Existuje nějaká nejlepší bezplatná VPN pro stahování torrentů nebo P2P?

[ware_item id=33][/ware_item]

Všechny otázkyPodepsané otázkyPodepsané otázky Všechny kategorie MacBook software VPN WordPress > «Zpět na předchozí stránku


▲ 215 ▼ ♥ 0

Hledal jsem nejlepší bezplatnou VPN pro stahování torrentů, v dnešní době se vše zdá docela drahé. potřebují VPN pro torrenting zdarma?

Chci něco nejrychlejšího a anonymního, pokud to hledám, mnoho lidí mluví o „VPN pro Torrenting“ Předpokládejme, že kvůli tunelování VPN bude pomalý, ale moje otázka stále existuje, existuje nějaký poskytovatel služeb VPN, který umožňuje mě stahovat torrenty bez omezení své rychlosti?

Váš návrh a doporučení budou velmi oceněny

Aktualizováno [2019]

ROZHODNUTOOznačeno jako spam Autor: Jane Smith (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Zeptáno 1. srpna 2019 15:36 pm15547 zhlédnutí

  • Následovat
  • Nesledovat
  • Nahlásit spam
  • Nejnovější
  • Nejvyšší hodnocení
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

NordVPN je nejlepší bezplatná VPN pro torrenting 2019, můžete získat 30denní politiku vrácení peněz.

Hodně štěstí

Označeno jako spam Autor: james (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 22. srpna 2019 14:01

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Ne všechny VPN podporují stahování torrentů. Při výběru sítě VPN pro konkrétní účel Torrentingu je tedy třeba být velmi ostražitý a opatrný. Při vyzvedávání klienta k torrentování by to mělo být vaše hlavní starosti. Rychlost stahování je stejně důležitá jako ochrana soukromí a zabezpečení při výběru VPN pro torrenting.

Nejdůležitější věcí při výběru VPN pro torrenting je přísné dodržování zásad ochrany osobních údajů. Vždy zvolte síť VPN, která neukládá váš protokol aktivity. Podívejte se také na VPN, která poskytuje výjimečné zabezpečení s potenciálně silným šifrováním, má přepínač zabíjení a ochranu proti úniku DNS.

Další věcí, která by měla být vaší prioritou při výběru sítě VPN, by měla být rychlá rychlost stahování. Soubory by měly rychle dorazit na vrstevníky, protože pak nebude omezovat šířku pásma.

Vyzkoušejte 30 dnů (bez otázky) VPN pro vrácení peněz

  1. NordVPN:

Profesionálové:

  • Nabízí dvojí šifrování dat.
  • Může poskytovat téměř šest spojení najednou.
  • Má specifické servery optimalizované pro torrenting.
  • Nezachovává protokoly aktivit.

Nevýhody:

  • Ne všechny servery jsou spolehlivé.
  • Má trochu drahou měsíční fakturaci.
  • Neexistuje žádné zařízení pro podporu živého chatu.
  1. ExpressVPN:

Profesionálové:

  • Je známá jako offshore a anonymní VPN.
  • Poskytuje superrychlé služby v 94 zemích.
  • Běží téměř na každé platformě.
  • Nabízí šifrování na podnikové úrovni.
  • Poskytuje aktivní chatovací službu 24/7.
  • Má velmi rychlou rychlost stahování.

 

Nevýhody:

  • Podporuje pouze tři připojení najednou.
  • Ve srovnání s ostatními je to nákladné.

Označeno jako spam Autor: Jasica (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 2. prosince 2018 16:01

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Není to poprvé, co vidíte takovou otázku, všichni hledají věci zdarma, ale musíte si myslet, co jste hledali. Je to, jako byste hledali „získejte ferrari zdarma“, proč by někdo nabídl auto s funkcemi, jako má Ferrari?

Máte můj názor v pořádku? žádný subjekt nenabízí nejlepší bezplatnou VPN pro torrenting, protože lidé potřebují VPN pro anonymní připojení a pro účely nejvyšší bezpečnosti! Účely jako, nikdy se nechat chytit ISP a získat právní upozornění.

Druhou věcí je Speed: Nejdříve zde není nic Poplatek za trápení! musíte zaplatit za funkce jako:

  • Nejrychlejší rychlost
  • Anonymní spojení
  • Zabijte Switch
  • Ochrana před únikem DNS

Bezplatná VPN nemůže nabídnout ani podporu P2P, ale nabízí omezenou šířku pásma prohlížení.

Soukromý přístup k internetu je v prodeji, pokud si jej chcete prohlédnout. skvělá VPN pro torrenting.

Označeno jako spam Autor: Jasmeen J. (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 2. října 2018 18:50

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Neviděl jsem žádnou službu, která by vám umožňovala stahovat torrenty anonymně bez poplatků, ve skutečnosti stále existuje velmi vzácná placená VPN, která vám umožní torrentování. Používám NordVPN za poslední 2 roky, ne zdarma, ale poskytuji vám 30denní zásadu vrácení peněz bez jakékoli otázky. také jeho v současné době v prodeji (2,75 / měsíc - 78% SLEVA), takže můžete získat ten.

Označeno jako spam Autor: Karol (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 23. srpna 2018 22:46

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Miluji torrenting a dlouho jsem neměl potíže bez soukromí, jako je VPN nebo něco jiného. A nevěřili byste, že jakmile začnu používat bezplatnou síť VPN, zobrazí se upozornění. Nemohl jsem přijít na to, jaký je rozdíl aktivity v té době a dříve, ale také nemohu říci, že je to kvůli použití VPN. Je však zřejmé, že bezplatná VPN je v soukromí v torrentu neefektivní.

Označeno jako spam Autor: Resse Walter (Otázky: 1, Odpovědi: 48) Odpovězeno 12. července 2018 15:15 odp.

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Jo, máte pravdu, neexistuje žádná VPN, která by byla efektivně torrent. Přečetl jsem mnoho recenzí o ExpressVPN a po zkušenostech s jeho službami jsem s investicí docela spokojen. Rychlost je úžasná a to je při torrentování nejpotřebnější věc, alespoň pro mě je to nejvyšší priorita. Je však také pravda, že poplatky za služby ExpressVPN jsou vyšší než u mnoha jiných sítí VPN. Podle mého názoru však existuje mnoho levných sítí VPN, které by mohly poskytovat efektivní služby.

Mým skutečným návrhem by tedy bylo, že byste namísto bezplatného VPN pro torrentování měli zvážit levnou VPN.

Označeno jako spam Autor: Ivor Taylor (Otázky: 1, Odpovědi: 48) Odpovězeno 5. července 2018 19:05

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Volná VPN pro torrenting je podle mého názoru a podle toho, co jsem doposud zažila, jen mýtus. První a nejčastější problém s bezplatnými VPN je, že poskytují extrémně dráždivou rychlost. Při používání bezplatných služeb existuje také mnoho hrozeb pro zabezpečení.

Pro mnoho lidí na bezpečnosti nezáleží, ale sdílení souborů P2P vyžaduje zabezpečení i přiměřenou rychlost. Pro torrenting je důležitá bezpečnost, protože existuje mnoho případů, kdy sdílení torrentů způsobuje pokutu nebo oznámení. Ještě horší je, že torrentery ve vašem fondu torrentů viděly vaši skutečnou IP i vaši polohu. Proto je lepší jít bezpečně místo toho, abyste měli zdarma VPN pro torrenting.

Označeno jako spam Autor: Michelle Strawss (Otázky: 1, Odpovědi: 48) Odpovězeno 29. června 2018 18:46 pm

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Nevěřím v bezplatnou VPN pro torrentování nebo bezplatnou VPN pro jakýkoli jiný účel, protože je zřejmé, že by vás nikdo nikdy nezvýhodnil bez vlastního prospěchu. A očekávání vysoké rychlosti od bezplatné Torrent VPN není inteligentní myšlení, protože mnoho placených je také neefektivních a pouze několik z nich poskytuje stejnou nebo méně ovlivněnou rychlost..

Označeno jako spam Autor: Medora Bell (Otázky: 1, Odpovědi: 48) Odpovězeno 2. května 2018 12:11

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Jsem si jistý, že jste tady po vyzkoušení několika tzv. Nejlepších VPN zdarma pro torrenting. Ztrácel jsem také čas hledáním takové VPN pro torrenting, ale všichni uchazeči, kteří se přiznávají, že fungují jako bezplatná torrent VPN, se vás snaží jen přilákat a obrátit vás k jejich prémiovým službám. Většina z těchto placených služeb VPN je však také chybná a chybí, a protože jste zaplatili částku, kterou jste nemohli udělat,.

Proto jsem se po náročném hledání rozhodl vyzkoušet autentickou placenou službu VPN se zárukou vrácení peněz nebo bezplatnou zkušební dobu, takže nehrozí žádné riziko ztráty částky. Tehdy jsem si vybral ExpressVPN kvůli mnoha pozitivním recenzím a hlavně kvůli rychlosti chvály o jejich službě. Naštěstí po téměř dvou letech moje VPN funguje skvěle s torrentováním i s dalšími komplikovanými věcmi, jako je odblokování US Netflix. S investicí jsem tak spokojený a spokojený.

Označeno jako spam Autor: Eliza (Otázky: 1, Odpovědi: 48) Odpovězeno 30. dubna 2018 12:36

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Získat bezplatnou VPN pro torrenting není nemožným úkolem, ale určitě není možné najít bezplatnou VPN, která funguje pro torrenting. Důvodem je to, že torrenting je složitý úkol a pro práci s VPN potřebuje některé vynikající funkce. Nejdůležitější věcí je rychlost a soukromí. Bez rychlosti byste nikdy nebyli schopni provést proces torrentování. Pokud je však soukromí ohroženo, pak není možné získat VPN pro torrenting.

Na druhou stranu bych doporučil můj osobní oblíbený PIA VPN, který je extrémně levný a můžete ho získat již za 2,91 $, což je téměř nic. Můžete však také získat obrovské kladné recenze na reddit od uživatelů PIA týkající se služeb PIA. Naštěstí jsem také šťastný zákazník.

Označeno jako spam Autor: Maria Beck (Otázky: 1, Odpovědi: 48) Odpovězeno 24. dubna 2018 18:11

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Torrenting má trochu složitý pracovní postup, a proto je šifrování celého procesu pro většinu sítí VPN obtížné. Dokonce i mnoho placených VPN je neúčinných pro účely torrentingu a je téměř nemožné najít bezplatnou VPN pro Torrenting. Proces torrentování prováděný bez VPN vystavuje vaši IP nejen vašemu poskytovateli internetových služeb, ale všem jednotlivcům, kteří jsou přítomni ve stejném torrentu, ve kterém se nacházíte.

ISP, který se dívá na vaše torrentingové aktivity, může také omezit vaši šířku pásma nebo může snížit rychlost vašeho internetu, aby se vyhnuli zátěži ze svých síťových serverů, a to je běžné, protože torrenting zabírá větší množství dat. Proto bych vám vřele doporučil placenou VPN namísto bezplatné VPN pro torrenting. Před výběrem placené VPN pro torrenting existují také některé aspekty. Většina sítí VPN je riskantní a mohou mít problémy, jako je úniku IP nebo úniku DNS, které by mohly odhalit vaši identitu, aniž byste se o ní dozvěděli. Rychlost je také hlavním faktorem pro torrenting, protože pomalá rychlost by mohla zničit vaše zážitky z torrentu.

Na základě těchto důležitých VPN pro torrenting faktory existují dvě nejlepší možnosti, které jsou také dostupné.

  • NordVPN - Má přidanou funkci ochrany proti úniku DNS, která udržuje kontrolu všech požadavků DNS. Rovněž mají dostatečnou rychlost pro rychlé streamování a stahování. Přesto si můžete vybrat z mnoha protokolů VPN.
  • ExpressVPN - Tato VPN se intenzivně zaměřuje na rychlost a je skutečně nejlepší pro nejrychlejší VPN služby. Mají také mnoho bezpečnostních protokolů s odpovídající ochranou proti úniku WebRTC a ochranou proti úniku DNS.

ExpressVPN je trochu drahý, ale můžete získat slevy tam různé balíčky. NordVPN je však velmi levný a cenově dostupný pro všechny.

Označeno jako spam Autor: Jessica Walson (Otázky: 1, Odpovědi: 48) Odpovězeno 22. března 2018 15:04 pm

  • Nahlásit spam
▲ 1 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Pro torrentování potřebujete rychlé připojení VPN, s neomezeným limitem šířky pásma & nejvyšší bezpečnost rány. Rychlost a šifrování se nikdy nespojí, což vás bude stát peníze; v online světě není nic zdarma.

Bezplatná VPN pro torrenting neexistuje

Označeno jako spam Autor: Rebecca (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 16. března 2018 18:36

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Přečetl jsem si veškerou konverzaci v tomto vlákně a zjistím, že toto je: Neexistuje nikdo, kdo by doporučoval jakoukoli samostatnou VPN, která vám umožní šifrovat internetový provoz zdarma. Volná VPN pro torrenting vám neumožňuje anonymní stahování torrentů, většina ZDARMA VPN fungují v rozšířeních, ale pouze poskytují proxy služby, nikoli službu VPN, což znamená, že pouze přemístí vaši IP a nešifruje váš internetový provoz.

Lidé, kteří navrhují používat nejlepší placené VPN, vám umožní bezplatnou 30denní zkušební verzi. Zkušební verze zajišťuje vaše peníze do 30 dnů a také zničí vaše protokoly s jejich politikou méně protokolů.

Více často: kluci doporučují NordVPN a ExpressVPN, což je při stahování torrentů velmi populární.

To je vše.

Označeno jako spam Autor: Rebecca (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 30. ledna 2018 14:09

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

no, hledání nejlepší bezplatné VPN pro torrenting nebo p2p VPN neexistuje !. dobře, na trhu není k dispozici žádná virtuální VPN, protože z toho nic nedostávají. existuje mnoho falešných VPN práce, které vás přitahují ZDARMA tagline!

dobře ve zkratce: Hledal jsem něco podobného, ​​ale nakonec zjistil, že NordVPN není zdarma, ale je to opravdu levné a vysoce hodnocené na různých velkých platformách..

Označeno jako spam Autor: James (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 4. ledna 2018 17:06

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Pokud chcete pro torrenting zcela zdarma VPN, musíte být při stahování stále připraveni na pravidelná přerušení a extrémně pomalou rychlost. Zatímco mnoho renomovaných VPN pro torrenting je nyní k dispozici ve skutečně nízkých balíčcích. Mým návrhem je zvolit jednu z rychlých sítí VPN, jako je ExpressVPN, aby se předešlo frustraci při stahování. Konec konců, nikdo neradi kazí vzrušení dlouhými čekáními na načtení filmových scén.

Označeno jako spam Autor: Bernard Shawn (Otázky: 1, Odpovědi: 48) Odpovězeno 1. ledna 2018 15:04 pm

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Zdarma VPN pro torrenting je téměř nemožné najít. Můžete získat zdarma VPN pro jiné účely, ale torrenting je funkce účinná i v několika placených VPN. Protože torrenting vyžaduje dostatečnou rychlost, proto potřebujete rychlou VPN pro bezproblémové stahování.

Označeno jako spam Autor: Jane Mark (Otázky: 1, Odpovědi: 48) Odpovězeno 30. prosince 2017 13:08

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Je těžké zjistit, zda je v torrentu k dispozici něco zdarma, ano, ale existují nejlepší VPN pro torrenting, které nabízejí zásady vrácení peněz a v současné době je v prodeji možné získat nejlepší nabídky.

https://www.beencrypted.com/best-vpn-torrenting-p2p-filesharing/

Označeno jako spam Autor: Jessica Jordan (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 14. prosince 2017 16:47

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Nemyslím si, že pokud existuje nějaké doporučení, které můžete získat ZDARMA, vše je zaplaceno

Označeno jako spam Autor: Meson (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 5. prosince 2017 17:32

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Jen jsem se zde setkal a myslel jsem, že bych měl vyřešit vaše hledání zde looking Hledal jsem stejnou otázku a také položil spoustu otázek na různých platformách, jako jsou Reddit a Yahoo Answers. Po tomto rozsáhlém výzkumu jsem nenašel mnoho možností, ale jsem docela odborník na testování jakékoli VPN podle rychlosti, DNS, serverů, DSN Leak Protection now.

V Redditu & Odborníci na bezpečnost společnosti Quora se obávají pouze VPN, která by mohla uniknout vašemu DNS a neposkytovala Kill Switch, nikdy není možnost anonymního stahování torrentů..

Pro Torrenting potřebujete VPN:

  1. Široká nabídka serverů
  2. Ochrana proti úniku DNS
  3. Zabijte Switch
  4. Povolit torrentování

NordVPN & ExpressVPN je nejlepší volbou pro všechny časy. jak doporučuje Reddit & Experti společnosti Quora.

Označeno jako spam Autor: Jessica Jordan (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 24. listopadu 2017 23:37

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Sdílení souborů P2P s bezplatným VPN je jako bolesti hlavy, frustrace, poškrábání hlavy po celou dobu & křičí nahlas, to jsou okolnosti, kterým byste mohli čelit, když jste pro torrenting konkrétně použili bezplatnou VPN. ��

Za prvé, kvůli pomalému připojení, pomalé rychlosti internetu při stahování, nejnebezpečnější, že nikdy nezakryje váš provoz před zvědavými očima, které znáte…

Používání VPN s torrenty je v zásadě pro šifrování provozu Utorrent a neviditelné od poskytovatelů internetových služeb, kteří ani placené služby nedokáží nějaký čas zvládnout únikem DNS, což přináší upozornění poskytovatelů služeb Internetu. ��

Vyzkoušel jsem NordVPN, který se perfektně hodí pro anonymní stahování torrentů. Spíše hledáním bezplatné verze můžete získat výhodu 78% výprodeje, který je aktuálně spuštěn. Tady je odkaz: 2,75 / měsíc Coupon NordVPN 

Označeno jako spam Autor: Jasmeen (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 17. listopadu 2017 12:42

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Neexistuje žádná bezplatná síť VPN, která by umožňovala torrentování, nebo by mohla poskytnout skutečný obsah, a hledáte nejlepší? jak je to možné.

Označeno jako spam Autor: Mark Willson (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 16. listopadu 2017 23:57

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Torrenting způsobuje mnoho oznámení od poskytovatele internetových služeb a také představuje skutečné ohrožení vašeho online soukromí a bezpečnosti. Neexistují takové bezplatné VPN pro torrenting, jak se těchto problémů zbavit. Dokonce existuje jen velmi málo VPN, které skutečně poskytují skutečné anonymní připojení při stahování torrentů.

Druhou věcí, kterou je třeba při hledání spolehlivé sítě VPN ověřit, je zjistit, zda poskytují ochranu DNS & Zabijte spínač, který zabrání připojení k úniku informací.

Co se stalo, když VPN přenesl vaše DNS?

To se stalo, když váš poskytovatel DNS nevyhověl vašemu poskytovateli VPN dobře a neprodělil váš DNS.

Kill Switch: tato funkce šetří vaše záda, kdykoli dojde ke ztrátě spojení mezi stahováním torrentů, a rychle zastaví internetový provoz a čeká na něj, až bude opět přenos, znovu připojí server VPN a zabrání úniku informací.

NordVPN & ExpressVPN přichází s oběma funkcemi, které vám poskytnou DNS Leak Protection s přepínačem kill.

Palec nahoru pokud to považujete za užitečné ��

Označeno jako spam Autor: Trump (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 28. října 2017 18:00

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Neexistuje žádná bezplatná podpora VPN P2P, při torrentování potřebujete silné a stabilní připojení VPN.

Označeno jako spam Autor: Mark Willson (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 3. října 2017 22:00

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

pokud máte obavy o vaše soukromí a bezpečnost, nedoporučoval bych žádnou bezplatnou VPN pro stahování torrentů, její kontroverzní vydání, ale nepodporujeme a nedoporučujeme zde nelegální činnost,

Velmi doporučuji NordVPN pro Torrenting, jeho rychlé a opravdu anonymní, umožní vám anonymní stahování, také vás ochrání poskytováním dalších funkcí, jako je Kill Switch & Ochrana proti úniku DNS, která vám nikdy neunese skutečnou identitu. ale „Není to zdarma“

Roční cena NordVPN začíná 5,75 $ / m

Zde je však zlevněný odkaz: NordVPN 78% sleva 3,29 $ / m

Zde jsou exkluzivní nabídky 2017:

RankProviderPriceDiscount
1 NordVPN 3,29 $ 72% SLEVA
2 PureVPN  2,95 $ 64% SLEVA
3 ExpressVPN  8,32 $ 35% SLEVA
4 Ivacy VPN  1,66 $ 86% SLEVA
5 Soukromý přístup k internetu  3,33 $ 52% SLEVA

Označeno jako spam Autor: Jimmy Woki (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 23. května 2017 18:39 pm

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověďJde to vážné? torrenting s VPN zdarma nebo proxy? Pokud k tomu nedojde, neexistuje anonymní podpora VPN bez podpory VPN, dokonce i velmi vzácné placené VPN, které fungují perfektně s anonymním torrentováním. Většinou chlapi, kteří hledají nejrychlejší řešení VPN pro torrenting, protože to je nejdůležitější funkce, kterou jste vždy zkontrolovali. Připojení VPN by mělo snížit rychlost, protože VPN tunel a šifrování. Měl by ale snížit váš běžný internet na 6%, ale většinou VPN sníží o 30 až 40%, což je při stahování opravdu frustrující.

Zde jsou některé nejrychlejší a nejlevnější VPN pro Torrenting:

NordVPN:

Klíčové vlastnosti

  • 550+ serverů ve 49+ zemích
  • 6 Současné připojení
  • 30denní záruka vrácení peněz
  • Stáhnout (32,5mbs) Nahrát (28,4 / mbs)
  • Získejte 50% slevu COUPON (2ycyberdeal)

Výsledky testu rychlosti:

Bez VPNS VPN
Rychlost stahování 35,17 Mbps 32,51
Rychlost nahrávání 34,05 Mb / s 28.40
Šifrovací protokol - L2TP
Umístění serveru Spojené státy Spojené království
Doba odezvy 27 ms 28 ms

ExpressVPN:

Klíčové vlastnosti

  • 137+ serverů v 87 zemích
  • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN TCP
  • 3 Multi Logins - RYCHLEJŠÍ STAŽENÍ
  • Stáhnout (34,5mbs) Nahrát (32,4 / mbs)
  • 256 šifrovacích protokolů

Výsledky testu rychlosti:

Bez VPNS VPN
Rychlost stahování 35,17 Mbps 34.50
Rychlost nahrávání 34,05 Mb / s 32.04
Šifrovací protokol - L2TP
Umístění serveru Spojené státy Spojené království
Doba odezvy 27 ms 26 ms

PureVPN:

Klíčové vlastnosti

  • Rychlé 500+ servery ve 140+ zemích
  • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & IKEv2
  • 5 Multi přihlášení
  • Stáhnout (30,4mbs) Nahrát (28,5mbs)
  • Zásady 7denního vrácení peněz

Výsledky testu rychlosti

Bez VPNS VPN
Rychlost stahování 35,17 Mbps 30.40
Rychlost nahrávání 34,05 Mb / s 28.50
Šifrovací protokol - L2TP
Umístění serveru Spojené státy Spojené království
Doba odezvy 27 ms 30 ms

Označeno jako spam Autor: Jasim M (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 16. května 2017 16:17

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Jako ostatní kluci, kteří nedoporučují bezplatné služby VPN pro Torrenting, nebudu to říkat znovu, ale konkrétnější odpověď na vaše ekonomické obavy.

Dobrá zpráva je: kontaktovali jsme některé z nejlepších VPN pro torrenting a žádáme je o nějaké exkluzivní nabídky pro naše čtenáře.

S pozdravem,

Jordán

Označeno jako spam Autor příspěvku Jordánsko (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 27. dubna 2017 14:53

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Navrhuji, abyste nepoužívali bezplatnou službu VPN pro torrenting, protože nejsou absolutně důvěryhodní. Jsou také pomalé a umožňují přístup k vašim informacím třetími stranami.

Nespoléhejte se na bezplatné VPN, místo toho nastavte placenou, jako je NordVPN. Tato VPN nejen usnadňuje torrenting, ale také nabízí vysokou rychlost připojení, silné šifrování, bezpečnostní protokoly a servery umožňující P2P.

Označeno jako spam Autor: Cheryl (Otázky: 0, Odpovědi: 17) Odpovězeno 19. dubna 2017 13:54

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Tunneling vždy omezí vaši rychlost až na minimum kvůli procesu šifrování. Musíte dosáhnout určité rychlosti, abyste dosáhli anonymity a bezpečnosti vašich dat Torrenting.

VPN pro Torrenting šifruje veškerý váš přenos Torrent pomocí 256bitového šifrování AES (což by vyžadovalo dešifrování téměř 20 let). Můžete však zamíchat mezi protokoly zabezpečení, které jsou zodpovědné za použití šifrování na vaše data. Dovolte mi to kategorizovat za vás.

PPTP - Slabé šifrování - Vyšší rychlost (nedoporučuje se, protože uniká)

L2TP / IPSec, OpenVPN, SSTP, IKEv2 / IPsec - silné šifrování - mírně pomalejší rychlost (doporučeno)

Navíc budete muset mít Torrent VPN, který by poskytoval Internet Kill Switch, aby se zabránilo únikům dat při odpojení.

Navrhuji vám, abyste nechodili do sítě VPN zdarma, protože nevíte, kam jsou vaše zprávy zasílány a zda jsou šifrovány vůbec? Tyto bezplatné VPN obvykle prodávají vaše informace inzerentům třetích stran. Například se zjistilo, že obránce VPN je produkt analytické společnosti, který by shromažďoval data uživatelů, aby je používal nebo dále prodával.

Takže, pokud Torrenting, pak pomocí VPN je vaše nutnost. Další informace o VPN najdete na blogu tohoto webu.

Označeno jako spam Autor: Torrent Lover (Otázky: 0, Odpovědi: 33) Odpovězeno 29. března 2017 12:24

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Ne, pro torrenting neexistuje žádný vpn zdarma. Je tu jedna, kterou zde lidé zmínili, ale není to dost dobré kvůli pomalým rychlostem a přijímání oznámení DMCA, což znamená ztrátu času.

Pokud používáte Torrenting, musíte používat VPN. Osobně bych vám navrhl, abyste si vybrali NordVPN protože je to nejlepší VPN pro Torrenting, protože má vyhrazené servery P2P a nejbezpečnější funkce a protokoly VPN. Rychlost je na jejich P2P serverech skvělá, takže se o to nemusíte starat.

Torrent VPN můžete snadno nastavit:

  1. Popsat NordVPN a postupujte podle pokynů v e-mailu.
  2. Stáhněte a nainstalujte aplikaci NordVPN.
  3. Vyberte vhodné umístění nebo nechte aplikaci zvolit optimální umístění
  4. Klikněte na připojení.
  5. Užijte si Torrenting na VPN.

Označeno jako spam Autor: Duane Boyd (Otázky: 0, Odpovědi: 33) Odpovězeno 25. března 2017 14:59

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Zdarma Torrent VPN pouze Betternet umožňuje stahování torrentů, ale rychlosti jsou mrtvé pomalu, zkusil jsem několikrát. Kromě toho jasně uvedli, že budou dodržovat oznámení DMCA a umožní přístup k jejich serverům. Nebudete tedy anonymní na VPN zdarma, nikdy nejste!

Pokud si chcete stáhnout torrenty bez zanechání cesty, měli byste vybrat nejlepší VPN pro Torrenting. Používám NordVPN, který mi nejen nabízí skvělé rychlosti a šířku pásma, ale také funkce jako dvojité šifrování, P2P servery a Smart DNS pro streamování. Můžete také hledat ExpressVPN, PureVPN a další, o kterých si můžete na tomto webu přečíst téma.

Označeno jako spam Autor: Ricardo Rodriguez (Otázky: 0, Odpovědi: 33) Odpovězeno 22. března 2017 12:01

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Zdarma VPN pro Torrenting jsou podvod. Pokud si přečtete jejich zásady ochrany osobních údajů, uvidíte, že nejenže jsou vágní, ale umožňují přímo třetím stranám přístup k vašim informacím, a jakmile tyto VPN nainstalujete, budete odsouzeni.

Nainstaloval jsem jednu a poté jsem ji po použití odstranil. Další den jsem dostával reklamy odnikud. Obvykle si nevyberu žádnou službu. Mým cílem je přestat používat „zdarma“, na tomto světě není nic zdarma. Použijte placenou službu VPN.

Označeno jako spam Autor: Seth Fox (Otázky: 0, Odpovědi: 33) Odpovězeno 21. března 2017 14:12

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Pro torrenting neexistují žádná bezplatná doporučení

Označeno jako spam Autor: Jason (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 21. března 2017 13:23

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Sdílení souborů P2P vyžaduje obrovské poplatky za šířku pásma serverů. Proto bezplatné služby VPN neumožňují Torrenting na svých serverech. Kromě toho není zdarma vždy zdarma a vaše informace se prodávají inzerentům nebo tomu, kdo ví?

Dlouhý příběh krátký, abyste byli anonymní při Torrentingu na bezplatné VPN, ve skutečnosti se vystavujete větším organizacím, nechte své ISP sami.

Doporučuji vám použít nejlepší VPN pro Torrenting. Osobně používám NordVPN ke stahování torrentů, protože mají vyhrazené P2P servery. Navíc hodí inteligentní službu DNS k streamování Netflixu zdarma a bez problémů s rychlostí. Co víc si můžete vyžádat od VPN?

Existují další služby VPN, jako jsou PureVPN, ExpressVPN, Ivacy VPN a PIA VPN, které umožňují stahování Torrent. Pokud nejste fanouškem NordVPN, můžete se vždy spolehnout na tyto spolehlivé služby.

Našel jsem zde článek týkající se bestVPN pro Torrenting,  stojí za to se podívat.

Označeno jako spam Autor: Troy Riley (Otázky: 0, Odpovědi: 33) Odpovězeno 20. března 2017 17:42

  • Nahlásit spam
▲ 3 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Pokud hledáte bezplatnou VPN pro stahování torrentů anonymně, budete čelit obrovským problémům. Použití bezplatné VPN pro torrenting znamená vyzvat vaše ISP, aby proti vám podnikli kroky při stahování z bitového torrent klienta.

Souhlasím s tím, že některé VPN jsou drahé, ale pokud hodnotíte pouze VPN na základě ceny a používáte bezplatnou VPN pro anonymní torrentování, děláte velkou chybu, protože bezplatné VPN jsou již pod kontrolou vyšetřovacích agentur a hackerů, je to plné důkaz past, která může hodně ublížit, pokud jde o zabezpečení internetu a soukromí, myslíme si, že je to jednoduchá taktika skrýt internetový provoz před ISP, ale ve skutečnosti je to snadný způsob, jak zachytit ISP při stahování z torrentu.

Co je důležitější! Pokud je vaším cílem chránit zabezpečení sítě a soukromí, musí pak bezpečnostní software zhodnotit jeho funkce, bezpečnostní protokoly, šifrovací tunely a servery umožňující P2P, protože tyto věci poskytují poskytovateli VPN obrovskou hodnotu..

Pokud hledáte anonymní stahování VPN za dostupnou cenu, pak NordVPN je nejdůvěryhodnější volbou známou pro své silné šifrování; obejít provoz přes šifrovaný tunel.

72% SLEVA $ 3,29 / měsíc - získejte nyní NordVPN

PureVPN známý jako nejrychlejší poskytovatel VPN na světě, má servery umožňující P2P, podporující anonymní stahování torrentů z bit torrent klienta. Můžete odblokovat streamovací kanály, jako jsou Netflix, Hulu Plus a BBC iPlayer, ve všech regionech světa.

64% SLEVA Omezená časová nabídka - 2,95 $ / m

ExpressVPN je uznáván jako dobrý poskytovatel VPN, nachází se na Britském Virgin Islandu, to znamená, že země jako USA, Velká Británie, Kanada a Austrálie nemohou implementovat své zákony. ExpressVPN má své servery ve všech zemích světa, můžete si stáhnout torrenty rychlou rychlostí připojení, je kompatibilní se všemi zařízeními.

35% SLEVA na ExpressVPN - získejte ExpressVPN hned

Označeno jako spam Autor: Peter buttler (Otázky: 0, Odpovědi: 5) Odpovězeno 10. března 2017 16:26

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Sítě VPN nikdy nevyřeší problém, kterému většina lidí čelí při torrentování, pro torrenting je k dispozici mnoho proxy, ale nemůžete je použít. Nikdy nepoužívejte proxy, protože to zvýší vaše šance na zachycení.

Spíše: můžete použít poskytovatele levných VPN služeb pro torrenting, který je v současné době v prodeji nebo v obchodech, což by byla vaše nejlepší šance na jejich využití.

Pokud mluvíme o anonymitě, pak téměř každý poskytovatel služeb VPN tvrdí, že poskytuje anonymní připojení, zatímco stahování torrentů, ale fakta se od něj dramaticky liší. Pokud poskytovatel služeb sníží vaši rychlost kvůli anonymnímu připojení? pak to není hodné koupit pro torrenting. protože pro torrenting potřebujete něco silného a nejrychlejšího pro svůj torrenting zážitek.

pozdravy

Označeno jako spam Autor: Jimmy (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 10. února 2017 19:28

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

No, použil jsem bezplatné VPN pro stahování torrentů, ale nejsou důvěryhodné, protože když bezplatné VPN nenabízejí P2P servery, což znamená, že když stáhnete jakýkoli soubor pomocí bit torrentu nebo u torrent klienta, bezplatná VPN nemůže zabránit ISP v omezení vašeho internetového připojení. Rychlost.

Pokud si chcete stáhnout torrent a nechcete je chytit od ISP, musíte si před přihlášením VPN prohlédnout funkce a servery VPN, pro účely torrentování je důležité, aby VPN měla servery umožňující P2P, bezpečnostní protokoly, silné šifrování a vysoká rychlost připojení.

Ve skutečnosti poskytovatelé internetových služeb nyní uchovávají data každého uživatele alespoň po dobu jednoho roku, takže je nezbytné používat nejlepší VPN pro torrenting, které jsou speciálně vyvinuty pro šifrování vašeho internetu mezi vámi a vaším poskytovatelem internetových služeb s úplnou anonymitou.

Označeno jako spam Autor: Anonymous (Otázky: 0, Odpovědi: 1) Odpovězeno 25. ledna 2017 17:22

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Pouze Betternet umožňuje Torrenting na své bezplatné VPN. Ve svých zásadách ochrany osobních údajů však jasně uvedli, že pokud přijde oznámení DMCA, budou jej plně dodržovat a umožní přístup donucovacím orgánům. Jaký je tedy smysl povolit Torrenting?

Označeno jako spam Autor: George Rodrick (Otázky: 0, Odpovědi: 33) Odpovězeno 23. ledna 2017 14:12

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Bezplatná VPN se silně spoléhá na reklamy. Pokaždé, když vytvoříte relaci, zobrazí reklamy v aplikaci nebo zobrazí reklamu, kterou musíte po stanovenou dobu důrazně sledovat.

Nyní je to celkem nepříjemné a nejhorší, umožňuje inzerentům třetích stran přístup k jejich softwaru, aby mohli používat vaše citlivé informace pro analytické účely. Použití „nejlepší bezplatné“ VPN pro anonymitu je podle mého názoru mýtus. Doporučil bych vám jít na VPN se slevovými nabídkami.

Označeno jako spam Autor: Anonymous (Otázky: 0, Odpovědi: 33) Odpovězeno 23. ledna 2017 14:07

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Nepropagování nezákonných činností
Tato odpověď je zcela pro vaše vlastní krádeže dat a bezpečnostní důvody. torrenting bezplatnou službou VPN by nikdy nebyl skvělou volbou, protože torrenting je vážným problémem, zatímco lidé jsou chyceni a hledají účinnější způsob, jak toho dosáhnout. Ale existuje jen málo VPN přichází s bezplatnými stezkami, což znamená, že můžete využít 100% anonymitu, ale ve bezplatné verzi nemůžete mít plný přístup. Doporučil bych Cyberghost, který je dodáván s bezplatnou verzí, ale pomůže vám zůstat v anonymitě.

Ale ve bezplatné verzi máte omezení a nemáte plnou kontrolu; tady jsou nevýhody:
nemůžete si vybrat váš server touhy
omezená šířka pásma
sleva každé 3 hodiny

Doporučil bych levné místo bezplatných verzí

Označeno jako spam Autor: Mark Steve (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 23. ledna 2017 13:25

  • Nahlásit spam
▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

Bezplatné sítě VPN se podobají většině jiných „bezplatných“ služeb, nabídek, nabídek a podobně. K dispozici je buď upozornění - doufáte, že poté kupujete, upgradujete, propagujete nebo kombinujete vybrané - nebo je to nějaká charitativní organizace. Když váš místní sendvičový obchod rozdá kupóny na malý malý sendvič, je to určitě výměna, jako kdybyste si sendvič koupili přímo. Váš pěší provoz a viditelná přítomnost v obchodě pravděpodobně přitáhnou ostatní, aby se podívali a možná si koupili sami. POKUD sendvič je dobrý, můžete dokonce přeskočit blok dolů, radostně se vracející kolem „nejodelitelnějšího sendviče“ někdy k kolemjdoucímu - sledováním vás s pobavením a mírným zájmem o vaši zdravou rozumnost.

Označeno jako spam Autor: Marry Jane (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Odpovězeno 22. ledna 2017 15:39

  • Nahlásit spam

«Zpět na předchozí stránku

Chcete-li psát dotazy, přihlaste se.

Uživatelské jméno nebo E-mailová adresa

Heslo

Zapamatuj si mě

  • Přejděte na přihlašovací stránku WP
  • Registrovat
  • Ztracené heslo?