VPN yli TOR | Kumpaa turvallisempaa käyttää?

[ware_item id=33][/ware_item]

Nykyään käydään melko pitkiä keskusteluja; Ajattelin tehdä yhteenvedon pienestä. Useimmat ihmiset hämmentyvät Tor-verkon työympäristöstä.


Olen juuri huomannut, että ihmiset etsivät jatkuvasti esimerkiksi;

 • Tor VPN: n yli?
 • Sipuli VPN: n yli?
 • Tor + VPN mitä odottaa?
 • TOR Vs VPN, mikä on paras?

Jos sinulla on samanlaisia ​​kysymyksiä mielessäsi, jatka lukemista ...

Tor Vs VPN | Mikä on tärkein ero??

Ensimmäinen asia, joka ymmärretään, ovat Tor- ja VPN-verkot täysin erilaiset.

Missä Tor tarjoaa nimettömyyden kautta;

 • Seuranta ei ole sallittua
 • Suojaa jalanjäljet
 • Anna toinen identiteetti omista palvelimistaan
 • Kerros tasolle -suojaus
 • Ei rajoituksia missään sivustossa

Ihmiset sekoittavat enimmäkseen tämän, kun he näkevät toisen IP: n ja pääsyn estettyyn sivustoon. Tämä on yksi VPN: n tarjoamista toiminnoista, mutta siinä ei ole kaikkea muuta.

Kuinka Tor toimii

Tutustu siihen helposti ei ole helppoa. Tor rakentaa yhteyden laitteen välillä omaan sipuliverkkoon. Yhdistämisen jälkeen se ajaa kaikki selaustiedot oman rele- ja solmujärjestelmänsä kautta.

Esimerkki: Jos osut “facebook.com” Torilla, se lähettää pyynnön sen eri solmukerroksella, kunnes se saavuttaa halutun sijainnin, tässä tapauksessa on Facebook-palvelin.

Kun reitität liikennesolmun solmuun, on vaikea selvittää mistä pyyntö tulee.

Mikä on ongelma Torissa?

Tor-verkossa selatessasi on monia ongelmia. Tässä on muutama esimerkki;

 • Säälittävä käyttökokemus
 • Yhteyden muodostaminen vie useita minuutteja yhteyden muodostamiseen
 • Selausnopeus laski 70%, mikä on todella turhauttavaa
 • EI tietojen salausta
 • Internet-palveluntarjoaja näkee, että käytät Tor-selainta

Nämä ovat merkittäviä Tor-selaimen ongelmia, jos etsit nimettömyyttä, käytä sitten VPN + Tor. Se on paras yhdistelmä käytettäväksi.

Nyt puhutaan VPN: stä (Virtual Private Network)

VPN (virtuaalinen yksityinen verkko)

VPN on paras tekniikka, joka tarjoaa tietojen salauksen. VPN: n avulla voit salata kaiken Internet-liikenteen yhdellä kertaa. Aivan kuin käytät Toria, se tarjoaa vain selaimesi historian tai hakujen nimettömyyden. Mutta VPN tarjoaa täyden salausprotokollan laitteellesi tai järjestelmillesi.

Kuinka VPN toimii:

Se on edistyksellinen tekniikka, joka tarjoaa salauksen. VPN toimii melkein samalla tavalla kuin Tor. VPN yhdistää ensin oman palvelimen valitsemallasi tavalla. Kun olet liittynyt, se ajaa kaiken Internetin tunnelin läpi.

Tor-prosessina VPN tekee melkein saman. Se ohjaa Internet-liikennettäsi toisen tason kautta, mutta VPN: n tapauksessa se salataan salauksella.

Esimerkki: Jos osut “facebook.com”, kun muodostat yhteyden VPN-palveluun, se kääri pyynnön salausprotokollalla ja näyttää tältä “% ^ HgyE ^ rH * $ 3 $” ja lähettää sitten Facebook-palvelimelle. VPN tarjoaa 256 bitin salauksen, joka tunnetaan myös nimellä armeijan luokan salaus; kukaan ei koskaan selvitä mikä se oli.

VPN: n ominaisuudet:

VPN: n mukana tulee joitain hienoja ominaisuuksia, jos käytät luotettavaa VPN-palveluntarjoajaa. Muuten se on merkittävä riski. Monet vääriä VPN-palveluntarjoajat ovat mukana hakkereiden hakkeroinnissa.

 • 256 bittisuojausprotokollia
 • Poista minkä tahansa haluamasi sivuston esto
 • Katso Yhdysvaltain Netflixiä mistä tahansa
 • Myös muita suoratoistokanavia on saatavana
 • Nimetön ja turvallinen selaaminen
 • Lataa rajoittamaton torrentteja
 • Tappokytkin ja DNS-vuodonsuojaus sisältyvät toimitukseen

Huomaa: valitse vain luotettava VPN-palveluntarjoaja, joka todella tarjoaa tällaisia ​​aineistoja. Älä osallistu ilmaisiin ja vääriin juttuihin.

VPN-ongelmat:

VPN-verkot ovat epäilemättä hyviä tietoturvatyökaluja. VPN-palvelun käyttöön saattaa kuitenkin liittyä pieniä ongelmia, kuten:

 1. Monet VPN-palveluntarjoajat väittävät tarjoavansa tiukkoja suojauksia ja jopa tiukkoja kirjautumattomuuskäytäntöjä. Ne on kuitenkin lopetettu väärinkäyttämällä käyttäjiensä yksityisyyttä.
 2. Kaikilla ei ole pääsyä VPN-verkkoihin, koska sinun on maksettava palvelun tilaaminen. Usein nämä maksut ovat korkeita, joten kaikki eivät voi käyttää niitä
 3. Jotkut VPN-palveluntarjoajat tarjoavat erinomaisia ​​palveluita; sinulla on kuitenkin varjoisa kirjauskäytäntö, koska ne saattavat säilyttää tietyt osat tietosi ja myydä ne.
 4. Kaikilla VPN-palveluntarjoajilla ei ole parhaat salat. Jotkut saattavat tarjota heikon salauksen, mikä on jälleen huono turvallisuudelle.

Vaikka nämä asiat ovatkin huomionarvoisia, laillisen VPN-palveluauton käyttö auttaa kuitenkin niiden ratkaisemisessa

VPN + Tor / mitä odottaa?

Toria ja VPN: tä pidetään molemmina tärkeinä tietoturvavälineinä. Niitä molempia voidaan käyttää yksityisyyden ja nimettömyyden saavuttamiseen verkossa. Siksi mitä tapahtuu, kun yhdistät molemmat yhdessä?

Testasin tätä teoriaa ja aivan kuten odotukseni; tulos on todella suuri. Tämä johtuu siitä, että yhdistettynä ne voivat varmistaa yksityisyyden ja tietoturvan paljon tehokkaammin, koska VPN poistaa kaikki TOR: n negatiivisuudet.

Sellaisena, että tiedät, että Tor suojaa tietosi vain peitekerroksella, joka putoaa niin rasvaiseksi loppusolmuksi - jonka jälkeen tiedot jatkuvat suojaamattomasti. Jos käytät Toria VPN: n kanssa, suojaustaso nousee, kun VPN: t tekevät salatun tunnelin, jonka läpi tiedot kulkevat. Siksi kaikki snooppereiden mahdollisuus, tietojen hakeminen, poistetaan.

Sen lisäksi, Torin kanssa, olet ehkä kokenut, että yhteyden nopeudet pienenevät merkittävästi. Tämä voi johtua Internet-palveluntarjoajista, jotka havaitsevat Torin käytön ja alkavat kuristaa kaistanleveyttä.

VPN: n kanssa Internet-palveluntarjoajasi ei kuitenkaan ole tietoinen reaktiivisuudestasi kokonaan salatun tunnelin takia. Siksi se ei kurista sinua. Tällä tavoin et koe nopeusongelmia.

Torin VPN: n yli - mikä on parempi?

Jos valitset tietoturvatyökalun, voi joskus olla vaikea harkita sitä. Siksi olen laatinut taulukon, joka tiivistää kaiken ja antaa sinun valita viisaasti. Olen arvioinut jokaisen ominaisuuden “kyllä” ja “ei” kommentilla

S.No Ominaisuudet, jotka tulee harkita VPN TOR
1 Selausnopeus Joo Ei
2 Yhteensopivuus eri alustoilla Joo Ei
3 P2P-tiedostonjako (Torrenting) Joo Ei
4 nimettömyys Joo Joo
5 Tiedonsalaus Joo Ei
6 Käyttäjäystävällinen Joo Ei
7 Helppo taskun hintaan $ 2.6 / m Ei
8 Ohitusrajoitus Joo Joo
9 Tukitiimi Joo Ei

Loppusanat

Tor ja VPN ovat molemmat loistavat työkalut yksityisyyden ja turvallisuuden saavuttamiseksi. Sinulla on kuitenkin jo nyt selkeämpi kuva siitä, mikä on työkalu, jota sinun pitäisi etsiä. Siksi riippumatta siitä, minkä työkalun valitset VPN tai Tor, varmista, että yksityisyytesi Internetissä pysyy ennallaan.