Beste torrent-trackerlijst: uTorrent en BitTorrent

[ware_item id=33][/ware_item]

Een torrent-tracker is een manier die de peers helpt elkaar te vinden. De peer / gebruiker stuurt een verzoekbericht naar de tracker om zijn interesse in een torrent te registreren. De tracker antwoordt later met een lijst van andere gebruikers / peers die dezelfde interesse in die torrent hebben getoond. De peer is dan direct verbonden met elk van de peers die hij van de tracker heeft ontvangen.


Wat is een torrent-tracker?

Een torrent-tracker is als een server die communiceert tussen twee peers / gebruikers. Een torrent-tracker stelt de torrent-gebruikers in staat hun bestanden over te dragen via het BitTorrent-protocol. Het gedownloade torrent-bestand van elke torrent-site is opgenomen in de torrent-clientsoftware.

In deze omstandigheid wordt de rol van torrent-clientsoftware essentieel en vitaal. De torrent-clientsoftware vraagt ​​het gedownloade bestand op andere systemen aan. Velen veronderstellen deze andere systemen als gelijken. Daarom kan een gebruiker probleemloos een deel van het bestand downloaden van collega's.

Soorten Torrent Tracker:

Kortom, er zijn twee soorten torrent-trackers, d.w.z. publieke trackers en private trackers. Elke torrent-gebruiker kan deze tracker-adressen gebruiken om de downloadsnelheid te verhogen om nieuwe torrent-bestanden te ontwikkelen. Bovendien kan een torrent-gebruiker, door dezelfde tactiek toe te passen, de downloadsnelheid voor bestaande torrent-bestanden verhogen.

Public Torrent Tracker:

De openbare torrent-tracker is gemakkelijk toegankelijk voor elke gebruiker zonder enige onderbreking of registratieproces. Omdat de openbare torrent-tracker dus voor elke gebruiker gemakkelijk beschikbaar is, kunnen gebruikers tijdens het downloaden te maken krijgen met trage snelheidsproblemen.

Terwijl deze torrent-trackers worden gebruikt, kunnen andere gebruikers, wanneer een gebruiker favoriete bestanden downloadt, de downloadactiviteiten dus gemakkelijk volgen, maar deze trackers hebben niet het gewenste en gewenste privacyniveau voor hun gebruiker. De torrent-gebruiker wordt aanbevolen om VPN te gebruiken voor torrenting, omdat dit volledige bescherming voor zijn gebruikers garandeert.

Private Torrent Tracker:

Net als de openbare torrent-tracker heeft niet iedereen toegang tot de privé-torrent-tracker. Voor het gebruik van een privé-torrent-tracker moet de gebruiker zich eerst registreren voordat de tracker-adressen worden verkregen. Bovendien sporen deze trackers de potentiële gebruikers op hun sites niet aan. Daarom moeten de huidige gebruikers nieuwe gebruikers verzoeken lid te worden.

De privé-torrent-tracker biedt een veel betere downloadsnelheid dan de openbare trackers. Deze trackers hebben specifieke snelheidsregels, en het is essentieel voor de torrent-gebruiker om deze regels en richtlijnen te volgen voor het downloaden van de gewenste bestanden.

De privé-torrents bieden meer anonimiteit en privacy aan zijn gebruikers. Daarom is het een betere optie dan openbare torrent-trackers.

Hoe Torrent Tracker te gebruiken?

In eenvoudige woorden, een torrent-tracker kan net als de torrent-sites worden gebruikt. Maar er zijn specifieke regels voor het gebruik van een torrent-tracker, en een gebruiker kan deze regels volgen om de torrent-tracker te gebruiken waar hij / zij naar op zoek was.

uTorrent Tracker:

Een uTorrent-tracker is een type server dat verzoeken ontvangt van uTorrent-clients. Deze verzoeken van de gebruikers weerspiegelen statistieken en stellen de torrent-tracker in staat de volledige statistieken van de torrent op te nemen. Een gebruiker kan uTorrent-tracker overwegen om de downloadsnelheid van de torrent-bestanden te verhogen.

De torrent-gebruiker kan de onderstaande stappen volgen om trackers voor uTorrent toe te voegen om de downloadsnelheid te verhogen en om de gedownloade bestanden eenvoudig met meer peers te delen.

 • Open torrent naast uTorrent en start het downloadproces.
 • Met behulp van het tabblad ‘’ onder Snelheid ’kunt u de snelheid van uw download controleren.
 • Nadat u met de rechtermuisknop op de naam van de download hebt geklikt, selecteert u eigenschappen.
 • Nu kunt u uw benodigde trackers plakken om uTorrent toe te voegen.
 • Klik om de knop ‘’ OK ’te maken.

BitTorrent Tracker:

Een BitTorrent-tracker is hetzelfde als uTorrent-tracker. Het enige verschil is dat een BitTorrent-tracker een webservice is die aanvragen van BitTorrent-clients ontvangt. Net als uTorrent-trackers, wordt een BitTorrent-tracker gebruikt om het downloadproces te versnellen.

Best Torrent Tracker Lijst:

Torrent-trackers helpen de beste torrent-clients zoals uTorrent of BitTorrent om gemakkelijk via peers te communiceren. Door deze torrent-trackers te gebruiken, kan de gebruiker de downloadsnelheid van het gewenste torrent-bestand verbeteren. Hier is een lijst van enkele beste torrent-trackers.

 1. udp: // open.stealth.si:80/ kondigen aan
 2. udp: // tracker.kicks-ass.net:80/ kondigen aan
 3. udp: // tracker.yoshi201.com:6969/announce
 4. udp: // tracker.internetwarriors.net: 1337 / kondigen
 5. udp: // tracker.aletorrenty.pl:2710/ kondigen aan
 6. udp: // tracker.filetracker.pl:8089/announce
 7. udp: // tracker.ex.ua:80/announce
 8. udp: // tracker. grepler.com:6969/ kondigen aan

Conclusie: De torrent-trackers hebben verschillende voordelen en worden daarom aanbevolen voor gebruikers. Ze werken als een server en helpen de gebruiker ook om de snelheid van het downloaden van het torrent-bestand te verhogen. Deze trackers maken het leven van de gebruiker gemakkelijker en worden met succes door gebruikers over de hele wereld gebruikt.

Je kunt deze link volgen om meer te weten te komen over de beste torrent-trackers.