Yksityinen Internet-käyttökatsaus | Otetaan tosiasiat ja luvut

[ware_item id=33][/ware_item]

Yksityinen Internet-yhteys on yhdysvaltalainen VPN-palvelu, joka on todella edullinen kaikille Internetin käyttäjille. Sillä on riittävä määrä palvelimia ja se on yhteensopiva kaikkien suosittujen alustojen kanssa, mukaan lukien Windows, Mac, iOS, Android ja Linux. Lisäksi sinulla on mahdollisuus yhdistää 5 samanaikaista laitetta yhdelle PIA VPN -tilille.


Heillä on tehokkaat salausprotokollat ​​ja eräät erottuvat tietosuojaominaisuudet, kuten Tapa kytkin ja IPv6-vuodonsuojaus. Muutamia puutteita on kuitenkin, mutta ne ovat vähäisiä.

Ennen kuin kirjoitan Private Internet Access -katsauksen, olen tilannut kuuden kuukauden paketin Private Internet Access -palvelusta, jotta VPN-palvelun suorituskykyä voidaan arvioida tarkemmin. Torrenting- ja streaming-mittaustehtävät suoritettiin myös yksityisellä Internet-yhteydellä, koska useimpien VPN-käyttäjien on tarkoitus suorittaa nämä tehtävät VPN: n kautta..

Tarkistetaan nopeasti ammattilaiset & Con's Of PIA VPN

Plussat miinukset
Todella edullinen Ei live chat-tukea ja vähän puuttuvaa asiakastukea
Laaja valikoima salausprotokollia Ei monta palvelinpaikkaa
Ei kirjautumiskäytäntöä
Lukuisia maksutapoja, mukaan lukien nimettömät kanavat, kuten lahjakortit ja Bitcoin
Tappikytkin ja IPv6-vuodonsuojaus
Käyttäjäystävällinen verkkosivusto
P2P-lupa

Tästä yksityisen Internet-pääsyn katsauksesta löydät kaikki tärkeät yksityiskohdat ja yleiskatsaus suorituskykyyn, jotta voisit paremmin päättää, valitaanko PIA vai ei.

Sosiaalikanavalla reddit on myös lukuisia PIA-käyttäjän arvosteluita, jotka suosittelevat PIA VPN -palvelua muille ja ovat tyytyväisiä sen suorituskykyyn.

Hinnasuunnitelmat

Vaikka yksityisen Internet-pääsyn arviointi ei ole löytänyt eroa ominaisuuksissa, joita ne tarjoavat kaikissa suunnitelmissa. Tämä tarkoittaa, että valitsemasi suunnitelma eroaa vain hinnasta ja VPN-tilauksen kestosta.

Löysin yksityisen Internet-yhteyden erittäin halvan VPN-palveluntarjoajan verrattuna muihin suosittuihin VPN-palveluntarjoajiin, ja sen ominaisuudet ovat melkein samat kuin hinnalliset VPN-palvelut. Perussuunnitelmien kanssa kuten useimmat VPN-palveluntarjoajat, PIA VPN on lisännyt uuden hinnoittelupaketin, joka on erittäin edullinen. yksityisen internet-yhteys hinnalla

Paketit, joita PIA VPN tarjoaa asiakkaille, ovat;

  • Yhden kuukauden suunnitelma - 6,95 dollaria / M
    Tämä suunnitelma on yksi kuukausi, ja tilauksesi on uusittava joka kuukausi. Tämä on alkeellisin suunnitelma, joka on suhteellisen halvempi kuin muut VPN: t, mutta PIA: n muiden suunnitelmien joukossa yhden kuukauden suunnitelma ei tarjoa alennusta.
  • Yhden vuoden suunnitelma - 3,33 dollaria / M
    Tästä suunnitelmasta saat tilauksen koko vuodeksi yhteensä 39,95 dollaria. Jos valitset tämän paketin, joudut maksamaan kuukausittaisen summan, joka on lähes 52% alennusta yhden kuukauden suunnitelmaan verrattuna.
  • Kaksivuotinen suunnitelma - 2,91 dollaria / M

Kaksivuotista suunnitelmaa tarjoaa harvoin VPN-palveluntarjoaja ja niin alhaisin kustannuksin. Sinun on maksettava yhteensä 69,95 dollaria kahdelta vuodelta. Tämä hinta antaa 58%: n alennuksen joka kuukausi.

Täällä minun on selvennettävä, että pidempi tilaus saa sinut sidottuna etkä voi siirtyä toiseen VPN: ään. PIA VPN tarjoaa kuitenkin keinon tähän huolenaiheeseen, ja he tarjoavat sinulle seitsemän päivän rahat takaisin -takuu jokaisen suunnitelman kanssa. Tämä voi auttaa sinua pääsemään parempaan päätökseen valitsemasi suunnitelman suhteen, toimiiko VPN hyvin sinulle ja sellaisia ​​muita asioita.

Toisin kuin useimmat palautuskäytännöt, parasta mitä löysin yksityisissä Internet-yhteyksissä, on se, että niillä ei ole rajoituksia tai piilotettuja vaatimuksia palautuksesta. Olen kuitenkin nähnyt, että monet asiakkaat ovat ärtyneitä ja että minun on vaikea palauttaa hyvitystä.

Maksutapa

PIA VPN on tarjonnut asiakkaille riittävän määrän kanavia, jotta he voivat maksaa tilauksesta helposti. Hyödyllistä on, että ne tarjoavat myös maksutapoja, kuten PayPalin, jotka ovat turvallisimpia, koska pitävät henkilöllisyytesi nimettömänä. yksityisen internet-yhteys-maksun

Heillä on myös salausvaluuttavaihtoehtoja, kuten Bitcoin ja Z-cash. PIA hyväksyy lahjakortit ja voit maksaa luottokortilla tai muilla maksujärjestelmillä.

Yksityinen Internet-käyttökatsaus; turvallisuus

Tärkein asia, jota varten VPN on kasvanut niin valtavasti, on turvallisuus ja yksityisyys, jonka käyttäjä saa tällä työkalulla. Olen nähnyt joitain suosituista tietoturvaprotokollisista, kun jatkan yksityisen Internet-pääsyn tarkistamista. PIA VPN: n sijainti ei kuitenkaan ole ihanteellinen asiakkaille, koska se sijaitsee Yhdysvalloissa.

Yhdysvaltoja pidetään hiukan vaarallisena, koska sillä on tiukat Internetin käyttöä ja yksityisyyttä koskevat lait. Lisäksi on olemassa joitain tärkeimpiä valvontaidentiteettejä, kuten CIA ja NSA; siksi on mahdollista, että yksityinen Internet-yhteys saa ilmoituksen palvelun lopettamisesta tai uhanalaisempi on vaatimus luovuttaa kaikki asiakkaan yksityiset tiedot ilmoittamatta käyttäjille.

Onneksi PIA-palvelu on ylläpitänyt ominaisuuksia, jotka takaavat paremman turvallisuuden ja yksityisyyden. Yksityisen Internet-yhteyden salausvaihtoehdot tarjota käyttäjille lukuisia vaihtoehtoja valita tietoturvan OpenVPN, PPTP ja L2TP välillä.

OpenVPN on paras suojausprotokolla salauskanavilla, kuten AES-128 ja AES-256. Nopein salaustila on AES-128, jolla on kohtuullinen suojaus; AES-256 on kuitenkin turvallisin salaus. On olemassa lukuisia tietosuoja-asetusyhdistelmiä, jotka käyttäjä voi valita tarpeensa ja käytönsä mukaan. PIA: n VPN-salaus-sivulta saat yksityiskohtaisia ​​tietoja salausasetuksista ja -tiloista.

PIA VPN: ssä on myös SOCKS5-välityspalvelin ja P2P-tuki. Nämä ovat joitain VPN-palveluntarjoajien harvinaisia ​​ominaisuuksia, jotka tekevät Internet-selaamisesta turvallisen asiakkaille.

Ei lokikäytäntöä

VPN: n yksityisyys riippuu myös siitä käytännöstä, jota tarjoaja on pitänyt heidän vastaanottamiinsa käyttäjän tietoihin. Yksityisellä Internet-yhteydellä on lyhyt tietosuojakäytäntö, jossa olen nähnyt vain lyhyen lauseen heidän kirjauskäytännöstään; "PrivateInternetAccess.com ei kerää tai kirjaa mitään liikennettä tai sen virtuaalisen yksityisen verkon ('VPN') tai välityspalvelimen käyttöä."

Yksityinen Internet-käyttökatsaus | Otetaan tosiasiat ja luvut

Yksityiskohtaiset tiedot ovat kuitenkin UKK-osiossa artikkelissa “Kirjaudukö sisään”. He väittävät, että tietoja ei koskaan säilytetä heidän mukanaan ja jos esimerkiksi lokit pidetään yllä lyhyen ajan, PIA ohjaa sen nollalaitteeseen sen sijaan, että tallentaa sitä kiintolevylle. Täältä saat lisätietoja PIA-kirjauskäytännöistä.

Muut tietosuojaominaisuudet

On tiettyjä selkeitä tietosuojaominaisuuksia, jotka olen huomannut yksityistä Internet-yhteyttä tarkastellessani. Nämä ominaisuudet lisäävät PIA VPN -asiakkaan yksityisyyttä, jossa pääominaisuuksia ovat Kill Switch ja IPv6 Leak -suojaus..

Tapa kytkin auttaa suojaamaan tietoja estämällä kaiken Internet-liikenteen, kun VPN-yhteys putoaa odottamatta. Toisaalta IPv6-vuodonsuojaus estää IPv6-osoitteen vuotamisen VPN-tunnelin ulkopuolelta.

Heillä on myös mainosten estäjä, joka estää automaattisesti kaikki häiritsevät mainokset Internet-selailustasi. Olen kuitenkin huomannut yksityisen Internet-yhteyden tarkistuksen yhteydessä, että ne eivät salli PIA MACE -mainosten muokkaamista ja joskus se ei pysty estämään mainoksia.

Yksityinen Internet-yhteys; ominaisuudet

yksityisen internet-yhteys-ominaisuuksia

Palvelimien sijainnit

PIA VPN: n palvelinverkko on melko rajoitettu maiden suhteen. Ne ovat yhdysvaltalainen VPN-palveluntarjoaja, joka sijaitsee Michiganissa ja jolla on yli 3000 palvelinta 28 maassa ympäri maailmaa. Niiden palvelinpaikat saattavat olla pienempiä kuin useimmissa VPN-palveluntarjoajissa, mutta palvelimien lisääntyminen antaa kohtuullisen mahdollisuuden poistaa rajoitetun sisällön lukitus..

Yksityinen Internet-käyttökatsaus | Otetaan tosiasiat ja luvut

Palvelimen vaihtamisen etuna on myös se, että voit tarkistaa nopean palvelimen, jos nykyinen palvelimesi ei toimi hyvin. Nopeuden vaikutukset voivat johtua palvelimen kuormituksesta tai voi olla, että se sijaitsee kaukana todellisesta sijainnistasi.

Esitys

Olen testannut PIA VPN: n nopeuden yhdistämällä eri palvelimia, jotta voitaisiin selvittää, mikä palvelin toimii hyvin.

Kun yksityisiä Internet-liittymiä tarkasteltaessa testataan erilaisia ​​palvelimia, nopeuden suorituskyky oli riittävä ja tyydyttävä. Tehokkaimmat ja tehokkaimmat palvelimet olivat Isosta-Britanniasta ja Saksasta; muutkin olivat kuitenkin myös riittäviä. Nopeuden suorituskyky vaihtelee myös suojausprotokollien mukaan ja nopein protokolla on L2TP.

Siksi, jos tarvitset nopeaa nopeutta ja kohtuullista tietoturvaa, kuten torrentin aikana, voit käyttää tätä protokollaa ja palvelimen sijaintia, jossa torrentin lait ovat joustavia.

Olen myös testannut PIA-palvelua erilaisille vuodoille, kuten IP-vuoto, DNS-vuoto ja mikä tärkeintä, WebRTC-vuoto. Onneksi PIA VPN: n tulokset olivat positiiviset ja IP-, DNS- tai WebRTC-vuotoja ei ollut..

Yhteensopivat alustat

Yksityinen Internet-yhteys on yhteensopiva kaikkien suosittujen alustojen, kuten Android, Mac, iOS, Linux ja Windows. Voit myös asentaa sen DD-WRT- ja Tomato-reitittimiin.

Yksityinen Internet-käyttökatsaus | Otetaan tosiasiat ja luvut

Heillä on myös ilmainen laajennus Chromen käyttäjille ja Android-sovellus. Ilmainen laajennus tarjoaa sinulle rajoitetut ominaisuudet verrattuna niiden premium-versioon; Sovellus on kuitenkin melkein kuin Windows tai muut alustat. Ominaisuudet ovat samat ja salausprotokollien vaihtoehdot.

Verkkosivusto yksityisen internet-yhteys-sivusto

Vieraillessani PIA-verkkosivustolla löysin helpon pääsyn kaikkiin heidän palveluaan koskeviin tärkeisiin tietoihin sekä linkkisivuille. Se on informatiivinen kanava ja näytöllä on helppoja ohjeita tarvitsemillesi tärkeille tiedoille.

Perustiedot, kuten hinnoittelupaketit, VPN-ominaisuudet, palvelimen sijainnit ja muut tiedot PIA-palveluista, näytetään kotisivulla. Kotisivun alaosasta löydät kuitenkin helposti linkkejä muille sivuille.

Toisin kuin muut VPN-sivustot, yksityisen Internet-yhteyden tarkastelu on paljastanut tosiasian, että tämä VPN-palvelu ei ole peittänyt minkäänlaisia ​​yksityiskohtia. Ne tarjoavat helpon pääsyn ja ohjeet lukuisiin asioihin ja tietoihin, joita asiakas tarvitsee.

Sivut, kuten VPN-salaus, tarjoavat yksityiskohtaista tietoa jokaiselle käyttäjälle, jolla on erilaiset tarpeet. VPN-blogiosasto on kuitenkin erittäin hyödyllinen uusille VPN-käyttäjille sekä niille, jotka käyttävät tätä tekniikkaa riittävästä ajanjaksosta. PIA VPN: n virallisella sivustolla on blogiosion lisäksi helppoja oppaita ja UKK-osio, joka sisältää video-oppaat.

Verkkosivutiedot ja tiedot ovat tärkeä osa VPN-palvelua, koska niiden avulla kaikkien asiakkaiden on helppo käyttää VPN: ää sujuvasti ja tehokkaasti. Valitettavasti monien VPN-verkkosivustojen näkyvä piirre on live-chat-tuki, joka puuttuu PIA VPN: stä. Mutta toinen PIA-verkkosivuston hieno ominaisuus on, että lukija pystyy tarkastelemaan verkkosivustoa 18 eri kielellä.

Asiakaspalvelu

Suuri ikävyys ja yksityisen Internet-yhteyden asiakastuen puute on live-chat-tuen puuttumista. Vaikka heillä on yksityiskohtainen informatiivinen osa, kuten oppaita, blogeja ja usein kysyttyjä kysymyksiä, mutta ympäri vuorokauden avoinna oleva asiakastuki vastaa nopeasti, ja useimpien käyttäjien mielestä se on helpompi vaihtoehto ongelman ratkaisemiseen..

Toisaalta heillä on yhteyttä-sivu, jolla voit lähettää kyselyn. Kun olen kuitenkin lähettänyt ongelman heidän palveluidensa testaamiseksi yksityisen Internet-yhteyden tarkasteluun, heiltä vastaus saatiin tunnin kuluttua. Asiakkaiden palaute osoittaa myös, että heillä on ongelmia ottaessaan yhteyttä asiakastukeen.

Mutta silti, on hyvä saada vastaus tuntikausina sen sijaan, että odotettaisiin niin kauan kuin viikkoja.

PIA Torrentin aikana

Torrentin suhteen olen tyytyväinen PIA VPN: n latauskapasiteettiin, koska se tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, etkä takeudu tiedon rajoituksiin. Minun on kuitenkin ladattava hieman hitaasti verrattuna muihin PIA-yhteyden selaustoimintoihin.

PIA: n kannalta hyödyllinen asia on kuitenkin tappauskytkin. Torrentin aikana joudun usein kohtaamaan yhteydenpudotukset ja tappavan kytkimen takia Internet katkaistaan ​​automaattisesti IP-vuotojen ja nimettömyyden tuhoutumisen välttämiseksi..

Toinen asia, jonka olen huomannut, on, että PPTP-protokollalla on riittävä nopeussuorituskyky torrentin aikana, koska tämä protokolla tarjoaa nopeimman nopeuden ja vähän heikkoa tietoturvaa.

Kommentti keskustelusta PIA for torrent?.

Kommentti keskustelusta PIA for torrent?.

Suoratoisto yksityisellä Internet-yhteydellä

Yksityinen Internet-yhteys on hyvä VPN suoratoistotarkoituksiin. Minusta monet suoratoistokanavat toimivat tarkasti tämän palvelun kanssa; se ei kuitenkaan pystynyt estämään Netflixin estämistä. Pääsyy tällaiseen ongelmaan voi olla se, että Netflix on estänyt monia VPN-kanavia ja PIA on todennäköisesti yksi näistä palveluntarjoajista.

Muut streaming-kanavat toimivat silti tehokkaasti ja löysin sujuvamman YouTube-suoratoiston, kun olin yhteydessä PIA: han. Myös muiden henkilöiden Internet Internet Access -katsaus osoittaa olevansa melko tyytyväisiä muihin kuin Netflix-virtaustoimintoihin.

Kommentti keskustelusta PIA hyvä suoratoistoon ja yleiseen käyttöön?.

Yksityisen Internet-yhteyden asennus

PIA VPN: n määrittäminen on todella helppoa, ja sinun tarvitsee vain kirjoittaa sähköpostiosoite ja maksutapa, jonka kautta tilaat VPN: n. On olemassa menetelmiä, kuten Bitcoin tai Lahjakortit, jotka mahdollistavat täysin nimettömän tilauksen antamatta minkäänlaista yksityistä tietoa.

He lähettävät sinulle kirjautumistiedot sähköpostitse, kun olet suorittanut maksumenettelyn. Nyt voit kirjautua sisään verkkosivustolta ja ladata laitteesi VPN-asiakasohjelman. Ladattavalle alustalle on vaihtoehtoja. PIA-verkkosivustolta löytyy myös erilaisten käyttöympäristöjen asennusoppaat, mukaan lukien video-oppaat.

Yksityinen Internet-käyttökatsaus | Otetaan tosiasiat ja luvut

johtopäätös

Tämän yksityisen Internet-pääsyn tarkastelun jälkeen päädyin siihen tulokseen, että tällä VPN-palveluntarjoajalla on kaikki VPN: n pääominaisuudet, joilla on joitakin haittoja. Kun verrataan PIA VPN: n hintaa muihin palveluntarjoajiin, se on todella halpa ja erittäin edullinen.

Lisäksi he antoivat samat ominaisuudet kaikille henkilöille, jotka mahdollistivat VPN-tilauksen mukautukset. Siksi on hyvä huomio niille, jotka etsivät edullista VPN-palvelua, joka on yhtä hyvämaineinen ja tehokas työskentelemään.