Sähköpostin salaus: Kuinka salata sähköpostisi?

[ware_item id=33][/ware_item]

Lisääntyessä tietosuojauhkia Internetissä, kuten NSA-seurantaa. Kaikki verkkorikollisten toiminta ja uhat sinun on ajateltava yksityisyyttäsi ja tietosuojaa koskevia vaiheitasi.


Nykyään jaamme arkaluontoisia tietoja sähköpostitse, kuten pankkitilisi tiedot. Paypal-tili on yhteydessä sähköpostiin, yksityisiin keskusteluihin ystävien ja perheen kanssa. Ja vaikka et lähetä sähköpostia luottamuksellisiin ja arkaluontoisiin tietoihisi, kuten sosiaaliturvatunnuksiin, pankkitietoihin, liikesalaisuuksiin ja niin edelleen, silloin sinun on suojattava sähköpostitietosi.

Joten jos unohdat kuvitella kaikkien näiden tietojen väärässä käsissä, tarvitset salatun sähköpostipalvelun tai ohjelman ja voit tehdä sen täällä nyt.

Miksi sinun pitäisi salata sähköpostisi?

Turvallisuus- ja yksityisyysuhkien lisääntyessä. Olipa NSA ja muut valtion turvallisuusvirastot, jotka lukevat yksityisiä sähköpostikeskusteluitasi, seuraavat Internet-toimintaasi jne.

Parasta on suojata yksityisyyttäsi ja olla salattu. Salaus on viisas idea sellaisessa maailmassa, jossa jopa hallitus ja valvontaelimet ovat innokkaita ja haluttomia pitämään mitään käsitystä yksilön yksityisyydestä..

Se voi varmasti pitää tärkeät tietosi turvassa salasanalla tai salausavaimella, joka on turvallista sisälläsi tai luottamiesi ihmisten sisällä, ja pitää sinut ja poissa snooperien tai verkkorikollisten uteliailta silmiltä..

Tässä artikkelissa opastamme sinua, kuinka voit salata sähköpostikeskustelut työpöytäohjelmalla, kuten Thunderbird ja Postbox, ja kuinka salata kaikki käyttämäsi sähköpostipalveluntarjoajat (Gmail, Outlook, Yahoo, Google Apps jne.)

Mitä salata?

Pidä sähköpostisi suojattuna ja yksityisenä ja pidä se poissa snooperin käytöstä, salaa se kolmella tavalla. sähköpostipalveluntarjoajasi yhteys, nykyiset todelliset sähköpostiviestisi; ja tallennetut, välimuistiin tallennetut tai arkistoidut sähköpostiviestit.

Jos et salaa sähköpostipalveluntarjoajasi yhteyttä ja tarkistat ja lähetät viestejä edelleen muille verkon käyttäjillesi, se voi varastaa sähköpostisi kirjautumistiedot.

Ja kaikki lähettämäsi tai vastaanottamasi viestit, varsinkin kun käytät usein julkista Wi-Fi-verkkoa istuessasi ostoskeskuksessa tai ravintolassa, on suuri riski, että hakkerit, roskapostittajat tai muut snooperit voivat hyökätä ja varastaa arkaluontoiset tietosi, joten salaus säästää sinut sellaiselta. vakavat turvallisuusuhat.

Sähköpostisi ovat suuressa vaarassa, kun ne kulkevat Internetin välityksellä, ja tietyt tietoverkkorikolliset, kuten hakkerit tai roskapostittajat, voivat olla sieppaamia, ja arkaluontoiset tietosi voivat olla väärässä käsissä, joten sähköpostikeskustelujen salaaminen ennen lähettämistä vastaanottajille tekee niistä lukemattomia, vaikka siepattu tai varastettu.

Laitteen muistiin tallennetut tallennetut viestit tai välimuistiin tallennetut sähköpostiviestit on myös salattava, jotta muut käyttävät tietokonettasi tai mobiililaitteitasi eivät voi käyttää arkaluontoisia tietojasi, jotka voivat olla sinulle suuri uhka..

Kuinka salata sähköpostiosoite?

Kun lähetät sähköpostiviestejä, ne kulkevat monista verkoista ennen varsinaista vastaanottajaa.

Nämä verkot voivat olla toisinaan suojaamattomia ja avoinna tai voivat olla väärissä käsissä, ja vastaanottamasi tai lähettämäsi tiedot tai NSA ja muut valtion valvonta- ja turvallisuusvirastot voivat lukea ne varmistaakseen täydellisen ja kattavan sähköpostin salauksen, että sinulla on kaksi vaihtoehtoa tehdä itse tai käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoa. Otetaan ensin tietoa siitä, kuinka voit salata sähköpostiviestisi itse. Sitä varten sinun on opittava kolme salauskerrosta, jotka sinun on toteutettava kattava sähköpostin salausmenettely ja jotka ovat;

  1. Sähköpostiyhteyksien salaaminen
  2. Sähköpostiviestien salaaminen
  3. Tallennetun sähköpostin salaaminen

Aloitetaan oppiminen kuinka tehdä se kaikki ja suojata kaikki sähköpostikeskusteluesi.

Kuinka salata sähköpostiyhteydet?

Kun käytät arkaluontoisia tietosivuja, kuten pankkitiliäsi tai online-maksusivua, käytät suojattua Socket Layer (SSL) ja Transport Layer Security (TLS) -salausa, samoin silloin, kun tarvitset salattua sähköpostia ja suojaat sähköpostia palveluntarjoajan ja tietokoneesi välillä tai toisen laitteen, sinun on varmistettava, että SSL / TLS-salaus on aktiivinen. Jos näin on, verkkosivuston osoite (URL) alkaa HTTP: llä HTTP: n sijasta; selaimesta riippuen, jotkut muut merkinnät turvallisesta ja salatusta yhteydestä ovat osoiterivin vieressä oleva ilmoitus tai pieni keltainen riippulukon kuvake tilapalkissa selainikkunan alla. Jos et näe tätä, voit tehdä sen noudattamalla näitä vaiheita;

  • Kirjoita aakkosmerkki “s” HTTP: n loppuun ja napauta Enter
  • Jos sähköpostipalveluntarjoajasi tukee SSL / TLS: ää, kyseinen ohje ohjaa sen yleensä salattuun palvelimeen.
  • Selaa sitten tilin asetukset nähdäksesi, voitko aktivoida salauksen oletusarvoisesti tuleville kirjautumille.
  • Jos et voi pakottaa salausta, ota yhteyttä palveluntarjoajaasi, koska he eivät ehkä tue SSL / TLS: tä.

Kuinka salata sähköpostiviestit?

Jos haluat, että lähettämäsi tai vastaanottamasi sähköpostiviestit ovat suojattuja tai salattuja, sinun on suoritettava jokin tehtävä ennen aikataulua. Sinun lisäksi myös vastaanottajan, jolle lähetät viestejä, on suoritettava myös joitain vaiheita etukäteen. Tätä varten voit käyttää sähköpostipalvelussasi olevia salausominaisuuksia tai ladata salatun sähköpostin salausohjelman tai asiakaslisäosat (esim. Jotka käyttävät OpenPGP: tä). Hyppäämättä voit käyttää verkkopohjaista salattua sähköpostipalvelua, kuten ’” JumbleMe” tai toinen ”Sendinc”, mutta se pakottaa sinut luottamaan kolmannen osapuolen yritykseen.

Kuinka salata tallennettu sähköposti

Lähettämäsi tai vastaanottamasi sähköpostiviestit tallennetaan tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen, jonka avulla voit varmistaa tällaisten viestien tietosuojatason. Voit käyttää käyttämäsi sähköpostin tarjoajan sisäänrakennettua ominaisuutta tai käyttää kolmannen osapuolen salausta. ohjelmisto, joka suojaa varmuuskopioituja sähköpostiviestejäsi ja pitää ne turvassa ja poissa snooppereilta ja hakkereilta jne. Sitä on kuitenkin erittäin suositeltavaa ja paras ratkaisu salauksen toteuttamiseen koko tietokoneelle tai kannettavalle tietokoneelle.

Salatut sähköpostin tarjoajat

Protonmail

Protonmail on kuuluisa suojattu ja salattu sähköpostiohjelma, joka on ilmainen ja helppo käyttää. Se tarjoaa päästä päähän -salauksen parantaaksesi sähköpostiviestien yksityisyyttä. Se tarjoaa nykyaikaisen Saapuneet-muotoilun helppokäyttöiseksi ja järjestettäväksi joukkoviestejä huippuluokan suojauksella. Se tarjoaa seuraavat ominaisuudet; Tietoturva ja neutraalisuus, automaattinen sähköpostiturvallisuus, ilmainen suojattu sähköposti, tietoturva ilman vaivaa, suojaa yksityisyyttäsi ja suojaa tuottavuudella.

Hushmail

Hushmail on yksi suosituimmista salattujen sähköpostipalvelujen tarjoajista. Kun olet luonut Hushmail-tilin, sähköpostiviestisi tallennetaan salatussa muodossa ja salataan salasanalla. Hushmail-käyttäjien välillä siirretyt sähköpostit salataan ja salataan automaattisesti. Jos lähetät sähköpostia sähköpostitse, voit käyttää salaa kysymystä kyseiselle henkilölle, ja hänen on vastattava purkaaksesi sähköpostisi.


VaultletMail

VaultletMail, osa VaultletSuite-ohjelmia, on erillinen käyttöjärjestelmän asennusohjelma verkkosovelluksen sijasta. Jos molemmat käyttäjät käyttävät VaultletMail-tilejä, sähköpostiviestit ovat täysin salattuja lähetyksen aikana. Jos lähetät sähköpostia sähköpostitse jollain toisella salatulla sähköpostipalvelulla, voit käyttää VaultletMailin erityisen toimitusjärjestelmän ominaisuutta.

enigmail

Enigmail on ilmainen laajennus Mozilla Thunderbirdille, kuten erilaisia ​​laajennuksia, joita on saatavana muille suosituille sähköpostiohjelmille. Enigmailin käyttäminen edellyttää, että asennat Enigmail-laajennuksen Thunderbirdiin ja GNU Privacy Guard -ohjelmistoon, sekä käyttöjärjestelmällesi..


Ei salattu sähköpostin tarjoaja

Joillakin sähköpostipalveluntarjoajilla, kuten Gmail, Yahoo ja Outlook jne., Ei ole erityistä salausmallia, mutta ne tukevat joitain salausominaisuuksia sähköpostissaan, joista keskustellaan alla yksityiskohtaisesti.

Salaus Gmailissa

Vuonna 2014 Google suunnitteli sähköpostin salausominaisuuden ja väitti, että kaikki Gmail-tilillä lähettämäsi sähköpostit salataan automaattisesti, mutta vain jos sähköpostin lähettäjäsi käyttää Gmailia, jos he käyttävät muita sähköpostin tarjoajia, kuten Outlook, Yahoo jne. viestit lähetetään salaamatta. Salatun sähköpostin lähettämiseksi sinun on asennettava kolmannen osapuolen sähköpostin salausohjelma ja noudatettava ohjeita. Voit asentaa kolmannen osapuolen laajennuksen kromiin, kuten mailvelope lähettää salattu sähköposti.

kuinka salata sähköpostisi
Salaus Yahoo-postissa

Yahoo mail ei tarjoa automaattista sähköpostin salausta jo joitakin vuosia, ja aikaisemmin käyttäjien piti valita salaustoiminto, mutta vuonna 2014 Yahoo otti käyttöön automaattisen sähköpostien salauksen. '”Käytät milloin tahansa Yahoo Mailia - olipa se sitten verkossa, mobiiliverkossa , mobiilisovelluksissa tai IMAP: n, SMTP: n tai POP: n kautta - se on oletuksen mukaan täysin salattu ja suojattu 2 048-bittisillä varmenteilla ”, kertoi Yahoon viestintätuotteiden varatoimitusjohtaja Jeff Bonforte blogipostissaan. "Tämä salaus kattaa sähköpostisi, liitteet, yhteystiedot sekä Kalenteri ja Messenger in Mail."

kuinka salattu sähköposti

Salaus Outlookissa

Microsoftin sähköpostisovellus Outlookissa on erittäin monimutkainen sähköpostin salauksen asennusmenettely, jossa sinun on vaihdettava digitaalisia allekirjoituksia vastaanottajan kanssa viestien salaamiseksi. Luodaksesi näitä sinun on noudatettava suojattuja sähköpostiviestejä käyttämällä Microsoftin sivustossa olevaa digitaalisen allekirjoituksen opasta. Sen jälkeen sinun on noudatettava näitä muutamia vaiheita;
Kun olet kirjoittanut sähköpostiviestisi, siirry kohtaan juuri ennen lähettämistä -painiketta ”Asetukset” asetukset ja valitse sitten “Lisää vaihtoehtoja" >Viestiasetukset>Turvallisuusasetukset>Salaa viestin sisältö ja liitteet.
Sähköpostiviestisi on nyt salattu, ja sitä voi lukea vain vastaanottaja, jolle jaoit yllä mainitun salausavaimen ja suojaustodistuksen..

salattu sähköposti

Windowsin salausvälineet sähköpostien lähettämistä varten

On joitain Windowsin ominaisuuksia, joiden avulla voit pakata salatussa kansiossa olevat asiakirjat tai tiedostot ja lähettää ne sitten sähköpostitse haluamillesi henkilöille ja jakaa salausavaimen vain heidän kanssaan tällä tavalla, kansiosi tietyt tiedostot ovat suojattuja ja Kukaan ei saa nähdä tai lukea sitä, joka käyttää heitä ilman salaussalasanaa. Tämä voidaan tehdä käyttämällä;

WinZip & WinRar

WinZip ja WinRar ovat Windows-pohjaisia ​​apuohjelmia, jotka voivat säästää levytilaa pakkaamalla ne ja tekemällä siitä käytettävissä vähemmän tallennustilaa. Se tarjoaa myös ominaisuuden asettaa salasana, jotta kukaan luvaton henkilö ei pääse käyttämään tällaisia ​​tiedostoja järjestelmässäsi tai edes jakaessaan niitä sähköpostitse, mutta näitä molempia voidaan käyttää myös siirtämään henkilökohtaisia ​​kuvia, videoita, arkaluontoisia asiakirjoja tai muita henkilökohtaisia ​​tiedostoja, jotka on pakattu ja pakattu ja salasanalla suojattu ja liitetty ja lähetetty henkilöille, joiden kanssa haluat jakaa tiedot. Varmista, että sinun on jaettava salasana asetat kansiot, jotka jaat sähköpostitse niiden vastaanottajien kanssa, joille sähköpostin lähetät.

johtopäätös

Sähköpostin salaus on tehokas tapa varmistaa kattava yksityisyys ja turvallisuus. Arkaluontoiset viestit ja tiedostosi kulkevat sähköpostikeskustelujen kautta. Koska se suojaa taloudellisia ja henkilökohtaisia ​​tietojasi ollaksesi varma. Ja jopa jaettuna vahingossa väärän henkilön kanssa. se on suojattu ja lukematon, joten kaikkien sähköpostiviestien suojaaminen voi olla pieni työ, joka vaatii myös vähän huomiota, mutta edut ovat lukemattomia, ja nykyisen ajan on oltava aina turvallisella puolella..