Framtid för konstgjord intelligens – expertutlåtanden

[ware_item id=33][/ware_item]

Konstgjord intelligens är inte ett nytt koncept för människor. Maskininlärning och robotar infördes i våra liv för år sedan, men hype av artificiell intelligens idag är extraordinär. Oavsett om det är en kommande AI-teknik eller ett nytt perspektiv på samhället.


Det är fortfarande otydligt att vad som kommer att vara de potentiella effekterna av dessa tekniker på olika plattformar där organisationsimplementering av AI är mest markerad. Folk är fortfarande förvirrade över idén, särskilt när det gäller rekryteringen av den här maskinen.

Vi har sett mycket differentierande begrepp och åsikter mellan individerna angående artificiell intelligens. Men alla åsikter presenteras på kontrasterande målområden och med till skillnad från omständigheter. Här har vi samlat några expertutlåtanden från individer som är direkt kopplade till AI och aktivt deltar i sådana evenemang.

Framtiden för konstgjord intelligens kommer att fortsätta att störa alla branscher

Ronald van Loon Influencer AI (Artificial Intelligent), Big Data

Framtid för konstgjord intelligens - expertutlåtanden

Framtiden för konstgjord intelligens kommer att fortsätta att störa alla branscher, och den etiska utvecklingen och tillämpningen av AI är viktigt för att stimulera intelligent framsteg. Säkerhet drivs av den hastighet som hackare utvecklar nya strategier; om de kommer med en ny teknik är organisationer lika snabba att svara. Båda sidor, de goda och de dåliga, tillämpar artificiell intelligens för att uppnå sina mål. Machine Learning och AI, via Deep Learning och neurala nätverk, är avgörande för säkerheten för att upptäcka hot och bestämma skillnaden mellan "bra" pålitliga klienter och "dåliga" cyberbrottslingar, samtidigt som de bibehåller optimal kundupplevelse. Följ Ronald Van Loon Twitter | Youtube | Linkdin

Ägare och utgivare av Digital Banking Report och co-publisher av The Financial Brand.

Jim Marocus, utgivare av märket The Financial

Framtid för konstgjord intelligens - expertutlåtanden

De största hinderna för att främja artificiell intelligens under de kommande fem åren kommer att förvärva rätt talang och göra kulturella anpassningar inom organisationer för att implementera lösningar. Utan dessa komponenter kommer transformationen att vara mer iterativ än innovativ. Uppdraget är att förvandla stora interna rapporter till exceptionella kundupplevelser.

Artificiell intelligens kommer också att användas av cyberbrottslingar och nationstater för att identifiera programvaru- och nätverkssårbarheter och för att starta cyberattacks.

Duane Baker, Oberoende IT-konsult

Duane Baker

”AI kan ha både negativ och positiv inverkan.
Säger Duane Baker

Artificiell intelligens (AI) håller på att bli en viktig komponent i system för hotintelligens och cyberförsvar. Spredningen av data gör användningen av AI-komponenter för att öka människor i cybersäkerhetsfunktioner en nödvändighet. Även om AI kommer att vara användbart på detta sätt kommer det också att användas av cyberbrottslingar och nationstater för att identifiera programvaru- och nätverkssårbarheter och för att starta cyberattacker. Eftersom både bra och dåliga skådespelare kommer att ha tillgång till AI, är det troligt bara att höja svårighetsgraden för framgångsrika cyberattacker.

Konstgjord intelligens behöver fortfarande tid för att vara helt lyhörd.
Säger Brian Honan grundare & Chef för Irlands CSIRT (Team Security Computer Incident Response Team)

Brian_Honan InfoSec-konsult

”Artificiell intelligens erbjuder många fördelar med cybersäkerhet. Tekniken är emellertid fortfarande långt ifrån mogen med termen artificiell intelligens som missbrukas av många inom branschen. Vi måste vara försiktiga med leverantörer som lovar att deras lösning använder Artificial Intelligence när allt de erbjuder är helt enkelt automatiserade skript för att bearbeta stora mängder data. För att vara verkligt intelligenta system måste man bearbeta och fatta beslut baserat på data och de situationella omständigheterna vid den tidpunkten. Under överskådlig framtid ser jag inte att AI ersätter människor i säkerhetsprocessen utan tar över några av de mer vardagliga uppgifterna för att göra det möjligt för människor att fokusera på de viktigare aspekterna av säkerheten ”
Brian Honan

Antagande av affärsframtiden med AI gör en nyfiken.
Säger David Bisson Infosec-journalist | Bidragande redaktör @gcluley, @TripwireInc

David Bisson

”Företag omfattar artificiell intelligens och maskininlärning för att uppfylla sina krav på digital säkerhet som svar på en (vissa säger” upplevd ”) brist på kvalificerad personal. Förutsatt att denna trend fortsätter, kommer jag att vara nyfiken på hur säkerheten ser ut under de kommande 5-10 åren. Vilka funktioner kommer mänskliga IT-säkerhetsanalytiker att utföra i framtiden? ”
David Bisson

AI kan visa sig vara en ekonomisk obalans.
Säger Trip Elix-talare / författare, personlig säkerhetsekspert. Säkerhetskonsult på http://tripelix.com

Trip Elix

”AI: s kommande till den mänskliga formen kommer att visa sig vara ekonomiskt förödande för människor tills staten sätter in gränser. Föreställ dig att byta med dig själv för varor som du är attraktiv men ligger utanför vad du har råd. AI kommer att gynna vem som styr datorn med (vilken) kommer att motverka behovets logik. ”
Trip Elix

Artificiell intelligens kan vara en effektiv lösning för att hantera enorma datamängder.
Säger Ratan Jyoti, en inflytande på sociala medier och chef för informationssäkerhet i Ujjivan Small Finance Bank.

Ratan Jyoti

Idag har cyberattackytan expanderat avsevärt och ballonerar ytterligare och blir bredare och djupare. Detsamma lägger till ett enormt tryck på resurser (inklusive mänskliga) och tid för att hantera volymen, hastigheten och mångfalden av enorma mängder data som sålunda genereras. Traditionella metoder för att hantera dessa enorma datasätt räcker inte och Artificiell intelligens (AI) kan hjälpa till att normalisera dessa datamängder och få ut affärskontext från dessa.

Enligt min åsikt skulle det vara felaktigt att säga att AI kan automatisera beslutet om Cyber ​​Security men AI och maskininlärning kommer säkert att minska tid-till-sanering och hjälpa organisationen att spara tid för att skydda mot Cyber-attacker. Beteende som profilerar och upptäcker okänt kommer att vara det område där AI och maskininlärning kommer att bidra. Lämplig cybersecurity-strategi för att använda AI och maskininlärning kommer att vara nyckeln.

AI-aktiverade dåliga skådespelare kommer att vara en stor utmaning för Cybersecurity.
Ratan Jyoti

Företag går mot AI för att övervinna den växande efterfrågan från cybersäkerhetsexperter.
Säger Scott Schober, VD / koncernchef för BVS, författare till Hacked Again, Cybersecurity Expert

Framtid för konstgjord intelligens - expertutlåtanden

”Under de senaste fyra åren har nyhetsrubrikerna blandats med cyberbrott som påverkar nästan alla branscher och personer på planeten. De största utmaningarna för företag är att hitta och behålla topp cybertalang. Miljoner experter inom cybersäkerhet behövs under de kommande fem åren i varje sektor, men det finns mycket få experter som fyller den växande efterfrågan.

För att hjälpa till att hitta talangföretag som vänder sig mot artificiell intelligens. Detta är inte ett fall där människor ersätts av robotar, utan snarare konstgjord intelligens som arbetar parallellt med skickliga experter. Konstgjord intelligens kan hjälpa till i prediktiv analys som snabbt kan upptäcka var potentiella attacker formuleras så att de kan förhindras innan de sprids i sidled över ett företags nätverk. Människor kan snabbt drabbas av cybertrötthet när man analyserar stora mängder data vilket gör det svårt att dechiffrera när något verkligen är handlingsbart.

Medan AI effektivt kan skanna terabyte med "big data" och sortera medan de karakteriserar hot i bitstorlekar så att en cyberekspert snabbt kan innehålla kritiska hot. Människor och AI är en kraftfull kombination som effektivt kommer att bekämpa det växande cyberkriget och säkert kommer att vara en spelväxlare. ”
Scott Schober

AI kommer att fortsätta att förbättra cybersäkerhetsoperationer, säger Bob Carver

Framtid för konstgjord intelligens - expertutlåtanden

”AI (eller delar av AI) används redan i cybersäkerhetsoperationer och kommer att fortsätta att användas i större utsträckning över tid. Maskininlärning och Deep Learning kan användas för att titta på anomal aktivitet på slutpunkter (skadlig programvara / exploater / förändringar) trafik som korsar lokala nätverk, internet och letar efter mönster som binder alla dessa aktiviteter tillsammans. Det kommer att fortsätta bli svårare att försöka utföra alla dessa aktiviteter manuellt och i slutändan kräver de flesta att använda allt mer och bättre teknik inom dessa områden, allt baserat på dessa tekniker. ” Bob Carver

För att utveckla AI bör regeringar, akademier och privata företag samarbeta för att investera i kompetens, teknik och etiska ramar.
Säger Carl Herberger, vice president för Security Solutions @Radware

Framtid för konstgjord intelligens - expertutlåtanden

”Vi står redan inför en barrage av dåliga bots som kämpar mot bra bots. Alla som ansvarar för nätverks- eller applikationssäkerhet i en organisation kommer att se hur automatiserade cyberattacker har blivit - den svarta marknaden för off-shelf-attacker börjar mogna. Att hålla sig uppdaterad med hoten är svårare för forskare och eftersom den mänskliga hjärnan helt enkelt inte kan bearbeta information tillräckligt snabbt för att slå bots så är vårt enda hopp att vända sig till AI.

Tillämpningen av AI är okänd så hur förbereder ett land sig för det scenariot? Hur planerar du för det otänkbara? Vad skulle hända om AI användes för att fastna kommunikationslänkar, slänga städer i mörker, ställa in oljeriggar, förstöra räddningstjänster?

Det är därför vi alla bör notera varningen och se till att regeringar, akademier och privata företag samarbetar för att investera i färdigheter, teknik och etiska ramverk. Om vi ​​inte gör det kan vi inte säkerställa att utvecklingen av AI förblir fast inom området för att göra bra. Och om vi misslyckas med det misslyckas vi med mänskligheten. ”
Carl Herberger

Med alla dessa framtida aspekter av konstgjord intelligens, skulle ett av de mest påverkade fälten också omfatta e-lärande processer. Som diskuterats av Barbara Kurshan på Forbes,

"Konstgjord intelligens kan hjälpa till att organisera och syntetisera innehåll för att stödja innehållsleverans. Känd som djupinlärningssystem kan teknik läsa, skriva och emulera mänskligt beteende. Till exempel, Dr. Scott R. Parfitt's Content Technologies, Inc. (CTI) gör det möjligt för lärare att montera anpassade läroböcker. Lärare importerar en kursplan och CTI: s motor fyller en lärobok med kärninnehållet. "

Artificiell intelligens är den mest diskuterade tekniska aspekten har lika vagt med avseende på dess lämpliga användningar och begränsningar. Trots att tekniken någonsin har nått hög extrema men ändå behöver den ett par år för perfekt boende i samhället.

Jag hoppas dock att dessa expertutlåtanden i högre grad skulle ha löst de trassliga aspekterna av konstgjord intelligens.