Wikileaks, CIA tai FBI, salaus tasapainottaa edelleen verkon neutraalisuutta, keskustelee NordVPN: n CMO: sta

[ware_item id=33][/ware_item]

Syyttäessään CIA: ta joukkovalvonnan suorittamisesta, Wikileaks on luonut kuuman ympäristön vapauttamalla joukon asiakirjoja. Koska tämä tapaus on nykyään eniten esiintynyt aihe, on ilmoitettu monia samanaikaisia ​​kiistoja joukkovalvonnasta ja haitallisista hyökkäyksistä arkaluontoisiin tietoihin.


Joukko miellyttäviä sosiaalisia verkkosivustoja, teknologiajättiläiset ja tehokkaimmat hallitukset ovat myös olleet alttiita näille hyökkäyksille. Muutama päivä sitten raportti paljasti Whatsapp-käyttäjän olevan alttiina tietosuojavirheille, jotka voivat helposti siirtää kaikki heidän henkilökohtaiset tietonsa hakkeriin haitallisen kuvan avulla. Samanlainen tilanne oli Valkoisen talon jäsenten suosimmassa Confide-sovelluksessa, joka havaittiin alttiina hakkereille, jotka pääsivät läpi ja voivat myös matkia ystävällisiä kontakteja, muokata kuljetettavia viestejä ja vakoilla yhteystietoja, kuten tietoturvayritys kertoi..

Yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka vaaransivat henkilökohtaisen tietonsa ja arkaluontoisen tietonsa samanlaisissa hyökkäyksissä, on kuitenkin ollut suuri hätä ja huolenaihe siitä, kuinka heidän tietonsa suojataan tällaisilta haavoittuvuuksilta..

Kohtaamalla ja voittaakseen tällaisten haitallisten hyökkäysten todennäköisyyden ihmiset siirtyvät kohti salausta ja VPN-tyyppisiä tekniikoita. Puhuessamme näistä salausta koskevista kysymyksistä olemme kiinni Marty P. Kamden, CMO keskustelemaan VPN: stä ja kuinka siitä voisi olla apua tietomme suojaamisessa.

Hänen aloitteestaan ​​alkaen olemme kysyneet häneltä tietyistä tietoturvatyökaluista, jotka voivat auttaa ihmisiä suojaamaan yksityisyyttään.

SINUNNETTY: Kuinka keksit idean NordVPN: stä?

KAMDEN: Nykyisen viestinnän ongelma on se, että Internet-palveluntarjoajasi tietää, kuka olet, missä asut, mitä teet verkossa, mikä on luottokorttinumerosi ja numerot, jotka sirkutat sähköisesti. Hallitukset ja hakkerit käyttävät tällaisia ​​suojaamattomia tietoja voittoihin ilman virallista lupaa.

Maailmassa, jossa verkkotietosuoja ja -turvallisuus ovat yhä tärkeämpiä, kokeneiden ammattilaisten ryhmä kokoontui yhdessä tavoitteeksi palauttaa Internetin vapaus. NordVPN on puolestaan ​​rakentanut helppokäyttöisen VPN-ratkaisun, joka varmistaa, että salaustekniikka on intuitiivista ja kaikkien saatavilla.

SINUNNETTY: Turvallisuusasiantuntijat suosittelevat TOR: ta. Kuinka ehdotat VPN: ää Torin yli?

KAMDEN: Ymmärrämme hajautetun rakenteen voiman ja TOR: n tarjoaman nimettömyyden. NordVPN tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun sipuliin VPN: n välityksellä, joka salaa käyttäjän Internet-liikenteen ennen TOR-verkkoon pääsyä ja varmistaa yksityisyyden suojan.

SINUNNETTY: FBI: n johtaja väitti salauksen olevan "pimeä nurkka" huoneessa, jossa rikolliset turvautuvat. Mitä sanot tässä lausunnossa? Mikä on mielestäsi salaus??

KAMDEN: Olemme eri mieltä tästä mielipiteestä, koska VPN: n päätarkoitus on tarjota ihmisille tietoturvaa ja yksityisyyttä verkossa. Ihmisillä on oikeus pitää tietonsa yksityisenä hakkereilta, seurannasta tai jopa hallituksen valvonnasta. Joissakin autoritaarisissa hallituksissa on vakavia sananvapauden rajoituksia, tunkeilevaa valtion Internet-valvontaa, joukko-Internet-sensuuria tai ei mitään verkon neutraalisuuden suojausongelmia, joita Internetin käyttäjät voivat lieventää VPN: ien avulla. Valitettavasti ne, jotka haluavat pysyä yksityisinä rikollisiin tarkoituksiin, löytävät aina tavan riippumatta siitä, onko kyseessä VPN vai jokin muu menetelmä.

SINUNNETTY: Joukkojen valvonnasta on tullut viime aikoina keskusteltu aihe, eikä hallituksen politiikassa ole vakoilla kansalaisiaan. Mitä uudistuksia mielestänne pitäisi tehdä ihmisten yksityisyyden turvaamiseksi? Tai onko kaiken salaaminen kaikille henkilöille velvollisuus?

KAMDEN: Joukkovalvonta on loukkaa ihmisten yksityisyyttä. Kun tietoja kerätään, ei tiedetä, säilyykö ne turvassa, eikä koskaan ole selvää kenen käsissä se loppuu (ts. Australiassa yli 20 virastolla on pääsy käyttäjän metatietoihin, joita Internet-palveluntarjoajat säilyttävät ja säilyttävät 2 vuoden ajan). Siksi kehotamme ihmisiä käyttämään VPN-verkkoja ja muita salaustapoja (suojattu sähköposti, suojatut viestintäsovellukset) yksityisyyden suojaamiseksi..

SINUNNETTY: Olen kuullut, että monet ihmiset sanovat mieluummin kotimaassaan olevan VPN: n kuin ulkomaisen yrityksen. Mitä mieltä olette?

KAMDEN: Turvallisuuden kannalta on parasta, jos VPN sijaitsee maassa, jonka hallitus ei vaadi yrityksiä pitämään asiakkaiden lokit. NordVPN sijaitsee Panamassa, emmekä säilytä asiakkaiden lokit, joten kaikki heidän selaustiedot ovat täysin turvallisia.

SINUNNETTY: VPN-yritykset (ja jotkut maksetut yritykset) väittävät yleensä, etteivät ne pidä lokkeja; he kuitenkin tekevät niin. Mikä on asenteesi ja politiikkanne asiaan liittyen?

KAMDEN: Kuten edellisessä vastauksessa selitettiin, NordVPN sijaitsee maassa, jossa yritysten on lain mukaan pidettävä asiakkaiden lokit. Palvelimemme on asennettu siten, että kaikki tiedot lähetetään välittömästi hakemistoon / dev / null. Tämä hakemisto toimii kuin "musta aukko" palvelimessa. Tietoja ei voida säilyttää sieltä. Emme voi kommentoida muita VPN: n vaatimuksia.

SINUNNETTY: Viidennen EYES-jäsenmaan mukaan laki vaatii jokaisen yrityksen pitämään kirjaa vähintään 12 kuukautta. Koska sinulla on palvelimia siellä, eikö myöskään sinun ole pidettävä kirjaa? Jos ei, miten?

KAMDEN: Toimimme Panamassa ja noudatamme Panaman lainsäädäntöä, joka ei velvoita tietojen säilyttämistä. Koska meillä on hallinto perustamistamme palvelimista, kaikki tiedot lähetetään heti hakemistoon / dev / null eikä palvelin pidä mitään lokia aloittamista varten. Joten palvelimen takavarikoimisen epätodennäköisessä tilanteessa palvelimilla ei olisi mitään kiinnostavaa.

SINUNNETTY: Wikileaks paljastaa, että CIA vakoili kansalaisia ​​hyödyntämällä laitteiden haavoittuvuuksia, jotka myyjät olivat aiemmin tuntemattomia; se antoi CIA: lle mahdollisuuden kiertää kokonaan sen perusfunktion, jonka sen piti tarjota. Luuletko VPN-asiakasohjelmistosi vaarantuneen, mikä voi antaa heille pääsyn salattuun tunneliin?

KAMDEN: Hyvä uutinen on, että vaikka paljastettiin, että C.I.A. WikiLeaks-tulokset osoittavat myös, että salaus on edelleen julkisten vakoilijoiden ulottumattomissa ja että se voi haastaa ihmisten laitteita (ts. injektoitujen haittaohjelmien kautta). On erittäin suositeltavaa käyttää suojattuja tietosuojatyökaluja, kuten VPN: iä, jotka auttavat piilottamaan käyttäjän todellisen sijainnin (IP-osoitteen) ja salaavat kaikki Internetin välityksellä siirrettävät tiedot. NordVPN auttaa nimeämään Internet-selailun nykyaikaisilla tietoturvaprotokollillaan ja ilman lokipolitiikkaa.

SINUNNETTY: VPN: stä puhuttaessa ihmiset kysyvät usein, mikä on salattu tunneli ja kuinka se suojaa siirtotietoja?

KAMDEN: Salattu tunneli pitää kaiken tiedon yksityisenä sisääntulopisteen (käyttäjän tietokone) ja poistumispisteen VPN-palvelimen välillä.

SINUNNETTY: Mikä on idea VPN: n tulevaisuuden vaihtoehdoista??

KAMDEN: Hajautettu verkko voi olla Internetin tulevaisuus, koska hajauttamisidea on kasvussa valtavirran kehittäjäyhteisössä. Siihen saakka Internetin käyttäjien on oltava varovaisia ​​Internetin yksityisyyden suhteen ja tehtävä aloite käytettävissä olevien salausvälineiden toteuttamiseksi.

Internet-toimintojen salaamiseen on jo olemassa monia tapoja: suojatut sähköpostipalveluntarjoajat tai salatut viestisovellukset, kun taas VPN-palvelut ovat edelleen yksi pakollisista salauspalveluista..

Kaiken kaikkiaan salaus - olipa kyse salatun sähköpostin, viestien tai VPN-tekniikan kautta - on edelleen turvallisin käytettävissä oleva työkalu verkkotietosuojan ja tietoturvan suojelemiseen..

SINUNNETTY: Mikä voi mielestänne olla seuraava suuri tekniikan kehitys VPN: n suojausominaisuuksissa?

KAMDEN: Meillä on joukko ominaisuuksia, jotka aiomme paljastaa lähitulevaisuudessa, mikä on tällä hetkellä luottamuksellinen, joten joudut odottamaan sitä. Jotkut uusimmista parannuksista sisältävät parannuksia palvelinvalitsimen algoritmiin, joka valitsee valitsemasi maan parhaan palvelimen, mikä tekee NordVPN-sovelluksista entistä intuitiivisemman ja helppokäyttöisemmän..

SINUNNETTY: Millaisista turvallisuustyökaluista olet tällä hetkellä innostunut? Mitä ehdotat ihmisille?

KAMDEN: Suojattuun sähköpostiin suosittelemme sellaisia ​​palveluntarjoajia kuten ProtonMail, ja suojatulle viestinnälle yksi luotettavimmista sovelluksista on Signal. DuckDuckGo on hakukone, joka tarjoaa tietoja satoista lähteistä ja pitää haun yksityisenä. Avira Antivirus Pro suojaa Android-laitettasi haitallisilta sovelluksilta, pankki-troijalaisilta ja muilta mobiiliuhkilta. Sen mukana tulee virustorjunta, sovelluksen lukitus ja jopa puhelimen etsijä. On erittäin tärkeää varmistaa, että kaikki käyttämäsi tietoturvatyökalut, olipa kyseessä sitten palomuuri tai virustorjunta, päivittävät sovelluksen varmistaaksesi, että ongelmat korjataan. Ihmisten on varmistettava, että he ovat varovaisia ​​online-tietosuojaansa kohtaan yleensä, ja varmistettava, että he ovat aina turvallisia.