Recenze Windscribe – co si o tom myslíte?

[ware_item id=33][/ware_item]

Všechny otázkyPodepsané otázkyPodepsané otázky Všechny kategorie MacBook software VPN WordPress > «Zpět na předchozí stránku


▲ 234 ▼ ♥ 0

Používá někdo Windscribe VPN? jen našel na webu, hledá krátkou recenzi služby a pro a proti!

Díky předem

Označeno jako spam Zveřejnil Anonym (Otázky: 27, Odpovědi: 59) Zeptáno 28. dubna 2017 15:18 pm738 zhlédnutí

  • Následovat
  • Nesledovat
  • Nahlásit spam

Windscribe je to, co bych nazval dechem čerstvého vzduchu. Je tak hezké mít konečně VPN, na kterou se mohu spolehnout, zejména po tak dlouhém hledání správného. Strávil jsem spoustu peněz registrací různých poskytovatelů, abych byl zklamán pouze výsledkem a nedostatkem aktualizací, které mají. Zdá se, že Windscribe přesně ví, co je potřeba udělat, a oni to dají dolů! Je to skvělá VPN a nezbytná pro mnoho lidí.

(Anonymous 9. dubna 2018 15:35)

    Ahoj! Jsem uživatel windscribe a používám ho téměř rok. Je to slušná VPN se silným připojením a funguje po celém světě. Zkoušel jsem to pomocí svého telefonu na cestách do Číny, Nového Zélandu a dokonce i do Egypta a narazil jsem na žádné problémy. Stále mám dobrou rychlost připojení, ať už jsem kdekoli, a navíc jsem byl schopen přistupovat k webům s omezeným přístupem, zatímco v zahraničí to bylo hlavní plus. Doporučuji vám vyzkoušet bezplatný tarif, pokud si nejste stoprocentně jistí, ale časem určitě uvidíte, proč je to skvělá investice.

    (Anonymous 11. března 2019 13:18)

      • Nejnovější
      • Nejvyšší hodnocení
      ▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

      Windscribe rozhodně stojí za to investovat, ale já bych doporučil vyzkoušet nejprve bezplatný plán jen proto, abyste získali představu o tom, jak to funguje. Windscribe jsem používal déle než 1 rok a nikdy jsem se nesetkal s žádnými problémy. Zjistil jsem, že rychlosti jsou konzistentní, aktualizace a údržba probíhají pravidelně a celková bezpečnost je skvělá..

      Označeno jako spam Autor: Carmella (Otázky: 0, Odpovědi: 1) Odpovězeno 4. dubna 2019 10:10

      • Nahlásit spam
      ▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

      Ahoj! Windscribe byl pro mě a moji rodinu skvělou sítí VPN. Všichni sdílíme jeden účet a máme ho na více zařízeních v domě. Má mnoho skvělých funkcí, které budete denně používat (blokátory reklam / sledovačů), a obsahuje řadu bezpečnostních funkcí, které pomáhají chránit vaši IP. Rychlosti jsou dobré a schopnost přístupu na stránky s omezeným přístupem je perfektní, pokud cestujete. Pokud si nejste jisti, zda je to pro vás, doporučujeme před upgradem bezplatně naplánovat program. Hodně štěstí!

      Označeno jako spam Autor: Pablo (Otázky: 0, Odpovědi: 1) Odpovězeno 16. ledna 2019 13:00

      • Nahlásit spam
      ▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

      Velký fanoušek windscribe a jeho rychlosti, pracoval pro mě perfektně za poslední rok a neměl jsem žádné problémy ani problémy. Opravdu spokojeni s jejich službami a funkcemi, které jsou v ceně.

      Označeno jako spam Zveřejnil Kev. (Otázky: 0, Odpovědi: 1) Odpovězeno 20. prosince 2018 9:13

      • Nahlásit spam
      ▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

      Pokud jste nikdy nepoužívali VPN, Windscribe je ideální zejména pro nováčky. Má velmi jednoduché rozvržení, které usnadňuje použití. Všechny jejich webové stránky jsou zaseknuty informacemi, které jsou vysvětleny jednoduchými slovy, což je velké plus pro lidi, kteří jsou novými v VPN a nerozumí všem jeho funkcím a jak to funguje. Celkově je Windscribe skvělou pomocí, pokud jde o bezpečné surfování. Je vhodné upgradovat na plán pro neomezená data a větší výběr míst, ke kterým se lze připojit.

      Označeno jako spam Autor: ca (Otázky: 0, Odpovědi: 1) Odpovězeno 16. července 2018 22:14

      • Nahlásit spam
      ▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

      Nedávno jsem nainstaloval bezplatnou verzi windscribe a stále si vymýšlím své nejlepší nabídky. Takže jeho vynikající blokování reklam a měřičů a rychlost je také skvělá. Uvidím, jestli je to opravdu nejlepší mezi ostatními vpn, ale zatím jsem s jeho celkovým výkonem spokojený.

      Označeno jako spam Autor příspěvku kc (Otázky: 0, Odpovědi: 1) Odpovězeno 7. června 2018 19:36

      • Nahlásit spam
      ▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

      Myslím, že windscribe je skvělý. Je prokázáno, že průběžně aktualizují a udržují svou platformu tak, aby rychlosti byly ještě rychlejší, než tomu bylo v minulosti, a navíc opravily případné chyby. Je to dobře udržované, dobře postarané a 100% spolehlivé na základě mých vlastních zkušeností. Rozhodně bych to doporučil každému, kdo hledá bezpečnou VPN.

      Označeno jako spam Autor: Mary (Otázky: 0, Odpovědi: 1) Odpovězeno 15. května 2018 20:40

      • Nahlásit spam
      ▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

      Někde jsem četl, že Windscribe za prvních 10 měsíců dosáhl více než milionu uživatelů, což mě velmi zaujalo. Takže jsem se rozhodl to zkusit. Po přihlášení k bezplatnému plánu jsem viděl, o čem je humbuk. Rychlost je opravdu dobrá a další funkce jsou opravdu bonusem. Byl bych spokojený s rychlým připojením lol Rozhodně stojí za vyzkoušení.

      Profesionálové:

      • plán zdarma funguje dobře
      • 10 GB dat měsíčně zdarma plán
      • výběr zemí na výběr (50)
      • neomezené připojení zařízení
      • nyní odblokuje US Netflix

      Nevýhody

      • žádná podpora živého chatu (ale za tím je důvod, něco, aby nemohli sledovat, odkud jste a aby vaše informace uchovávaly soukromé)

      Označeno jako spam Autor: ComputerGeek (Otázky: 0, Odpovědi: 1) Odpovězeno 29. listopadu 2017 15:20

      • Nahlásit spam
      ▲ 0 ▼&# 10004; Soukromá odpověď

      Windscribe VPN patří mezi nováčky v odvětví VPN. Jedná se o bezplatného poskytovatele služeb VPN, který díky silným šifrovacím opatřením a opatřením na ochranu soukromí učinil silný vstup na trh. Kombinace rozšíření prohlížeče Chrome a klienta Windows funguje bez poskvrny.

      Windscribe VPN má cenovou strukturu založenou na dvou plánech; včetně bezplatného nebo omezeného plánu, který nabízí 15 GB dat měsíčně a 9 umístění serveru, zatímco plán Pro nebo neomezený nabízí až 45 umístění serveru a neomezený přenos dat, ale přichází na úkor buď 9 $ měsíčně nebo 90 USD ročně (což je ve skutečnosti docela drahé).

      Zde je seznam kladů a záporů Windscribe VPN:

      Profesionálové

      • Silné šifrovací protokoly
      • Neomezené připojení zařízení
      • Žádné protokolování připojení
      • Sdílená IP
      • Umožňuje podporu P2P
      • Žádné úniky DNS
      • Dostupnost napříč platformami (Windows, Android, iOS, Mac)

      Nevýhody

      • Málo kanálů podpory zákazníků
      • Umístěný v Kanadě
      • Pro plán je drahý
      • Klient iOS VPN potřebuje zlepšení

      Celkově je Windscribe VPN docela dobrá, bezplatná VPN a ukázalo se, že je docela úžasná, pokud jde o bezpečnost a ochranu soukromí po celém světě..

      Označeno jako spam Autor: TRex (Otázky: 0, Odpovědi: 11) Odpovězeno dne 31. května 2017 15:20

      • Nahlásit spam

      «Zpět na předchozí stránku

      Chcete-li psát dotazy, přihlaste se.

      Uživatelské jméno nebo E-mailová adresa

      Heslo

      Zapamatuj si mě

      • Přejděte na přihlašovací stránku WP
      • Registrovat
      • Ztracené heslo?