Adakah terdapat VPN percuma terbaik untuk memuat turun atau muat turun P2P?

[ware_item id=33][/ware_item]

Semua soalanAnda jawab soalan Tidak dijawab Semua kategori perisian MacBook VPN WordPress > «Kembali ke Halaman Sebelumnya


▲ 215 ▼ ♥ 0

Saya telah mencari beberapa VPN percuma yang terbaik untuk memuat turun torrent, semuanya kelihatan mahal pada hari ini. memerlukan VPN percuma untuk mengutuk?

Saya mahu sesuatu yang paling cepat dan tanpa nama, sejauh yang saya cari, ada banyak orang yang bercakap mengenai "VPN For Torrenting" Andaikan lambat kerana terowong VPN, tetapi soalan saya masih ada, adakah ada pembekal perkhidmatan VPN yang membenarkan saya untuk memuat turun torrents tanpa menghadkan kelajuan saya?

Cadangan dan cadangan anda akan sangat dihargai

Dikemaskini [2019]

DISELESAIKANDitandai sebagai spam Dicatat oleh Jane Smith (Soalan: 27, Jawapan: 59) Ditanya pada 1 Ogos, 2019 3:36 pm15547 views

 • Ikutilah
 • Unfollow
 • Laporkan spam
 • Terbaru
 • Penilaian Tertinggi
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

NordVPN adalah VPN percuma yang terbaik untuk menjatuhkan 2019, anda boleh mendapatkan dasar pembayaran balik 30 hari.

Semoga berjaya

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh james (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 22 Ogos, 2019 2:01 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Tidak semua VPN menyokong memuat turun torrent. Oleh itu, anda perlu berhati-hati dan berhati-hati apabila anda memilih VPN untuk tujuan Torrenting khusus. Ia sepatutnya menjadi kebimbangan utama anda apabila memilih pelanggan untuk mengkritik. Sebagai privasi dan keselamatan, kelajuan muat turun adalah sama penting apabila memilih VPN untuk mengurai.

Perkara yang paling penting semasa memilih VPN untuk menggerut adalah untuk meneruskan dasar privasi mereka dengan ketat. Sentiasa pilih VPN yang tidak menyimpan log aktiviti anda. Juga, cari VPN yang menyediakan keselamatan yang paling luar biasa dengan enkripsi yang berpotensi kuat, mempunyai suis bunuh, dan perlindungan kebocoran DNS.

Perkara lain yang harus menjadi keutamaan anda semasa memilih VPN ialah, ia harus menyediakan kelajuan muat turun yang cepat. Fail-fail harus mencapai rakan sebaya dengan cepat kerana itu tidak akan mempercepat jalur lebar.

Cuba 30 Hari (tanpa Tanya Soalan) VPN Dasar Bayaran Balik

 1. NordVPN:

Kelebihan:

 • Ia menawarkan penyulitan data dua kali.
 • Ia boleh menyediakan hampir enam sambungan pada satu masa.
 • Ia mempunyai pelayan tertentu yang dioptimumkan untuk mengotorkan.
 • Ia tidak menyimpan log aktiviti.

Keburukan:

 • Tidak semua pelayan boleh dipercayai.
 • Ia mempunyai pengebilan bulanan sedikit mahal.
 • Tiada kemudahan sokongan sembang langsung.
 1. ExpressVPN:

Kelebihan:

 • Ia dikenali sebagai VPN luar pesisir dan tanpa nama.
 • Ia menyediakan perkhidmatan superfast di 94 negara.
 • Ia berjalan di hampir setiap platform.
 • Ia menawarkan penyulitan tahap perusahaan.
 • Ia menyediakan perkhidmatan sembang sokongan 24/7 aktif.
 • Ia mempunyai kelajuan muat turun yang cepat.

 

Keburukan:

 • Ia hanya menyokong hanya tiga sambungan pada satu-satu masa.
 • Ia mahal berbanding dengan orang lain.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Jasica (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 2 Disember 2018 4:01 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Ia bukan kali pertama untuk melihat soalan itu, semua orang mencari barangan percuma tetapi anda perlu berfikir apa yang anda cari. Sama seperti anda mencari "mendapatkan ferrari secara percuma", mengapa seseorang menawarkan kereta dengan ciri seperti Ferrari?

Anda telah mendapat mata saya betul? tiada badan menawarkan VPN percuma terbaik untuk mengurai, kerana orang memerlukan VPN untuk sambungan tanpa nama dan tujuan keselamatan utama! Tujuan seperti, tidak pernah ditangkap oleh ISP dan mendapatkan Notis Undang-Undang.

Perkara lain ialah Kelajuan: Pertama sekali Tiada bayaran untuk torreting sini! anda perlu membayar untuk ciri-ciri seperti:

 • Kelajuan terpantas
 • Sambungan Anonymous
 • Membunuh suis
 • Perlindungan Leak DNS

VPN percuma tidak dapat menawarkan walaupun sokongan P2P, mereka menawarkan jalur lebar melayari untuk terhad.

Akses Internet Persendirian sedang dijual jika anda ingin menyemaknya. VPN yang hebat untuk torrenting.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Jasmeen J. (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 2 Oktober 2018 6:50 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Saya tidak nampak apa-apa perkhidmatan yang membolehkan anda memuat turun secara tanpa nama secara tanpa nama tanpa bayaran, sebenarnya masih terdapat VPN yang sangat jarang dibayar yang membolehkan anda meretas. Saya menggunakan NordVPN dari 2 tahun yang lalu, tidak percuma tetapi memberi anda 30 hari dasar bayaran balik tanpa sebarang soalan. juga yang kini dijual (2.75 / month - 78% OFF) supaya anda boleh mendapatkannya.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Karol (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 23 Ogos 2018 10:46

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Saya suka mengutuk dan saya tidak berada dalam masalah lama tanpa sebarang privasi seperti VPN atau sesuatu yang lain. Dan anda tidak akan percaya bahawa sebaik sahaja saya mula menggunakan VPN percuma, saya mendapat notis amaran. Saya tidak dapat memikirkan perbezaan aktiviti pada masa itu dan sebelum ini, namun saya juga tidak dapat mengatakan bahawa ini adalah kerana penggunaan VPN. Walau bagaimanapun, adalah jelas bahawa VPN percuma tidak cekap dalam privasi torrent.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Resse Walter (Soalan: 1, Jawapan: 48) Dijawab pada 12 Julai 2018 3:15 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Yeah anda betul, tidak ada VPN percuma yang torrent efisien. Saya telah membaca banyak ulasan mengenai ExpressVPN dan selepas mengalami perkhidmatannya, saya cukup berpuas hati dengan pelaburan saya. Kelajuan itu hebat dan itulah perkara yang paling diperlukan semasa mengerikan, sekurang-kurangnya bagi saya, ia adalah keutamaan yang paling tinggi. Tetapi, juga benar bahawa caj perkhidmatan ExpressVPN lebih tinggi daripada VPN yang lain. Walau bagaimanapun, pada pendapat saya terdapat banyak VPN murah yang boleh memberikan perkhidmatan yang cekap.

Oleh itu, cadangan saya yang tulen adalah bahawa bukannya untuk VPN percuma untuk mengutuk, anda harus mempertimbangkan VPN murah.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Ivor Taylor (Soalan: 1, Jawapan: 48) Dijawab pada 5 Julai 2018 7:05 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

VPN percuma untuk torrenting hanyalah mitos pada pendapat saya dan apa yang saya alami sehingga tarikh. Masalah pertama dan yang paling umum dengan VPN percuma adalah bahawa mereka memberikan kelajuan yang sangat menjengkelkan. Juga, terdapat banyak ancaman kepada keselamatan semasa menggunakan perkhidmatan percuma.

Bagi kebanyakan orang keselamatan tidak penting, bagaimanapun perkongsian fail P2P memerlukan keselamatan dan kelajuan yang mencukupi. Keamanan penting banyak untuk mengutuk kerana terdapat banyak kes di mana perkongsian torrent menyebabkan anda penalti atau notis. Lebih teruk lagi adalah bahawa torrenters dalam kolam torrent anda dapat melihat IP sebenar anda serta lokasi anda. Oleh itu, adalah lebih baik untuk pergi dengan selamat dan bukannya mempunyai VPN percuma untuk mengurai.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Michelle Strawss (Soalan: 1, Jawapan: 48) Dijawab pada 29 Jun, 2018 6:46 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Saya tidak percaya VPN percuma untuk menganggu atau VPN percuma untuk apa-apa tujuan lain kerana jelas bahawa sesiapa pun tidak akan memihak kepada anda tanpa faedah sendiri. Dan menjangkakan kelajuan yang cepat dari Torrent VPN percuma bukanlah pemikiran yang bijak kerana banyak yang berbayar juga tidak cekap dan hanya beberapa yang menyediakan kelajuan yang sama atau kurang dipengaruhi.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Medora Bell (Soalan: 1, Jawapan: 48) Dijawab pada 2 Mei, 2018 12:11

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Saya yakin bahawa anda berada di sini selepas mencuba beberapa yang dipanggil VPN percuma terbaik untuk mengutuk. Saya juga telah menyia-nyiakan masa saya untuk mencari VPN tersebut untuk mengutuk tetapi semua pihak yang menuntut di luar sana yang mengaku bekerja sebagai VPN torrent percuma hanya cuba menarik anda dan mengalihkan anda ke perkhidmatan premium mereka. Namun, sebahagian besar perkhidmatan berbayar VPN percuma juga menyalahkan dan kurang dan kerana anda telah membayar jumlah yang tidak dapat anda lakukan.

Oleh itu, selepas carian yang menyusahkan saya telah membuat keputusan untuk mencuba perkhidmatan VPN yang sah dengan jaminan wang balik atau percubaan percuma supaya tidak ada risiko kehilangan jumlah tersebut. Pada masa itu saya memilih ExpressVPN kerana banyak ulasan positif dan majoritinya kerana pujian laju mengenai perkhidmatan mereka. Nasib baik, selepas hampir dua tahun VPN saya bekerja hebat dengan mengerikan serta dengan perkara-perkara rumit lain seperti membuka kunci kepada Netflix AS. Saya sangat berpuas hati dan gembira dengan pelaburan saya.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Eliza (Soalan: 1, Jawapan: 48) Dijawab pada 30 April, 2018 12:36 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Bukan satu tugas yang mustahil untuk mendapatkan VPN percuma untuk menganggu tetapi pasti mustahil untuk mencari VPN percuma yang berfungsi untuk menyerang. Ini adalah kerana torrenting adalah satu tugas yang kompleks dan memerlukan beberapa ciri indah untuk bekerja dengan VPN. Perkara yang paling penting adalah kelajuan bersama privasi. Tanpa kelajuan, anda tidak akan dapat menjalankan proses yang mengerikan. Walau bagaimanapun, jika privasi dikompromi maka tidak ada penggunaan untuk mendapatkan VPN untuk mengutuk.

Di sisi lain, saya akan mengesyorkan PIA VPN kegemaran saya yang sangat murah dan anda boleh mendapatkan serendah $ 2.91 yang hampir tidak ada apa-apa. Walau bagaimanapun, anda juga boleh mendapatkan tinjauan positif yang besar di reddit dari pengguna PIA mengenai perkhidmatan PIA. Nasib baik, saya juga pelanggan gembira.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Maria Beck (Soalan: 1, Jawapan: 48) Dijawab pada 24 April 2018 6:11 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Torrenting mempunyai sedikit aliran kerja yang kompleks dan itulah sebabnya penyulitan seluruh proses adalah sukar untuk kebanyakan VPN. Malah banyak VPN berbayar adalah tidak cekap untuk tujuan yang mengutuk dan hampir mustahil untuk mencari VPN percuma untuk Torrenting. Proses torrential yang dibawa tanpa VPN adalah mendedahkan IP anda bukan sahaja kepada ISP anda tetapi semua individu yang hadir dalam swam torrent yang sama di mana anda berada.

ISP melihat ke aktiviti anda yang mengerikan juga boleh menyekat lebar jalur anda atau mungkin mempercepatkan kelajuan internet anda untuk mengelakkan beban dari pelayan rangkaiannya dan ini biasa kerana meresap mengambil jumlah data yang lebih tinggi. Oleh itu, saya sangat mengesyorkan anda VPN berbayar dan bukan VPN percuma untuk mengutuk. Selain itu, terdapat beberapa pertimbangan sebelum memilih VPN berbayar untuk mengkritik. Kebanyakan VPN berisiko dan mungkin mempunyai masalah seperti kebocoran IP atau kebocoran DNS yang boleh mendedahkan identiti anda tanpa anda dikenali. Kelajuan juga merupakan faktor utama untuk meresap sebagai kelajuan yang perlahan boleh merosakkan pengalaman mengerikan anda.

Berdasarkan VPN penting ini untuk faktor-faktor nuansa, terdapat dua pilihan terbaik yang juga berpatutan.

 • NordVPN - Ia mempunyai ciri tambahan perlindungan kebocoran DNS yang menyimpan semakan pada semua permintaan DNS. Juga, mereka mempunyai kelajuan yang mencukupi untuk tujuan penstrimanan pantas dan memuat turun. Namun, anda boleh memilih dari banyak protokol VPN.
 • ExpressVPN - VPN ini mempunyai fokus pada kelajuan dan mereka benar-benar yang terbaik untuk perkhidmatan VPN terpantas. Juga, mereka mempunyai banyak protokol keselamatan dengan perlindungan kebocoran WebRTC yang mencukupi dan perlindungan kebocoran DNS.

ExpressVPN agak mahal tetapi anda boleh mendapatkan diskaun di sana pakej yang berbeza. Walau bagaimanapun, NordVPN sangat murah dan berpatutan untuk semua.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Jessica Walson (Soalan: 1, Jawapan: 48) Dijawab pada 22 Mac, 2018 3:04 petang

 • Laporkan spam
▲ 1 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Untuk menjejaskan anda memerlukan sambungan VPN yang cepat, dengan had lebar jalur tanpa had & keselamatan gash atas. Kelajuan dan penyulitan kedua-duanya tidak pernah bersama-sama yang akan menjejaskan wang anda; tidak ada yang bebas di dunia dalam talian.

VPN percuma untuk mengotorisasi tidak wujud

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Rebecca (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 16 Mac, 2018 6:36 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Saya telah membaca semua perbualan di dalam benang ini dan mengetahui ini adalah: Tidak ada yang mengesyorkan mana-mana VPN tunggal yang membolehkan anda menyulitkan trafik internet anda secara percuma, VPN Percuma untuk torrenting tidak membenarkan anda memuat turun torrents secara anonim, kebanyakan VPN PERCUMA bekerja dalam Pelanjutan tetapi mereka hanya menyediakan perkhidmatan proksi bukan perkhidmatan VPN, yang bermaksud mereka hanya memindahkan IP anda tidak menyulitkan trafik internet anda.

Orang di sini mencadangkan untuk menggunakan VPN Berbayar Terbaik dengan membenarkan anda membebaskan 30 hari percubaan. Versi percubaan menjamin wang anda dalam tempoh 30 hari dan juga memusnahkan log anda dengan log kurang dasarnya.

Lebih Sering: orang di sini mengesyorkan NordVPN dan ExpressVPN yang sangat popular semasa memuat turun torrenting.

Itu sahaja.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Rebecca (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 30 Januari 2018 2:09 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

baik, mencari VPN percuma yang terbaik untuk menjatuhkan atau VPN p2p percuma tidak wujud !. baik, tidak ada VPN PERCUMA yang tersedia di pasaran kerana mereka tidak mendapat sesuatu daripadanya. terdapat banyak VPN palsu yang akan menarik anda dengan tagline PERCUMA!

baik-baik saja: Saya telah mencari sesuatu seperti itu tetapi pada akhirnya mendapati NordVPN tidak percuma tetapi ia benar-benar murah dan sangat dinilai pada platform besar yang berlainan.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh James (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 4 Januari 2018 5:06 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Sekiranya anda mahukan VPN yang benar-benar bebas untuk mengutuk daripada anda mesti tetap bersedia untuk gangguan biasa dan kelajuan yang amat perlahan semasa memuat turun. Sedangkan, banyak VPN terkenal untuk mengurai kini boleh didapati dalam pakej yang sangat rendah. Saran saya adalah memilih salah satu VPN yang cepat seperti expressVPN untuk mengelakkan kekecewaan semasa memuat turun, selepas semua, tidak ada yang suka merosakkan keseronokan dengan menunggu lama untuk memuatkan adegan filem.

Ditandai sebagai spam Dihantar oleh Bernard Shawn (Soalan: 1, Jawapan: 48) Dijawab pada 1 Januari, 2018 3:04 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

VPN percuma untuk torrenting hampir mustahil untuk mencari. Anda boleh mendapatkan VPN percuma untuk tujuan lain tetapi mengurai adalah ciri yang berkesan walaupun dalam beberapa VPN berbayar. Oleh kerana meresap memerlukan kelajuan yang mencukupi itulah sebabnya anda memerlukan VPN yang cepat untuk muat turun tanpa kerumitan.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Jane Mark (Soalan: 1, Jawapan: 48) Dijawab pada 30 Disember 2017 1:08 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Sukar untuk memberitahu jika ada apa-apa yang boleh didapati secara percuma dalam torrenting khusus, ya tetapi ada VPN terbaik untuk mengutuk yang menawarkan dasar pembayaran balik dan pada masa ini, dijual, anda boleh merebut tawaran terbaik.

https://www.beencrypted.com/best-vpn-torrenting-p2p-filesharing/

Ditandai sebagai spam Dihantar oleh Jessica Jordan (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 14 Disember 2017 4:47

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Saya tidak fikir jika ada apa-apa cadangan yang anda boleh PERCUMA, semuanya dibayar

Ditandai sebagai spam Dihantar oleh Meson (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 5 Disember 2017 5:32 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Saya hanya datang ke sini dan fikir saya perlu menyelesaikan carian anda di sini �� Saya telah mencari soalan yang sama dan juga banyak bertanya pada platform yang berbeza seperti Reddit dan Yahoo Answers. Selepas penyelidikan yang banyak, saya tidak dapati banyak pilihan tetapi saya cukup pakar untuk menguji sebarang VPN oleh Speed, DNS, Servers, perlindungan DSN sekarang.

Dalam Reddit & Pakar-pakar keselamatan Quora hanya mempedulikan tentang VPN yang dapat membocorkan DNS Anda dan tidak memberikan Kill Switch tidak menjadi pilihan untuk mengunduh torrent secara anonim.

Anda Perlu VPN Untuk Torrenting Tawaran Yang:

 1. Pelbagai pelayan
 2. Perlindungan kebocoran DNS
 3. Membunuh suis
 4. Benarkan torrenting

NordVPN & ExpressVPN adalah pilihan terbaik untuk semua masa. seperti yang disyorkan oleh Reddit & Pakar Quora.

Ditandai sebagai spam Dihantar oleh Jessica Jordan (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 24 November 2017 11:37

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Perkongsian fail P2P dengan VPN percuma adalah seperti sakit kepala, kekecewaan, menggaru kepala anda sepanjang masa & berteriak kuat ini adalah keadaan yang boleh anda hadapi ketika anda menggunakan VPN PERCUMA untuk mengurai secara khusus. ��

Pertama sekali, kerana sambungan lambat, kelajuan internet yang perlahan semasa memuat turun, yang paling berbahaya tidak akan menyembunyikan trafik anda daripada mata yang anda tahu ...

Menggunakan VPN dengan torrents adalah pada dasarnya untuk menyulitkan lalu lintas Utorrent dan tidak dapat dilihat dari ISP, yang bahkan perkhidmatan berbayar tidak dapat mengendalikan masa dengan membocorkan DNS anda, yang membawa notis ISP. ��

Saya telah mencuba NordVPN yang sangat sesuai untuk Memuat turun Torrents secara anonim. Sebaliknya mencari Versi Percuma anda boleh mendapat keuntungan dari Jualan 78% yang sedang berjalan. Berikut adalah pautan: 2.75 / month Coupon NordVPN 

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Jasmeen (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 17 November, 2017 12:42 pagi

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Tidak ada VPN Percuma yang membenarkan torrenting, atau boleh memberikan sebenarnya, dan anda mencari Best? bagaimana mungkin itu.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Mark Willson (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 16 November 2017 11:57

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Torrenting menyebabkan banyak notis daripada ISP dan juga membawa ancaman sebenar kepada privasi dan keselamatan dalam talian anda. Tidak ada VPN percuma sedemikian untuk merosakkan tersedia untuk menyingkirkan isu-isu ini. Walaupun terdapat beberapa VPN yang benar-benar memberikan sambungan tanpa nama sebenar semasa memuat turun torrents.

Perkara lain untuk memeriksa semasa mencari VPN yang boleh dipercayai Untuk mengurai adalah, untuk memeriksa sama ada mereka menyediakan Perlindungan DNS & Membunuh suis, yang menghalang sambungan anda untuk membocorkan maklumat.

Apa yang berlaku apabila anda VPN bocor DNS anda?

Itu berlaku apabila permintaan DNS anda tidak ditangani dengan baik oleh pembekal VPN anda dan membocorkan DNS anda.

Membunuh suis: ciri ini menyelamatkan punggung anda apabila sambungan anda hilang di antara memuat turun torrents dan ia akan segera menghentikan lalu lintas internet dan menunggu ia, apabila ia mendapat lalu lintas lagi akan menyambung semula pelayan VPN dan mencegah maklumat yang bocor.

NordVPN & ExpressVPN dilengkapi dengan kedua-dua ciri yang mereka akan memberikan Perlindungan Leak DNS dengan suis bunuh.

Thumbs up jika anda mendapati ini berguna ��

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Trump (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 28 Oktober 2017 6:00 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Tidak ada P2P sokongan VPN Percuma, anda memerlukan sambungan VPN yang kuat dan stabil semasa mengurai.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Mark Willson (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 3 Oktober 2017 10:00 malam

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

jika anda prihatin tentang privasi dan keselamatan anda, saya tidak akan mengesyorkan apa-apa VPN percuma untuk muat turun torrents, isu kontroversialnya tetapi kami tidak menyokong dan mengesyorkan sebarang aktiviti haram di sini,

Saya sangat mengesyorkan NordVPN untuk Torrenting, yang pantas dan tanpa nama, akan memberikan anda muat turun tanpa nama, juga melindungi anda dengan menyediakan ciri tambahan seperti Kill Switch & Perlindungan kebocoran DNS, yang tidak akan pernah bocor anda Identiti sebenar. tetapi "Ia tidak Percuma"

Harga tahunan NordVPN bermula dengan $ 5.75 / m

Tetapi di sini adalah pautan diskaun: NordVPN 78% Diskaun $ 3.29 / m

Berikut adalah Tawaran Eksklusif 2017:

RankProviderPriceDiscount
1 NordVPN $ 3.29 72% OFF
2 PureVPN  $ 2.95 64% OFF
3 ExpressVPN  $ 8.32 OFF 35%
4 Ivacy VPN  $ 1.66 86% OFF
5 Akses Internet Persendirian  $ 3.33 52% OFF

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Jimmy Woki (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 23 Mei 2017 6:39 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi Adakah anda serius? meresap dengan VPN Percuma atau proksi? tidak akan terjadi, tidak ada VPN percuma untuk mengendarai lalu lintas torrent secara anonim, bahkan ada VPN yang sangat jarang dibayar, yang bekerja dengan sempurna dengan pelan anonim. Kebanyakan orang mencari penyelesaian VPN terpantas untuk mengutuk, kerana ini adalah ciri yang paling penting yang anda selalu periksa. Sambungan VPN harus mengurangkan kelajuan anda, kerana terowong VPN dan penyulitan. Tetapi ia harus mengurangkan internet biasa anda hingga 6% tetapi kebanyakannya VPN akan mengurangkan kira-kira 30 hingga 40%, yang benar-benar mengecewakan semasa memuat turun.

Di sini Ada Beberapa VPN Terpantas Dan Murah Untuk Torrenting:

NordVPN:

Ciri-ciri utama

 • 550+ pelayan di 49+ negara
 • 6 Sambungan Serentak
 • Jaminan 30 Hari Wang Kembali
 • Muat turun (32.5mb) Muat naik (28.4 / mbs)
 • Dapatkan 50% Diskaun COUPON (2ycyberdeal)

Keputusan Ujian Kelajuan:

Tanpa VPNDengan VPN
Kelajuan muat turun 35.17 Mbps 32.51
Kelajuan muat naik 34.05 Mbps 28.40
Protokol Penyulitan - L2TP
Lokasi Pelayan Amerika Syarikat United Kingdom
Masa tindak balas 27 ms 28 ms

ExpressVPN:

Ciri-ciri utama

 • 137+ Pelayan di 87 Negara
 • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN TCP
 • 3 Multi Logins - MUAT TURUN DOWNLOAD
 • Muat turun (34.5mb) Muat naik (32.4 / mbs)
 • Protokol Penyulitan 256

Keputusan Ujian Kelajuan:

Tanpa VPNDengan VPN
Kelajuan muat turun 35.17 Mbps 34.50
Kelajuan muat naik 34.05 Mbps 32.04
Protokol Penyulitan - L2TP
Lokasi Pelayan Amerika Syarikat United Kingdom
Masa tindak balas 27 ms 26 ms

PureVPN:

Ciri-ciri utama

 • Fast 500+ servers in 140+ Countries
 • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & IKEv2
 • 5 Multi Logins
 • Muat turun (30.4mb) Muat naik (28.5mb)
 • Dasar Bayaran Balik 7 Hari

Keputusan Ujian Kelajuan

Tanpa VPNDengan VPN
Kelajuan muat turun 35.17 Mbps 30.40
Kelajuan muat naik 34.05 Mbps 28.50
Protokol Penyulitan - L2TP
Lokasi Pelayan Amerika Syarikat United Kingdom
Masa tindak balas 27 ms 30 ms

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Jasim M (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 16 Mei 2017 4:17 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Sebagai orang lain yang tidak mengesyorkan perkhidmatan VPN Percuma untuk Torrenting, M tidak akan mengatakannya lagi, tetapi jawapan yang lebih khusus tentang kebimbangan ekonomi anda.

Berita baik ialah: kami telah menghubungi beberapa VPN terbaik untuk mengutuk dan meminta mereka untuk beberapa tawaran eksklusif untuk pembaca kami.

Selamat sejahtera,

Jordan

Ditandai sebagai spam Dihantar oleh Jordan (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 27 April 2017 2:53 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Saya akan mencadangkan agar anda tidak menggunakan perkhidmatan VPN percuma untuk mengutuk kerana mereka benar-benar tidak boleh dipercayai. Mereka juga perlahan dan membenarkan akses kepada maklumat anda oleh pihak ketiga.

Jangan bergantung pada VPN percuma, sebaliknya tetapkan yang dibayar seperti NordVPN. VPN ini bukan sahaja membuat mudah mengecil tetapi juga menawarkan kelajuan sambungan cepat, penyulitan kuat, protokol keselamatan dan P2P membolehkan pelayan.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Cheryl (Soalan: 0, Jawapan: 17) Dijawab pada 19 April, 2017 1:54 pm

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Terowong akan mengehadkan kelajuan anda sehingga minimum kerana proses penyulitan. Anda perlu berdagang beberapa kelajuan anda untuk mencapai kesamaan dan keselamatan data Torrenting anda.

VPN untuk Torrenting menyulitkan semua trafik Torrent anda dengan penyulitan AES 256-bit (yang akan mengambil masa hampir 20 tahun untuk mendekripsi). Walau bagaimanapun, anda boleh mengosongkan antara protokol keselamatan yang bertanggungjawab untuk menggunakan enkripsi ke data anda. Biarkan saya mengkategorikannya untuk anda.

PPTP - Penyulitan Lemah - Kelajuan Lebih Pantas (tidak disyorkan kerana kebocorannya)

L2TP / IPSec, OpenVPN, SSTP, IKEv2 / IPsec - Penyulitan kuat - Kelajuan lambat sedikit (disyorkan)

Tambahan pula, anda perlu mempunyai VPN Torrent yang akan menyediakan Suis Bunuh Internet untuk mencegah kebocoran data apabila pemotongan.

Saya cadangkan anda tidak pergi untuk VPN Percuma kerana anda tidak tahu di mana anda sedang dihantar dan jika ia dienkripsi sama sekali? Biasanya VPN Percuma itu menjual maklumat anda kepada pengiklan pihak ketiga. Sebagai contoh, pertahanan VPN didapati sebagai produk syarikat analisis yang akan mengumpulkan data pengguna untuk menggunakannya atau menjualnya lagi.

Jadi, jika anda Torrenting kemudian menggunakan VPN adalah keperluan anda. Anda boleh melawat blog laman web ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai VPN.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Torrent Lover (Soalan: 0, Jawapan: 33) Dijawab pada 29 Mac, 2017 12:24 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Tidak, tidak ada vpn percuma untuk mengerikan. Terdapat satu orang yang disebut di sini, tetapi ia tidak cukup baik kerana kelajuan perlahan dan menerima notis DMCA, yang bermaksud pembaziran masa.

Jika anda Torrenting maka menggunakan VPN adalah suatu keharusan. Saya secara peribadi akan menyarankan anda untuk memilih NordVPN kerana ia adalah VPN terbaik untuk Torrenting kerana ia telah mendedikasikan pelayan P2P dan ciri dan protokol VPN yang paling selamat. Kelajuan sangat baik pada pelayan P2P mereka supaya anda tidak perlu bimbang mengenainya.

Anda boleh setup VPN Torrent dengan mudah:

 1. Langgan NordVPN dan ikuti langkah-langkah dalam e-mel.
 2. Muat turun dan pasang aplikasi NordVPN.
 3. Pilih lokasi yang sesuai atau biarkan aplikasi memilih lokasi yang optimum
 4. Klik bersambung.
 5. Nikmati Torrenting pada VPN.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Duane Boyd (Soalan: 0, Jawapan: 33) Dijawab pada 25 Mac, 2017 2:59 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Untuk Torrent VPN percuma sahaja Betternet membolehkan torrent mengunduh, tetapi kelajuannya perlahan, saya mencuba beberapa kali. Di samping itu, mereka telah menyatakan dengan jelas bahawa mereka akan mematuhi notis DMCA dan memberi akses kepada pelayan mereka. Jadi anda tidak akan dikenali tanpa VPN percuma, anda tidak pernah menjadi!

Jika anda ingin memuat turun torrents tanpa meninggalkan jejak di belakang maka anda harus memilih VPN terbaik untuk Torrenting. Saya menggunakan NordVPN yang bukan sahaja menawarkan saya kelajuan dan lebar jalur yang tinggi tetapi juga ciri seperti penyulitan berganda, pelayan P2P, dan DNS Pintar untuk penstriman. Anda juga boleh mencari ExpressVPN, PureVPN, dan lain-lain yang anda dapat topik mengenai laman web ini.

Ditandai sebagai spam Dihantar oleh Ricardo Rodriguez (Soalan: 0, Jawapan: 33) Dijawab pada 22 Mac, 2017 12:01 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

VPN percuma untuk Torrenting adalah penipuan. Jika anda membaca dasar privasi mereka maka anda akan melihat bahawa bukan sahaja mereka tidak jelas tetapi mereka membenarkan akses pihak ketiga ke maklumat anda secara langsung, dan sebaik sahaja anda memasang VPN ini maka anda akan ditakdirkan.

Saya memasang satu, dan kemudian saya mengeluarkannya selepas penggunaan saya. Keesokan harinya saya menerima iklan dari mana-mana. Saya biasanya tidak memilih sebarang perkhidmatan. Titik saya berhenti menggunakan 'Percuma' tidak ada Percuma di dunia ini. Gunakan perkhidmatan VPN berbayar.

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Seth Fox (Soalan: 0, Jawapan: 33) Dijawab pada 21 Mac, 2017 2:12 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Tidak ada cadangan percuma khusus untuk mengotorkan

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Jason (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 21 Mac, 2017 1:23 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Perkongsian fail P2P mengambil tol yang besar pada jalur lebar pelayan. Oleh itu, perkhidmatan VPN percuma tidak membenarkan Torrenting ke atas pelayan mereka. Selain itu, percuma tidak selalunya percuma, dan maklumat anda dijual kepada pengiklan atau siapa yang tahu kepada siapa?

Cerita panjang pendek, untuk menjadi tanpa nama sementara Torrenting pada VPN percuma, anda sebenarnya mendedahkan diri anda kepada organisasi yang lebih besar, meninggalkan sendiri ISP anda.

Saya akan mengesyorkan anda menggunakan VPN terbaik untuk Torrenting. Saya secara peribadi menggunakan NordVPN untuk memuat turun torrents kerana mereka telah mendedikasikan pelayan P2P. Selain itu, mereka melancarkan perkhidmatan DNS Pintar untuk menyalurkan Netflix secara percuma, dan tanpa masalah kelajuan. Apa lagi yang anda boleh meminta dari VPN?

Terdapat perkhidmatan VPN lain seperti PureVPN, ExpressVPN, Ivacy VPN, dan PIA VPN yang membolehkan muat turun Torrent. Jika anda bukan peminat NordVPN maka anda boleh memilih dari perkhidmatan yang boleh dipercayai ini.

Saya dapati artikel di sini yang berkaitan dengan bestVPN untuk Torrenting,  sepatutnya kelihatan.

Ditandai sebagai spam Dihantar oleh Troy Riley (Soalan: 0, Jawapan: 33) Dijawab pada 20 Mac, 2017 5:42 petang

 • Laporkan spam
▲ 3 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Jika anda sedang mencari VPN percuma untuk memuat turun torrents tanpa nama maka anda akan menghadapi masalah besar, menggunakan VPN percuma untuk menjejaskan cara menjemput ISP anda untuk mengambil tindakan terhadap anda lebih banyak memuat turun dari klien torrent bit.

Saya bersetuju bahawa sesetengah VPN mahal tetapi jika anda hanya menilai VPN berdasarkan harga dan menggunakan VPN percuma untuk menghina tanpa nama maka anda melakukan kesalahan besar kerana VPN percuma sudah mengawal agensi penyiasat dan penggodam, itu penuh perangkap bukti yang boleh mencederakan anda dari segi keselamatan dan privasi internet, kami fikir ia adalah taktik mudah untuk menyembunyikan trafik internet dari ISP tetapi sebenarnya ia adalah cara mudah untuk ditangkap oleh ISP semasa memuat turun dari torrent.

Yang lebih penting! Sekiranya tujuan anda adalah untuk melindungi keselamatan dan privasi rangkaian anda, maka mesti menilai perisian keselamatan pada ciri, protokol keselamatan, terowong penyulitan dan P2P membolehkan pelayan kerana perkara-perkara ini menambah nilai besar kepada penyedia VPN.

Nah, mencari harga VPN yang berpatutan untuk memuat turun torrents secara anonim maka NordVPN adalah pilihan yang paling boleh dipercayai kerana penyulitan kuat; memintas lalu lintas anda melalui terowong yang disulitkan.

72% OFF $ 3.29 / month - Dapatkan NordVPN Sekarang

PureVPN dikenali sebagai penyedia VPN terpantas di dunia, ia mempunyai pelayan P2P yang membolehkan pelayan memuat turun torrent secara anonim dari klien torrent bit. Anda boleh menyahsekat saluran streaming seperti Netflix, Hulu Plus, dan BBC iPlayer di semua rantau di dunia.

Tawaran Masa Terhad 64% - $ 2.95 / m

ExpressVPN diiktiraf sebagai penyedia VPN yang baik, ia terletak di British Virgin Island, bermakna negara seperti Amerika Syarikat, Inggeris, Kanada, dan Australia tidak dapat melaksanakan undang-undang mereka. ExpressVPN mempunyai pelayannya di semua negara di dunia, anda boleh memuat turun torrents dengan kelajuan sambungan cepat, ia serasi dengan semua peranti.

35% OFF Pada ExpressVPN - Dapatkan ExpressVPN Sekarang

Ditandai sebagai spam Dihantar oleh Peter buttler (Soalan: 0, Jawapan: 5) Dijawab pada 10 Mac, 2017 4:26 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

VPN percuma tidak pernah menyelesaikan masalah ini, yang kebanyakannya dihadapi ketika sedang mengerikan, terdapat banyak proksi yang tersedia untuk mengutuk tetapi anda tidak boleh menggunakannya. Jangan pernah menggunakan proksi, kerana ia akan meningkatkan peluang anda mendapatkan.

Sebaliknya: anda boleh menggunakan Pembekal Perkhidmatan VPN murah untuk mengutuk, yang kini dijual atau di atas tawaran, itu akan menjadi peluang terbaik untuk meneruskannya.

Sekiranya kita bercakap tidak mahu namanya disiarkan, maka hampir setiap penyedia perkhidmatan VPN mendakwa untuk menyediakan sambungan tanpa nama semasa pengundupan torrent tetapi fakta berbeza secara dramatik. Jika pembekal khidmat anda mengurangkan kelajuan demi sambungan tanpa nama? maka ia tidak layak untuk membelinya untuk mengotorkan. kerana untuk menganggu anda memerlukan sesuatu yang kuat dan terpantas untuk pengalaman mengerikan anda.

Salam

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Jimmy (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 10 Februari 2017 7:28 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Nah, saya telah menggunakan VPN percuma untuk memuat turun torrents tetapi mereka tidak boleh dipercayai kerana apabila VPN percuma tidak menawarkan pelayan P2P yang bermakna apabila anda memuat turun sebarang fail menggunakan bit torrent atau u torrent klien VPN percuma tidak boleh menghentikan ISP daripada pendidih sambungan internet anda kelajuan.

Jika anda ingin memuat turun torrents dan anda tidak mahu menangkap ISP maka anda mesti melihat ciri-ciri dan pelayan VPN sebelum melanggan VPN, untuk tujuan meretas adalah penting bahawa VPN mesti mempunyai pelayan P2P, protokol keselamatan, kuat penyulitan, dan kelajuan sambungan cepat.

Sebenarnya ISP kini mengekalkan data setiap pengguna sekurang-kurangnya selama setahun, jadi penting untuk menggunakan VPN terbaik untuk mengutuk yang terutama dibangunkan untuk menyulitkan internet anda antara anda dan ISP anda dengan tidak mahu disebutkan lengkap.

Ditandai sebagai spam Dihantar oleh Anonymous (Soalan: 0, Jawapan: 1) Dijawab pada 25 Januari 2017 5:22 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Hanya Betternet membolehkan Torrenting pada VPN percuma. Walau bagaimanapun, dalam dasar privasi mereka, mereka telah menyatakan dengan jelas bahawa jika ada notis DMCA yang datang, mereka akan mematuhi sepenuhnya dan memberi akses kepada pihak berkuasa penguatkuasa undang-undang. Jadi, apakah maksud membenarkan Torrenting?

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh George Rodrick (Soalan: 0, Jawapan: 33) Dijawab pada 23 Januari 2017 2:12 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

VPN percuma bergantung pada iklan. Setiap kali anda membuat sesi, ia sama ada menunjukkan iklan dalam aplikasi atau ia muncul iklan yang anda perlu tonton dengan kuat untuk jangka masa yang ditetapkan.

Sekarang, itu agak menjengkelkan dan yang paling teruk, ia memberi akses kepada pengiklan pihak ketiga ke perisian mereka supaya mereka boleh menggunakan maklumat sensitif anda untuk tujuan analitik. Oleh itu, menggunakan VPN 'percuma' paling tanpa namanya adalah mitos, pada pandangan saya. Saya nasihatkan anda pergi untuk VPN dengan tawaran diskaun.

Ditandai sebagai spam Dihantar oleh Anonymous (Soalan: 0, Jawapan: 33) Dijawab pada 23 Januari, 2017 2:07 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

Tidak mempromosikan aktiviti haram
Jawapan ini benar-benar untuk kecurian data dan alasan keselamatan anda sendiri. Torrenting oleh perkhidmatan VPN percuma tidak akan menjadi pilihan yang hebat, kerana torrenting adalah kebimbangan serius ketika orang terjebak dan mencari lebih banyak cara untuk mendapatkannya. Tetapi terdapat beberapa VPN datang dengan laluan percuma yang bermakna anda boleh memanfaatkan 100% tanpa nama tetapi dalam versi percuma anda tidak boleh mempunyai akses penuh. Saya akan mengesyorkan Cyberghost yang datang dengan versi percuma tetapi ia akan membantu anda untuk kekal tanpa nama.

Tetapi dalam versi percuma anda mempunyai sekatan dan tidak mempunyai kawalan penuh; berikut adalah keburukan:
anda tidak boleh memilih pelayan keinginan anda
lebar jalur yang terhad
diskaun setiap 3 jam

saya akan mengesyorkan murah dan bukan versi Percuma

Ditandai sebagai spam Dicatat oleh Mark Steve (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 23 Januari 2017 1:25 petang

 • Laporkan spam
▲ 0 ▼&# 10004; Jawapan peribadi

VPN percuma adalah serupa dengan kebanyakan perkhidmatan 'percuma', tawaran, tawaran, dan sebagainya. Terdapat sama ada kaveat - dengan harapan anda akan membeli, menaik taraf, mempromosikan, atau beberapa gabungan pilihan - atau ia adalah sejenis kebajikan. Apabila kedai sandwic tempatan anda memberikan kupon untuk sandwic kecil percuma, ini tentunya pertukaran, seolah-olah anda membeli sandwic itu secara terang-terangan. Trafik kaki anda dan kehadiran yang kelihatan di kedai itu mungkin akan menarik orang lain untuk melihat dan mungkin membeli sendiri. JIKA sandwic itu baik, anda bahkan mungkin akan melewati blok itu, dengan gembira mengamati 'sandwich yang paling lazat' yang pernah ada kepada si penumpang-dengan mengawasi anda dengan hiburan dan perhatian ringan untuk kewarasanmu.

Ditandai sebagai spam Dihantar oleh Marry Jane (Soalan: 27, Jawapan: 59) Dijawab pada 22 Januari, 2017 3:39 petang

 • Laporkan spam

«Kembali ke Halaman Sebelumnya

Sila log masuk untuk menghantar soalan.

Nama Pengguna atau Alamat E-mel

Kata laluan

Ingat saya

 • Pergi ke halaman login WP
 • Daftar
 • Kata laluan hilang?