Czy jest jakaś najlepsza darmowa VPN do torrentowania lub pobierania P2P?

[ware_item id=33][/ware_item]

Wszystkie pytania Odpowiedzi na pytania Pytania bez odpowiedzi Wszystkie kategorie Oprogramowanie MacBook VPN WordPress > " Powrót do poprzedniej strony


▲ 215 ▼ ♥ 0

Szukałem najlepszej darmowej sieci VPN do pobierania torrentów, w dzisiejszych czasach wszystko wydaje się dość drogie. potrzebujesz darmowego VPN do torrentowania?

Chcę czegoś najszybszego i anonimowego, o ile go szukam, wielu facetów mówi o „VPN do torrentowania” Przypuśćmy, że jest powolny z powodu tunelowania VPN, ale moje pytanie nadal istnieje, czy jest jakiś dostawca usług VPN, który pozwala pobieram torrenty bez ograniczenia mojej prędkości?

Wasze sugestie i rekomendacje będą bardzo mile widziane

Zaktualizowano [2019]

ZDECYDOWANYOznaczony jako spam Wysłane przez Jane Smith (pytania: 27, odpowiedzi: 59) zadane 1 sierpnia 2019 15:36 151547 wyświetleń

  • Podążać
  • Przestań obserwować
  • Zgłoś spam
  • Najnowsza
  • Najwyższa ocena
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

NordVPN to najlepsza darmowa VPN do torrentowania 2019, możesz uzyskać 30-dniową polisę zwrotu.

Powodzenia

Oznaczony jako spam Wysłane przez James (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi 22 sierpnia 2019 14:01

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Nie wszystkie sieci VPN obsługują pobieranie torrentów. Dlatego musisz być bardzo czujny i ostrożny, wybierając VPN do konkretnego celu Torrenting. To powinno być twoim głównym zmartwieniem podczas wybierania klienta do torrentowania. Ze względu na prywatność i bezpieczeństwo prędkość pobierania jest równie ważna przy wyborze VPN do torrentowania.

Najważniejszą rzeczą przy wyborze VPN do torrentowania jest dokładne zapoznanie się z ich polityką prywatności. Zawsze wybieraj VPN, który nie prowadzi twojego dziennika aktywności. Poszukaj VPN, który zapewnia najbardziej wyjątkowe bezpieczeństwo z potencjalnie silnym szyfrowaniem, ma przełącznik „zabicia” i ochronę przed wyciekiem DNS.

Kolejną rzeczą, która powinna być Twoim priorytetem przy wyborze VPN, jest szybka prędkość pobierania. Pliki powinny szybko dotrzeć do rówieśników, ponieważ wtedy nie zmniejszy przepustowości.

Wypróbuj 30 dni (bez pytania) Zasady zwrotów VPN

  1. NordVPN:

Plusy:

  • Oferuje podwójne szyfrowanie danych.
  • Może zapewnić prawie sześć połączeń jednocześnie.
  • Ma określone serwery zoptymalizowane pod kątem torrentowania.
  • Nie prowadzi dzienników aktywności.

Cons:

  • Nie wszystkie serwery są niezawodne.
  • Ma nieco drogie miesięczne rozliczenia.
  • Brak funkcji wsparcia na czacie na żywo.
  1. ExpressVPN:

Plusy:

  • Jest znany jako offshore i anonimowy VPN.
  • Zapewnia usługi superszybkie w 94 krajach.
  • Działa na prawie każdej platformie.
  • Oferuje szyfrowanie na poziomie przedsiębiorstwa.
  • Zapewnia aktywną usługę czatu wsparcia 24/7.
  • Ma superszybką prędkość pobierania.

 

Cons:

  • Obsługuje tylko trzy połączenia jednocześnie.
  • Jest to kosztowne w porównaniu do innych.

Oznaczony jako spam Wysłane przez Jasica (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi 2 grudnia 2018 16:01

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

To nie pierwszy raz, kiedy widzę to pytanie, wszyscy szukający darmowych rzeczy, ale musisz pomyśleć, czego szukasz. To tak, jakbyś szukał „dostać ferrari za darmo”, dlaczego ktoś miałby oferować samochód z takimi funkcjami jak Ferrari?

Masz rację, prawda? żadne ciało nie oferuje najlepszej darmowej sieci VPN do torrentowania, ponieważ ludzie potrzebują sieci VPN do anonimowego połączenia i najwyższych celów bezpieczeństwa! Cele takie jak: nigdy nie daj się złapać ISP i uzyskaj informację prawną.

Drugą rzeczą jest Speed: po pierwsze Nie ma tu opłaty za torretowanie! musisz zapłacić za funkcje takie jak:

  • Największa prędkość
  • Połączenie anonimowe
  • Wyłącznik awaryjny
  • Ochrona przed wyciekiem DNS

Bezpłatna sieć VPN nie oferuje nawet obsługi P2P, oferuje ograniczoną przepustowość przeglądania.

Prywatny dostęp do Internetu jest na wyprzedaży, jeśli chcesz to sprawdzić. świetna sieć VPN do torrentowania.

Oznaczony jako spam Wysłane przez Jasmeen J. (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi 2 października 2018 18:50

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Nie widziałem żadnej usługi, która pozwalałaby ci pobierać torrenty anonimowo bez opłat, w rzeczywistości nadal istnieją bardzo rzadkie płatne sieci VPN, które pozwalają na torrentowanie. Korzystam z NordVPN z ostatnich 2 lat, nie za darmo, ale daję ci 30 dni na zwrot pieniędzy bez pytania. również jest obecnie w sprzedaży (2,75 / miesiąc - 78% TANIEJ), więc możesz go zdobyć.

Oznaczony jako spam Wysłany przez Karol (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi udzielono 23 sierpnia 2018 22:46

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Uwielbiam torrentowanie i długo nie miałem kłopotów bez prywatności, takich jak VPN czy coś innego. I nie uwierzyłbyś, że kiedy zacząłem korzystać z bezpłatnej sieci VPN, dostałem ostrzeżenie. Nie mogłem zrozumieć różnicy aktywności w tym czasie i wcześniej, ale nie mogę też powiedzieć, że wynika to z użycia VPN. Jednak oczywiste jest, że darmowa VPN jest nieefektywna w zakresie prywatności torrentów.

Oznaczony jako spam Wysłany przez Resse Walter (pytania: 1, odpowiedzi: 48) Odpowiedzi udzielono 12 lipca 2018 15:15

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Tak, masz rację, nie ma darmowej sieci VPN, która byłaby wydajna dla torrentów. Przeczytałem wiele recenzji o ExpressVPN i po skorzystaniu z jego usług jestem bardzo zadowolony z mojej inwestycji. Prędkość jest niesamowita i to jest najbardziej potrzebna rzecz podczas torrentowania, przynajmniej dla mnie jest to najwyższy priorytet. Ale prawdą jest również to, że opłaty za usługi ExpressVPN są wyższe niż w przypadku wielu innych sieci VPN. Jednak moim zdaniem istnieje wiele tanich sieci VPN, które mogłyby zapewnić wydajne usługi.

Tak więc, moja prawdziwa sugestia byłaby taka, że ​​zamiast wybierać bezpłatne VPN do torrentowania, powinieneś rozważyć tanie VPN.

Oznaczony jako spam Wysłane przez Ivor Taylor (pytania: 1, odpowiedzi: 48) Odpowiedzi udzielono 5 lipca 2018 19:05

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Bezpłatne VPN do torrentowania to według mnie mit i to, czego doświadczyłem do tej pory. Pierwszym i najczęstszym problemem w przypadku darmowych sieci VPN jest to, że zapewniają one wyjątkowo irytującą prędkość. Istnieje również wiele zagrożeń bezpieczeństwa podczas korzystania z bezpłatnej usługi.

Jednak dla wielu osób bezpieczeństwo nie ma znaczenia, udostępnianie plików P2P wymaga zarówno bezpieczeństwa, jak i odpowiedniej szybkości. Bezpieczeństwo ma duże znaczenie przy torrentowaniu, ponieważ w wielu przypadkach udostępnianie torrentów powoduje karę lub zawiadomienie. Jeszcze gorsze jest to, że torrenty w twojej puli torrentów mogą zobaczyć twoje prawdziwe IP, a także twoją lokalizację. Dlatego lepiej iść bezpiecznie niż mieć darmową sieć VPN do torrentowania.

Oznaczony jako spam Wysłane przez Michelle Strawss (pytania: 1, odpowiedzi: 48) Odpowiedzi 29 czerwca 2018 18:46

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Nie wierzę w darmową sieć VPN do torrentowania lub darmową sieć VPN do jakichkolwiek innych celów, ponieważ jest oczywiste, że nikt nigdy nie faworyzuje cię bez własnej korzyści. A oczekiwanie dużej prędkości z bezpłatnego Torrent VPN nie jest inteligentnym myśleniem, ponieważ wiele płatnych jest również nieefektywnych pod względem prędkości, a tylko kilka zapewnia taką samą lub mniejszą prędkość.

Oznaczony jako spam Wysłane przez Medora Bell (pytania: 1, odpowiedzi: 48) Odpowiedzi udzielono 2 maja 2018 12:11

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Jestem pewien, że jesteś tutaj po wypróbowaniu kilku tak zwanych najlepszych darmowych VPN do torrentowania. Zmarnowałem też czas na szukanie VPN dla torrentów, ale wszyscy roszczyciele, którzy przyznają się do pracy jako darmowy VPN torrent, tylko próbują cię przyciągnąć i skierować w stronę swoich usług premium. Ale większość takich bezpłatnych płatnych usług VPN ma również błędy i ich brakuje, a ponieważ zapłaciłeś kwotę, której nie mogłeś nic zrobić.

Dlatego po kłopotliwym wyszukiwaniu postanowiłem wypróbować autentyczną płatną usługę VPN z gwarancją zwrotu pieniędzy lub bezpłatną wersją próbną, aby nie było ryzyka utraty kwoty. Tym razem wybrałem ExpressVPN ze względu na liczne pozytywne recenzje, a przede wszystkim ze względu na szybkość pochwał za ich obsługę. Na szczęście po prawie dwóch latach moja sieć VPN działa świetnie z torrentowaniem, a także z innymi skomplikowanymi rzeczami, takimi jak odblokowanie amerykańskiego serwisu Netflix. Jestem bardzo zadowolony i zadowolony z mojej inwestycji.

Oznaczony jako spam Wysłane przez Eliza (pytania: 1, odpowiedzi: 48) Odpowiedzi udzielono 30 kwietnia 2018 12:36

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Zdobycie darmowej sieci VPN do torrentowania nie jest niemożliwe, ale zdecydowanie nie jest możliwe znalezienie darmowej sieci VPN, która działa na torrentach. Wynika to z faktu, że torrentowanie jest złożonym zadaniem i wymaga kilku znakomitych funkcji do pracy z VPN. Najważniejsza jest szybkość i prywatność. Bez prędkości nigdy nie byłbyś w stanie przeprowadzić procesu torrentowania. Jeśli jednak naruszona zostanie prywatność, nie ma sensu uzyskiwać VPN do torrentowania.

Z drugiej strony poleciłbym moją ulubioną PIA VPN, która jest wyjątkowo tania i można ją dostać już za 2,91 USD, co jest prawie niczym. Jednak możesz również uzyskać ogromne pozytywne opinie na temat reddit od użytkowników PIA dotyczących usług PIA. Na szczęście jestem też szczęśliwym klientem.

Oznaczony jako spam Wysłane przez Maria Beck (pytania: 1, odpowiedzi: 48) Odpowiedzi 24 kwietnia 2018 18:11

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Torrenting ma nieco skomplikowany przebieg pracy i dlatego szyfrowanie całego procesu jest trudne w przypadku większości sieci VPN. Nawet wiele płatnych sieci VPN jest nieefektywnych pod względem torrentowania i znalezienie darmowej sieci VPN do torrentowania jest prawie niemożliwe. Proces torrentowania przeprowadzony bez VPN ujawnia twoje IP nie tylko twojemu dostawcy usług internetowych, ale wszystkim osobom, które są obecne w tym samym pływającym torrentie, w którym jesteś.

Dostawca usług internetowych zajmujący się torrentowaniem może również ograniczyć przepustowość lub zdławić prędkość Internetu w celu uniknięcia obciążenia jego serwerów sieciowych, co jest częste, ponieważ torrentowanie zajmuje większą ilość danych. Dlatego gorąco polecam płatną sieć VPN zamiast darmowej sieci VPN do torrentowania. Przed wybraniem płatnej sieci VPN do torrentowania należy wziąć pod uwagę kilka kwestii. Większość sieci VPN jest ryzykowna i może mieć problemy, takie jak wyciek adresu IP lub wyciek DNS, które mogą ujawnić Twoją tożsamość bez Twojej wiedzy. Szybkość jest również głównym czynnikiem przy torrentowaniu, ponieważ niska prędkość może zepsuć twoje doświadczenia związane z torrentowaniem.

W oparciu o te ważne VPN dla czynników torrentowych, istnieją dwie najlepsze opcje, które są również dostępne.

  • NordVPN - Posiada dodatkową funkcję ochrony przed wyciekiem DNS, która kontroluje wszystkie żądania DNS. Ponadto mają odpowiednią prędkość do szybkiego przesyłania strumieniowego i pobierania. Możesz jednak wybierać spośród wielu protokołów VPN.
  • ExpressVPN - ta sieć VPN kładzie duży nacisk na szybkość i jest naprawdę najlepsza dla najszybszych usług VPN. Ponadto mają wiele protokołów bezpieczeństwa z odpowiednią ochroną przed wyciekiem WebRTC i ochroną przed wyciekiem DNS.

ExpressVPN jest nieco drogi, ale możesz uzyskać zniżki na różne pakiety. Jednak NordVPN jest bardzo tani i niedrogi dla wszystkich.

Oznaczony jako spam Wysłane przez Jessica Walson (pytania: 1, odpowiedzi: 48) Odpowiedzi 22 marca 2018 15:04

  • Zgłoś spam
▲ 1 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Do torrentowania potrzebujesz szybkiego połączenia VPN z nieograniczonym limitem przepustowości & najwyższy poziom bezpieczeństwa. Szybkość i szyfrowanie nigdy się nie łączą, co będzie cię kosztować; w świecie online nie ma nic za darmo.

Darmowa sieć VPN do torrentowania nie istnieje

Oznaczony jako spam Wysłane przez Rebecca (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi 16 marca 2018 18:36

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Przeczytałem całą rozmowę w tym wątku i dowiaduję się, że: Nikt nie poleca żadnej sieci VPN, która pozwala na szyfrowanie ruchu internetowego za darmo, Darmowa sieć VPN do torrentowania nie pozwala na pobieranie torrentów anonimowo, większość DARMOWYCH VPN działają w rozszerzeniach, ale zapewniają tylko usługi proxy, a nie usługę VPN, co oznacza, że ​​przenoszą adres IP, a nie szyfrują ruchu internetowego.

Ludzie tutaj sugerujący korzystanie z najlepiej płatnych sieci VPN pozwalają na bezpłatny 30-dniowy okres próbny. Wersja próbna zabezpiecza twoje pieniądze w ciągu 30 dni, a także niszczy twoje dzienniki dzięki ich zasadom dotyczącym braku dzienników.

Więcej: faceci tutaj polecający NordVPN i ExpressVPN, który jest bardzo popularny podczas pobierania torrentów.

To wszystko.

Oznaczony jako spam Wysłane przez Rebecca (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi udzielono 30 stycznia 2018 14:09

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Cóż, szukanie najlepszej darmowej sieci VPN do torrentowania lub darmowej sieci VPN p2p nie istnieje! cóż, na rynku nie ma BEZPŁATNEJ sieci VPN, ponieważ nic z tego nie dostają. istnieje wiele fałszywych VPN działających, które przyciągną Cię DARMOWYM sloganem!

krótko mówiąc: szukałem czegoś takiego, ale w końcu znalazłem NordVPN nie za darmo, ale jest naprawdę tani i wysoko oceniany na różnych dużych platformach.

Oznaczony jako spam Wysłane przez Jamesa (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi udzielono 4 stycznia 2018 17:06

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Jeśli chcesz mieć całkowicie darmową sieć VPN do torrentowania, musisz być przygotowany na regularne przerwy i wyjątkowo niską prędkość podczas pobierania. Podczas gdy wiele znanych VPN do torrentowania jest teraz dostępnych w naprawdę niskich pakietach. Moją sugestią jest wybranie jednej z szybkich sieci VPN, takich jak expressVPN, aby uniknąć frustracji podczas pobierania, w końcu nikt nie lubi zepsuć emocji długim oczekiwaniem na ładowanie scen filmowych.

Oznaczony jako spam Wysłany przez Bernarda Shawna (pytania: 1, odpowiedzi: 48) Odpowiedzi udzielono 1 stycznia 2018 15:04

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Bezpłatna sieć VPN do torrentowania jest prawie niemożliwa do znalezienia. Możesz uzyskać bezpłatną sieć VPN do innych celów, ale torrentowanie jest funkcją skuteczną nawet w kilku płatnych sieciach VPN. Ponieważ torrentowanie wymaga odpowiedniej prędkości, dlatego potrzebujesz szybkiego VPN do bezproblemowego pobierania.

Oznaczony jako spam Wysłane przez Jane Mark (pytania: 1, odpowiedzi: 48) Odpowiedzi udzielono 30 grudnia 2017 13:08

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Trudno powiedzieć, czy w torrentowaniu jest coś bezpłatnego, tak, ale istnieją najlepsze VPN do torrentowania, które oferuje politykę refundacji, a obecnie, w sprzedaży, możesz zdobyć najlepsze oferty.

https://www.beencrypted.com/best-vpn-torrenting-p2p-filesharing/

Oznaczony jako spam Wysłane przez Jessica Jordan (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi udzielono 14 grudnia 2017 16:47

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Nie sądzę, że jeśli jest jakaś rekomendacja, którą możesz otrzymać ZA DARMO, wszystko jest płatne

Oznaczony jako spam Wysłany przez Meson (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi udzielono 5 grudnia 2017 17:32

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Właśnie tu przyszedłem i pomyślałem, że powinienem zakończyć wyszukiwanie tutaj looking Szukałem tego samego pytania, a także zadałem wiele pytań na różnych platformach, takich jak Reddit i Yahoo Answers. Po tak wielu badaniach nie znalazłem wielu opcji, ale jestem dość ekspertem w testowaniu dowolnej sieci VPN według prędkości, DNS, serwerów, ochrony przed wyciekiem DSN.

W Reddit & Eksperci ds. Bezpieczeństwa Quora martwią się tylko o VPN, który może wyciec twój DNS i nie zapewniają Kill Switcha, nigdy nie będzie opcji pobierania anonimowych torrentów.

Potrzebujesz VPN do torrentowania, która oferta:

  1. Szeroka gama serwerów
  2. Ochrona przed wyciekiem DNS
  3. Wyłącznik awaryjny
  4. Zezwalaj na torrenty

NordVPN & ExpressVPN to najlepszy wybór na zawsze. zgodnie z zaleceniami Reddit & Eksperci Quora.

Oznaczony jako spam Wysłane przez Jessica Jordan (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi 24 listopada 2017 23:37

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Udostępnianie plików P2P za pomocą darmowej sieci VPN jest jak bóle głowy, frustracja, ciągłe drapanie się w głowę & krzycząc głośno, są to okoliczności, z którymi możesz się spotkać, kiedy korzystasz z BEZPŁATNEJ VPN do torrentowania. ��

Przede wszystkim, ze względu na powolną łączność, niską prędkość Internetu podczas pobierania, najbardziej niebezpieczne nigdy nie ukryje ruchu przed ciekawskimi oczami…

Korzystanie z VPN z torrentami to po prostu szyfrowanie ruchu Utorrent i niewidoczne dla dostawców usług internetowych, co nawet płatne usługi nie są w stanie obsłużyć przez upływ czasu, powodując wyciek DNS, co powoduje pojawienie się powiadomień dostawców usług internetowych. ��

Próbowałem NordVPN, który doskonale nadaje się do anonimowego pobierania torrentów. Zamiast szukać darmowej wersji, możesz uzyskać przewagę 78% sprzedaży, która jest obecnie uruchomiona. Tutaj jest link: 2,75 / miesiąc Kupon NordVPN 

Oznaczony jako spam Wysłane przez Jasmeen (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi udzielono 17 listopada 2017 00:42

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Nie ma darmowej sieci VPN zezwalającej na torrenty lub może zapewnić w rzeczywistości, a szukasz najlepszego? jak to możliwe.

Oznaczony jako spam Wysłany przez Mark Willson (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi 16 listopada 2017 23:57

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Torrentowanie powoduje wiele powiadomień od dostawcy usług internetowych, a także stanowi prawdziwe zagrożenie dla prywatności i bezpieczeństwa w Internecie. Nie ma takiej darmowej sieci VPN do torrentowania, aby pozbyć się tych problemów. Nawet naprawdę niewiele VPN zapewnia prawdziwe anonimowe połączenie podczas pobierania torrentów.

Inną rzeczą do sprawdzenia podczas wyszukiwania niezawodnego VPN do torrentowania jest sprawdzenie, czy zapewniają one ochronę DNS & Przełącznik Kill, który uniemożliwia połączenie do wycieku informacji.

Co się stało, gdy VPN wyciekłeś z DNS??

Stało się tak, gdy twoje żądanie DNS nie zostało dobrze obsłużone przez dostawcę VPN i wyciekło z twojego DNS.

Wyłącznik awaryjny: ta funkcja pozwala zaoszczędzić czas za każdym razem, gdy połączenie zostanie przerwane między pobieraniem torrentów, a szybko zatrzyma ruch internetowy i zaczeka na niego, a gdy ponownie pojawi się ruch, ponownie połączy się z serwerem VPN i zapobiegnie wyciekaniu informacji.

NordVPN & ExpressVPN zawiera obie funkcje, które zapewniają ochronę przed wyciekiem DNS za pomocą przełącznika zabijania.

Kciuki w górę jeśli uznasz to za pomocne ��

Oznaczony jako spam Wysłany przez Trump (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi 28 października 2017 18:00

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Nie ma bezpłatnej obsługi VPN P2P, potrzebujesz silnego i stabilnego połączenia VPN podczas torrentowania.

Oznaczony jako spam Wysłany przez Mark Willson (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi udzielono 3 października 2017 r., Godz. 22.00

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

jeśli martwisz się o swoją prywatność i bezpieczeństwo, nie poleciłbym darmowej sieci VPN do pobierania torrentów, jest to kontrowersyjny problem, ale nie wspieramy i nie polecam tutaj żadnych nielegalnych działań,

Gorąco polecam NordVPN do torrentowania, jest szybki i bardzo anonimowy, da ci anonimowe pobieranie, a także ochroni cię, oferując dodatkowe funkcje, takie jak Kill Switch & Ochrona przed wyciekiem DNS, która nigdy nie wycieknie Twojej prawdziwej Tożsamości. ale „To nie jest za darmo”

Roczna wycena NordVPN zaczyna się od 5,75 USD / m

Ale oto link ze zniżką: NordVPN 78% Zniżka 3,29 USD / m

Oto ekskluzywne oferty 2017:

RankProviderPriceDiscount
1 NordVPN 3,29 USD 72% ZNIŻKI
2) PureVPN  2,95 USD 64% ZNIŻKI
3) ExpressVPN  8,32 USD 35% ZNIŻKI
4 Ivacy VPN  1,66 USD 86% TANIEJ
5 Prywatny dostęp do Internetu  3,33 USD 52% ZNIŻKI

Oznaczony jako spam Wysłany przez Jimmy Woki (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi 23 maja 2017 18:39

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź Poważnie? torrentowanie za pomocą darmowego VPN lub proxy? nic się nie wydarzy, nie ma anonimowego ruchu VPN obsługującego torrent, nawet bardzo rzadkie płatne VPN doskonale współpracują z anonimowym torrentem. Głównie faceci szukający najszybszego rozwiązania VPN do torrentowania, ponieważ jest to najważniejsza funkcja, którą zawsze sprawdzasz. Połączenie VPN powinno zmniejszyć prędkość ze względu na tunel VPN i szyfrowanie. Ale powinno to zmniejszyć twój regularny Internet do 6%, ale głównie VPN zmniejszy około 30 do 40%, co jest naprawdę frustrujące podczas pobierania.

Oto niektóre najszybsze i tanie VPN do torrentowania:

NordVPN:

Kluczowe cechy

  • Ponad 550 serwerów w ponad 49 krajach
  • 6 Jednoczesne połączenie
  • 30 dniowa gwarancja zwrotu pieniedzy
  • Pobierz (32,5mbs) Załaduj (28,4 / mbs)
  • Uzyskaj 50% rabatu KUPON (2ycyberdeal)

Wyniki testu prędkości:

Bez VPNZ VPN
Prędkość pobierania 35,17 Mbps 32,51
Prędkość wysyłania 34,05 Mbps 28,40
Protokół szyfrowania - L2TP
Lokalizacja serwera Stany Zjednoczone Zjednoczone Królestwo
Czas odpowiedzi 27 ms 28 ms

ExpressVPN:

Kluczowe cechy

  • Ponad 137 serwerów w 87 krajach
  • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN TCP
  • 3 wielokrotne logowanie - SZYBKIE POBIERANIE
  • Pobierz (34,5 Mb / s) Załaduj (32,4 / Mb / s)
  • 256 protokołów szyfrowania

Wyniki testu prędkości:

Bez VPNZ VPN
Prędkość pobierania 35,17 Mbps 34,50
Prędkość wysyłania 34,05 Mbps 32,04
Protokół szyfrowania - L2TP
Lokalizacja serwera Stany Zjednoczone Zjednoczone Królestwo
Czas odpowiedzi 27 ms 26 ms

PureVPN:

Kluczowe cechy

  • Szybkie ponad 500 serwerów w ponad 140 krajach
  • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & IKEv2
  • 5 Multi Logins
  • Pobierz (30,4mbs) Załaduj (28.5mbs)
  • 7-dniowa polityka zwrotów

Wyniki testu prędkości

Bez VPNZ VPN
Prędkość pobierania 35,17 Mbps 30,40
Prędkość wysyłania 34,05 Mbps 28,50
Protokół szyfrowania - L2TP
Lokalizacja serwera Stany Zjednoczone Zjednoczone Królestwo
Czas odpowiedzi 27 ms 30 ms

Oznaczony jako spam Wysłany przez Jasima M. (Pytania: 27, Odpowiedzi: 59) Odpowiedzi 16 maja 2017 16:17

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Ponieważ inni faceci nie polecają bezpłatnych usług VPN do torrentowania, M nie powiem tego więcej, ale bardziej szczegółowa odpowiedź na temat twoich obaw ekonomicznych.

Dobra wiadomość jest taka: skontaktowaliśmy się z jednymi z najlepszych VPN do torrentowania i poprosiliśmy ich o wyjątkowe oferty dla naszego czytelnika.

Z poważaniem,

Jordania

Oznaczony jako spam Wysłany przez Jordan (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi 27 kwietnia 2017 14:53

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Sugeruję, abyś nie korzystał z bezpłatnej usługi VPN do torrentowania, ponieważ absolutnie nie są godne zaufania. Są również powolne i umożliwiają dostęp do twoich informacji stronom trzecim.

Nie polegaj na bezpłatnych sieciach VPN, zamiast tego skonfiguruj płatną, taką jak NordVPN. Ta sieć VPN nie tylko ułatwia torrentowanie, ale także oferuje dużą szybkość połączenia, silne szyfrowanie, protokoły bezpieczeństwa i serwery umożliwiające P2P.

Oznaczony jako spam Wysłane przez Cheryl (pytania: 0, odpowiedzi: 17) Odpowiedzi udzielono 19 kwietnia 2017 13:54

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Tunelowanie zawsze ogranicza prędkość do minimum ze względu na proces szyfrowania. Będziesz musiał poświęcić trochę swojej prędkości, aby uzyskać anonimowość i bezpieczeństwo swoich danych Torrenting.

VPN for Torrenting szyfruje cały ruch Torrent za pomocą 256-bitowego szyfrowania AES (którego odszyfrowanie zajęłoby prawie 20 lat). Możesz jednak przełączać się między protokołami bezpieczeństwa odpowiedzialnymi za stosowanie szyfrowania danych. Pozwól, że podzielę go na kategorie.

PPTP - Słabe szyfrowanie - Szybsza prędkość (niezalecane, ponieważ przecieka)

L2TP / IPSec, OpenVPN, SSTP, IKEv2 / IPsec - Silne szyfrowanie - Nieco wolniejsza prędkość (zalecane)

Ponadto musisz mieć torrent VPN, który zapewni Internet Kill Switch, aby zapobiec wyciekom danych po rozłączeniu.

Sugeruję, abyś nie korzystał z darmowych sieci VPN, ponieważ nie wiesz, gdzie jest wysyłany i czy jest w ogóle szyfrowany? Zwykle takie bezpłatne sieci VPN sprzedają Twoje informacje zewnętrznym reklamodawcom. Na przykład stwierdzono, że obrońca VPN jest produktem firmy analitycznej, która gromadziłaby dane użytkowników w celu ich wykorzystania lub dalszej sprzedaży.

Tak więc, jeśli korzystasz z torrentów, korzystanie z VPN jest Twoją koniecznością. Możesz odwiedzić blog tej witryny, aby dowiedzieć się więcej o VPN.

Oznaczony jako spam Wysłany przez Torrent Lover (pytania: 0, odpowiedzi: 33) Odpowiedzi 29 marca 2017 12:24

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Nie, nie ma darmowej VPN do torrentowania. Jest taki, o którym wspominają ludzie, ale nie jest wystarczająco dobry z powodu niskiej prędkości i przyjmowania powiadomień DMCA, co oznacza stratę czasu.

Jeśli korzystasz z torrentów, korzystanie z VPN jest koniecznością. Osobiście poleciłbym ci wybrać NordVPN ponieważ jest to najlepsza sieć VPN do torrentowania, ponieważ ma dedykowane serwery P2P oraz najbezpieczniejsze funkcje i protokoły VPN. Szybkość jest świetna na ich serwerach P2P, więc nie musisz się o to martwić.

Możesz łatwo skonfigurować Torrent VPN:

  1. Subskrybuj do NordVPN i postępuj zgodnie z instrukcjami w e-mailu.
  2. Pobierz i zainstaluj aplikację NordVPN.
  3. Wybierz odpowiednią lokalizację lub pozwól aplikacji wybrać optymalną lokalizację
  4. Kliknij Połącz.
  5. Ciesz się Torrentingiem w sieci VPN.

Oznaczony jako spam Wysłane przez: Duane Boyd (pytania: 0, odpowiedzi: 33) Odpowiedzi udzielono 25 marca 2017 14:59

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Dla darmowego Torrent VPN tylko Betternet pozwala na pobieranie torrentów, ale prędkości są bardzo powolne, próbowałem kilka razy. Ponadto wyraźnie oświadczyli, że będą przestrzegać zawiadomień DMCA i dają dostęp do swoich serwerów. Dzięki temu nie będziesz anonimowy w bezpłatnych sieciach VPN, nigdy nie będziesz!

Jeśli chcesz pobierać torrenty bez pozostawiania śladu, powinieneś wybrać najlepszą sieć VPN do torrentowania. Korzystam z NordVPN, który nie tylko oferuje mi duże prędkości i przepustowość, ale także funkcje takie jak podwójne szyfrowanie, serwery P2P i Smart DNS do przesyłania strumieniowego. Możesz także poszukać ExpressVPN, PureVPN i innych, o których możesz temat na tej stronie.

Oznaczony jako spam Wysłany przez Ricardo Rodrigueza (pytania: 0, odpowiedzi: 33) Odpowiedzi 22 marca 2017 12:01

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Bezpłatne VPN do torrentowania to oszustwo. Jeśli zapoznasz się z ich polityką prywatności, zobaczysz, że nie tylko są one niejasne, ale umożliwiają bezpośredni dostęp do twoich informacji stronom trzecim, a po zainstalowaniu tych VPN jesteś skazany na zagładę.

Zainstalowałem jeden, a następnie usunąłem go po użyciu. Następnego dnia otrzymywałem reklamy znikąd. Zwykle nie wybieram żadnej usługi. Chodzi mi o to, żeby przestać używać „za darmo”, na tym świecie nie ma nic za darmo. Skorzystaj z płatnej usługi VPN.

Oznaczony jako spam Wysłany przez Setha Foxa (pytania: 0, odpowiedzi: 33) Odpowiedzi udzielono 21 marca 2017 14:12

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Nie ma żadnych bezpłatnych rekomendacji dotyczących torrentów

Oznaczony jako spam Wysłane przez Jason (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi udzielono 21 marca 2017 13:23

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Udostępnianie plików P2P ma ogromny wpływ na przepustowość serwerów. Dlatego darmowe usługi VPN nie pozwalają na torrentowanie na swoich serwerach. Co więcej, bezpłatne nie zawsze jest bezpłatne, a twoje informacje są sprzedawane reklamodawcom lub kto wie komu?

Krótko mówiąc, aby być anonimowym podczas torrentowania w darmowej sieci VPN, w rzeczywistości narażasz się na większe organizacje, zostaw swoich dostawców usług internetowych w spokoju.

Poleciłbym użyć najlepszej sieci VPN do torrentowania. Osobiście używam NordVPN do pobierania torrentów, ponieważ mają dedykowane serwery P2P. Ponadto wprowadzają usługę Smart DNS, aby przesyłać strumieniowo serwis Netflix za darmo i bez problemu z prędkością. O co więcej można prosić od VPN?

Istnieją inne usługi VPN, takie jak PureVPN, ExpressVPN, Ivacy VPN i PIA VPN, które umożliwiają pobieranie Torrent. Jeśli nie jesteś fanem NordVPN, zawsze możesz wybrać te niezawodne usługi.

Znalazłem tutaj artykuł związany z bestVPN dla torrentów,  warte zobaczenia.

Oznaczony jako spam Wysłany przez Troy Riley (pytania: 0, odpowiedzi: 33) Odpowiedzi udzielono 20 marca 2017 17:42

  • Zgłoś spam
▲ 3 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Jeśli szukasz bezpłatnej sieci VPN do anonimowego pobierania torrentów, to napotkasz ogromne problemy, korzystanie z bezpłatnej sieci VPN do torrentowania oznacza zapraszanie usługodawców internetowych do podjęcia działań przeciwko tobie w związku z pobieraniem z klienta Bit Torrent.

Zgadzam się, że niektóre sieci VPN są drogie, ale jeśli oceniasz sieci VPN tylko na podstawie ceny i używasz bezpłatnej sieci VPN do anonimowego torrentowania, popełniasz ogromny błąd, ponieważ bezpłatne sieci VPN już kontrolują agencje dochodzeniowe i hakerów, jest to pełna pułapka dowodowa, która może cię bardzo zranić pod względem bezpieczeństwa i prywatności w Internecie, uważamy, że to prosta taktyka, aby ukryć ruch internetowy przed ISP, ale w rzeczywistości jest to łatwy sposób na złapanie go przez pobieranie z torrenta.

Co ważniejsze! Jeśli Twoim celem jest ochrona bezpieczeństwa i prywatności sieci, musisz ocenić oprogramowanie zabezpieczające pod kątem jego funkcji, protokołów bezpieczeństwa, tuneli szyfrujących i serwerów umożliwiających P2P, ponieważ te rzeczy stanowią ogromną wartość dla dostawcy VPN.

Cóż, szukając niedrogiej sieci VPN do anonimowego pobierania torrentów, NordVPN jest najbardziej wiarygodnym wyborem znanym z silnego szyfrowania; ominąć ruch przez zaszyfrowany tunel.

72% ZNIŻKI 3,29 USD / miesiąc - Uzyskaj NordVPN teraz

PureVPN, znany jako najszybszy dostawca VPN na świecie, ma serwery umożliwiające P2P, obsługuje anonimowe pobieranie torrentów z klienta Bit Torrent. Możesz odblokować kanały przesyłania strumieniowego, takie jak Netflix, Hulu Plus i BBC iPlayer we wszystkich regionach świata.

64% ZNIŻKI Oferta ograniczona czasowo - 2,95 USD / m

ExpressVPN uznany za dobrego dostawcę VPN, znajduje się na Brytyjskiej Wyspie Dziewiczej, co oznacza, że ​​kraj taki jak USA, Wielka Brytania, Kanada i Australia nie mogą wdrożyć swoich przepisów. ExpressVPN ma swoje serwery we wszystkich krajach świata, możesz pobierać torrenty z dużą prędkością połączenia, jest kompatybilny ze wszystkimi urządzeniami.

35% zniżki na ExpressVPN - Uzyskaj ExpressVPN teraz

Oznaczony jako spam Wysłany przez Peter Buttler (Pytania: 0, Odpowiedzi: 5) Odpowiedzi 10 marca 2017 16:26

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Darmowe sieci VPN nigdy nie rozwiązały problemu, z którym większość ludzi napotykała podczas torrentowania, istnieje wiele serwerów proxy dostępnych do torrentowania, ale nie można z niego korzystać. Nigdy nie używaj proxy, ponieważ zwiększy to twoje szanse na złapanie.

Raczej: możesz użyć dostawcy taniej usługi VPN do torrentowania, który jest obecnie w sprzedaży lub w ofertach, co byłoby najlepszą szansą, aby się na nie dostać.

Jeśli mówimy o anonimowości, prawie każdy dostawca usług VPN twierdzi, że zapewnia anonimowe połączenie podczas pobierania torrentów, ale fakty są zupełnie inne. Jeśli Twój dostawca usług zmniejszy Twoją prędkość ze względu na anonimowe połączenie? to nie jest warte kupowania go do torrentowania. ponieważ do torrentowania potrzebujesz czegoś mocnego i najszybszego do przeżycia torrenta.

pozdrowienia

Oznaczony jako spam Wysłany przez Jimmy'ego (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi udzielono 10 lutego 2017 19:28

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Cóż, użyłem darmowych sieci VPN do pobierania torrentów, ale nie są one godne zaufania, ponieważ gdy darmowe sieci VPN nie oferują, mają serwery P2P, co oznacza, że ​​kiedy pobierasz dowolny plik za pomocą bit torrent lub u klienta torrent, darmowa sieć VPN nie może powstrzymać dostawcy Internetu przed dławieniem twojego połączenia internetowego prędkość.

Jeśli chcesz pobierać torrenty i nie chcesz przechwytywać przez ISP, musisz spojrzeć na funkcje i serwery VPN przed subskrybowaniem VPN, w celu torrentowania ważne jest, aby VPN musiał mieć serwery P2P, protokoły bezpieczeństwa, silne szyfrowanie i duża prędkość połączenia.

W rzeczywistości dostawcy usług internetowych przechowują teraz dane każdego użytkownika przez co najmniej rok, dlatego konieczne jest użycie najlepszej sieci VPN do torrentowania, która została opracowana specjalnie do szyfrowania Internetu między tobą a twoim dostawcą usług internetowych z całkowitą anonimowością.

Oznaczony jako spam Wysłany przez Anonimowy (pytania: 0, odpowiedzi: 1) Odpowiedzi 25 stycznia 2017 17:22

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Tylko Betternet pozwala na torrentowanie w jego darmowej sieci VPN. Jednak w swojej polityce prywatności wyraźnie stwierdzili, że jeśli jakiekolwiek zawiadomienie DMCA nadejdzie po ich myśli, wówczas będą w pełni go przestrzegać i zapewnią dostęp do organów ścigania. Jaki jest zatem sens torrentowania?

Oznaczony jako spam Wysłany przez George'a Rodricka (pytania: 0, odpowiedzi: 33) Odpowiedzi udzielono 23 stycznia 2017 14:12

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Darmowa sieć VPN w dużej mierze opiera się na reklamach. Za każdym razem, gdy tworzysz sesję, wyświetla reklamy w aplikacji lub wyskakuje reklama, którą musisz uważnie oglądać przez określony czas.

Teraz jest to dość irytujące, a co najgorsze, daje reklamodawcom zewnętrznym dostęp do ich oprogramowania, dzięki czemu mogą oni wykorzystywać Twoje wrażliwe informacje do celów analitycznych. Zatem korzystanie z „najlepszej darmowej” sieci VPN w celu zachowania anonimowości jest, moim zdaniem, mitem. Radziłbym wybrać VPN z ofertami rabatowymi.

Oznaczony jako spam Wysłany przez Anonimowy (pytania: 0, odpowiedzi: 33) Odpowiedzi 23 stycznia 2017 14:07

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Nie promowanie nielegalnych działań
Ta odpowiedź jest całkowicie spowodowana kradzieżą danych i względami bezpieczeństwa. torrentowanie za pomocą darmowej usługi VPN nigdy nie byłoby dobrym wyborem, ponieważ torrent jest poważnym problemem, podczas gdy ludzie zostają złapani i szukają bardziej skutecznego sposobu, aby je przejechać. Ale jest niewiele VPN z darmowymi szlakami, co oznacza, że ​​możesz skorzystać w 100% z anonimowości, ale w darmowej wersji nie możesz mieć pełnego dostępu. Polecam Cyberghost, który jest dostarczany z darmową wersją, ale pomoże ci zachować anonimowość.

Ale w wersji darmowej masz ograniczenia i nie masz pełnej kontroli; oto wady:
nie możesz wybrać serwera pragnień
ograniczona przepustowość
zniżka co 3 godziny

polecam tanie zamiast darmowych wersji

Oznaczony jako spam Wysłany przez Mark Steve (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi 23 stycznia 2017 13:25

  • Zgłoś spam
▲ 0 ▼&# 10004; Prywatna odpowiedź

Bezpłatne sieci VPN są podobne do większości innych „bezpłatnych” usług, ofert, ofert itp. Istnieje albo zastrzeżenie - w nadziei, że następnie kupisz, zaktualizujesz, wypromujesz lub jakąś kombinację wybranych - albo będzie to coś w rodzaju akcji charytatywnej. Kiedy lokalny sklep z kanapkami rozdaje kupony na bezpłatną małą kanapkę, z pewnością jest to wymiana, tak jakbyś kupił kanapkę od razu. Twój ruch pieszy i widoczna obecność w sklepie prawdopodobnie przyciągną uwagę innych, a nawet kupią na siebie. JEŚLI kanapka jest dobra, możesz nawet pominąć blok, radośnie opowiadając przechodniowi o „najsmaczniejszej kanapce w historii”, obserwując cię z rozbawieniem i łagodną troską o twoje zdrowie psychiczne.

Oznaczony jako spam Wysłane przez Marry Jane (pytania: 27, odpowiedzi: 59) Odpowiedzi 22 stycznia 2017 15:39

  • Zgłoś spam

" Powrót do poprzedniej strony

Zaloguj się, aby opublikować pytania.

Nazwa użytkownika lub adres e-mail

Hasło

Zapamiętaj mnie

  • Przejdź do strony logowania WP
  • Zarejestrować
  • Zgubione hasło?