Wikileaks, CIA sau FBI, criptarea continuă să echilibreze neutralitatea netă, discuțiile CMO din NordVPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Acuzând CIA să efectueze supravegherea în masă, Wikileaks a creat un mediu fierbinte prin eliberarea unei trove de documente. Acest incident fiind problema cea mai răspândită în zilele noastre, au fost semnalate multe controverse simultane cu privire la supravegherea în masă și atacuri rău intenționate asupra datelor sensibile..


Site-urile sociale mulțumite de mulțimi, giganții tehnologici și cele mai puternice guverne au fost, de asemenea, vulnerabile la aceste atacuri. În urmă cu câteva zile, raportul dezvăluia utilizatorului Whatsapp fiind predispus la încălcarea datelor, care ar putea transfera toate datele personale către un hacker foarte ușor folosind o imagine rău intenționată. Similar a fost cazul în care membrii Casei Albe au preferat aplicația Confide, găsită expusă hackerilor care puteau accesa și ar putea imita, de asemenea, contacte prietenoase, să modifice mesajele în tranzit și să spioneze detaliile de contact, după cum a spus o firmă de securitate cibernetică..

Cu toate acestea, pentru persoanele fizice și companiile care și-au compromis informațiile personale și datele sensibile în atacuri similare, a fost o mare primejdie și este un motiv de îngrijorare că modul în care să le protejeze datele împotriva acestor vulnerabilități.

Pentru a întâmpina și a depăși probabilitatea unor astfel de atacuri răuvoitoare, oamenii se îndreaptă către tehnologii de criptare și VPN. Pentru a vorbi despre aceste probleme legate de criptare cu care am conectat Marty P. Kamden, OCM din NordVPN pentru a avea unele discuții cu privire la VPN și cum ar putea fi util în protejarea datelor noastre.

Începând cu inițiativa sa, l-am întrebat despre anumite instrumente de securitate care ar putea ajuta oamenii să-și protejeze confidențialitatea.

FIE INCRIT: Cum ai venit cu ideea NordVPN?

KAMDEN: Problema cu comunicarea de astăzi este că furnizorul dvs. de servicii de internet știe cine sunteți, unde locuiți, ce faceți online, care este numărul cărții dvs. de credit și numerele pe care le încărcați electronic. Guvernele și hackerii folosesc astfel de informații neprotejate pentru câștiguri, fără nicio autorizare oficială.

În lumea în care confidențialitatea și securitatea online contează din ce în ce mai mult, o echipă de profesioniști cu înaltă experiență a venit împreună cu un obiectiv de a readuce libertatea internetului. La rândul său, o soluție VPN ușor de utilizat, NordVPN a construit care asigură că tehnologia de criptare este intuitivă și accesibilă tuturor.

FIE INCRIT: Experții de securitate recomandă TOR. Cum veți sugera VPN pe Tor?

KAMDEN: Înțelegem puterea structurii descentralizate și anonimatul pe care TOR îl oferă. NordVPN oferă o soluție unică Ceapă prin VPN care criptează traficul de utilizatori înainte de a intra în rețeaua TOR, asigurând confidențialitate suplimentară.

FIE INCRIT: Directorul FBI presupunea criptarea drept „colțul întunecat” al unei încăperi în care criminalii se adăpostesc. Ce spuneți despre această afirmație? Ce este criptarea în opinia dvs.?

KAMDEN: Nu suntem de acord cu această opinie, deoarece scopul principal al VPN este de a oferi oamenilor securitate și confidențialitate online. Oamenii au dreptul să-și păstreze datele private de hackeri, de urmărire sau chiar de supraveghere guvernamentală. Există mai multe guverne autoritare care au restricții severe de libertate de exprimare, supraveghere Internet de stat intrusivă, cenzură masivă pe internet sau nu există probleme de protecție a neutralității nete pe care utilizatorii de Internet le pot atenua cu VPN-urile. Din păcate, cei care doresc să rămână în privat în scopuri penale vor găsi întotdeauna o cale, indiferent dacă este vorba de o VPN sau de orice altă metodă.

FIE INCRIT: Supravegherea în masă a devenit o problemă dezbătută în ultima perioadă și nu intră în politica guvernului de a-și spiona cetățeanul. Ce reforme credeți că ar trebui luate pentru a asigura confidențialitatea oamenilor? Sau criptarea totul va fi o obligație pentru fiecare persoană?

KAMDEN: Supravegherea în masă este o invazie a vieții private a oamenilor. Când se colectează date, nu se știe dacă vor rămâne sigure și nu se știe niciodată în mâinile cui va ajunge (adică în Australia, peste 20 de agenții au acces la metadatele utilizatorului, care sunt păstrate și stocate de ISP-uri timp de 2 ani). Prin urmare, încurajăm oamenii să utilizeze VPN-uri și alte modalități de criptare (e-mail securizat, aplicații de comunicații sigure) pentru a-și păstra confidențialitatea.

FIE INCRIT: Am auzit mulți oameni spunând că preferă mai degrabă un VPN în țara de origine decât o companie străină. Care este opinia ta?

KAMDEN: Este optim pentru securitate dacă o VPN se află într-o țară al cărei guvern nu necesită companii să păstreze jurnalele clienților. NordVPN este localizat în Panama și nu stocăm jurnalele clienților, prin urmare toate datele lor de navigare sunt complet sigure.

FIE INCRIT: Companiile VPN (și unele plătite) susțin, în general, că nu păstrează jurnalele; cu toate acestea, ei fac asta oricum. Care este poziția și politica dvs. cu privire la acest aspect?

KAMDEN: Așa cum am explicat în răspunsul anterior, NordVPN se află într-o țară, unde companiile trebuie să țină jurnalele clientului prin lege. Serverele noastre sunt configurate astfel încât toate datele sunt trimise imediat în directorul / dev / null. Acest director acționează ca „gaură neagră” din server. Nici o informație nu poate fi păstrată de acolo. Nu putem comenta alte revendicări VPN.

FIE INCRIT: Țările membre FIVE EYES, prin lege, doresc ca fiecare companie să țină înregistrări pentru cel puțin 12 luni. Din moment ce aveți servere acolo, nu sunteți obligat să păstrați înregistrări? Dacă nu, cum?

KAMDEN: Acționăm în Panama și respectăm legislația din Panama care nu obligă păstrarea datelor. Deoarece avem controlul serverelor pe care le-am configurat, toate datele sunt trimise imediat în directorul / dev / null, iar serverul nu păstrează niciun jurnal pentru a începe. Așadar, chiar și în situația improbabilă că un server a fost confiscat, nu ar exista nimic de interes pe servere.

FIE INCRIT: Wikileaks dezvăluie că CIA a spionat cetățenii prin exploatarea vulnerabilităților din dispozitivele necunoscute anterior de furnizori; care a oferit CIA o oportunitate de a eluda în întregime funcția de bază pe care trebuia să o presteze. Credeți că software-ul dvs. client VPN ar putea fi compromis, ceea ce le-ar putea permite accesul la tunelul criptat?

KAMDEN: Vestea bună este că, deși s-a dezvăluit că C.I.A. ar putea accesa și juca cu dispozitivele oamenilor (adică prin intermediul programelor malware injectate), rezultatele WikiLeaks arată, de asemenea, că criptarea este încă la îndemână chiar și pentru spionii guvernamentali. Este foarte recomandat să folosiți instrumente de confidențialitate sigure, cum ar fi VPN-urile, care ajută la ascunderea locației adevărate a utilizatorului (adresa IP) și criptează toate informațiile care sunt transferate prin Internet. NordVPN ajută la anonimizarea navigării pe Internet cu protocoalele sale moderne de securitate și fără o politică de jurnal.

FIE INCRIT: Vorbind despre VPN, oamenii întreabă adesea ce este tunelul criptat și cum protejează datele în tranzit?

KAMDEN: Tunelul criptat păstrează toate informațiile private între punctul de intrare (computerul utilizatorului) și serverul VPN al punctului de ieșire.

FIE INCRIT: Care este ideea ta cu privire la alternativele viitoare pentru VPN?

KAMDEN: Web-ul descentralizat ar putea fi viitorul Internetului, deoarece ideea de descentralizare câștigă popularitate în rândul comunității de dezvoltatori. Până atunci, utilizatorii de internet trebuie să fie atenți la confidențialitatea lor pe internet și să ia inițiativa de a implementa instrumentele de criptare disponibile.

Există deja multe modalități existente de criptare a activităților pe Internet ale unuia: furnizori de servicii de e-mail sigure sau aplicații de mesagerie criptate, în timp ce serviciile VPN rămân unul dintre serviciile de criptare obligatorii..

În general, criptarea - fie prin e-mail, mesagerie sau tehnologie VPN criptată - rămâne instrumentul cel mai sigur disponibil pentru a proteja confidențialitatea și securitatea online.

FIE INCRIT: În opinia dumneavoastră, care ar putea fi următoarele mari avansări tehnologice în funcțiile de securitate ale VPN-ului dvs.?

KAMDEN: Avem o serie de funcții pe care intenționăm să le dezvăluim în viitorul previzibil, ceea ce este confidențial în acest moment, astfel încât va trebui să așteptați acest lucru. Unele dintre cele mai recente îmbunătățiri includ îmbunătățiri ale algoritmului nostru de selectare a serverului, care selectează cel mai bun server dintr-o țară la alegere, făcând aplicațiile NordVPN să fie și mai intuitive și mai simple de utilizat.

FIE INCRIT: Ce fel de instrumente de securitate sunteți încântat în prezent? Ce le veți sugera oamenilor?

KAMDEN: Pentru e-mail securizat, recomandăm furnizori precum ProtonMail, iar pentru comunicații sigure, una dintre cele mai fiabile aplicații este Signal. DuckDuckGo este un motor de căutare care oferă informații din sute de surse și păstrează căutarea privată. Avira Antivirus Pro vă protejează dispozitivul Android de aplicații rău intenționate, troieni bancare și alte amenințări mobile. Este livrat cu scaner antivirus, blocare de aplicații și chiar căutător de telefon. Este foarte important să vă asigurați că orice instrument de securitate pe care îl utilizați, fie că este firewall sau antivirus, să actualizați aplicația pentru a vă asigura că problemele sunt patchate. Oamenii trebuie să se asigure că sunt precauți cu privire la confidențialitatea lor online în general și să ia măsuri pentru a se asigura că sunt întotdeauna în siguranță.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me