Onko Torrenting- tai P2P-tiedostojen lataamiseen parasta ilmaista VPN: ää?

[ware_item id=33][/ware_item]

Kaikki kysymyksetKysymyksetKysymyksetKysymykset Kaikki luokat MacBook-ohjelmisto VPN WordPress > «Takaisin edelliselle sivulle


▲ 215 ▼ ♥ 0

Olen etsinyt parhainta ilmaista VPN-laitetta torrentien lataamiseksi, kaikki vaikuttaa melko kalliilta nykyään. Tarvitse ilmainen VPN torrentia varten?

Haluan jotain nopeinta ja nimettömää. Sikäli kuin etsin sitä, monet kaverit puhuvat “VPN For Torrenting” -ohjelmasta. Oletetaan olevan hidas VPN-tunneloinnin vuoksi, mutta kysymykseni on edelleen olemassa, onko olemassa mitään VPN-palveluntarjoajaa, joka sallii minä ladata torrentteja rajoittamatta nopeutta?

Ehdotuksesi ja suosituksenne arvostetaan suuresti

Päivitetty [2019]

PÄÄTTIMerkitty roskapostiksi Lähettäjä Jane Smith (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Kysytty 1. elokuuta 2019 3:36 pm15547 näkymät

 • Seuraa
 • Älä
 • Ilmoita roskapostista
 • Uusin
 • Korkein arvio
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

NordVPN on paras ilmainen VPN torrenting 2019, saat 30 päivän palautuskäytäntö.

Onnea

Merkitty roskapostiksi Lähettänyt james (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 22. elokuuta 2019 14:01

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Kaikki VPN: t eivät tue torrentin lataamista. Siksi sinun on oltava erityisen valppaana ja varovainen, kun valitset VPN: n Torrenting-sovellusta varten. Sen pitäisi olla ensisijainen huolenaihesi, kun valitset asiakkaan torrentiksi. Yksityisyyden ja turvallisuuden lisäksi latausnopeus on yhtä tärkeä tekijä valittaessa VPN torrentia varten.

Tärkein asia valittaessa VPN-torrentia on käydä läpi heidän tietosuojakäytäntönsä tiukasti. Valitse aina VPN, joka ei pidä toimintalogiäsi. Etsi myös VPN, joka tarjoaa poikkeuksellisen turvallisuuden potentiaalisesti vahvalla salauksella, jolla on tappikytkin ja DNS-vuodonsuojaus.

Toinen asia, jonka tulisi olla prioriteettisi valittaessa VPN: ää, sen pitäisi tarjota nopea latausnopeus. Tiedostojen pitäisi päästä ikätovereihin nopeasti, koska silloin se ei kurista kaistanleveyttä.

Kokeile 30 päivän (ilman kysyttävää) hyvityskäytäntö VPN: t

 1. NordVPN:

Plussat:

 • Se tarjoaa kaksinkertaisen tietojen salauksen.
 • Se voi tarjota lähes kuusi yhteyttä kerrallaan.
 • Sillä on erityisiä palvelimia, jotka on optimoitu torrentia varten.
 • Se ei pidä toimintalokeja.

Haittoja:

 • Kaikki palvelimet eivät ole luotettavia.
 • Sillä on vähän kallis kuukausittainen laskutus.
 • Ei ole live-chat-tukipalvelua.
 1. ExpressVPN:

Plussat:

 • Se tunnetaan offshore- ja nimettömänä VPN: nä.
 • Se tarjoaa erittäin nopeita palveluita 94 maassa.
 • Se toimii melkein kaikilla alustoilla.
 • Se tarjoaa yritystason salauksen.
 • Se tarjoaa aktiivisen 24/7 tukikeskuspalvelun.
 • Sen latausnopeus on erittäin nopea.

 

Haittoja:

 • Se tukee vain kolme yhteyttä yhdellä kertaa.
 • Se on kallista muihin verrattuna.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Jasica (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 2. joulukuuta 2018 16:01

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Se ei ole ensimmäinen kerta nähdä kyseinen kysymys, sillä kaikki etsivät ilmaisia ​​tavaroita, mutta sinun on ajateltava, mitä etsit. Se on kuin etsit "saada ferrari ilmaiseksi", miksi joku tarjoaisi autoa, jolla on Ferrarin ominaisuuksia?

Onko sinulla käsitys oikein? yksikään elin ei tarjoa parasta ilmaista VPN-torrentia, koska ihmiset tarvitsevat VPN-nimettömän yhteyden ja parhaimpaan turvatarkoitukseen! Tarkoittaa kuten koskaan saa Internet-palveluntarjoajan kiinni ja saat juridisen ilmoituksen.

Toinen asia on Speed: Ensinnäkin täällä ei ole mitään maksua tuskastamisesta! sinun on maksettava ominaisuuksista, kuten:

 • Nopein nopeus
 • Anonyymi yhteys
 • Tapa kytkin
 • DNS-vuodonsuojaus

Ilmainen VPN ei voi tarjota edes P2P-tukea, ne tarjoavat kaistanleveyttä rajoitetusti.

Yksityinen Internet-yhteys on myynnissä, jos haluat tarkistaa sen. loistava VPN torrentia varten.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Jasmeen J. (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 2. lokakuuta 2018 18:50

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

En ole nähnyt palveluita, joiden avulla voit ladata torrentteja nimettömästi ilman maksuja. Itse asiassa on edelleen erittäin harvinaisia ​​maksettuja VPN: ää, jotka sallivat sinun torrentin. Käytän viimeisen kahden vuoden NordVPN: ää, en ilmaiseksi, mutta annan sinulle 30 päivän palautuskäytännön ilman minkäänlaista kysymystä. myös sen tällä hetkellä myynnissä (2,75 / kk - 78% POIS), joten voit hankkia sen.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Karol (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 23. elokuuta 2018 klo 22.46

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Rakastan torrentia, enkä ole ollut vaikeuksissa pitkään ilman yksityisyyttä, kuten VPN tai jotain muuta. Ja et usko, että kun aloin käyttää ilmaista VPN: tä, sain varoitusilmoituksen. En voinut selvittää aktiviteettien eroa tuolloin ja ennen, mutta en myöskään voi sanoa, että tämä johtuu VPN: n käytöstä. On kuitenkin selvää, että ilmainen VPN on tehoton torrent-yksityisyydessä.

Merkitty roskapostiksi Lähettänyt Resse Walter (Kysymykset: 1, Vastaukset: 48) Vastattu 12. heinäkuuta 2018 15:15

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Joo, olet oikeassa, ei ole ilmaista VPN-verkkoa, joka olisi torrent-tehokas. Olen lukenut monia arvosteluja ExpressVPN: stä ja koettuani sen palveluita olen melko tyytyväinen sijoitukseeni. Nopeus on mahtava ja se on tarvittavin asia torrentin aikana, ainakin minulle se on tärkein prioriteetti. Mutta on myös totta, että ExpressVPN: n palvelumaksut ovat korkeammat kuin monissa muissa VPN-verkoissa. Mielestäni on kuitenkin monia halpoja VPN-verkkoja, jotka voisivat tarjota tehokkaita palveluita.

Joten, aito ehdotukseni olisi, että sen sijaan, että etsisit ilmaista VPN-torrentia, sinun tulisi harkita halpaa VPN-verkkoa.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Ivor Taylor (Kysymykset: 1, Vastaukset: 48) Vastattu 5. heinäkuuta 2018 19:05

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Ilmainen torrentin VPN on vain myytti mielestäni ja siihen mitä olen kokenut tähän päivään asti. Ensimmäinen ja yleisin ongelma ilmaisissa VPN: issä on, että ne tarjoavat erittäin ärsyttävän nopeuden. Lisäksi ilmaiseksi palvelua käytettäessä on monia turvallisuusuhkia.

Turvallisuudessa ei kuitenkaan ole monien kannalta merkitystä, P2P-tiedostojen jakaminen vaatii sekä suojauksen että riittävän nopeuden. Turvallisuus on tärkeä torrentille, koska on monia tapauksia, joissa torrentin jakaminen aiheuttaa sinulle rangaistuksen tai ilmoituksen. Vielä pahempaa on, että torrent-altaasi torrenterit näkivät todellisen IP: n sekä sijaintisi. Siksi on parempi mennä turvallisesti sen sijaan, että sinulla olisi ilmainen VPN torrentia varten.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Michelle Strawss (Kysymykset: 1, Vastaukset: 48) Vastattu 29. kesäkuuta 2018 klo 18.46.

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

En usko ilmaiseen VPN: ään torrentia varten tai ilmaiseen VPN: ään mihinkään muuhun tarkoitukseen, koska on selvää, että kukaan ei koskaan suosisi sinua ilman omaa hyötyään. Ja nopean nopeuden odottaminen ilmaisesta Torrent VPN: stä ei ole älykästä ajattelua, koska myös monet maksetut ovat nopeuden tehottomia ja vain harvat tarjoavat saman nopeuden tai vähemmän vaikutusta.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Medora Bell (Kysymykset: 1, Vastaukset: 48) Vastattu 2. toukokuuta 2018 12:11

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Olen varma, että olet täällä yrittäessään pari ns. Parasta ilmaista VPN: ää torrentia varten. Olen myös hukannut aikaani etsimässä tällaista VPN: ää torrentia varten, mutta kaikki siellä olevat vaatimukset täyttäjät, jotka tunnustavat toimivansa ilmaisena torrent VPN: nä, yrittävät vain houkutella sinua ja kääntää sinut kohti heidän premium-palveluitaan. Mutta suurin osa tällaisista ilmaisista VPN: n maksamista palveluista on myös viallisia ja puuttuvia, ja koska olet maksanut summan, jota et voi tehdä.

Siksi vaikean haun jälkeen olin päättänyt kokeilla aitoja maksettuja VPN-palveluita, joissa on rahat takaisin -takuu tai ilmainen kokeilu, jotta summan menettämisen riskiä ei olisi. Tuolloin valitsin ExpressVPN: n lukuisten positiivisten arvostelujen ja ennen kaikkea heidän palveluaan arvostavien nopeuksien vuoksi. Onneksi melkein kahden vuoden kuluttua VPN toimii hyvin torrentingilla ja muillakin monimutkaisilla asioilla, kuten Yhdysvaltain Netflixin vapauttaminen. Olen niin tyytyväinen ja tyytyväinen sijoitukseeni.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Eliza (Kysymykset: 1, Vastaukset: 48) Vastattu 30. huhtikuuta 2018 12:36

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Ei ole mahdoton tehtävä saada ilmainen VPN torrentia varten, mutta on ehdottomasti mahdotonta löytää ilmaista VPN: tä, joka toimii torrentia varten. Tämä johtuu siitä, että torrenting on monimutkainen tehtävä ja se tarvitsee joitain hienoja ominaisuuksia toimimaan VPN: n kanssa. Tärkein asia on nopeus ja yksityisyys. Ilman nopeutta et koskaan pystyisi suorittamaan torrentia. Jos yksityisyyttä kuitenkin vaarannetaan, VPN: n hankkimisesta torrentiksi ei ole hyötyä.

Toisaalta suosittelisin henkilökohtaista suosikki PIA VPN -sovellusta, joka on erittäin halpa. Voit hankkia sen niin alhaalta kuin 2,91 dollaria, mikä on melkein mitään. Voit kuitenkin saada myös PIA-käyttäjiltä valtavia positiivisia arvosteluja redditistä PIA-palveluista. Olen onneksi myös onnellinen asiakas.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Maria Beck (Kysymykset: 1, Vastaukset: 48) Vastattu 24. huhtikuuta 2018 18:11

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Torrentialla on vähän monimutkainen työnkulku, ja siksi koko prosessin salaaminen on vaikea useimmille VPN: ille. Jopa monet maksetut VPN: t ovat tehottomia torrentia varten ja on melkein mahdotonta löytää ilmaista VPN: tä torrentia varten. Ilman VPN: ää suoritettu torrentin prosessi paljastaa IP: nsi paitsi Internet-palveluntarjoajallesi myös kaikille henkilöille, jotka ovat läsnä samassa torrentissa, joka ui, missä olet.

Internet-palveluntarjoajat, jotka katsovat torrentitoimintoihisi, voivat myös rajoittaa kaistanleveyttä tai kuristaa Internet-nopeuttasi välttääksesi kuorman hänen verkkopalvelimiltaan, ja tämä on yleistä, koska torrenting vie suuremman määrän dataa. Siksi suosittelen sinulle maksettua VPN: ää ilmaisen VPN: n sijasta torrentiksi. Lisäksi on joitain näkökohtia ennen maksetun VPN: n valitsemista torrentiksi. Useimmat VPN: t ovat riskialttiita, ja niissä voi olla IP-vuotoja tai DNS-vuotoja, jotka voivat paljastaa henkilöllisyytesi ilman, että sinua tunnetaan. Nopeus on myös merkittävä tekijä torrentiassa, koska hidas nopeus voi pilata torrentin kokemuksen.

Näiden tärkeiden torrentitekijöiden VPN: n perusteella on olemassa kaksi parasta vaihtoehtoa, jotka ovat myös edullisia.

 • NordVPN - Siinä on lisätty ominaisuus DNS-vuodonsuojauksesta, joka tarkistaa kaikki DNS-pyynnöt. Niillä on myös riittävä nopeus nopeaa suoratoistoa ja lataamista varten. Voit kuitenkin valita lukuisista VPN-protokollista.
 • ExpressVPN - Tämä VPN keskittyy innokkaasti nopeuteen ja ne ovat todella parhaat nopeimpiin VPN-palveluihin. Heillä on myös monia suojausprotokollia, joissa on riittävä WebRTC-vuodonsuojaus ja DNS-vuodonsuojaus.

ExpressVPN on vähän kallis, mutta voit saada alennuksia erilaisista paketeista. NordVPN on kuitenkin erittäin halpa ja edullinen kaikille.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Jessica Walson (Kysymykset: 1, Vastaukset: 48) Vastattu 22. maaliskuuta 2018 15:04

 • Ilmoita roskapostista
▼ 1 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Torrentia varten tarvitaan nopea VPN-yhteys, rajaton kaistaleveys & huippuluokan turvallisuus. Nopeus ja salaus eivät molemmat koskaan tule yhteen, mikä maksaa sinulle rahaa; online-maailmassa ei ole mitään ilmaista.

Ilmaista torrentin VPN: tä ei ole

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Rebecca (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 16. maaliskuuta 2018 18:36

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Olen lukenut kaikki tämän säikeen keskustelut ja huomannut seuraavan: Kukaan ei suosittele yhtäkään VPN: ää, joka sallii Internet-liikenteen salaamisen ilmaiseksi. Ilmainen torrentin VPN ei salli torrentien lataamista nimettömästi, suurin osa ILMAISISTA VPN-verkoista työskentele laajennuksissa, mutta tarjoavat vain välityspalvelimia, ei VPN-palveluita, mikä tarkoittaa, että he vain siirtävät IP: n etkä salaa Internet-liikennettä.

Täällä olevat ihmiset ehdottavat parhaiden maksettujen VPN-verkkojen käyttöä, jotta 30 päivän kokeilujakso on ilmainen. Kokeiluversio turvaa rahasi 30 päivän kuluessa ja tuhoaa myös lokit niiden log vähemmän käytännöllä.

Useammin: kaverit suosittelevat täällä NordVPN: ää ja ExpressVPN: ää, jotka ovat erittäin suosittuja torrentin lataamisen aikana.

Siinä kaikki.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Rebecca (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 30. tammikuuta 2018 14:09

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

No, parhaan ilmaisen VPN: n etsimistä torrentia varten tai ilmaista p2p VPN: ää ei ole !. No, markkinoilla ei ole ilmaista VPN-yhteyttä, koska he eivät saa siitä jotain. on olemassa monia vääriä VPN-töitä, jotka houkuttelevat sinut ILMAISEKSI tagi-linkillä!

hyvin lyhyesti: olen etsinyt jotain sellaista, mutta viimeinkin löysin NordVPN: n ole ilmainen, mutta se on todella halpa ja arvostettu erilaisilla isoilla alustoilla.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä James (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 4. tammikuuta 2018 17:06

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Jos haluat täysin ilmaisen VPN: n torrentia varten, sinun on oltava valmis säännöllisiin keskeytyksiin ja erittäin hitaan nopeuden kanssa lataamisen aikana. Monet torrentia varten tunnetut VPN: t ovat nyt saatavana todella pieninä paketeina. Ehdotukseni on valita jokin nopea VPN, kuten expressVPN, välttääksesi turhautumista lataamisen aikana, loppujen lopuksi kukaan ei halua pilata jännitystä pitkillä odotusilla elokuvan kohtausten lataamiseen.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Bernard Shawn (Kysymykset: 1, Vastaukset: 48) Vastattu 1. tammikuuta 2018 15:04

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Ilmaista VPN: ää torrentia varten on lähes mahdoton löytää. Voit saada ilmaisen VPN: n muihin tarkoituksiin, mutta torrenting on ominaisuus tehokas jopa muutamassa maksetussa VPN: ssä. Koska torrentit tarvitsevat riittävän nopeuden, siksi tarvitset nopean VPN: n vaivatonta lataamista varten.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Jane Mark (Kysymykset: 1, Vastaukset: 48) Vastattu 30. joulukuuta 2017 13:08

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

On vaikea sanoa, onko torrentiassa tarjolla jotain ilmaista, kyllä, mutta torrentia varten on paras VPN, joka tarjoaa palautuskäytännön ja tällä hetkellä myynnissä voit napata parhaat tarjoukset.

https://www.beencrypted.com/best-vpn-torrenting-p2p-filesharing/

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Jessica Jordan (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 14. joulukuuta 2017 16:47

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

En usko, että jos on suosituksia, että voit saada ILMAISEKSI, kaikki on maksettu

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Meson (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 5. joulukuuta 2017 17:32

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Olen vain törmännyt tänne ja ajatellut, että minun pitäisi ratkaista haku täällä �� Etsin samaa kysymystä ja lausuin myös paljon kysymyksiä eri alustoille, kuten Reddit ja Yahoo Answers. Tuon tutkimuksen jälkeen en ole löytänyt monta vaihtoehtoa, mutta olen melko asiantuntija testaamaan mitä tahansa VPN: ää nopeuden, DNS: n, palvelimien ja DSN: n vuodonsuojauksen avulla.

Redditissä & Quora-tietoturva-asiantuntijat ovat huolissaan vain VPN: stä, joka voi vuotaa DNS: n ja joka ei tarjoa Kill-kytkintä. Se ei ole koskaan vaihtoehto torrentien lataamista nimettömästi.

Tarvitset VPN-torrentin, joka tarjoaa:

 1. Laaja valikoima palvelimia
 2. DNS-vuodonsuojaus
 3. Tapa kytkin
 4. Salli torrentit

NordVPN & ExpressVPN on paras valinta kaikkina aikoina. kuten Reddit suositteli & Quoran asiantuntijat.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Jessica Jordan (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 24. marraskuuta 2017 klo 23.37.

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

P2P-tiedostojen jakaminen ilmaisella VPN: llä on kuin päänsärkyä, turhautumista, naarmuuntumista koko ajan & kovaa huutamista nämä ovat olosuhteet, joihin voit kohdata, kun käytit ILMAISTA VPN: ää torrentia varten. ��

Ensinnäkin hitaasta yhteydestä, hitaasta Internetin nopeudesta lataamisen aikana, vaarallisimpana se ei koskaan piilota liikennettäsi uteliailta silmiltä, ​​joita tiedät ...

VPN: n käyttö torrentsilla on pohjimmiltaan salaamassa Utorrent-liikennettä ja näkymätöntä Internet-palveluntarjoajilta, jotka jopa maksulliset palvelut eivät pysty käsittelemään jonkin aikaa vuotamalla DNS: tä, joka tuo Internet-palveluntarjoajien ilmoitukset. ��

Olen kokeillut NordVPN: tä, joka sopii täydellisesti torrentien lataamiseen nimettömästi. Sen sijaan, että etsisit ilmaista versiota, voit hyötyä parhaillaan käynnissä olevasta 78%: n myynnistä. Tässä on linkki: 2,75 / kk kuponki NordVPN 

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Jasmeen (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 17. marraskuuta 2017 12:42

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Ei ole ilmaista VPN: tä, joka sallii torrentin tai voisi tarjota todellisuudessa, ja etsit parasta? kuinka se on mahdollista.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Mark Willson (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 16. marraskuuta 2017 klo 23.57.

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Torrenting aiheuttaa Internet-palveluntarjoajalta paljon ilmoituksia ja uhkaa myös todellista online-tietosuojaasi. Näistä ongelmista eroon pääsemiseksi ei ole tarjolla ilmaista torrentia varten tarkoitettua VPN-verkkoa. Vaikka VPN-verkkoja on todella vähän, jotka todella tarjoavat todellisen nimettömän yhteyden lataamalla torrentteja.

Toinen asia, joka on tarkistettava etsittäessä luotettavaa torrentia varten tarkoitettua VPN-verkkoa, on tarkistaa, tarjoavatko ne DNS-suojausta & Tappa kytkin, joka estää yhteyttä vuotamasta tietoja.

Mitä tapahtui, kun VPN vuoti DNS: tä?

Näin tapahtui, kun VPN-palveluntarjoajasi ei käsitellyt DNS-pyyntöäsi ja vuotaa DNS.

Tappokytkin: Tämä ominaisuus tallentaa selkäsi aina, kun yhteys katkesi torrentien lataamisen välillä. Se pysäyttää nopeasti Internet-liikenteen ja odottaa sitä, kun liikenne taas saa yhteyden uudelleen VPN-palvelimeen ja estää tietojen vuotamisen..

NordVPN & ExpressVPN sisältää molemmat ominaisuudet, jotka tarjoavat sinulle DNS-vuodonsuojauksen tappauskytkimellä.

Peukut pystyyn jos löydät tästä hyödyllistä ��

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Trump (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 28. lokakuuta 2017 klo 18.00

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Ei ole ilmaista VPN-tukea P2P. Tarvitset vahvan ja vakaan VPN-yhteyden torrentin aikana.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Mark Willson (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 3. lokakuuta 2017 klo 22.00

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Jos olet huolestunut yksityisyydestäsi ja turvallisuudestasi, en suosittele mitään ilmaista VPN-laitetta torrentien lataamiseen, sen kiistanalainen aihe, mutta emme tue ja suosittele laittomia toimia täällä,

Suosittelen erittäin suositellusti NordVPN: ää Torrentingille, sen nopeaa ja todella nimettömää. Se antaa sinulle nimettömän latauksen, suojaa myös tarjoamalla lisäominaisuuksia, kuten Kill Switch & DNS-vuodonsuojaus, joka ei koskaan vuota sinulle todellista henkilöllisyyttä. mutta "Se ei ole ilmainen"

NordVPN: n vuotuinen hinnoittelu alkaa 5,75 dollaria / m

Mutta tässä on alennettu linkki: NordVPN 78%: n alennus 3,29 dollaria / m

Tässä ovat vuoden 2017 yksinoikeudet:

RankProviderPriceDiscount
1 NordVPN $ 3,29 72% OFF
2 PureVPN  $ 2,95 64% POIS
3 ExpressVPN  $ 8,32 35% POIS
4 Ivacy VPN  $ 1,66 86% POIS
5 Yksityinen Internet-yhteys  $ 3,33 52% POIS

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Jimmy Woki (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 23. toukokuuta 2017 18:39.

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastausOletko tosissasi? torrenting ilmaisella VPN- tai välityspalvelimella? se ei tule tapahtumaan, ei ole ilmaista VPN-tukea torrent-liikennettä nimettömästi, vaikkakin olisi olemassa erittäin harvinaisia ​​maksettuja VPN-verkkoja, jotka toimivat täydellisesti nimettömien torrentien kanssa. Enimmäkseen kaverit etsivät nopeinta VPN-ratkaisua torrentia varten, koska tämä on tärkein ominaisuus, jota aina tarkistat. VPN-yhteyden tulisi vähentää nopeutta VPN-tunnelin ja salauksen takia. Mutta sen pitäisi vähentää tavallisen internetisi 6 prosenttiin, mutta enimmäkseen VPN vähentää noin 30–40 prosenttia, mikä on todella turhauttavaa lataamisen aikana.

Tässä on joitain nopeimpia ja halpoja VPN-torrentteja:

NordVPN:

Avainominaisuudet

 • 550+ palvelinta yli 49 maassa
 • 6 Samanaikainen yhteys
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Lataa (32,5 MB) Lataa (28,4 / MB)
 • Hanki 50% alennus COUPON (2ycyberdeal)

Nopeustestin tulokset:

Ilman VPN: täVPN: n kanssa
Latausnopeus 35,17 Mbps 32.51
Latausnopeus 34,05 Mbps 28.40
Salausprotokolla - L2TP
Palvelimen sijainti Yhdysvallat Yhdistynyt kuningaskunta
Vasteaika 27 ms 28 ms

ExpressVPN:

Avainominaisuudet

 • 137+ palvelinta 87 maassa
 • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN TCP
 • 3 useita kirjautumisia - Nopein lataus
 • Lataa (34,5 MB) Lataa (32,4 / MB)
 • 256 Salausprotokollat

Nopeustestin tulokset:

Ilman VPN: täVPN: n kanssa
Latausnopeus 35,17 Mbps 34.50
Latausnopeus 34,05 Mbps 32.04
Salausprotokolla - L2TP
Palvelimen sijainti Yhdysvallat Yhdistynyt kuningaskunta
Vasteaika 27 ms 26 ms

PureVPN:

Avainominaisuudet

 • Nopeat 500+ palvelinta yli 140 maassa
 • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & IKEv2
 • 5 useita kirjautumisia
 • Lataa (30,4 MB) Lataa (28,5 MB)
 • 7 päivän palautuskäytäntö

Nopeuden testitulokset

Ilman VPN: täVPN: n kanssa
Latausnopeus 35,17 Mbps 30.40
Latausnopeus 34,05 Mbps 28.50
Salausprotokolla - L2TP
Palvelimen sijainti Yhdysvallat Yhdistynyt kuningaskunta
Vasteaika 27 ms 30 ms

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Jasim M (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 16. toukokuuta 2017 16:17

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Koska muut kaverit eivät suosittele ilmaisia ​​VPN-palveluita Torrentingille, en aio sanoa sitä enää, mutta tarkempi vastaus taloudellisesta huolestumisestasi.

Hyvä uutinen on: olemme ottaneet yhteyttä parhaimpiin VPN: ään torrentia varten ja pyytäneet heiltä joitain eksklusiivisia tarjouksia lukijallemme.

Parhain terveisin,

Jordan

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Jordan (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 27. huhtikuuta 2017 14:53

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Ehdotan, että et käytä ilmaista VPN-palvelua torrentiaan, koska ne eivät ole ehdottomasti luotettavia. Ne ovat myös hitaita ja sallivat kolmansien osapuolten käyttää tietojasi.

Älä luota ilmaisiin VPN: iin, vaan perustaa maksullinen, kuten NordVPN. Tämä VPN ei vain tee torrentia helposti, mutta tarjoaa myös nopean yhteydenopeuden, vahvan salauksen, suojausprotokollat ​​ja P2P mahdollistavat palvelimet.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Cheryl (Kysymykset: 0, Vastaukset: 17) Vastattu 19. huhtikuuta 2017 13:54

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Tunnelointi rajoittaa nopeuden aina minimiin salausprosessin takia. Sinun on poistettava osa nopeudelta, jotta saavutat Torrenting-tietojen anonyymisuuden ja turvallisuuden.

Torrenting-VPN salaa kaiken Torrent-liikenteesi 256-bittisellä AES-salauksella (salauksen purkaminen vie lähes 20 vuotta). Voit kuitenkin siirtyä tietoturvaprotokollien välillä, jotka vastaavat salauksen käyttämisestä tietoihisi. Saanen luokitella sen sinulle.

PPTP - heikko salaus - nopeampi (ei suositella, koska se vuotaa)

L2TP / IPSec, OpenVPN, SSTP, IKEv2 / IPsec - Vahva salaus - Hieman hitaampi nopeus (suositus)

Lisäksi sinulla on oltava Torrent VPN, joka tarjoaisi Internet Kill Switchin estääksesi tiedon vuotamisen katkaisemisen yhteydessä.

Ehdotan, että et halua käyttää ilmaisia ​​VPN-palveluita, koska et tiedä minne lähetetään ja jos se on salattu? Yleensä sellaiset ilmaiset VPN-verkot myyvät tietosi kolmansien osapuolien mainostajille. Esimerkiksi VPN-puolustajan todettiin olevan analyysiyrityksen tuote, joka kerää käyttäjien tietoja käyttämään sitä tai myymään sitä edelleen.

Joten jos käytät torrentia, VPN: n käyttö on välttämättömyys. Voit vierailla tämän verkkosivuston blogissa saadaksesi lisätietoja VPN: stä.

Merkitty roskapostiksi Lähettänyt Torrent Lover (Kysymyksiä: 0, Vastauksia: 33) Vastattu 29. maaliskuuta 2017 12:24.

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Ei, torrentia varten ei ole ilmaista vpn: tä. On yksi, jonka ihmiset mainitsivat täällä, mutta se ei ole tarpeeksi hyvä hitaan nopeuden ja DMCA-ilmoitusten hyväksymisen vuoksi, mikä tarkoittaa ajanhukkaa.

Jos torrentit, VPN: n käyttö on pakollista. Ehdotan henkilökohtaisesti, että valitset NordVPN koska se on paras VPN Torrentingille, koska siinä on omistettu P2P-palvelimet ja turvallisimmat VPN-ominaisuudet ja -protokollat. Nopeus on suuri heidän P2P-palvelimillaan, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Voit helposti asettaa Torrent VPN: n:

 1. Tilata NordVPN ja seuraa vaiheita sähköpostitse.
 2. Lataa ja asenna NordVPN-sovellus.
 3. Valitse sopiva sijainti tai anna sovelluksen valita paras sijainti
 4. Napsauta yhteyden muodostamista.
 5. Nauti torrentista VPN: ssä.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Duane Boyd (Kysymykset: 0, Vastaukset: 33) Vastattu 25. maaliskuuta 2017 14:59

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Ilmaiseksi vain Torrent VPN -verkostosta Betternet sallii torrentin lataamisen, mutta nopeudet ovat hitaita, yritin muutaman kerran. Lisäksi he ovat selvästi ilmoittaneet noudattavansa DMCA-ilmoituksia ja antavan pääsyn palvelimilleen. Joten et tule tuntemattomiksi ilmaisissa VPN-verkoissa, et koskaan ole!

Jos haluat ladata torrentteja jättämättä jälkeä taaksepäin, sinun tulee valita paras VPN Torrentingille. Käytän NordVPN: ää, joka ei tarjoa minulle vain suurta nopeutta ja kaistanleveyttä, mutta sisältää myös ominaisuuksia, kuten kaksinkertaisen salauksen, P2P-palvelimet ja Smart DNS: n suoratoistoa varten. Voit myös etsiä ExpressVPN-, PureVPN- ja muita, joista voit keskustella aiheesta, tällä sivustolla.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Ricardo Rodriguez (Kysymykset: 0, Vastaukset: 33) Vastattu 22. maaliskuuta 2017 12:01.

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Torrenting-ilmainen VPN on huijaus. Jos luet heidän tietosuojakäytäntöään, huomaat, että ne eivät ole vain epämääräisiä, vaan myös sallivat kolmansien osapuolien pääsyn tietoihisi suoraan. Kun olet asentanut nämä VPN: t, olet tuomittu.

Asensin yhden ja poistin sen käytön jälkeen. Seuraavana päivänä sain ilmoituksia tyhjästä. En yleensä valitse mitään palvelua. Tarkoitan lopettaa ilmaisen käytön, tässä maailmassa ei ole mitään ilmaista. Käytä maksettua VPN-palvelua.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Seth Fox (Kysymyksiä: 0, Vastauksia: 33) Vastattu 21. maaliskuuta 2017 14:12

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Ei ole ilmaista suositusta nimenomaan torrentia varten

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Jason (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 21. maaliskuuta 2017 13:23

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

P2P-tiedostojen jakaminen vie valtavan verkon palvelinten kaistanleveydeltä. Siksi ilmaiset VPN-palvelut eivät salli Torrenting-palvelinta. Lisäksi ilmainen ei ole aina ilmainen, ja tietosi myydään mainostajille tai kuka tietää kenelle?

Pitkä tarina, olla nimettömänä samalla kun torrentin ilmaisella VPN: llä, altistat itseäsi suuremmille organisaatioille, jätä palveluntarjoajasi rauhaan.

Suosittelen, että käytät Torrenting-ohjelmissa parasta VPN-verkkoa. Käytän henkilökohtaisesti NordVPN: ää torrentien lataamiseen, koska heillä on omat P2P-palvelimet. Lisäksi he heittävät Smart DNS -palvelun suoratoistaa Netflix ilmaiseksi ja ilman nopeutta. Mitä muuta voisit pyytää VPN: ltä?

On myös muita VPN-palveluita, kuten PureVPN, ExpressVPN, Ivacy VPN ja PIA VPN, jotka sallivat Torrent-latauksen. Jos et ole NordVPN: n fani, voit aina valita nämä luotettavat palvelut.

Löysin täältä artikkelin, joka liittyy parasVPN Torrentingille,  katsomisen arvoinen.

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Troy Riley (Kysymyksiä: 0, Vastauksia: 33) Vastattu 20. maaliskuuta 2017 17:42

 • Ilmoita roskapostista
▼ 3 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Jos etsit ilmaista VPN: ää ladataksesi torrentteja nimettömästi, kohtaat suuria ongelmia. Ilmaisen VPN: n käyttäminen torrentina tarkoittaa kutsua Internet-palveluntarjoajaasi ryhtymään toimiin sinua vastaan ​​lataamalla bit torrent -asiakasohjelmaa..

Olen samaa mieltä siitä, että jotkut VPN: t ovat kalliita, mutta jos arvioit VPN: tä vain hinnan perusteella ja käytät ilmaista VPN: ää anonyymeihin torrentinoihin, teet valtavan virheen, koska ilmaiset VPN: t ovat jo tutkintaelinten ja hakkereiden hallinnassa, se on täysi todistusloukku, joka voi vahingoittaa sinua paljon Internet-tietoturvan ja yksityisyyden kannalta, mielestämme on helppo taktiikka piilottaa Internet-liikenne Internet-palveluntarjoajilta, mutta itse asiassa se on helppo tapa saada ISP: n kiinni lataamalla torrentista.

Vielä tärkeämpää! Jos tarkoituksena on suojata verkon tietoturvaa ja yksityisyyttä, sinun on arvioitava sen ominaisuuksien, suojausprotokollien, salaustunnelien ja P2P: n suojausohjelmistot, jotta nämä palvelimet lisäisivät valtavaa arvoa VPN-palveluntarjoajalle.

No, etsiessään kohtuuhintaista VPN-laitetta torrentien lataamiseksi nimettömästi, niin NordVPN on luotettavin valinta, joka tunnetaan vahvasta salauksestaan. ohita liikenne salatun tunnelin läpi.

72% POIS 3,29 dollaria / kuukausi - Hanki NordVPN nyt

PurePPN, joka tunnetaan maailman nopeimpana VPN-palveluntarjoajana, sillä on P2P-palvelimet, tukevat torrentien lataamista nimettömästi bittirentti-asiakasohjelmasta. Voit estää suoratoistokanavien, kuten Netflix, Hulu Plus ja BBC iPlayer, käytön kaikilla maailman alueilla.

64% POIS rajoitetun ajan - 2,95 dollaria / m

ExpressVPN on tunnustettu hyväksi VPN-palveluntarjoajaksi. Se sijaitsee Brittiläisessä Neitsytsaaressa. Se tarkoittaa maata kuten Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada ja Australia eivät voi panna täytäntöön lakejaan. ExpressVPN: llä on palvelimet kaikissa maailman maissa, voit ladata torrentteja nopealla yhteysnopeudella, se on yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa.

35% POIS ExpressVPN: llä - Hanki ExpressVPN nyt

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Peter buttler (Kysymyksiä: 0, Vastauksia: 5) Vastattu 10. maaliskuuta 2017 16:26

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Ilmaiset VPN: t eivät koskaan ratkaisseet ongelmaa, joka useimmilla ihmisillä oli torrentin aikana. Torrentia varten on saatavana monia välityspalvelimia, mutta et voi käyttää sitä. Älä koskaan käytä välityspalvelinta, koska se parantaa kiinnitysmahdollisuuksiasi.

Pikemminkin: Voit käyttää halpaa VPN-palveluntarjoajaa torrentia varten, joka on tällä hetkellä myynnissä tai tarjouksissa, mikä olisi paras mahdollisuus päästä niihin..

Jos puhumme nimettömyydestä, niin melkein jokainen VPN-palveluntarjoaja väittää tarjoavansa nimettömän yhteyden torrentteja lataamalla, mutta tosiasiat eroavat siitä dramaattisesti. Jos palveluntarjoajasi vähentää nopeuttasi nimettömän yhteyden vuoksi? sitten se ei ole arvoinen ostamaan sitä torrentia varten. koska rentoutumiseen tarvitset jotain vahvaa ja nopeinta rentouttavaksi kokemukseksi.

Terveiset

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Jimmy (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 10. helmikuuta 2017 19:28

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

No, olen käyttänyt ilmaisia ​​VPN-verkkoja torrentien lataamiseen, mutta ne eivät ole luotettavia, koska kun ilmaisissa VPN: issä ei ole P2P-palvelimia, mikä tarkoittaa, että kun lataat tiedostoa bittirentti- tai u torrent-asiakasohjelman sisältämättömällä VPN: llä, se ei voi estää Internet-palveluntarjoajaa kuristamasta Internet-yhteyttä nopeus.

Jos haluat ladata torrenteja etkä halua kiinni Internet-palveluntarjoajilta, sinun on tutkittava ominaisuudet ja VPN-palvelimet ennen VPN: n tilaamista. Torrentin kannalta on tärkeää, että VPN: llä on oltava P2P-mahdollistavat palvelimet, suojausprotokollat, vahvat salaus ja nopea yhteysnopeus.

Itse asiassa Internet-palveluntarjoajat ylläpitävät nyt jokaisen käyttäjän tietoja ainakin vuoden ajan, joten on välttämätöntä käyttää parhainta VPN-torrentia, joka on erityisesti kehitetty Internetin salaamiseen sinun ja palveluntarjoajan välillä täysin nimettömästi..

Merkitty roskapostiksi Lähettänyt tuntematon (Kysymykset: 0, Vastaukset: 1) Vastattu 25. tammikuuta 2017 17:22

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Vain Betternet sallii Torrentingin ilmaisella VPN: llä. He ovat kuitenkin tietosuojakäytännössään selvästi todenneet, että jos jokin DMCA-ilmoitus tulee heidän tielleen, he noudattavat sitä täysin ja antavat pääsyn lainvalvontaviranomaisille. Joten mitä hyötyä on sallia Torrenting?

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä George Rodrick (Kysymykset: 0, Vastaukset: 33) Vastattu 23. tammikuuta 2017 14:12.

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Ilmainen VPN luottaa suuresti mainoksiin. Joka kerta, kun luot istunnon, se joko näyttää mainoksia sovelluksessa tai aukeaa ilmoitus, jota sinun on tarkkailtava voimakkaasti tietyn ajanjakson ajan..

Nyt se on melko ärsyttävää ja pahinta, ja se antaa kolmansien osapuolien mainostajille pääsyn ohjelmistoihinsa, jotta he voivat käyttää arkaluontoisia tietojasi analysointitarkoituksiin. Joten parhaan ilmaisen VPN: n käyttäminen nimettömyyteen on mielestäni myytti. Suosittelen VPN-palvelua alennustarjouksilla.

Merkitty roskapostiksi Lähettänyt tuntematon (Kysymykset: 0, Vastaukset: 33) Vastattu 23. tammikuuta 2017 14:07

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Ei mainosta laitonta toimintaa
Tämä vastaus on täysin omien varkaus- ja tietoturvasyistäsi. Torrenting ilmaisella VPN-palvelulla ei olisi koskaan hyvä valinta, koska torrenting on vakava huolenaihe, kun ihmiset kiinni ja etsivät tehokkaampaa tapaa saada siitä hyötyä. Mutta vain muutamassa VPN: ssä on ilmaisia ​​polkuja, mikä tarkoittaa, että voit käyttää 100% nimettömyyttä, mutta ilmaisessa versiossa sinulla ei ole täysiä käyttöoikeuksia. Suosittelen Cyberghostia, joka tulee ilmaiseksi, mutta se auttaa pysymään nimettömänä.

Mutta ilmaisessa versiossa sinulla on rajoitus eikä sinulla ole täydellistä hallintaa; tässä ovat haitat:
et voi valita haluuspalvelinta
rajoitettu kaistanleveys
alennus jokaista 3 tuntia

Suosittelen halpaa ilmaisten versioiden sijasta

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Mark Steve (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 23. tammikuuta 2017 13:25

 • Ilmoita roskapostista
▲ 0 ▼&# 10004; Yksityinen vastaus

Ilmaiset VPN: t ovat samanlaisia ​​kuin useimmat muut ”ilmaiset” palvelut, tarjoukset, tarjoukset ja vastaavat. Siellä on joko varoitus - toivoen ostavasi, päivittämistä, mainostamista tai jonkin valittujen yhdistelmän - tai se on jonkinlaista hyväntekeväisyyttä. Kun paikallinen voileipäkauppasi antaa kuponkeja ilmaiseksi pienelle voileipälle, se on varmasti vaihto, aivan kuin olet ostanut voileivän suoraan. Jalkaliikenne ja näkyvä läsnäolo kaupassa houkuttelevat todennäköisesti muita katsomaan ja ehkä ostamaan itseään. JOS voileipä on hyvä, saatat jopa ohittaa korttelin, raivoaa iloisesti ohikulkijalle kaikkien aikojen herkullisimmasta voileipästä tarkkailemalla sinua viihdyttämällä ja huolestuttavasti terveydestäsi..

Merkitty roskapostiksi Lähettäjä Marry Jane (Kysymykset: 27, Vastaukset: 59) Vastattu 22. tammikuuta 2017 15:39

 • Ilmoita roskapostista

«Takaisin edelliselle sivulle

Kirjaudu sisään lähettääksesi kysymyksiä.

Käyttäjänimi tai Sähköpostiosoite

Salasana

Muista minut

 • Siirry WP-kirjautumissivulle
 • Rekisteröidy
 • Kadonnut Salasana?