Hogyan nézhetem Hulu-t az Egyesült Államokon kívül

[ware_item id=33][/ware_item]

Minden kérdésVálaszkérdésekVálaszoltatlan kérdések Minden kategória MacBook szoftver VPN WordPress > «Vissza az előző oldalra


▲ 223 ▼ ♥ 0

A Hulu Plus a kedvenc streaming csatornám, amely televíziós műsorokról és filmekről ismert, könnyen elérhető eszközökön. Az elmúlt 2 évben az Egyesült Államokban közvetítem a Hulu-t. Manapság külföldön töltöm a nyári vakációmat, de a Hulu Plus streaming más országokban nem érhető el vagy le van tiltva. Az „Android, iOS, Kodi, Ruko és egyéb eszközök”, például az Android, iOS, a Kodi, a Ruko és az „Hogyan lehet felfüggeszteni a Hulu Plus használatát az Egyesült Államokon kívüli eszközökön” keresést, de nem találtam értékes útmutatót a stream továbbításához.

Egy hete nem tudtam megnézni a Hulu TV-műsorokat és filmeket, amelyeket a szülőföldön lévő AppleTV-en keresztül közvetítettem. Ez is unalmasá tette a nyaralásaimat, ha bárki, aki ezt korábban megtapasztalta, és tudja, hogyan kell nézni a Hulu-t más országokban az Xboxon vagy a PS4-en, megosztja az ajánlásait..

Spamként van megjelölve Feladta névtelen (Kérdések: 27, Válaszok: 59) 2017. március 20-án, 18:59 pm975 nézetet kérve.

 • Kövesse
 • unfollow
 • Spam jelentése
 • Legújabb
 • Legmagasabb értékelés
▼ 0 ▼&# 10004; Privát válasz

Megértem, hogy az emberek miért próbálják felszabadítani a Hulu-t az USA-n kívül, mert ez a leghíresebb TV-műsor streaming csatorna a Netflix után az egész világon. Streaming tartalmat kínál különféle nemű és életkorú emberek számára, ez pedig a Hulu-t egyedivé teszi a streaming csatornák között.

A Hulu különféle kategóriákkal rendelkezik, amelyek a TV-műsorokat és filmeket látják el. A hivatalos jelentés szerint a Hulu-nak több mint 12 millió aktív felhasználója van. A világ minden tájáról származó aktív felhasználók számának növekedése miatt a Hulu korlátozza a felhasználók számára a TV-műsorok és filmek hitelességének fenntartását.

A kezdeti szakaszban a Hulu blokkolja az Egyesült Államokon kívüli IP-címeket, de minőségi adatfolyam-tartalma miatt az emberek elkezdenek szoftvereket használni a Hulu feloldásához a régiókban vagy országokban. Ezután a Hulu elkezdi blokkolni a szoftvert, például a VPN-eket a felhasználók fenntartása érdekében.

Mégis elérhető a legjobb VPN, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy másodpercek alatt feloldják a Hulu USA-n kívüli blokkolását. De nehéz megítélni, hogy melyik VPN-szolgáltató támogatja a streaming-et, mert senki sem beszél nyíltan arról, hogy más országokban, például Kanadában, Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és Németországban támogatjuk a Hulu-t.

Korábban az ExpressVPN-t használtam a Hulu feloldásához, az utóbbi néhány hónapban ez nem működik hatékonyan. Szóval átváltottam a NordVPN-re. Több VPN-szerverrel rendelkezik, mint bármely más VPN-szolgáltatónál. Bármilyen eszközre telepítheti a NordVPN-et, támogatja az IOS, Android, Windows Mac és Linux rendszereket.

A Hulu feliratkozásához telepítenie kell egy VPN-t a készülékére, miután a telepítés csatlakoztatott egy USA-szervert a VPN-kiszolgálók listájából. Most feliratkozhatsz a Hulu csatornára. Amint az előfizetés jóváhagyásra kerül, bejelentkezhet a fiókjába, és megkezdheti a streaming-t, de ne feledje, hogy ne csatlakoztassa az USA VPN szervert, különben a Hulu blokkolja a fiókját..

Spamként van megjelölve Richard Marlin (feladva: 0, válaszok: 1) 2017. július 4-én, 16:53

 • Spam jelentése
▼ 0 ▼&# 10004; Privát válasz

A Hulu Plus egy elismert azonnali videó streaming-platform, amely több mint 6 streaming kategóriát kínál, beleértve a TV-műsorokat és a filmeket. Jelenleg a Hulu Plus elérhető streamingre az USA-ban és Japánban, de csodálatos streaming tartalma miatt millióinak követői vannak a világ minden tájáról. Azok a streaming-szerelmesek, akik tengerentúlon keresik a „hogyan kell Hulu Plus-ot nézni az Egyesült Államokon kívül” kérdést, egyesek megtalálják a megbízható megoldást, ám többségükben streaming-blokád szenvedett.

A Hulu más régiók blokkolásának feloldásához VPN-t - NordVPN vagy ExpressVPN - kell választania, mivel a Hulu streaming földrajzilag korlátozott, másodszor a Hulu blokkolja a nem megbízható VPN-ket, amelyek más országokból származó Hulu hozzáférést tesznek lehetővé. A VPN-kapcsolat beállításakor elkerüli a blokádot, és megóvja az internetes forgalmat attól, hogy megismerje az internetszolgáltatót, hogy blokkoló tartalmat közvetít.

A VPN-t eredetileg a magánélet és a biztonság érdekében fejlesztették ki, majd a későbbiekben a biztonsági mérnökök bevezettek egy titkosítási funkciót és egy dedikált adatvédelmi protokollt, amely az adatfolyam-tartalmát teljesen védi a hackerek és az internetszolgáltatók ellen..

Streaming szerető vagyok, és küzdöttem egy olyan kiváló minőségű szoftver megtalálásáról, amely megkerüli a korlátozást, tehát a barátom azt javasolja, hogy használjam a VPN-t, és már több mint 8 hónapja sikeresen élvezem a streaming tartalmat..

Spamként van megjelölve Feladta névtelen (Kérdések: 27, Válaszok: 59) Válaszolva: 2017. május 4, 13:35

 • Spam jelentése
▼ 0 ▼&# 10004; Privát válasz

A Hulu-t 2007-ben alapították, mint egy igény szerinti video streaming csatornát, de a 3 éves kezdeti szakaszban a Hulu nem szerezte meg streaming szerelmeseinek jelenlétét, abban az időben könnyű volt nézni Hulu-t az Egyesült Államokon kívül. De amikor a Hulu külön dolgozott a tartalomkategóriákon, és megosztotta streaming tartalmát különböző korú és neműek között, az streaming szerelmesei előfizetik csatornáikat, amelyek lehetővé teszik Hulu számára a sikeres növekedést..

2011-ben a Hulu megváltoztatja a tartalom streaming stratégiáját, és sok más IP-szervert blokkol, akik más országokból működtek. Azóta a Hulu korlátozott azokra az emberekre, akik az USA-n vagy Japánon kívül élnek, és nem élvezhetik a vezető TV-műsorokat és filmeket. A streaming szerelmeseinek továbbra is sikerül felfüggeszteniük Hulu felhasználását országaikban (VPN) egy dedikált magánhálózat segítségével, amely azt mutatja, hogy Hulu egy amerikai állampolgár fér hozzá az streaminghez.

A VPN kiválasztási folyamata aligha bonyolult, mert néhány ember úgy véli, hogy az ingyenes VPN feloldhatja a Hulu blokkolását, mivel rendelkezik minden olyan lehetőséggel, amelyet a fizetett VPN kínál, de ez teljesen rossz, csak a ritka VPN-k képesek felszabadítani a Hulu programot a világ minden régiójában.

Én is Hulu streamer vagyok, és sokszor átmentem ezen a folyamaton, hogy felfedezzem, mely szoftver képes 2017 áprilisában. Az NordVPN-be érkeztem ebben az esetben hatékony, mert előzetes technológiát használnak..

Lépések a Hulu USA-n kívüli nézéséhez

 1. Előfizetnie kell egy VPN-t
 2. Telepítse és telepítse a VPN-t az eszközére
 3. Csatlakoztassa a „USA szerver”A VPN szerver listából
 4. Jelentkezzen be Hulu-fiókjába
 5. Kezdje a kedvenc TV-műsor vagy film streamingjét

Ez a VPN az Internet biztonságát és magánéletét is biztosítja, megakadályozza az internetszolgáltatók adatainak megőrzését, blokkolja a hackereket és a megfigyelő ügynökségeket. Ez azt jelenti, hogy bármit is tesz az adatai, teljesen biztonságos.

Spamként van megjelölve Jordan mills (feltett kérdések: 0, válaszok: 5), válaszolva: 2017. április 17., 12:50.

 • Spam jelentése
▼ 0 ▼&# 10004; Privát válasz

A Hulu Plus több millió előfizetővel rendelkezik az USA-ból és Japánból, akik napi szinten élvezik a TV-műsorok és filmek közvetítését. De a Hulu blokkolva van, vagy mondhatjuk, hogy nem érhető el streaming a többi országban. A Hulu tartalmát különböző életkorú és nemű emberek számára tervezi, és ennek eredményeként a Hulu népszerűsége sokat megnőtt, és ez a Hulu Plus-ot az USA vezető streaming csatornájává teszi..

A streaming szerelmesei különböző dolgokat kipróbálnak az országban a Hulu Plus feloldásához, de nem tudják megkerülni a Hulu korlátozását. Valójában az USA-n kívül élő emberek nem vásárolhatják meg a Hulu csatorna előfizetését. Ha valaki fel akar előfizetni a Hulu Plus-ra, a helynek az Egyesült Államokból kell származnia.

De a tengerentúlon ez még nem fejeződik be, megnézheti a Hulu Plus-ot az Ön országában, és ehhez szüksége van egy virtuális magánhálózatra. A VPN-nek saját dedikált IP-je, szervere és biztonsági protokollja van, amelyek kiküszöbölik az adatfolyam-csatorna korlátozását. A VPN egy alkalmazás alapú szoftver, amely bármilyen eszközt vagy operációs rendszert konfigurálhat, például Android, Mac, Windows, iOS, Linux és egyéb. A VPN teljesen védett az adatok átvitelétől a végpontok közötti titkosítással.

A VPN segítségével feloldom a Hulu Plus feloldását Ausztráliában, mert hazámban a Hulu korlátozott.

Az alábbiakban bemutatjuk a Hulu közvetítésének lépéseit külföldön.

1. lépés: Végezzen el egy VPN-t és konfigurálja a készüléken.

2. lépés: Csatlakoztassa az „USA” kiszolgáló helyét.

3. lépés: Iratkozzon fel a Hulu Plus előfizetésre.

4. lépés: Jelentkezzen be a Hulu-fiókjába, és kezdje el kedvenc műsorainak streamingjét.

Emlékezik: A streaming elvégzése után először jelentkezzen ki a Hulu-fiókból, majd válassza le a VPN-kapcsolatot.

Ugyanezt a folyamatot hajtom végre, és az elmúlt nyolc hónapban figyeltem Hulu-t hazámban.

Spamként van megjelölve John Winse (feltett kérdések: 0, válaszok: 5). Válaszolva: 2017. április 14., 15:08

 • Spam jelentése
▼ 0 ▼&# 10004; Privát válasz

Az az idő, amikor rájössz, hogy kedvenc tévé- és filmhálózata nem érhető el az Egyesült Államokon kívül, darabokra szakítja a szíved. Sokkal szörnyűbb, ha fizetett az előfizetésért. Ez történt velem tavaly, amikor az Egyesült Államokon kívül voltam, és be akartam menni Huluba.

Az egyik barátom aztán javasolta, hogy használjak VPN szolgáltatást, de arra is figyelmeztette, hogy ne használjak ingyenes szolgáltatást. Idő pazarlása nélkül gyorsan megkerestem a legjobb VPN-ket, és megállapítottam, hogy az Express VPN a legjobb. Ezután létrehoztam a kapcsolatot, és most már megnézhetem az összes kedvenc műsoromat.

Ellenőrizheti a https://www.beencrypted.com/best-vpn-services-provider-list/ címet is, hogy többet tudjon meg a legjobb VPN-kről.

Spamként van megjelölve Írta: Julia Jones (Kérdések: 0, válaszok: 17) Válaszolva: 2017. április 10., 13:27.

 • Spam jelentése
▼ 0 ▼&# 10004; Privát válasz

Ha azt szeretné megnézni, hogyan nézheti Hulu az Egyesült Államokon kívül, mert a jelenlegi tartózkodási helye egy másik országból származik, ahol a Hulu blokkolva van, szeretném mondani, hogy a Hulu külföldön nem érhető el. Az emberek proxyt és ingyenes VPN-eket használnak a Hulu feloldására, de csak egyszer tudnak hozzáférni a hulu-hoz, mert többnyire az emberek hibaüzenetet kapnak.Jelenleg videókönyvtárunk csak az Egyesült Államokban közvetíthető”. A Hulu a legújabb technológiát blokkoló proxykat és VPN-ket használja.

A hulu-t streamálom itthon és külföldön is, az utóbbi időben, amikor Ausztráliába utaztam, és a legmegbízhatóbb VPN-t vittem fel a Hulu feloldására, mert együtt voltam és nem volt más lehetőségem a befogadáshoz, de a VPN csodálatos az egész hónapos turnémat, mert amikor VPN-t csatlakoztam „US Server” és sikeres hozzáférést szerezhetek a Hulu-fiókomhoz, majd elkezdtem streamálni az összes kedvenc műsoromat, melyeket én szoktam csinálni az USA-ban.

Nem fogja megtalálni az összes fizetett VPN-t, amely a Hulu-n működik, ezért légy óvatos, amikor a VPN-t választja, mert alig öt VPN-t enged meg, amelyek lehetővé teszik a Hulu elérését az Egyesült Államokon kívül. Ne felejtsd el megnézni azokat a VPN-funkciókat, amelyek értékesek, mert ha a VPN-nek nincs kiszolgálója az USA-ban, mert lehetetlen megnézni Hulu-t az Egyesült Államokon kívül.

A VPN megvédi a kapcsolatot az internetszolgáltatóktól és az adatcsatornáktól, és lehetővé teszi, hogy szabadon élvezhesse kedvenc csatornájának streamingjét.

Spamként van megjelölve Írta: Peter buttler (Kérdések: 0, válaszok: 5) Megválaszolták 2017. április 6-án, 18:29.

 • Spam jelentése
▼ 0 ▼&# 10004; Privát válasz

Néhány hónappal ezelőtt költöztem Ausztráliába, és amikor beléptem a Hulu Plusra, azt mondta nekem, hogy a szolgáltatás földrajzilag csak az Egyesült Államokra korlátozódik. Fizettem az előfizetésüket előrehaladottan, tehát VPN-t kellett vásárolnom, és felhasználtam előfizetésem, mert a Hulu Plus rajongója vagyok..

vásároltam NordVPN a szolgáltatások és az általa biztosított biztonság elolvasása után, különösen, ha az adatmegőrzési jogszabályok országában vagyok. Másodszor, amikor beszéltem egy ügyfélszolgálattal, azt mondta, hogy kizárólagosak Intelligens játék DNS amely feloldhatja más szolgáltatások, például a Netflix szolgáltatás blokkolását is, amelyet előfizetni tervezek.

Ha az USA-n kívül tartózkodik, azt javaslom, hogy próbáljon ki egy NordVPN-t, amely 30 napos pénz-visszafizetési garanciával és havonta 3,29 dollárral elérhető 2 éves előfizetés alatt..

Spamként van megjelölve Rick Bryan (kérdések: 0, válaszok: 33), válaszolva: 2017. március 25., 12:18.

 • Spam jelentése
▼ 0 ▼&# 10004; Privát válasz

Ez év elején egy hónapra utaztam Nagy-Britanniába, és szinte ugyanazzal a helyzettel szembesültem, mert nem tudtam, hogy a Hulu más országokban földrajzilag korlátozott, ezért kerestem, hogyan lehet Hulu-t nézni az Egyesült Államokon kívül, és megismerkedtem néhány hasznos VPN-erőforrást, majd úgy döntöttem, hogy megkérdezem a biztonsági geeks-től és a VPN-től, hogy engedjék meg, hogy használjam őket.

Először beállítottam a VPN klienst a laptopomon, és csatlakoztattam az amerikai IP szerverhez, a kezdetektől a VPN kapcsolat ragyogóan működik, különösen a sebesség nagyszerű volt. Ennek a VPN-nek saját erős biztonsági protokollja van, amely feloldja a Hulu-t a világ többi országában. A kedvenc TV-műsorokat és filmeimet közvetítem.

Ha még soha nem tapasztalt VPN-t, akkor nem jelent problémát, csak vegye be a NordVPN-t, és telepítse a megfelelő eszközzel, és kezdje el a kedvenc TV-műsorok és filmek streamingjét.

Spamként van megjelölve Feladta névtelen (Kérdések: 0, válaszok: 1) Válaszolva: 2017. március 24., 17:31

 • Spam jelentése
▼ 0 ▼&# 10004; Privát válasz

Az ingyenes VPN-k és proxyk nem fognak működni a Hulu Plus-szal. Mivel szivárognak és értékesítenek információkat, és nem rejtik el eléggé jól a helyét. Szüksége lesz egy fizetett VPN-re a Hulu Plus számára az USA-ban dedikált szerverrel, amely optimalizálva van a streaminghez.

Az emberek többsége azt javasolja, hogy vásároljon intelligens DNS-t, ám ezek csak streamingre korlátozódnak, és nem nyújtanak biztonságot. Személy szerint én használom a NordVPN-t, hogy mind biztonságos, mind költségmentes intelligens játék-DNS szolgáltatással rendelkezzenek, hogy extra pénz elköltése nélkül biztosítsam az előnyt..

 1. Feliratkozás a NordVPN csatornára.
 2. Állítsa be a VPN-t a rendszeren (egy fiók 6 eszközt tesz lehetővé)
 3. Válasszon egy amerikai szervert, majd nyomja meg a Csatlakozás gombot.
 4. Nyissa meg a Hulu Plus-fiókját, és ezúttal nem fogja megkapni a hibát.

Spamként van megjelölve Jordan Cook (feltett kérdések: 0, válaszok: 33). Válaszolva: 2017. március 22., 11:26

 • Spam jelentése
▼ 0 ▼&# 10004; Privát válasz

Ha már van előfizetése a Hulu Plus-ra az Egyesült Államokban, akkor csak a Hulu Plus megbízható VPN-jére van szüksége. A VPN korlátozza a földrajzi korlátozást és titkosítja az internetes forgalmat, így az olyan streaming szolgáltatások, mint a Hulu Plus, nem tudják visszavezetni a helyére.

Az alábbiakban felsoroljuk a Hulu Plus 3 legfontosabb VPN-jét, amelyek véleményem szerint a legjobb választás a VPN-hez.

NordVPN sok ultragyors TV-szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban, és az a tény, hogy a szoftverbe integrált intelligens játék DNS-t költségmentesen integrálta, a legjobb választás a streaming élményhez. Ezenkívül ez a legjobb biztonsági eszköz egyedi biztonsági funkciókkal, mint például a Double Encryption.

A NordVPN havi 3,29 dollárral jár havonta, kétévente számlázva - ez azt jelenti, hogy csak a teljes 2 évre csak 79 dollárt fog fizetni.

A PureVPN a legtöbb jelen van a VPN-iparban, azaz 141 országban. Számos szerver található az Egyesült Államokban, amely lehetővé teszi, hogy megkerülje a Hulu Plus földrajzi korlátozását, és titkosítsa az összes adatfolyam-adatát, hogy névtelenné tegye. A Split Tunnel funkcióval elválaszthatja az online munkát és a streaming-et.

Lehet ragadni a PureVPN-t 2,95 dollárért havonta, számlázva 2 évente - ez azt jelenti, hogy csak az egész két évre 70,80 dollárt fog fizetni.

Ha olcsó alternatívát szeretne, akkor az Ivacy VPN for Hulu Plus a legjobb választás. Az USA-ban vannak olyan kiszolgálók is, amelyek lehetővé teszik a regionális korlátozások megkerülését, és a teljes Internet-adatok titkosítását 256 bites AES titkosítással. Élvezheti a Split Alagút funkcióját is.

Az Ivacy VPN havonta 2,04 dollárral jár az Holiday Deal-nál, 2 évente számlázva - ez azt jelenti, hogy a teljes két évre 87,5% -os árengedményt kapsz..

A VPN szolgáltatásokról részletesen a következő oldalon olvashat legjobb VPN szolgáltatások 2017.

Spamként van megjelölve Írta: Adrian Munoz (Kérdések: 0, válaszok: 33) Válaszolva: 2017. március 21, 14:04.

 • Spam jelentése
▼ 0 ▼&# 10004; Privát válasz

A Hulu az Amerika legnagyobb film- és TV-show-hálózata; több mint 12 millió előfizetővel rendelkezik. A Hulu legnagyobb hátránya, hogy csak az USA lakói számára elérhető. A Hulu földrajzilag korlátozott, ami azt jelenti, hogy fizikai tartózkodási helyének az USA-ban kell lennie, ha kíváncsi vagy arra, hogy nézze meg Hulu-t.

Az USA-ból származó emberek, akik üzleti útra vagy nyaralásra utaznak, földrajzi korlátozások miatt nem férhetnek hozzá más országból a Hulu számlához. A Hulu IP-címen keresztül működik. Tehát, ha rejti az eredeti IP-címet az USA IP-jébe, akkor képes lesz arra, hogy megnézze a Hulu-t az Egyesült Államokon kívül.

Hogyan nézhetem Hulu-t az Egyesült Államokon kívül

A VPN megváltoztatja az Ön aktuális IP-címét USA-ra, és elkerüli a Hulu földrajzi helyzet korlátozását egy biztonságos alagút létrehozásával az internetforgalom átviteléhez. A 256 bites AES titkosítási szint az adatokat olvashatatlanná teszi hackerek és adatlopók számára.

Számos VPN állítja, hogy felfüggeszti a Hulu feloldását, de valójában nem teljesítik a Hulu elérését az Egyesült Államokon kívülről. Ez a fő oka annak, hogy a tesztelési folyamat során megtudjuk, melyik VPN képes felszabadítani Hulu más országokból való feloldását..

ExpressVPN

Ez a leginkább ajánlott VPN minden célra; hatalmas, gyors dedikált szerverhálózattal rendelkezik, amely megkönnyíti az ügyfelek számára a csatornák pufferolás nélküli streamingjét. Az ExpressVPN néhány másodpercig tart ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen a vágyad helyével, 256 AES titkosított alagutat kínál a biztonságos adatátvitelhez..

Spamként van megjelölve Mark Steve (feltett kérdések: 27, válaszok: 59). Válaszolva: 2017. március 20., 19:00

 • Spam jelentése

«Vissza az előző oldalra

Kérjük, jelentkezzen be, hogy kérdéseket tegyen fel.

Felhasználónév vagy E-mail cím

Jelszó

Emlékezz rám

 • Ugrás a WP bejelentkezési oldalra
 • Regisztráció
 • Elfelejtett jelszó?
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me