Căutare forțată și confiscări la frontiera americană este abuzul de Constituție – Rebecca Jeschke FEP

[ware_item id=33][/ware_item]

La scurt timp după ce Trump a interzis intrarea oamenilor, agenții de frontieră din SUA au sporit întrebarea cetățenilor cu privire la acreditările lor personale. Cetățenii SUA, rezidenții permanenți și deținătorii de vize sunt obligați să își arate informațiile personale pe dispozitivele lor electronice.


Cetățenii americani se plâng, „dați dispozitivul dvs. sau întoarceți-vă” atitudinea agenților de frontieră și, de asemenea, se pune problema legalității unei astfel de acțiuni. Cu toate acestea, legile americane cu privire la frontiere interzic căutarea acredităților persoanelor fără nicio cauză autentică.

Experții sugerează acum persoanelor care vizitează SUA să fie vigilenți, calmi și atenți și să urmeze măsurile pentru a-și asigura confidențialitatea la frontiera SUA. De asemenea, oamenii care intenționează să călătorească în America ar trebui să știe; cum să-și protejeze istoricul de navigare, deoarece agenții verifică și site-urile pe care le vizitează.

Pentru a obține cunoștințe și pentru a afla despre problema pe care am condus-o și intervievăm cu Rebecca Jeschke, director de relații media și analist pentru drepturile digitale, EFF. EFF este organizația care lucrează pentru libertățile civile din lumea digitală și, de asemenea, operează în rezolvarea problemelor cu care se confruntă oamenii de la frontiera SUA în ceea ce privește problemele de confidențialitate.

FIE INSCRIS: Spune-ne ceva despre tine:

Am lucrat la EFF timp de 12 ani, luptând pentru confidențialitate, libera exprimare și inovare online și pe toate dispozitivele noastre digitale.

FIE INSCRIS: A existat valul recent de plângeri din partea persoanelor care vizitează S.U.A., cu privire la verificarea nedreaptă a dispozitivelor lor electronice. Ar putea fi începutul tulburărilor și tulburărilor în țară?

REBECCA: Este clar că oamenilor nu le place căutările crescute și invazive la graniță. Cred că oamenii vor continua să protesteze percheziții și confiscări nedrepte.

FIE INSCRIS: Oamenii astăzi stochează informațiile cele mai intime pe dispozitivele lor electronice, reflectând gândurile, explorările, activitățile și asociațiile lor. Este corect să interferați cu confidențialitatea lor fără niciun motiv autentic?

REBECCA: Nu, nu este corect sau doar să ai o căutare la frontieră fără niciun motiv. Credem că agenții de frontieră ar trebui să aibă un mandat înainte de a face percheziții. Aceasta înseamnă că trebuie să aibă o cauză probabilă pentru ca acea persoană să fi comis o infracțiune, iar judecătorul să fie de acord. Nu se întâmplă acum.

De asemenea, EFF a menționat în raportul lor că, deși agenții de frontieră în comparație cu oamenii și poliția interioară au mai multe puteri, iar persoanele care vizitează țara au mai puțină confidențialitate. Dar granița nu este un loc fără restricții constituționale. Atribuțiile agenților de frontieră sunt limitate prin Primul amendament (libertatea de exprimare, asociere, presă și religie), cel de-al patrulea amendament (eliberarea de percheziții și confiscări nerezonabile), al cincilea amendament (eliberarea împotriva autoincriminării constrânse) și a paisprezecea Modificare (eliberare împotriva discriminării).

FIE INSCRIS: Mulți oameni călătoresc în scopuri de afaceri sau pentru anumite probleme oficiale. Cu toate acestea, oamenii din multe profesii, precum avocații și jurnaliștii, au o nevoie sporită de a păstra informațiile lor electronice confidențiale. Deci, ce implicații ar putea avea pe măsură ce informațiile lor sunt confidențiale, în special în jurnalismul de investigație?

REBECCA: Cu siguranță este greu pentru jurnaliști, avocați și alții care călătoresc chiar acum. Jurnaliștii au adesea informațiile pe care trebuie să le păstreze secrete pentru a proteja siguranța personală a surselor. Avocații au conversații privilegiate cu clienții lor în fiecare zi, iar cei care trebuie să rămână confidențiali din motive de echitate. Puteți urma sfaturile despre cum să vă păstrați datele în siguranță aici:

https://www.eff.org/document/eff-border-search-pocket-guide

FIE INSCRIS: Conform primelor și celei de-a patra modificări, căutarea nediscriminată a dispozitivelor electronice americane de la frontieră este ilegală și trebuie să aibă un motiv probabil pentru desfășurarea unor astfel de acțiuni. În ce poziție vedeți legalitatea acestei inițiative luate de guvernul SUA?

REBECCA: Sperăm ca Congresul să clarifice că este necesar un mandat pentru căutările la frontieră.

Ea a subliniat răspunsurile anterioare cu privire la cauza probabilă. Ce înseamnă că o lege a fost introdusă în această lună în Congres, care ar impune protecția vamală și a frontierei din SUA sau alți agenți guvernamentali să obțină un mandat de cauză probabil înainte de a căuta pe dispozitivele digitale ale cetățenilor americani și rezidenți permanenți legali la frontieră..

Dar CBP susține în mod nejustificat că interesul de confidențialitate al călătorilor pe dispozitivele digitale nu este diferit de cel al bagajelor sau al altor obiecte fizice pe care călătorii le pot aduce peste hotare, astfel CBP aplică dispozitivelor digitale tradiționala „excepție de căutare a frontierei” la al patrulea amendament , care permite o căutare de rutină „de rutină” mai puțin și nesuferitoare.

Iată un proiect de lege care ar putea ajuta: https://www.eff.org/deeplinks/2017/04/border-search-bill-would-rein-cbp

FIE INSCRIS: Dacă ați călătorit în anumite țări legate de terorism, trafic de droguri sau turism sexual, acesta poate atrage examinări suplimentare din partea agenților de frontieră, a declarat guvernul SUA. Ați considera că este adevărata cauză a verificării extreme sau este doar o declarație care să justifice politicile acestora?

REBECCA: Dacă guvernul primește un mandat pe baza unei cauze probabile, atunci acestea ar trebui să poată căuta dispozitive digitale. Din motivele pentru care nu sunt de acord cu guvernul, va trebui să le întrebați!

FIE INSCRIS: Secretarul pentru securitate internă, John Kelly, spune că SUA ar putea dori proceduri îmbunătățite de verificare pentru călătorii din cât mai mult de 14 țări. În opinia dumneavoastră, care vor fi impactul acestui comportament discriminatoriu din anumite țări.

REBECCA: Trebuie să vedem procedurile specifice de verificare înainte de a putea vedea care este impactul. Dar cred că au existat deja multe știri despre scăderea călătoriilor în Statele Unite, în urma ordinului executiv și a altor probleme de călătorie..

FIE INSCRIS: După, Președintele american, Donald Trump, a semnat primul ordin executiv de interzicere a călătoriilor la 20 ianuarie 2017. Contactele inițiale dintre Trump și liderii din Australia, Germania, Mexic și China nu au mers bine, ceea ce a dus la o publicitate negativă în țările care trimit o mulțime de călători în America. Credeți că această mișcare a guvernului american afectează relațiile lor globale?

REBECCA: Cu siguranță m-aș gândi de două ori despre a merge la națiuni care ar putea confisca computerul și telefonul meu - nu aș fi surprins dacă mulți alți oameni s-ar simți la fel.

FIE INSCRIS: Cât de pozitiv sunteți de faptul că EFF, alte libertăți civile și legea vor reuși să oprească astfel de practici intruzive la ordinul administrației Trump?

REBECCA: Facem tot posibilul! Și vom continua să lucrăm până vom câștiga.

FIE INSCRIS: Care sunt măsurile pe care EFF le ia într-o astfel de situație?

REBECCA: Ea a punctat rapoartele, blogurile, ghidurile, documentele de informare, etc., care arată că EF în această privință lucrează din greu pentru a elimina problemele cu care se confruntă oamenii. Ghidurile pentru asigurarea confidențialității oamenilor sunt oferite astfel încât oricine înainte de a vizita SUA ar putea urma aceste măsuri.

Organizația FEP protestează, de asemenea, împotriva acestui act ilegal, vorbind împotriva unor astfel de practici în fața instanței.

Am făcut multă educație, cum ar fi cartea albă și foile noastre de informații: https://www.eff.org/wp/digital-privacy-us-border-2017,

https://www.eff.org/document/digital-privacy-us-border,

https://www.eff.org/document/eff-border-search-pocket-guide.

De asemenea, am depus informații în instanță:

https://www.eff.org/press/releases/border-agents-need-warrant-search-travelers-phones-eff-tells-court.

Și susținem proiectele de reformă:

https://www.eff.org/deeplinks/2017/04/border-search-bill-would-rein-cbp

FIE INSCRIS: Care este sugestia dvs. pentru persoanele care intenționează să călătorească în S.U.A., despre măsurile pe care ar trebui să le urmeze pentru a-și asigura confidențialitatea?

REBECCA: Vezi cartea albă

https://www.eff.org/wp/digital-privacy-us-border-2017

și unicul-pager

https://www.eff.org/document/eff-border-search-pocket-guide.

Situația fiecăruia este diferită, așa că toată lumea va trebui să facă lucruri diferite!

În aceste lucrări, organizația FEP a publicat un raport îndelungat pentru a ghida oamenii despre măsurile de securitate pe care ar trebui să le urmeze la frontiera Statelor Unite. Cu toate acestea, ținând cont de situația oamenilor, ei au sugerat modalități diferite pentru persoanele aflate în condiții diferite.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me