Keinotekoisen älykkyyden tulevaisuus – asiantuntijalausunnot

[ware_item id=33][/ware_item]

Keinotekoinen äly ei ole uusi käsite ihmisille. Koneoppiminen ja robotit olivat infusoituneet elämäämme vuosia sitten, mutta keinoälyn hype on tänään poikkeuksellinen. Onko kyse tulevasta AI-tekniikasta vai sen uudesta näkökulmasta yhteiskuntaan.


Vielä on epäselvää, mitkä ovat näiden tekniikoiden mahdolliset vaikutukset eri alustoille, joilla AI: n organisaation toteuttaminen korostetaan eniten. Ihmiset ovat edelleen hämmentyneitä ideasta, etenkin kun kyse on koneiden rekrytoinnista.

Olemme nähneet valtavasti erottelevia käsitteitä ja mielipiteitä yksilöiden välillä tekoälyn suhteen. Kaikki näkemykset esitetään kuitenkin ristiriitaisilla kohdealueilla ja toisin kuin olosuhteet. Täältä olemme keränneet asiantuntijalausuntoja henkilöiltä, ​​jotka ovat suoraan yhteydessä AI: hen ja osallistuvat aktiivisesti tällaisiin tapahtumiin.

Keinotekoisen älykkyyden tulevaisuus häiritsee edelleen kaikkia toimialoja

Ronald van Loon Influencer AI (keinotekoisesti älykäs), Big Data

Keinotekoisen älykkyyden tulevaisuus - asiantuntijalausunnot

Keinotekoisen älykkyyden tulevaisuus häiritsee jatkossakin kaikkia toimialoja, ja AI: n eettinen kehitys ja soveltaminen ovat tärkeitä älykkään kehityksen edistämisessä. Turvallisuutta ohjaa nopeus, jolla hakkerit kehittävät uusia strategioita; Jos he keksivät uuden tekniikan, organisaatiot reagoivat yhtä nopeasti. Molemmat osapuolet, hyvät ja huonot, soveltavat tekoälyä tavoitteidensa saavuttamiseksi. Koneoppiminen ja AI, syvän oppimisen ja hermoverkkojen välityksellä, ovat kriittisiä turvallisuudelle, jotta voidaan havaita uhat ja määritellä ero “hyvien”, luotettavien asiakkaiden ja “huonojen” verkkorikollisten välillä, säilyttäen samalla optimaalisen asiakaskokemuksen käytännöt. Seuraa Ronald Van Loon Twitter | Youtube | Linkdin

Digital Banking Report -yrityksen omistaja ja kustantaja sekä The Financial Brand -julkaisijan yhteisjulkaisija.

Jim Marocus, Financial-tuotemerkin kustantaja

Keinotekoisen älykkyyden tulevaisuus - asiantuntijalausunnot

Suurimmat esteet keinoälyn etenemiselle seuraavien viiden vuoden aikana ovat oikeiden kykyjen hankkiminen ja kulttuurisäätöjen tekeminen organisaatioissa ratkaisujen käyttöönottamiseksi. Ilman näitä komponentteja muutos on iteeratiivisempaa kuin innovatiivinen. Tehtävänä on muuttaa hyvät sisäiset raportit poikkeuksellisiksi asiakaskokemuksiksi.

Keinotekoista älykkyyttä käyttävät myös tietoverkkorikolliset ja kansallisvaltiot ohjelmistojen ja verkkojen haavoittuvuuksien tunnistamiseen ja kyberhyökkäysten käynnistämiseen.

Duane Baker, riippumaton IT-konsultti

Duane Baker

”AI: llä voi olla sekä kielteisiä että positiivisia vaikutuksia.
Sanoo Duane Baker

Keinotekoisesta älykkyydestä (AI) on tulossa tärkeä osa uhka- ja tietoverkkojärjestelmiä. Tietojen lisääntyminen tekee AI-komponenttien käytöstä ihmisten lisäämiseksi kyberturvallisuustoiminnoissa välttämättömyyden. Vaikka AI on hyödyllinen tällä tavoin, myös tietoverkkorikolliset ja kansallisvaltiot käyttävät sitä tunnistamaan ohjelmistoja ja verkkoheikkouksia ja käynnistämään tietohyökkäyksiä. Koska sekä hyvillä että huonoilla toimijoilla on pääsy AI: hen, todennäköisesti vain nostetaan onnistuneiden verkkohyökkäysten vakavuusastetta.

Keinotekoinen älykkyys vaatii vielä aikaa ollakseen täysin reagoiva.
Sanoo Brian Honanin perustaja & Irlannin CSIRT-päällikkö (tietoturvahäiriöiden reagointiryhmä)

Brian_Honan InfoSec -konsultti

“Keinotekoinen älykkyys tarjoaa paljon etuja verkkoturvallisuudelle. Tekniikka on kuitenkin vielä kaukana kypsyydestä, koska monet teollisuuden laitokset väärinkäyttävät termiä tekoäly. Meidän on oltava varovaisia ​​myyjien lupaavan ratkaisunsa käyttävän keinotekoista älykkyyttä, kun kaikki tarjoavat yksinkertaisesti automatisoituja skriptejä suurten tietomäärien käsittelemiseksi. Jotta järjestelmät olisivat todella älykkäitä, järjestelmien on prosessoitava ja tehtävä päätöksiä tietyn ajankohdan tietojen ja tilanteen perusteella. Lähitulevaisuudessa en näe AI: n korvaavan ihmisiä turvallisuusprosessissa, vaan pikemminkin ottaen osaan arkipäivän tehtäviä, jotta ihmiset voivat keskittyä turvallisuuden tärkeämpiin näkökohtiin. "
Brian Honan

Olettaen liiketoiminnan tulevaisuuden AI: n kanssa tekee uteliaasta.
Sanoo David Bisson Infosecin toimittaja Avustava toimittaja @gcluley, @TripwireInc

David Bisson

"Yritykset tekevät teknisestä älykkyydestä ja koneoppimisesta täyttääkseen digitaalisen turvallisuuden vaatimuksensa vastauksena (jotkut sanovat" koetut ") ammattitaitoisen henkilöstön puutteelle. Jos tämä suuntaus jatkuu, minulla on utelias näkemään, miltä turvallisuus näyttää seuraavien 5-10 vuoden aikana. Mitä toimintoja ihmisten tietoturva-analyytikot suorittavat tulevaisuudessa? ”
David Bisson

AI voi osoittautua taloudelliseksi epätasapainoksi.
Sanoo Trip Elix -kaiutin / kirjoittaja, henkilökohtaisen turvallisuuden asiantuntija. Turvallisuuskonsultti osoitteessa http://tripelix.com

Matka Elix

"AI: n tuleminen ihmisen muotoon osoittautuu ihmisille taloudellisesti tuhoiseksi siihen asti, kunnes valtio asettaa rajat. Kuvittele vaihtokauppaa itsesi kanssa tavaroille, jotka olet houkuttelevia, mutta jotka eivät ole sitä mitä sinulla on varaa. AI suosii sitä, joka hallitsee tietokonetta (millä) ja joka torjuu tarpeen logiikan. "
Matka Elix

Keinotekoinen älykkyys voisi olla tehokas ratkaisu valtavien tietojoukkojen hallintaan.
Sanoo Ratan Jyoti, sosiaalisen median vaikuttaja ja Ujjivanin pienen rahoituspankin tietoturvajohtaja.

Ratan Jyoti

Nykyään verkkohyökkäyspinta on laajentunut huomattavasti ja palloi edelleen, ja on tulossa laajemmalle ja syvemmälle. Sama lisää valtavia paineita resursseille (mukaan lukien ihminen) ja aikaa hallita näin tuotetun tietomäärän, nopeuden ja monimuotoisuuden hallintaa. Perinteiset menetelmät näiden valtavien tietojoukkojen hallitsemiseksi eivät riitä, ja keinotekoinen älykkyys (AI) voisi auttaa normalisoimaan nämä tietojoukot ja tuomalla liiketoimintakonteksti näihin.

Mielestäni olisi väärin sanoa, että AI voi automatisoida tietoverkkoturvallisuuden päätöksentekoa, mutta AI ja koneoppiminen vähentävät varmasti aikaa parantamiseen ja auttavat organisaatiota säästämään aikaa suojautuakseen verkkohyökkäyksiltä. Käyttäytymisen profilointi ja tuntemattomien havaitseminen ovat alue, johon AI ja koneoppiminen vaikuttavat. Sopiva kyberturvallisuusstrategia AI: n ja koneoppimisen käyttämiseksi on avain.

AI-mahdolliset huonot näyttelijät ovat suuri haaste verkkoturvallisuudelle.
Ratan Jyoti

Yritykset ovat siirtymässä kohti AI: ta ylittämään kyberturvallisuuden asiantuntijoiden kasvavan kysynnän.
Sanoo Scott Schober, BVS: n toimitusjohtaja, hakkeroituneen kirjoittaja, kyberturvallisuusasiantuntija

Keinotekoisen älykkyyden tulevaisuus - asiantuntijalausunnot

”Viimeisen neljän vuoden aikana uutisotsikoissa on esiintynyt kyberrikkomuksia, jotka ovat vaikuttaneet melkein kaikkiin planeetan teollisuuteen ja henkilöihin. Suurimmat haasteet yritysten kohdalla on huipputeknologian kykyjen löytäminen ja säilyttäminen. Miljoonia kyberturvallisuuden asiantuntijoita tarvitaan seuraavien viiden vuoden aikana kaikilla aloilla, mutta asiantuntijoita on vain vähän harvaan täyttämään tämä nouseva kysyntä.

Auttaa löytämään keinotekoiseen älykkyyteen siirtyviä lahjakkuusyrityksiä. Kyse ei ole siitä, että ihmiset korvataan roboteilla, vaan pikemminkin tekoäly, joka työskentelee rinnalla ammattitaitoisten asiantuntijoiden kanssa. Keinotekoinen älykkyys voi auttaa ennakoivassa analytiikassa, joka pystyy nopeasti havaitsemaan, missä mahdolliset hyökkäykset ovat muotoilemassa, jotta ne voidaan estää ennen kuin ne leviävät sivuttain yrityksen verkkoihin. Ihmiset voivat nopeasti kärsiä verkkoväsymyksestä analysoidessaan valtavia määriä tietoja, mikä tekee vaikeaa salata, kun jotain on todella toimiva.

Kun taas AI voi skannata tehokkaasti teratavua "suurta dataa" ja lajitella samalla kun karakterisoidaan uhat pureman kokoisiksi palasiksi, jotta tietoverkkoasiantuntija voi nopeasti sisältää kriittiset uhat. Ihmiset ja AI ovat tehokas yhdistelmä, joka taistelee tehokkaasti kasvavaan kybersotaan ja on varmasti pelinvaihtaja. ”
Scott Schober

AI jatkaa tietoturvatoimintojen parantamista, sanoo Bob Carver

Keinotekoisen älykkyyden tulevaisuus - asiantuntijalausunnot

”AI: tä (tai sen osaa) käytetään jo kyberturvallisuusoperaatioissa, ja sitä käytetään edelleen enemmän ajan myötä. Koneoppimista ja syvää oppimista voidaan käyttää tarkkailemaan epämuodollista toimintaa päätepisteiden (haittaohjelmat / hyväksikäyttö / muutokset) liikenteessä, joka kulkee paikallisia verkkoja, Internetiä ja etsiä malleja, jotka yhdistävät kaikki nämä toiminnot kaikki toisiinsa. Kaikkien näiden toimintojen yrittäminen manuaalisesti on edelleen vaikeampaa, ja viime kädessä vaaditaan suurimmalta osin entistä enemmän ja paremman tekniikan hyödyntämistä näillä alueilla, jotka kaikki perustuvat näihin tekniikoihin. " Bob Carver

AI: n kehittämiseksi hallitusten, yliopistojen ja yksityisten yritysten tulisi työskennellä yhdessä investoidakseen osaamiseen, tekniikkaan ja eettisiin puitteisiin.
Sanoo Carl Herberger, turvallisuusratkaisujen johtaja @Radware

Keinotekoisen älykkyyden tulevaisuus - asiantuntijalausunnot

”Meillä on jo edessään paljon huonoja robotteja, jotka taistelevat hyviä vastaan. Jokainen organisaation verkko- tai sovellusturvallisuudesta vastaava näkee kuinka automatisoiduista verkkohyökkäyksistä on tullut - hyllyhyökkäysten mustat markkinat alkavat kypsyä. Tutkimuksissa on vaikeampaa pysyä uhkien kanssa, ja koska ihmisen aivot eivät yksinkertaisesti pysty käsittelemään tietoja riittävän nopeasti lyödäkseen robotteja, joten ainoa toivomme on kääntyä AI: n puoleen..

AI: n soveltamista ei tunneta, joten miten maa valmistautuu kyseiseen skenaarioon? Kuinka suunnittelet ajattelematonta? Mitä tapahtuisi, jos AI: tä käytettäisiin viestintäyhteyksien tukkimiseen, kaupunkien upottamiseen pimeyteen, öljynporauslauttojen sytyttämiseen, hätäpalvelujen tuhoamiseen?

Siksi meidän kaikkien on otettava huomioon varoitus ja varmistettava, että hallitukset, yliopistot ja yksityiset yritykset työskentelevät yhdessä investoidakseen taitoihin, tekniikkaan ja eettisiin puitteisiin. Jos emme niin, emme voi varmistaa, että AI: n kehitys pysyy tiukasti hyvän tekemisen alueella. Ja jos me epäonnistumme siinä, me epäonnistumme ihmiskunnan. ”
Carl Herberger

Kaikilla näillä keinotekoisen älykkyyden tulevaisuuden näkökohdilla yksi vaikuttavimmista kentistä olisi myös verkko-oppimisprosessit. Kuten Barbara Kurshan Forbesista,

”Tekoäly voi auttaa järjestämään ja syntetisoimaan sisältöä sisällön jakelun tukemiseksi. Syväoppimisjärjestelminä tunnettu tekniikka pystyy lukemaan, kirjoittamaan ja jäljittelemään ihmisen käyttäytymistä. Esimerkiksi tohtori Scott R. Parfittin Content Technologies, Inc. (CTI) antaa opettajille mahdollisuuden koota mukautettuja oppikirjoja. Kouluttajat tuovat opetussuunnitelman ja CTI: n moottori täyttää oppikirjan, jossa on ydinsisältö. "

Keinotekoinen älykkyys on keskusteltuimpiin teknisiin näkökohtiin, ja sen tarkoituksenmukaisten käyttötarkoitusten ja rajoitusten kannalta on myös ollut epämääräinen. Vaikka tekniikka on aina saavuttanut korkeimman äärimmäisyytensä, se kuitenkin tarvitsee parin vuoden täydellisen majoituksen saavuttamiseksi yhteiskunnassa.

Toivon kuitenkin, että nämä asiantuntijalausunnot olisivat ratkaisseet enemmän keinotekoisen älyn sekalaiset näkökohdat.