Beste Torrent-app voor Android 10 Beste opties

[ware_item id=33][/ware_item]

Er wordt aangenomen dat Torrent Android-apps een aantal factoren hebben die de functionaliteit van het apparaat negatief kunnen beïnvloeden door malware of een ander soort virussen. Ondanks deze bekendheid is de trend om de torrent-app voor Android te gebruiken uitzonderlijk.


Daarom is het noodzakelijk om de beste torrent-app voor Android te gebruiken om de kans op een potentiële bedreiging te minimaliseren.

Torrent-downloaders voor Android zijn verschillend voor de beste torrent-clients voor desktop, omdat de behoeften voor Android verschillend zijn. Daarom hebben de meeste apps die we in dit artikel bespreken, functies zoals bandbreedtebeheer door alleen downloads via Wi-Fi toe te staan.

10 beste Torrent-apps voor Android

Hier zijn de beste en beste Torrent-apps om torrents te downloaden in Android-apparaten.

1 - Flud | Download app

torrent-app androidFlud is de meest populaire en geprezen app onder de Android-gebruikers. Via deze torrent-app voor Android kun je elk in het protocol gehost bestand rechtstreeks naar je Android-telefoon of -tablet downloaden.

Het heeft een eenvoudige en duidelijke interface die hard nodig is wanneer je Android gebruikt. De functie helpt ook bij het beter beheren en downloaden van grote torrent-bestanden.

Bovendien ondersteunt Flud verschillende protocollen, magneetkoppelingen, verschillende thema's, ondersteuning voor RSS-feeds en ondersteuning voor grote bestanden.

Flud heeft gratis en betaalde versies die bijna dezelfde functionaliteit hebben. De betaalde versie is echter advertentievrij en de gratis versie van Flud wordt even ondersteund.

2 - aTorrent | Download app

atorrent android appaTorrent is een moderne applicatie met een geavanceerd maar eenvoudiger ontwerp dat absoluut een van de beste keuzes voor de beste torrent-app voor Android verdient.

Net als andere genoemde apps, staat aTorrent ook downloaden alleen in de Wi-Fi-modus toe. Deze app is niet overladen met functies, maar bevat essentiële vereisten zoals ondersteuning voor externe SD-kaarten, opslaglocaties, parallel downloaden en nog veel meer.

Bovendien heeft aTorrent een torrent-zoekdialoog, ondersteuning voor magneetlinks, optie om torrent rechtstreeks vanuit een browser te openen, ondersteuning voor verschillende protocollen, DTH en Advanced DTH.

Het is gratis bij advertenties, maar als je een advertentievrije versie wilt, moet je $ 1,99 betalen.

3 - FrostWire | Download app

Beste Torrent-app voor Android 10 Beste optiesAls je een moderne torrent-app voor Android wilt, is FrostWire waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Naast basisfuncties biedt deze app een muziekspeler, mediabrowser en online chatten tijdens het downloaden van torrent-bestanden.

Een onderscheidend kenmerk dat je bij de meeste torrent-apps misschien niet krijgt, is advertentievrij. FrostWire is een open source inclusief ondersteuning voor .torrent-bestanden en magneetkoppelingen.

Er is een ingebouwde zoekmachine, ondersteuning voor het luisteren naar online radio en het delen van bestanden voor FrostWire-gebruikers.

4 - FuTorrent | Download

fu-torrent androidFuTorrent is een van de nieuwe apps, maar het is nog steeds een van de beste torrent-apps voor Android. De app ondersteunt enkele basisprotocollen samen met meerdere downloadaanpassingen.

Met deze torrent-app kunt u de maximale torrent-download en uploadsnelheid instellen, het maximale aantal actieve torrents en downloads alleen in de Wi-Fi-modus en andere basisfuncties.

Er is een torrent-zoekopdracht, maar deze is niet echt efficiënt. Ook bevat de gratis versie advertenties en deze is niet beschikbaar in Google Play Store. U kunt de advertentievrije FuTorrent pro-versie echter downloaden van Google Play Store.

5 - tTorrent | Download

Beste Torrent-app voor Android 10 Beste optiestTorrent is eenvoudig evenals een actieve torrent Android-app met verschillende functies. Het beste kenmerk van tTorrent is de codering samen met een webinterface die Transdrone en Transdroid ondersteunt.

Met deze app kun je downloadinstellingen wijzigen en ondersteunt een verscheidenheid aan protocollen, waaronder ondersteuning voor magneetlinks, trackerless torrent (DHT), RSS, IP-filtering, proxy (HTTP, SOCKS), enz..

tTorrent biedt ook een pro-versie die relatief goedkoper is voor $ 1,99.

6 - uTorrent | Download

utorrent - Android-appuTorrent is de torrent-client die het meest bekend is en wordt gebruikt bij alle torrents-downloaders. Het is een van de oudste torrent-clients die erg licht is. Vanwege deze functie werkt het echt goed wanneer het wordt gedownload als een torrent-client voor Android.

De functies omvatten alleen het downloaden van Wi-Fi, ondersteuning voor verschillende protocollen en de optie om de opslaglocatie te kiezen.

uTorrent is een eenvoudige torrent-app waarmee u een torrent-magneetlink kunt starten, stoppen, pauzeren, opnemen en zelfs toevoegen en neerzetten via de knoppen bovenaan de client. Er is een duidelijke weergave van je torrent-statistieken, inclusief gedetailleerde informatie over download- en uploadsnelheid.

In tegenstelling tot de desktopversie kunt u met de uTorrent Android-app onbeperkt downloaden. De gratis versie van uTorrent wordt echter door advertenties ondersteund en de pro-versie kost $ 3,99.

7 - TorrDroid | Download

Beste Torrent-app voor Android 10 Beste optiesDe app vermeldt zichzelf als een torrent-client in de zoekmachine. Dat komt omdat TorrDroid je een probleemloze manier biedt om torrent te zoeken en downloaden.

Deze torrent Android-app biedt de keuze voor het downloaden van individuele bestanden van een torrent, het delen van magneetlinks, het instellen van download- en uploadlimieten en verschillende protocollen.

Bovendien ondersteunt de TorrDroid-client sequentiële downloads die kunnen worden gebruikt om videobestanden af ​​te spelen voordat de download is voltooid.

TorrDroid is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.

8 - Vuze | Download

Beste Torrent-app voor Android 10 Beste optiesVuze is een favoriete torrent-client voor zowel desktop als Android-platform. Het heeft een ingebouwde zoekmodule samen met talloze bestanden in zijn database en de mogelijkheid om verbinding te maken met P2P en andere torrent-netwerken. Dit maakt het zoeken naar het downloaden van bestanden eenvoudig en aanzienlijk verbeterd voor de gebruikers.

Met Vuze kun je de torrent-download en uploadsnelheid regelen, maar het biedt de mogelijkheid om live video en audio te streamen zonder te downloaden.

Vuze heeft efficiënte functies voor het delen van bestanden en een mediaspeler voor het afspelen van video's van HD-kwaliteit.

9 - aDownloader | Download

Beste Torrent-app voor Android 10 Beste optiesMet aDownloader kunt u de torrent-bestanden van uw computer overbrengen naar de SD-kaart van uw Android-telefoon en deze openen met aDownloader.

In de Android-browser kunt u ook de torrent-link downloaden door de knop lang ingedrukt te houden en vervolgens 'link delen' te selecteren en tenslotte een Downloader.

Het is een eenvoudige torrent-android-app die je waarschuwt wanneer een download is voltooid, en er is ook een systeemvak met de lopende programma's. De gratis versie van deze app bevat advertenties.

10 - Torrnado | Download

Beste Torrent-app voor Android 10 Beste optiesTorrnado werkt een beetje anders in vergelijking met andere torrent-android-clients. Dat wil zeggen, het verbindt je met de computer in plaats van het zelf downloaden van torrent.

De primaire reden om op die manier te werken, is om de belasting van uw computer uit te roeien door ruimte en energie vrij te maken. De Torrnado werkt met de favoriete torrent-client, Transmission.

Met Torrnado kunt u torrents weergeven, filteren, zoeken en sorteren. Bovendien kon je sessie- en levensstatistieken bekijken, samen met het kunnen volgen en beperken van wereldwijde snelheden. De gratis versie is een proefversie. De volledige versie is echter voor $ 2,90.