UC-selainopas – parhaat vinkit ja vinkit vuonna 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

UC-selainopas - parhaat vinkit ja vinkit vuonna 2019


Nykyään monet ihmiset valitsevat UC-selaimen, koska he tietävät, että se on nopein ja paras selain eri käyttöjärjestelmille. Nämä ovat tärkeimmät syyt, miksi miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät sitä päivittäin.

Jos olet lukenut tämän artikkelin, se tarkoittaa, että olet heidän joukossa tai haluat tulla. Kaikki Internetin käyttäjät rakastavat UC-selainta tietokoneelle sen kehittäjän tarjoamien lukuisten edistyneiden ominaisuuksien ja käytön yksinkertaisuuden ansiosta.

UC-selaimessa on paljon erinomaisia ​​lisäosia ja laajennuksia, joita monet vastaavat selaimet eivät voi tarjota käyttäjilleen. Voit käyttää UC-selainta täyttääksesi kaikki 5–10 Eri sovellusten tärkeimmät vaatimukset samanaikaisesti. On tärkeää korostaa, että UC-selain ei ole vain tavallinen selain, koska se tarjoaa monia muita ominaisuuksia, joita kaikki voivat odottaa.

Kuten juuri aiemmin mainitsimme, UC-selain on enemmän kuin selain. Siihen on rakennettu paljon lisäosia ja laajennuksia, jotka tekevät selaimesta erityisen erityisen. Voit käyttää sitä sekä henkilökohtaisessa tietokoneessasi että Android-laitteissa, kuten älypuhelimissa, tablet-laitteissa jne. Jopa tunnettu Google Chrome on vain yksinkertainen verkkoselain, jolla on rajoitettu määrä ominaisuuksia UC-selaimeen verrattuna..

Tässä artikkelissa aiomme näyttää sinulle ja selittää parhaat UC-selaimen ominaisuudet sekä vinkkejä ja vinkkejä Internetin surffailukokemuksen tekemiseen paljon nopeammin, helpommin ja nautinnollisemmin. Monet UC-selaimen käyttäjät eivät ole niin tietoisia tästä nykyaikaisesta ja ajan tasalla olevasta selaimesta. Tämä artikkeli on kirjoitettu yksinomaan niille, jotka haluavat käyttää tätä selainta täysimääräisesti. Joten on aika hypätä yksityiskohtiin nopeasti. Jatka lukemista, jos olet kiinnostunut.

UC-selainopas - vinkkejä

UC-selainopas - parhaat vinkit ja vinkit vuonna 2019

Estä mainosten ominaisuus

Meitä kaikkia ärsyttää verkkosivustoja, jotka ovat ylikuormittuneet ärsyttävillä mainoksilla. Se on valtava liiketoiminta, ja ihmiset ansaitsevat suuria rahaa mainosten levittämiseksi kaikkialle, missä se on mahdollista. Se tehdään yksinomaan ansaitsemiseksi rahaa eikä palvelemaan lukijoita ollenkaan.

Tällaisessa tilanteessa meille kaikille on kyllästynyt huonoista ja rumaista ilmoituksista sekä itseasennettavista sovelluksista. On melko yleistä, että tällaiset mainokset vaihtavat automaattisesti selaimesi ja Kotisivun asetukset toiseen sivustoon. Täällä UC-selain voi auttaa sinua paljon eroon mainoksista ja tehdä surffauskokemuksestasi innoissasi. Sinun tulisi aktivoida Ad Block -ominaisuus UC-selaimen asetuksista. Ominaisuuden aktivoimiseksi siirry kohtaan “Työkalut” > “AdBlocker” ja ota se käyttöön.

Yksittäiskuvan ominaisuus

Joskus on erittäin käytännöllistä ottaa kuvakaappauksia yksittäisistä verkkosivuista ja lähettää ne ystävillesi. Ne voivat olla hyödyllisiä myös oppimistarkoituksissa. Voit ottaa kuvakaappauksen painamalla virta- ja äänenvoimakkuuden vähentämispainikkeita.

Jos kuitenkin haluat käyttää joitain perusmuokkauksia, sinun pitäisi siirtyä “Snapshot” -vaihtoehtoihin, joiden avulla voit kaapata kuvakaappauksen ja tehdä nopeita muokkauksia. Kaapattuun kuvaan on mahdollista lisätä hauskoja merkkejä ja muuta tekstisisältöä ennen kuin tallennat sen laitteellesi suojaamalla sitä. Jotta otat tilannekuvan / ruutukuvan, sinun on siirryttävä “Työkalut” -painikkeeseen ja painettava “Näyttökuva” -vaihtoehtoa..

Nyt on mahdollista rajata ja valita kuinka monta annosta tarvitset kuvakaappauksessasi. Muokkaamisen jälkeen kuvakaappaus on valmis lähetettäväksi ystävillesi tai kollegoillesi.

Yötilan ominaisuus

Tämä on yksi UC-selaimen parhaista ominaisuuksista. Tämä ominaisuus tekee sinusta riippuvaisen käyttäjän UC-selaimeen. Monet ihmiset surffaavat Internetissä yöllä. Joten kun se tapahtuu, huoneessa ei yleensä ole valoa. Näönnäkö on kauhistuttavaa näyttää ja lukea tekstiä suurella kontrastilla ja kirkkaudella.

Käytä Night Mode -ominaisuutta arvioidaksesi vakavia silmäongelmia. Tätä ominaisuutta käyttämällä UC-selain tekee taustasta automaattisesti mustan, mikä säästää silmäsi väsymyksestä. Yötilan aktivoimiseksi sinun on painettava verkkosivun alaosassa olevaa kolmea vaakasuoraa viivakuvaketta ja napsauttamalla ”Yö” -vaihtoehtoa..

UC-selainopas - parhaat vinkit ja vinkit vuonna 2019

Erilaisia ​​teemoja

Mukauttaminen on yksi parhaista osista UC-selainta. Teemavalikoima on todella kiehtovaa. Voit muokata nykyisen asettelumme teemaa, muuttaa taustaa tai lisätä kokonaan uuden. Voit säätää kirkkautta ja kontrastia.

On jopa mahdollista käyttää kuviasi tai valokuvia tai ladata niitä Internetistä ja käyttää niitä taustana. Aktivoidaksesi uuden mukautetun teeman sinun on painettava sivun keskellä olevaa kolmea vaakasuoraa viivakuvaketta ja painettava ”Teemat” -vaihtoehto. Nyt sinun täytyy vain valita teema, josta pidät eniten.

Käytä työpöytäverkkotilaa

Jos haluat tarkastella tiettyä verkkosivustoa työpöytätilassa, joka tarjoaa verkkosivun eliittisivun, UC-selain voi auttaa sinua.

Pikavalintaominaisuus

Jos käytät UC-selaimen oletusversiota, olet ehkä huomannut, että verkkosivulla on joitain pikakuvakkeita, jotka sijoitetaan aloitussivulle. Voit lisätä uuden korvaamalla ne, joita et käytä. Sinun on vain painettava pitkään kuvaketta. Nyt sinun on annettava haluttu verkkosivustoosoite ja nimi määrittääksesi se. Tämä on kätevä ominaisuus, jos vierailet säännöllisesti joillakin verkkosivustoilla. Joten voit käydä suosikkisivustossasi yhdellä kosketuksella. 

Sosiaalinen jakamisominaisuus

Voit jakaa minkä tahansa verkkosivuston ystävien kanssa UC-selaimen avulla. Sinun on painettava jakopainiketta ja valittava väline jaettavaksi. Huomaa, että joillakin sivustoilla ei ole jakamisvaihtoehtoa käytössä. Tällöin voit käyttää sisäänrakennettua ominaisuutta jakaa minkä tahansa sosiaalisen median profiilisi verkkosivun vain napauttamalla. Jakaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Etsi sanoja sivulta

UC-selain antaa sinun etsiä tiettyjä sanoja verkkosivulta. Tästä UC-selaimen ominaisuudesta on hyötyä. Monet opiskelijat ja kirjailijat rakastavat sitä ja käyttävät sitä säännöllisesti.

QR-koodinlukija

Voit skannata minkä tahansa tuotteen QR-koodin löytääksesi yksityiskohtaisia ​​tietoja siitä. Voit käyttää QR-koodinlukijaa ”Työkalut” -osiossa valitsemalla ”QR-koodilukija”. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus, jos työskentelet markkinoinnissa ja haluat tietää enemmän muista tavaroista..

johtopäätös

Nyt olemme valmiit kietomaan kaiken. Tunnet kaikki UC-selaimen tärkeimmät ominaisuudet. Toivottavasti nautit tästä artikkelista ja kokeilet UC-selainta päivittäisiin koulutus- tai yritystarpeisiisi. Jokainen käyttäjä löytää siitä jotain hyödyllistä, koska kehittäjä teki parhaansa tyydyttääkseen kaikkien tarpeet. Se on erinomainen vaihtoehto muille verkkosivustoille, kuten Chromelle, Operalle, Firefoxille jne. Jos olet löytänyt joitain käteviä ominaisuuksia, ota meihin yhteyttä kommenttiosassa. Tällaiset tiedot ovat meille arvokkaita, ja me jaamme niitä käyttäjille suurella ilolla.