunneli erittäin vahvalla salauksella. ”- PIA

Yksityinen Internet-yhteys on perinteisten VPN-palveluiden johtaja. Siinä on SSL-suojatut palvelimet, jotka on optimoitu suoratoisto ja P2P tiedostonjako. Jos olet satunnainen VPN-käyttäjä, PIA VPN: llä on markkinoiden houkuttelevimmat hinnasuunnitelmat.

Related: Yksityinen Internet-yhteys on käytössä 52% alennus myynti rajoitetun ajan. Voit napata 1 vuoden tilaus niin alhainen kuin 3,33 dollaria kuukaudessa kanssa 7 päivän rahat takaisin takuu. 

Ohjelmistoasiakas on yksinkertainen ja helppo käyttää, ja siinä on sisäänrakennettu Internet Kill -kytkin ja Mainosten estäjä joka estää mainoksia, haittaohjelmia ja jäljittäjiä. Jos työsi riippuu välityspalvelimesta, yksityinen Internet-yhteys tarjoaa socks5 valtuutettu.

parhaat vpn-palvelut

IVACY VPN | 5. asema | Paras VPN-palveluluettelo 2017

”Ivacyssa kekseliäisyys on juurtunut koko tuotekehitysjaksoon. Uskomme täydelliseen verkkovapauteen ja käyttäjien läpäisemättömään turvallisuuteen. ”- Ivacy VPN

Ivacy on VPN-teollisuuden toiseksi eniten innovaatiovetoista yritystä. Ei vain yritys ole vetovoiman keskus sen takia useimmat edullinen hinta, mutta myös sen innovatiiviset ominaisuudet.

Ivacy VPN tarjoaa a fiksu DNS lisäosa estää DNS-vuotamisen ja reitittää kaiken Internet-liikenteen sen omistamien DNS-palvelimien kautta. Sen ohjelmistoasiakas on helppokäyttöinen ja toimintojen kanssa yksinkertainen Internet Kill -kytkin ja Jaettu tunnelointi Internet-liikenteen erottamiseksi salaamattomaksi ja salattuksi monitoiminnallisuuden mahdollistamiseksi.

Related: Ivacy VPN on käytössä 86% talvi myynti rajoitetun ajan tarjouksena. Voit napata 2 vuoden tilaus hintaan 1 niin alhainen kuin 1,66 dollaria kuukaudessa kanssa 7 päivän rahat takaisin takuu

Palvelimet on suojattu SSL tekniikka, IPv6 suojaus ja optimoitu suoratoisto ja P2P tiedostojen jakaminen, joka auttaa sinua ohittamaan suurimman osan verkkosivustojen alueellisista rajoituksista.

Mitkä avaintekijät tekevät VPN-palvelusta luotettavan?

On olemassa useita keskeisiä tekijöitä, joihin sinun tulisi keskittyä valitessasi VPN-palvelua.

1. Zero Log Policy

On monia ilmaisia ​​VPN-palveluita, jotka kirjaavat Internet-toimintasi ja antavat kolmansille osapuolille, kuten mainostajille ja valtion valvontaelimille, pääsyn arkaluontoisiin tietoihisi. Tai jotkut valvontavaltiossa, kuten Yhdysvalloissa, toimivat maksetut VPN-verkot noudattavat sääntöjä.

Luotettavan VPN-palvelun tulee noudattaa tiukasti nollalokkikäytäntöä, mikä tarkoittaa, että VPN-palvelimet eivät saa kirjata mitään verkkotoimintoja (esim. Aikaleimat, URL-osoitteet, evästeet jne.). datan käyttö- ja liitettävyysajat palvelun ylläpitämiseksi.

2. Bitcoin-maksutapa

Aina kun suoritat online-rahoitustapahtumaa, tietosi tallennetaan yrityksen tietokantaan, joka voidaan jäljittää sinulle milloin tahansa. Bitcoin on tuntematon maksutapa, jonka avulla ihmiset voivat suorittaa verkkoliiketoimintansa turvallisesti ja nimettömästi. Tässä on opas kuinka ostaa Bitcoinia.

Välttää arkaluontoisten tietojen tallentamista tietokantaan; luotettavan VPN-palvelun tulisi tarjota Bitcoin-maksutapa pitää käyttäjän tiedot tuntemattomina ja jäljittämättöminä. Bitcoin ei vain auttaisi sinua ostamaan VPN: tä nimettömästi, vaan auttaa myös muissa online-ostoksissa.

3. Leveät VPN-palvelimet, joiden kaistaleveys on rajoittamaton & Nopeus

Jotkut palvelut ja verkkosivustot on jaoteltu maantieteellisiin sijainteihin ja estävät Internetin käyttäjiä ohittamasta näitä maantieteellisiä rajoituksia estämällä aktiivisesti VPN-palvelimia. Luotettavissa olevissa VPN-palveluissa tulisi olla laajalle levinneitä VPN-palvelimia PRIME-paikoissa, jotta alueellisten rajoitusten ohittamisen lisäksi voidaan hallita myös Internetin käyttäjien asuttamaa liikennettä..

Usein Kysytyt Kysymykset

Q - Mikä on virtuaalinen yksityinen verkko tai VPN?

Virtuaali yksityinen verkko on tekniikka, joka yhdistää kaksi etätietokonetta webissä yksityisen yhteyden avulla. Tätä yksityistä yhteyttä kutsutaan joskus tunneliksi, joka on salattu käyttämällä useita salausalgoritmeja.

Teknologia tuli yritysympäristöstä, jossa asiakkaat (työntekijät) muodostavat yhteyden isäntään (yritysverkkoon) työskennelläkseen etäältä. Koska yhteys tarjoaa yksityisyyttä verkossa, monet kaupalliset VPN-palvelut tarjoavat VPN-palvelimia, jotta asiakkaat voivat käyttää Internetiä yksityisesti.

K - Kuinka VPN suojaa tietoni?

Kun tilaat VPN-palvelun, se tarjoaa sinulle asiakasohjelman, joka helpottaa suojattua ja yksityistä yhteyttä sinun ja ympäri maailmaa hajallaan olevien VPN-palvelimien välillä. Sinun ja palvelimen välillä siirrettävät tiedot salataan sitten käyttämällä erilaisia ​​salausalgoritmeja ja -protokollia.

Q - Onko VPN laillinen?

Joo. VPN on laillinen käyttö, koska tekniikka tarjoaa tietoturvan yritysverkolle ja suojaa tietojasi vahingoilta.

K - Estääkö VPN Internet-palveluntarjoajaa seuraamasta tietojani?

Joo. Koska VPN salaa tietosi salausalgoritmeilla, kuten 256-bittisellä AES: llä, Internet-palveluntarjoajasi ei voi seurata Internet-tietojasi.

K - Estääkö VPN: n suunnittelematon joukkovalvonta?

Joo. Samoista yllä esitetyistä syistä VPN-tunneli salaa koko Internet-istunnon laitteestasi VPN-palvelimelle.

K - Voiko VPN-palveluntarjoajaan luottaa??

Se vaihtelee palveluntarjoajalta. Joillakin VPN-palveluntarjoajilla on avoimet tietosuojakäytännöt siitä, mitä he keräävät ja mitä eivät, kun taas joillakin VPN-palveluntarjoajilla on varjoisat käytännöt ja epäselvät lausunnot siitä, mitä he keräävät. Joten, sinun vastuullasi on lukea kaikkien tilauspohjaisten palveluntarjoajien tietosuojakäytäntö ja palvelusehdot.

Q - Voinko käyttää VPN: ää estettyjen kanavien suoratoistoon?

Joo. Voit käyttää VPN: ää paitsi pääsyyn estettyihin verkkosivustoihin, mutta myös suoratoistamaan estettyjen suoratoistopalveluiden, kuten Netflixin ja Hulun, sisältöä. Voit seurata Paras suoratoisto-VPN-opastamme.

Lopulliset ajatukset

Valitsimme nämä luotettavat ja parhaat VPN-palvelut tarkistettuamme heidän tietosuojakäytäntönsä ja käyttöehdot ja tutkimalla heidän asiakkaitaan verkossa. Vaikka virustentorjunta on välttämätöntä asentaa järjestelmän suojaamiseksi, on myös tarpeen valita luotettava VPN-palvelu online-henkilöllisyytesi ja Internet-tietojen suojaamiseksi. Tässä luetellut VPN-palvelut noudattavat tiukasti nollaloki-käytäntöään ja tarjoavat parhaat mahdolliset ominaisuudet.