Turvallisimmat selaimet 2019 | Salattu selaus

[ware_item id=33][/ware_item]

Kirjoittajan havainnot: Olen viime aikoina käsitellyt useita aiheita, jotka liittyvät turvalliseen selailuun. Tarvitset VPN-yhteyden joka tapauksessa, jopa selatessasi Tor-selainta. Tätä pidetään maailman luotettavimpana selaimena, mutta se ei takaa salausta. lukuun ottamatta menneisyyttä, jossa kaikki FBI-agentit kommunikoivat TOR: n kautta.


haitat: - kamala Internet-nopeus - hidas yhteydet - huono käyttökokemus

Tämä tulee olemaan pitkä keskustelu, säästäen aikaa teille, olen jakanut sen kahteen osaan.

 1. Mitkä ovat turvallisin turvallisin selain [lista]
 2. Kuinka tehdä tavallisesta selaimestasi suojaus [hienosäädön]
 3. Miksi tarvitset VPN-suojatun selaimen

Miksi VPN suojatun selaimen kautta?

Vaikka suojatut selaimet, kuten TOR, hämärtävät myös IP-osoitteesi ja salaavat liikenteesi kuten VPN. Suojattuja selaimia käytettäessä tietosi siirretään kuitenkin myös kolmannelle osapuolelle.

Taas VPN on ainoa lähde, josta tietosi poistetaan, kun käytät virtuaalista yksityistä verkkoa tietojen salaamiseen ja yksityisyyteen.

Esimerkiksi suojatussa selaimessa on VPN-kaltainen palvelu suojaamaan käyttäjän tietoja. Näin Internet-historiasi menee selainohjelmistoon ja VPN-palvelimeen.

Siksi VPN: n valitsevat henkilöt ovat turvallisempia ja suojattuja haavoittuvuuksilta kuin yksityiset selaimen käyttäjät. Lisäksi Parhaat VPN-palvelut tarjoavat asiakkailleen nollakirjauskäytännön, joka lähes katoaa tietohistorian jokaisesta paikasta.

Selaa verkkoa suojauksella ja yksityisyydellä näiden 5 parhaan suojatun selaimen avulla ja hanki huoleton Internet-surffauskokemus.

Johdanto suojatun selaimen ja miksi tarvitset sellaista

Käytät ehkä yhtä parhaista selaimista, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera tai Safari, jotka toimivat tehokkaasti parhaiden tulosten kanssa. Ne eivät kuitenkaan ole riittävän turvallisia takaamaan yksityisyyden lisääntyvät tietoverkkouhat ja tiukat tietosnooppilait, tässä kaikki Internetin yksityisyyttä koskevat lait Selittänyt Privacysniffs.

Tätä tarkoitusta varten tarvitset suojatun selaimen tai prosessin yksinkertaistamiseksi voit ladata tietosuojalaajennuksen nykyisellä selaimellasi. Ero tuntematon selain ja tehokas säännöllinen paras selain on, että suojattu selain tulee sisäänrakennetun välityspalvelimen mukana.

Tämä turvaa kuitenkin vain selaushistorian ja toiminnan selaimessa, ja kaikki muut laitteesi Internet-tiedot pysyvät paljaina ja turvallisina.

Jos haluat tehdä koko laitteestasi turvallisen ilman vaivaa käsitellä uutta selainta tai ladata lisättyä selainlaajennusta, voit käyttää VPN-sovellusta, jossa on huippuluokan salaus ja muut suojausominaisuudet.

Voit käyttää laillista VPN-palvelua välttämään kaikkia riskejä.

Suojatusta Internetistä on tullut yksilön halutuin halu, varsinkin kun FCC: n peruutetut yksityisyyssäännöt on annettu. Nämä säännöt ovat antaneet IPS: lle kohtuuttomia valtuuksia, mikä on vakavasti uhannut Internet-käyttäjän yksityisyyttä.

Siksi yksityisyyden suojatyökaluja etsivien ihmisten on havaittu olevan hukkua turvallisen internetin suhteen.

Jotkut näistä ihmisistä ovat myös tavoittaneet meille hyviä suosituksia. Lukijamme puolesta olemme suodattaneet joitain parhaita suojattuja selaimia, joita päivitämme säännöllisesti ylläpitääksemme tehokkuutta.

Tutkiessamme näitä selaimia olemme kuitenkin löytäneet joitain yleisistä ongelmista, joita ihmiset kohtaavat. Tavalliset selainkäyttäjät, kuten Chrome, Firefox ja Opera, eivät käytä näiden turvallisten selainten vaikeuksia.

Toisaalta, sinun on ladattava se lisätyönä ohjelmistoina, mikä vie ylimääräistä tilaa ja tilaa järjestelmääsi.

Sen sijaan, että lataat ja asennat toisen nimettömän selainohjelmiston, voit asentaa yksinkertaisesti VPN (Virtual Private Network) -ohjelmiston.

Se ei vain tarjoa sinulle turvallisuutta selaamisen aikana, vaan myös salaa liikenteen, mikä jättää sinut lähes jäljittämättä Internet-palveluntarjoajille, hallitukselle ja snooping-silmille..

havainnot: Suojattujen selainten käyttäminen selaushistorian piilottamiseen ja suojaamiseen on todella turhauttavaa kokemus tavallisille käyttäjille, siksi turvallisten selainten etsimisen sijaan sinun tulisi etsiä nimettömiä työkaluja, kuten VPN (Virtual Private Network) koko verkon suojaamiseksi..

Toimitusjohtaja Finn Joe

6 Kaikkein turvallisin selain 2019

(1) - TORINSITTELY | Salattu selain

Yksityisyyden ja nimettömyyden suhteen Tor on osoittautunut parhaiden turvallisten selainten pääliigaksi.

Tor-verkko tarjoaa nimettömän tiedonsiirron. Sen tavoitteena on suojata käyttäjän yksityisyyttä ja arkaluontoisia tietoja verkkorikollisuudelta, joka on utelias seuraamaan sellaisia ​​juttuja.

Tor kehitettiin yhdessä Yhdysvaltain laivaston kanssa yksinomaan nimettömän verkkoselaamisen tarjoamiseksi.

Kuinka Tor-selain tunnistaa tietosi salauksella

Tietoliikenneanalyysi on hakkereiden arsenaalin halutuin aseisto. Se voi auttaa hakkereita pääsemään arkaluontoisiin tietoihisi.

Perusteelliset salausmenetelmät eivät tarjoa suojausta liikenteen tarkkailua vastaan. Hyötykuorma on se, että todelliset tiedot salataan. Otsikko eli tiedot, mukaan lukien lähde, koko jne., Jotka auttavat tietoja pääsemään määränpäähänsä, on vapautettu salauksesta.

Tor, joka on mielestämme paras selain, estää sisäänrakennettujen "piilotettujen" välityspalvelimien luvatonta valvontaa. Se lähettää tietoliikenteesi näiden välityspalvelimien kautta, joka täyttää labyrintin tarkoituksen.

Tiedot tehdään myös tunnistamattomiksi niukkojen taskuhahmojen käyttäjille liikenteen lähteen ja määränpään määrittämiseksi.

Mitkä ovat selaimen ominaisuudet?

Tor-selain antaa sinulle pääsyn Tor-verkkoon. Se toimii yhteistyössä Yhdysvaltain laivaston ja muiden lainvalvontaviranomaisten kanssa tiedustelutietojen keräämisessä ja verkkosivustojen vierailussa jättämättä jälkiä hallituksen IP-osoitteista sivuston lokiin.

Tor on kannettava sovellus, joka tarkoittaa, että se voidaan asentaa mihin tahansa irrotettavaan tallennuslaitteeseen (kuten USB). Siksi sen palvelua voidaan käyttää missä tahansa tietokoneessa, jossa työskentelet, sijainnista riippumatta.

Tor on edistynyt tietosuojaselain, jossa on helppokäyttöinen liukusäädin toisin kuin tavallinen NoScript-lisäosa, joka sisältyy oletuksena. Firefox-käyttäjät tunnistavat selaimen heti muutamalla ilmeisellä muutoksella.

Haittoja, joita voit kohdata TOR: n käytön aikana

Suurin haittapuoli on nopeus. Koska tietoliikenteesi on kuljettava labyrintin läpi ennen määränpäähänsä saavuttamista, selaintasi vaikuttaa siihen. Jos Internet-yhteys on heikko; Torista saattaa tulla hankala. Jos yhteys on kuitenkin hyvä; se voi olla helpoin selain, jota voi jatkaa.
Toinen ongelma on, että Tor ei takaa nimettömyyttä. Kun käytät Toria julkisessa Wi-Fi-tilassa, sinun on varmistettava, että käytät VPN sovellus parantaa tietoturvaa.

Tämä selain on saatavana Windowsissa, Macissa ja Linuxissa.

(2) - EPIC-SIVUSTO

Epic-selain poistaa heti käytöstä monet kohdat, jotka saattavat vaarantaa Web-selailun ja vahvistaa turvallisuutta.

Paras-secure-selaimet

Koska se on yksi parhaimmista suojatuista selaimista, siinä on sisäänrakennettu välityspalvelin, jonka avulla voit tulla nimettömäksi ja piilottaa sijaintisi. Se käyttää aktiivista Älä jäljitä ja vapauttaa jäljet, kun lopetat selausistunnon.

Tämä selain on saatavana Windowsille ja Macille.

(3) - SRWare-RAUTASIIRTIN

Se on Chromium-pohjainen selain, josta syystä monet näytön näytöt näyttävät identtisiltä. Se pitää tietosi turvassa tavallisten suojausmenetelmien avulla. Suurin ero Chromen ja SRWaren välillä on tietosuoja. Tästä syystä se on yksi parhaimmista suojatuista selaimista. SRWare sulkee pois tunnuksen käytön muiden Chromen tietosuojaongelmien, kuten hakuehdotusten, kanssa.

Paras-secure-selaimet

Tämä selain on saatavana Windowsissa, Macissa, Linuxissa ja Androidissa.

(4) - KOMODO-DRAGON-SIVUSTO

Comodo Dragon Browser on yksi parhaimmista suojatuista selaimista, mutta se ei silti vastaa Tor-selainta, mutta erikoistuneiden ominaisuuksiensa ansiosta selaaminen on paljon turvallisempaa. Se tarjoaa paikan päällä olevien haittaohjelmien tarkistuksen, suojatun DNS: n, SSL: n ja verkkotunnuksen validoinnin ja estää kaikki seuranta, evästeet ja web-vakoojat. Se on myös Chromium-pohjainen selain, kuten SRWare. Siksi se ei ole täysin erilainen seikkailu, vaan on turvallisempi.

Paras-secure-selaimet

Tämä selain on saatavana Windowsissa, Macissa ja Linuxissa.

(5) - AVIRA MALLI

Parhaiden turvallisten selainten joukossa Avira Scout on omistautunut Chromium-pohjainen selain. Avira Scout keskittyy turvallisuuteen ja yksityisyyteen. Se kasaan useita selaimen ulkopuolisia suojauslaajennuksia.

Paras-secure-selaimet

Se on epäilemättä yksi parhaimmista suojatuista selaimista poikkeuksellisten ominaisuuksiensa takia, jotka sisältävät Avira-turvallisen selauksen (estää tartunnan saaneet phishing-sivustot), Avira Safe Search -palvelun, suojatun Wi-Fi-yhteyden, joka toteuttaa HTTPS: n (joka perustuu HTTPS: n kautta kaikkialle), kun muodostat yhteyden epävarman Wi-Fi-yhteyden kautta, ja seurannan vastainen kyky.

Tämä selain on saatavana Windowsissa, Macissa ja Linuxissa.

(6) Dooble-turvallinen selain:

Dooble on toinen suojattu vaihtoehto, jos etsit suojattua ja tuntematonta selaamista. Suuret käyttöjärjestelmät, kuten Windows, Mac OS X & Linux-tuki Dooble-selain.

dooble turvallinen selain yksityisyyden suojaamiseksi

Dooble-suojattua selainta on vaikea käyttää infrastruktuurinsa ja suojatun versionsa takia. Saatavana on kaksi tilaa, oletusarvoisesti sen asetukset suojatussa versiossa. Epävarma versio Dooble poistaa JavaScriptin ja flash-soittimen käytöstä, mikä tekee käyttäjän kokemuksesta todella turhauttavan, mutta turvallisemman ja salatun.

Harvat perustoiminnot ovat samanlaisia ​​kuin HTTPS kaikkialla, koska ne pakottavat HTTP-palvelinpyynnön HTTPS-versioon palauttamaan verkkosivun salatun version. Se myös estää iFrame-kehyksiä ja kolmansien osapuolien evästeistuntoja.

On muutamia mielenkiintoisia vaihtoehtoja, jotka tulevat Dooblen mukana, selaushistoriasi ja kirjanmerkkisi muunnetaan lukukelvottomaksi tekstimuotoksi, se tarkoittaa salaustekstiä ja näin he salaavat kaikki asetukset.

(7) Rohkea selain

Rohkea selain on avoin lähdekoodi, jolla on vaihtoehtoja Safarille ja Chromelle. Se on Chromium-pohjainen selain Firefoxin sijaan. Rohkea selain on suhteellisen uusi tietosuojaselain, mutta siinä on joitain tehokkaita ominaisuuksia, jotka kilpailevat muista tämän luettelon parhaimmista turvallisista selaimista.

Turvallisimmat selaimet 2019 | Salattu selaus

Siinä on sisäänrakennettu mainosten esto, seurantasuojaus, komentosarjojen esto ja HTTPS kaikkialla. Ne tarjoavat kuitenkin myös WebRTC-vuotosuojauksen, josta puuttuu huomattavasti useimmissa suosituissa selaimissa, kuten Chome, Opera, Firefox ja muut..

Se tarjoaa yhden napsautuksen sormenjäljen vastaisen toiminnon ja on kevyt selain. Siksi tämä selain toimii todella tehokkaasti androidin tietosuojaselaimena, mutta Brave-selaimen huono puoli on, että sen työpöydän käyttöliittymä on vähän hidas.Kommentointi keskustelusta Mikä on yksimielisyys Brave-selaimessa?.

Kuinka varmistaa säännöllisen selaimesi turvattu

Sen sijaan, että etsisit toista turvallisinta selainta, voit estää ja poistaa tietoturvauhkia lisäämällä ylimääräisen suojakerroksen selaimiin.

Nämä lisäosat ja laajennukset tekevät Firefoxista & Chrome on turvallisempi samalla tavalla kuin turvallisin selain suojaa tietosi.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Nimetön selaus: 4 parasta ratkaisua täydelliseen yksityiseen selailuun

Yksityisyyspiiri:

Huomasitko koskaan, että kun vierailet joillakin ”verkkokauppasivustoilla” ja etsit tai käyn tietyillä tuotteilla ja poistut verkkosivustolta, näet näiden tuotteiden ponnahdusikkunat kaikilla muilla verkkosivustoilla, kuten Facebookissa, jossa vierailet myöhemmin?

Tätä kutsutaan kolmannen osapuolen seurannaksi. Kolmannen osapuolen seuranta seuraa aktiviteettejasi takaa ja Privacy Badger estää tällaista seurantaa estämällä niitä.

Privacy Badger vain estää neuvontakomentosarjat sivun tekemiseksi. Se estää myös kaikki saapuvat sivustoskriptit, jotka aikovat kerätä tietoja selaimesta.

Jos puhumme Google Analyticsista, koska GA myös tarttuu tietoihin käyttäjän päästä, niin Privacy Badger ei estä GA-komentosarjoja oletuksena. Jos joudut myös estämään GA: n, sinun on asennettava toinen laajennus, josta keskustellaan alla.

 • FireFox-laajennus:
 • Chromelle:
 • Oopperan laajennus:
 • Lataa laajennus Safarille:

UBlock-alkuperä:

Tämä on toinen loistava laajennus tai lisäosa Firefoxille, saatavana myös Chromelle, Safarille ja Operalle. UBlock Origin on todella tehokas työkalu, koska he saivat suodatinluettelon. Se on avoimen lähdekoodin projekti, ja yllätys on, että he eivät odota lahjoitusta tälle. Kuten he sanovat;

"Vapaa. Avoin lähdekoodi. Käyttäjille käyttäjille. Lahjoituksia ei haettu. Ilman ennalta asetettuja suodatinluetteloita tämä laajennus ei ole mitään. Joten jos todella haluat todella auttaa jotain, ajattele ihmisiä, jotka työskentelevät ahkerasti ylläpitääksesi käyttämiäsi suodatinluetteloita, jotka kaikkien on annettu käytettäväksi ilmaiseksi. "

Sen perustoiminto on, että tämä laajennus ei vain estä mainosta, vaan myös suojaa järjestelmääsi haittaohjelmilta.

Evästeen automaattinen poistaminen:

Tämä antaa selaimellesi uuden tietoturvakerroksen antamalla sinulle mahdollisuuden käsitellä evästeitä. Tällä evästeiden käsittelijällä voit lisätä luetteloon sivustoja ja lisätä niiden luetteloon, joten aina kun suljet välilehden, se poistaa evästeet automaattisesti.

Käyttämätön eväste poistetaan aina, kun poistut välilehdestä tai suljet selaimen, mikä estää vakoojatoiminnan selaamasi takana evästeiden avulla.

 • Laajennus Chromelle
 • Hanki tämä FireFox-laajennus
 • Oopperalle

HTTPS kaikkialla

Tämä on loistava laajennus, jonka EFF: n tukijat ja kehittäjät ovat kehittäneet ja ylläpitäneet. Se on ilmainen käyttää, antaa sinulle suuren turvallisuuden ja parantaa käyttökokemusta.

HTTPs Everywhere on suunniteltu tuottamaan verkkosivuston ainoa suojattu versio, jossa laajennus pakottaa kaikki HTTP-pyynnöt HTTPs-versioon. Esimerkiksi, jos haluat avata http://www.abc.com, se käsittelee pyynnön pakollisesti lisäämällä HTTPS-linkin, avaat kaikkialta.

Ainoa tarkoitus tämän takana on varmistaa, että vierailet verkkosivun salatulla sivulla. On tuhansia verkkosivustoja, joilla on voimassa oleva SSL-varmenne, mutta ne eivät ohjaa HTTPS-versiota, joten HTTPS Everywhere ohjaa sinut ensin salatulle sivulle.

Laajennuksen tarkoituksena on estää haittaohjelmia vierailemasta luotettavissa sivustoissa.

 • FireFox-laajennus
 • Chromen laajennus
 • Oopperan laajennus
 • Laajennus Safarille
 • Laajennus Androidille

YHTEENVETO

Näiden parhaiden suojattujen selainten lisäksi sinulla on monia muitakin, kuten Dooble, Opera, Yandex jne., Mutta tarkistaessamme parhaiden selainten suorituskykyä, jolla on eniten hyötyjä ja tehokas yksityisyys, olemme luetteloineet ne vastaavasti.

Liiketoiminnan omistajille on ratkaisevan tärkeää kehittää asiakassuhteensa täysin luottamuksen pohjalta. Siksi, kun valitset parhaan suojatun selaimen, sinun on varmistettava, että Web-selailu ei vaarannu ollenkaan.