Kuinka katsella Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella

[ware_item id=33][/ware_item]

Kaikki kysymyksetKysymyksetKysymyksetKysymykset Kaikki luokat MacBook-ohjelmisto VPN WordPress > «Takaisin edelliselle sivulle


▲ 223 ▼ ♥ 0

Hulu Plus on suosikki suoratoistokanavasi, joka tunnetaan televisio-ohjelmiensa ja elokuviensa avulla, ja siihen pääsee helposti laitteilla. Suoran Hulua Yhdysvalloissa viimeiset 2 vuotta. Nykyään vietän kesälomani ulkomailla, mutta Hulu Plus -suoratoistoa ei ole saatavana tai estetty muissa maissa. Etsin “Kuinka estää Hulu Plus -sovelluksen estäminen Yhdysvaltojen ulkopuolella laitteilla”, kuten Android, iOS, Kodi, Ruko ja muut, mutta en löytänyt arvokasta opasta sen suoratoistoon.

On ollut viikko, etten pysty katselemaan Hulu-televisio-ohjelmia ja elokuvia, joita käytin suoratoistona AppleTV: lläni kotimaassa. Tämä on myös tehnyt lomastani tylsää, jos joku, joka on kokenut tämän aiemmin ja osaa seurata Hulua muissa maissa Xboxilla tai PS4: llä, jaa suosituksesi.

Merkitty roskapostiksi Lähettänyt Nimetön (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Kysytty 20. maaliskuuta 2017 18:59 pm975 katselua

 • Seuraa
 • Älä
 • Ilmoita roskapostista
 • Uusin
 • Korkein arvio
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Ymmärrän miksi ihmiset yrittävät estää Hulun estämistä Yhdysvaltojen ulkopuolella, koska se on Netflixin jälkeen maailman kuuluisin TV-sarjan suoratoistokanava. Se tarjoaa suoratoistosisältöä eri sukupuolten ja ikäisten ihmisille ja tämä tekee Hulusta ainutlaatuisen virtauskanavien keskuudessa.

Hululla on erilliset ryhmät, jotka kuuluvat eri luokkiin ja jotka hoitavat TV-ohjelmia ja elokuvia. Virallisen raportin mukaan Hululla on yli 12 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Koska aktiivisten käyttäjien lukumäärä lisääntyy ympäri maailmaa, Hulu alkaa rajoittaa käyttäjiä TV-ohjelmien ja elokuvien uskottavuuden ylläpitämiseen.

Alkuvaiheessa Hulu estää Yhdysvaltojen ulkopuolen IP-osoitteet, mutta laadukkaasta suoratoistosisällöstään johtuen ihmiset alkavat käyttää ohjelmistoja Hulun estämiseen alueillaan tai maissaan. Sitten Hulu alkaa estää VPN-kaltaisia ​​ohjelmistoja käyttäjien ylläpitämiseksi.

Silti on saatavana parhaat VPN: t, jotka sallivat käyttäjän estää Hulun Yhdysvaltojen ulkopuolella sekunneissa. Mutta on vaikea arvioida, mikä VPN-palveluntarjoaja tukee suoratoistoa, koska kukaan ei puhu avoimesti siitä, että tuemme Hulua muissa maissa, kuten Kanadassa, Australiassa, Isossa-Britanniassa ja Saksassa.

Aikaisemmin käytin ExpressVPN: ää Hulun lukituksen poistamiseen, viime kuukausina se ei toimi tehokkaasti. Joten vaihdin NordVPN: ään. Siinä on enemmän VPN-palvelimia kuin millään muulla VPN-palveluntarjoajalla. Voit asentaa NordVPN: n mihin tahansa laitteeseen, se tukee IOS: ää, Androidia, Windows Macia ja Linuxia.

Hulun tilaamiseksi sinun on asennettava VPN laitteellesi asennuksen jälkeen, kun yhdistää kaikki Yhdysvaltain palvelimet VPN-palvelinluettelosta. Nyt voit tilata Hulu-kanavan. Kun tilauksesi on hyväksytty, voit kirjautua tiliisi ja aloittaa suoratoiston, mutta muista, ettei sinun tarvitse yhdistää Yhdysvaltain VPN-palvelinta, muuten Hulu estää tilisi..

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Richard Marlin (Kysymykset: 0, Vastaukset: 1) Vastattu 4. heinäkuuta 2017 klo 16.53

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Hulu Plus on tunnettu pikavideoiden suoratoistoalusta, joka tarjoaa yli 6 suoratoistoluokkaa, mukaan lukien TV-ohjelmat ja Elokuvat. Tällä hetkellä Hulu Plus on suoratoistettavissa Yhdysvalloissa ja Japanissa, mutta sillä on miljoonia seuraajia ympäri maailmaa sen hämmästyttävän suoratoistosisällön vuoksi. Jotkut ihmiset löytävät luotettavan ratkaisun ulkomailla asuvien suoratoiston ystävien keskuudessa etsimään ”kuinka katsoa Hulu Plus -tapahtumaa Yhdysvaltojen ulkopuolella”, mutta suurin osa heistä kärsi suoratoistosuojassa.

Hulun estäminen muilla alueilla on valittava VPN - NordVPN tai ExpressVPN, koska Hulun suoratoisto on maantieteellisesti rajoitettu. Toiseksi Hulu estää epäluotettavia VPN-verkkoja, jotka sallivat Hulun pääsyn muista maista. Kun määrität VPN-yhteyden, se välttää tukkeutumisen ja suojaa Internet-liikennettäsi tietämästä Internet-palveluntarjoajalle, että suoratoistat estosisältöä.

Alun perin VPN suunniteltiin yksityisyyttä ja tietoturvaa varten, ja myöhemmin tietoturvainsinöörit esittelivät salausominaisuuden ja omistetun tietosuojaprotokollan, joka tekee suoratoistosisällöstäsi täysin suojan hakkereilta ja Internet-palveluntarjoajilta..

Olen streaming-rakastaja ja yritin löytää korkealaatuisia ohjelmistoja, jotka ohittavat rajoitukset, joten ystäväni suosittelee minua käyttämään VPN: ää ja nyt on yli 8 kuukautta, kun nautin onnistuneesti streaming-sisällöstä.

Merkitty roskapostiksi Lähettänyt tuntematon (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 4. toukokuuta 2017 13:35

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Hulu perustettiin vuonna 2007 video-on-streaming-kanavina, mutta 3 vuoden alkuvaiheessa Hulu ei saanut aikaan suoratoiston ystävien läsnäoloa, tuolloin Hulua oli helppo katsella Yhdysvaltojen ulkopuolella. Mutta kun Hulu työskenteli erikseen sisältöluokissaan ja jakoi suoratoistosisältönsä eri ikäisille ja sukupuolille, suoratoiston ystävät alkavat tilata sen kanavia, joiden avulla Hulu voi menestyä.

Vuonna 2011 Hulu muuttaa sisällön suoratoistostrategiaansa ja estää paljon IP-palvelimia, jotka toimivat muista maista. Siitä lähtien Hulu on rajoitettu ihmisille, jotka asuvat Yhdysvaltojen tai Japanin ulkopuolella eivät voi nauttia johtavista TV-ohjelmista ja elokuvista. Vielä streaming-ystävät onnistuvat estämään Hulun esityksen maissaan käyttämällä (VPN) omaa yksityistä verkkoa, joka näyttää Hululle, että Yhdysvaltain kansalainen käyttää suoratoistoa.

VPN: n valintaprosessi on vähän vaikea, koska joidenkin mielestä ilmainen VPN voi poistaa Hulun eston, koska siinä on kaikki ne palvelut, joita maksettu VPN tarjoaa, mutta se on täysin väärä, vain harvinaiset VPN: t voivat poistaa Hulun eston kaikilla maailman alueilla..

Olen myös Hulu-streamer ja olen käynyt läpi tämän prosessin monta kertaa tutkia, mikä ohjelmisto pystyy huhtikuussa 2017. Tulin NordVPN: ään tässä tapauksessa tehokas, koska he käyttävät etukäteen tekniikkaa.

Vaiheet Hulun katseluun Yhdysvaltojen ulkopuolella

 1. Sinun on tilattava VPN
 2. Asenna ja määritä VPN-laite laitteellesi
 3. Yhdistä ”USA Server”VPN-palvelinluettelosta
 4. Kirjaudu Hulu-tiliisi
 5. Aloita suosikki TV-ohjelmasi tai elokuvasi suoratoisto

Tämä VPN antaa sinulle myös Internet-tietoturvan ja yksityisyyden, estää Internet-palveluntarjoajia pitämästä tietojasi, estää hakkereita ja valvontatoimistoja. Se tarkoittaa, että mitä tahansa teet tietosi, on täysin suojattu.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä jordan mills (Kysymykset: 0, Vastaukset: 5) Vastattu 17. huhtikuuta 2017 12:50.

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Hulu Plus -sivustolla on miljoonia tilaajia Yhdysvalloista ja Japanista, jotka nauttivat televisio-ohjelmien ja elokuvien suoratoistosta päivittäin. Mutta Hulu on estetty tai voi sanoa, että se ei ole käytettävissä suoratoistoon muissa maissa. Hulu suunnittelee sisältöään ikä- ja sukupuolten keskuudessa ja tästä johtuen Hulun suosio on lisääntynyt paljon ja tekee Hulu Plus -sovelluksesta johtavan suoratoistokanavan Yhdysvalloissa.

Suoratoiston ystävät kokeilevat erilaisia ​​asioita Hulu Plus -sovelluksen estämiseksi kotimaassaan, mutta eivät pysty ohittamaan Hulun rajoitusta. Itse asiassa ihmiset, jotka asuvat Yhdysvaltojen ulkopuolella, eivät voi ostaa Hulun kanavan tilausta. Jos henkilö haluaa tilata Hulu Plus -sovelluksen, sijainnin tulee olla Yhdysvalloista.

Mutta ulkomailla se ei vielä ole vielä valmis, voit katsella Hulu Plus -tapahtumaa omassa maassasi ja sitä varten tarvitset virtuaalisen yksityisen verkon. VPN: llä on omat erilliset IP-, palvelin- ja suojausprotokollansa, jotka kiertävät suoratoistokanavan rajoituksia. VPN on sovelluspohjainen ohjelmisto, jonka avulla voit määrittää minkä tahansa laitteen tai käyttöjärjestelmän, ts. Android, Mac, Windows, iOS, Linux ja muut. VPN on täysin suojattu tiedonsiirrolta päästä päähän -salauksella.

Käytän VPN: ää Hulu Plus -sovelluksen poistamiseen Australiassa, koska kotimaassani Hulu on rajoitettu.

Seuraavat vaiheet Hulun suoratoistamiseen ulkomailla.

Vaihe 1: Ota VPN ja määritä laitteellesi.

Vaihe 2: Yhdistä palvelimen sijainti “USA”.

Vaihe 3: Tilaa Hulu Plus -tilaus.

Vaihe 4: Kirjaudu sisään Hulu-tiliisi ja aloita suosikkiohjelmien suoratoisto.

Muistaa: Kun olet suorittanut suoratoiston, kirjaudu ensin ulos Hulu-tililtäsi ja katkaise sitten VPN-yhteys.

Suoritan samanlaista prosessia ja katson Hulua kotimaassani viimeiset kahdeksan kuukautta.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä John Winse (Kysymykset: 0, Vastaukset: 5) Vastattu 14. huhtikuuta 2017 15:08

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Aika, kun huomaat, että suosikki televisio- ja elokuvaverkostosi ei pääse Yhdysvaltojen ulkopuolelle, särkee sydämesi palasiksi. Se on kauheampaa, kun olet maksanut tilauksen. Näin tapahtui minulle viime vuonna, kun olin Yhdysvaltojen ulkopuolella ja halusin päästä Huluun.

Yksi ystävästäni ehdotti sitten minulle VPN-palvelun käyttöä, mutta hän varoitti minua myöskään käyttämään ilmaista palvelua. Tuhlaamatta aikaa, etsin nopeasti parhaat VPN: t ja huomasin, että Express VPN on paras. Sitten perustin yhteyden ja nyt voin katsoa kaikkia suosikki-ohjelmasi.

Voit myös tarkistaa osoitteesta https://www.beencrypted.com/best-vpn-services-provider-list/ saadaksesi lisätietoja parhaista VPN-verkoista.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Julia Jones (Kysymyksiä: 0, Vastauksia: 17) Vastattu 10. huhtikuuta 2017 13:27.

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Jos etsit miten katsella Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella, koska nykyinen sijaintisi toisesta maasta, jossa Hulu on estetty, haluan kertoa, että Hulu ei ole saatavana ulkomailta. Ihmiset käyttävät välityspalvelinta ja ilmaisia ​​VPN-palveluita Hulun estämiseksi, mutta päästävät huluun vain kerran, koska useimmiten ihmiset saavat virheen “Videokirjastomme voi tällä hetkellä suoratoistaa vain Yhdysvalloissa”. Hulu käyttää uusinta tekniikkaa estäviä välityspalvelimia ja VPN: itä.

Suoritan hulua kotona ja ulkomailla, äskettäin kun matkusin Australiaan ja otin luotettavan VPN: n avataksesi Hulun eston, koska olin mukana ja minulla ei ollut mitään muuta kiinnostamiseen, mutta VPN tekee koko kuukauden kiertueeni hämmästyttäväksi, koska kun yhdistin VPN: n ”Yhdysvaltain palvelin” ja saada onnistunut pääsy Hulu-tililleni, sitten aloin lähettää kaikkia suosikkiohjelmasi, joita käytän USA: ssa.

Et löydä kaikkia maksettuja VPN-verkkoja, jotka työskentelevät Hulussa, joten ole varovainen valitessasi VPN: tä, koska tuskin viisi VPN: tä antaa sinun käyttää Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella. Älä unohda etsiä arvokkaita VPN-ominaisuuksia, koska jos VPN: llä ei ole palvelimia Yhdysvalloissa, koska Hulua ei voida katsoa Yhdysvaltojen ulkopuolella.

VPN suojaa yhteyttäsi Internet-palveluntarjoajilta ja tiedonhakijoilta ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia vapaasti suosikkikanavasi suoratoistosta.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Peter buttler (Kysymyksiä: 0, Vastauksia: 5) Vastattu 6. huhtikuuta 2017 18:29.

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Muutin Australiaan muutama kuukausi sitten ja kun pääsin Hulu Plus -sivulle, se kertoi minulle, että palvelu on maantieteellisesti rajattu vain Yhdysvaltoihin. Maksoin heidän tilauksensa edistyneellä tasolla, joten minun oli pakko ostaa VPN ja hyödyntää tilaustani, koska olen Hulu Plus -fani.

Ostin NordVPN lukemisen jälkeen ominaisuuksia ja sen tarjoamaa tietoturvaa, varsinkin kun olen tietojen säilyttämistä koskevan lainsäädännön maassa. Toiseksi, kun puhuin asiakastukikaverin kanssa, hän kertoi minulle, että heillä on yksinoikeus Smart Play DNS joka voi myös estää muita palveluita, kuten Netflix, jonka aion tilata.

Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, suosittelen, että kokeilet NordVPN: ää 30 päivän rahat takaisin -takuulla ja 3,29 dollarilla kuukaudessa alle 2 vuoden tilauksella..

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Rick Bryan (Kysymykset: 0, Vastaukset: 33) Vastattu 25. maaliskuuta 2017 12:18.

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Tämän vuoden alussa matkustin kuukaudeksi Iso-Britanniaan ja kohtasin melkein saman tilanteen, koska minua ei tiennyt, että Hulu on maantieteellisesti rajattu muissa maissa, joten etsin miten katsella Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella ja tutustuin joitain hyödyllisiä VPN-resursseja, ja päätin sitten kysyä suojausgeekeiltä ja VPN: ltä, että he myös sallivat minun käyttää sitä.

Asenn ensin VPN-asiakasohjelman kannettavalle tietokoneelleni ja yhdistettynä Yhdysvaltain IP-palvelimeen, alusta alkaen VPN-yhteys toimii loistavasti, etenkin nopeus oli upea. Tällä VPN: llä on omat vahvat tietoturvaprotokollat, jotka avaavat Hulun muissa maailman maissa. Suoran suosikki-TV-ohjelmasi ja elokuvasi.

Jos et ole koskaan kokenut VPN: tä, ei ole ongelma, ota vain NordVPN ja aseta se laitteesi kanssa ja aloita suosikkitelevisio-ohjelmien ja elokuvien suoratoisto.

Merkitty roskapostiksi Lähettänyt tuntematon (Kysymykset: 0, Vastaukset: 1) Vastattu 24. maaliskuuta 2017 17:31

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Ilmaiset VPN- ja välityspalvelimet eivät toimi Hulu Plus -sovelluksen kanssa. Koska ne vuotavat ja myyvät tietoja eivätkä piilota sijaintiasi riittävän hyvin. Tarvitset maksetun VPN: n Hulu Plus: lle, jolla on erilliset palvelimet Yhdysvalloissa, jotka on optimoitu suoratoistoa varten.

Suurin osa ihmisistä ehdottaa sinun ostavansa älykästä DNS: ää, mutta ne rajoittuvat vain suoratoistoon eivätkä tarjoa suojausta. Käytän henkilökohtaisesti NordVPN: ää, jotta minulla on sekä turvallisuus että ilmainen älykäs pelaaminen DNS-palvelu, jotta voin antaa minulle edun kuluttamatta ylimääräistä rahaa.

 1. Tilaa NordVPN.
 2. Asenna VPN järjestelmällesi (yksi tili sallii 6 laitteen)
 3. Valitse yhdysvaltalainen palvelin ja paina Yhdistä.
 4. Käytä Hulu Plus -tiliäsi, etkä saa virhettä tällä kertaa.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Jordan Cook (Kysymykset: 0, Vastaukset: 33) Vastattu 22. maaliskuuta 2017 11:26

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Jos sinulla on jo Hulu Plus -tilauksesi Yhdysvalloissa, tarvitset vain luotettavan Hulu Plus -verkon VPN: n. VPN rajoittaa maantieteellisiä rajoituksiasi ja salaa Internet-liikenteesi, joten Hulu Plus -palvelun kaltaiset streaming-palvelut eivät voi jäljittää sinua sijaintiisi.

Tässä on luettelo kolmesta Hulu Plus VPN: stä, jotka ovat mielestäni paras valinta VPN: lle.

NordVPN sillä on monia erittäin nopeita TV-palvelimia Yhdysvalloissa, ja se, että se on omistanut älykkään pelaamisen DNS-ohjelmistonsa integroituna ohjelmaansa ilmaiseksi, tekee siitä parhaan valinnan streaming-kokemukselle. Lisäksi se on paras tietoturvatyökalu, jolla on ainutlaatuiset suojausominaisuudet, kuten kaksoissalaus.

NordVPN on tarjouksessa 3,29 dollaria kuukaudessa, joka laskutetaan joka toinen vuosi - se tarkoittaa, että maksat vain 79 dollaria kahdesta kokonaisesta vuodesta.

PureVPN: llä on suurin läsnäolo VPN-teollisuudessa, ts. 141 maata. Sillä on useita palvelimia Yhdysvalloissa, jonka avulla voit ohittaa Hulu Plus -maantieteellisen rajoituksen ja salata kaikki streaming-tietosi anonyyminä. Voit käyttää Split Tunnel -ominaisuutta erottaaksesi online-työn ja suoratoiston.

Voit napata PureVPN: n 2,95 dollaria kuukaudessa, joka laskutetaan joka toinen vuosi - se tarkoittaa, että maksat vain 70,80 dollaria kahdesta koko vuodesta.

Jos haluat halvan vaihtoehdon, Ivacy VPN for Hulu Plus olisi paras valinta. Siinä on myös palvelimia Yhdysvalloissa, joiden avulla voit ohittaa alueelliset rajoitukset ja salata koko Internet-tiedot 256-bittisellä AES-salauksella. Voit myös nauttia Split Tunnel -ominaisuudesta siinä.

Ivacy VPN on lomakaupalla 2,04 dollaria kuukaudessa, laskutetaan joka toinen vuosi - se tarkoittaa, että saat 87,5% hinnanalennuksen kahden vuoden ajan.

Voit lukea lisää näistä VPN-palveluista yksityiskohtaisesti osoitteessa parhaat VPN-palvelut 2017.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Adrian Munoz (Kysymykset: 0, Vastaukset: 33) Vastattu 21. maaliskuuta 2017 14:04

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Hulu on Amerikan suurin elokuva- ja TV-verkosto; sillä on yli 12 miljoonaa tilaajaa. Hulun suurin haitta, joka on saatavana vain Yhdysvaltojen kansalaisille. Hulu on maantieteellisesti rajoitettu, mikä tarkoittaa, että fyysisen sijaintisi on oltava Yhdysvalloissa, jos haluat katsoa Hulua.

USA: n ihmiset, jotka matkustavat työmatkalle tai lomalle, eivät pääse geologisen rajoituksen vuoksi käyttämään Hulu-tiliä muista maista. Hulu toimii IP-osoitteen kautta. Joten jos peität alkuperäisen IP-osoitteen Yhdysvaltain IP: ksi, niin pystyt katsomaan Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Kuinka katsella Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella

VPN muuttaa todellisen IP-osoitteesi Yhdysvaltoihin ja kiertää Hulun maantieteellisen sijainnin rajoituksen luomalla suojatun tunnelin Internet-liikenteen siirtämistä varten. 256-bittinen AES-salaustaso tekee tiedoista lukukelvottomia hakkereille ja datasnooppereille.

Useat VPN: t väittävät estävän Hulun eston, mutta tosiasiassa he eivät pysty toimittamaan pääsyä Huluun Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Tämä on tärkein syy testausprosessille tietääksemme, mikä VPN kykenee poistamaan Hulun muista maista.

ExpressVPN

Se on kaikkein suositeltuin VPN; sillä on valtava nopeiden omistettujen palvelimien verkko, jonka avulla asiakkaat voivat suoratoistaa kanavia ilman puskurointia. ExpressVPN vie muutaman sekunnin yhteydenpitoasi haluamaasi sijaintiin. Se tarjoaa 256 AES-salattua tunnelia turvalliselle tiedonsiirrolle.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Mark Steve (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 20. maaliskuuta 2017 klo 19:00

 • Ilmoita roskapostista

«Takaisin edelliselle sivulle

Kirjaudu sisään lähettääksesi kysymyksiä.

Käyttäjänimi tai Sähköpostiosoite

Salasana

Muista minut

 • Siirry WP-kirjautumissivulle
 • Rekisteröidy
 • Kadonnut Salasana?