Hoe Torrent anoniem te downloaden

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrenting is gewoon een proces voor het delen van bestanden waarbij meerdere personen betrokken zijn bij het downloadproces. BitTorrent is een technologie in plaats van programmatuur waarmee snel en snel kan worden gedownload en bestanden kunnen worden uitgewisseld tussen collega's.


Hoewel torrenting puur legaal en veilig is, zijn er landen die het als illegaal en onveilig beschouwen. Ongeacht alle politieke invloed of druk zijn torrents de meest effectieve en competente manier om ander materiaal van internet te downloaden en te delen. De torrent-snelheid en het vermogen om een ​​acceptabel serviceniveau te bieden, worden gedeeld door hun populariteit.

De grootste zorg over torrents is hun privacy. Torrents vertonen ernstige privacykwesties. Ze zijn ook zo ontworpen dat de auteursrechttrollen of hackers ze gemakkelijk kunnen vangen als ze de veiligheidstips niet volgen.

Met de anti-piraterij teams en onzekere juridische organisaties die veel BitTorrent-klanten controleren, vinden ze manieren om hun echte identiteit voor de wereld te verbergen.

Een groot aantal BitTorrent-gebruikers op zoek naar manieren om hun identiteit te verbergen tijdens torrenting. Dit komt omdat wanneer een gebruiker torrent anoniem downloadt, de tracker niet in staat zal zijn om het IP-adres van de gebruiker te traceren en ook tot welke bestanden / materiaal een gebruiker geen toegang heeft.

Waarom zouden torrenters zich zorgen maken over anonimiteit?

De gebruikers moeten veel om hun anonimiteit geven, omdat ze zichzelf in de rechtbank of zelfs in de gevangenis kunnen belanden. Volgens het US Copyright Office kunnen schendingen van het auteursrecht leiden tot strafrechtelijke straffen met gevangenisstraf tot 5 jaar en straffen tot $ 250.000 per overtreding.

‘’ Torrent ’anoniem downloaden?

Als je torrent anoniem wilt downloaden zonder je identiteit aan de buitenwereld te laten weten, zijn hieronder de methoden die je kunt volgen om torrent anoniem te downloaden:

  1. Gebruik VPN:

Het gebruik van een VPN is een van de meest effectieve en efficiënte manieren om anoniem te gaan. VPN is de beste en eenvoudigste manier om uw identiteit en IP-adres te verbergen voor andere leeftijdsgenoten. Hoewel een goede serviceprovider VPN wat geld in rekening brengt, maar met hun efficiënte services al uw verkeersgegevens routeren. Hoewel niet alle VPN voor een anoniem downloadende torrent is, maar controleer voordat je een VPN downloadt eerst of het voor anoniem downloaden is of niet.

Ten tweede, voordat je een VPN gebruikt om torrent anoniem te downloaden, zorg ervoor dat:

  • VPN is voor anoniem downloaden.
  • VPN houdt geen logboeken bij
  • Controleer extra functies van de VPN.
  1. Gebruik Torrent Privacy:

Torrent-privacy is een andere recent ontwikkelde methode voor het anoniem downloaden van torrent. Deze service is beschikbaar voor BitTorrent-clients. Deze proxy-service is vergelijkbaar met BT Guard. De torrent-privacy biedt aangepaste uTorrent-clients die alle vooraf geconfigureerde noodzakelijke instellingen hebben. Het wordt gefunctioneerd door het TorrentReactore.net-team. Het vormt een tunnel tussen het systeem en de externe server. Bovendien zijn de gegevens ook gecodeerd, wat betekent dat gegevens niet toegankelijk zijn en door de services worden bevestigd. Het enige nadeel van deze service is dat deze beperkt is tot gebruikers alleen op Windows-platforms.

  1. Gebruik ANOMOS:

Anomos is eigenlijk een gratis Windows-programma en een gecodeerd multi P2P-bestandsdistributieprotocol. Met dit programma kunnen BitTorrent-gebruikers hun identiteit en IP-adres verbergen. Meer dan 1.600 gebruikers hebben gevraagd om het Anomos-protocol te laten inbouwen in een toekomstige uTorrent-build, waardoor het de op één na beroemdste suggestie is.

De nadelen van Anomos zijn dat ze niet volledig consistent zijn en compatibel zijn met reguliere torrent-bestanden. Dit komt omdat het een eigen torrent-indeling gebruikt. Ook is de downloadsnelheid normaal gesproken laag dan bij normale BitTorrent-overdrachten.

  1. Gebruik SeedBox:

Seedboxen zijn geoptimaliseerde servers die doorgaans zijn ontworpen voor torrent-overdracht van P2P-bestanden. Met Seedboxes krijgen gebruikers een hoge downloadsnelheid en helpt het om hun IP-adres voor de buitenwereld te verbergen.

Seedboxen zijn high-speed servers die gebruikmaken van het BitTorrent-protocol voor het anoniem downloaden en uploaden van torrent. In een supersnel netwerk kunnen seedboxes grote bestanden binnen enkele minuten downloaden.

Nadat de seedbox is gedownload, kan de gebruiker bestanden downloaden naar zijn systeem via een snelle en snelle HTTP-verbinding.

  1. Gebruik BT Guard:

Net als torrent-privacy is BT Guard ook een proxy-service die het IP-adres van de gebruiker effectief verbergt. In tegenstelling tot torrent-privacy zijn de services beschikbaar op alle apparaten zoals Mac, Windows en Linux. Voor meer veiligheid bevat de service ook enkele VPN met coderingstunnelsoftware.

De BT Guard-service is eenvoudig te downloaden en te installeren. Het registreert geen gebruiksgegevens en biedt een onbeperkte downloadsnelheid. Het enige nadeel is dat het gebruik beperkt is tot alleen Azië, Canada en Europa.

  1. I2P gebruiken:

Om torrent anoniem te downloaden, kunt u ook een anoniem overlay-netwerk gebruiken dat bekend staat als I2P. Het hoofddoel van dit netwerk is de communicatie te beschermen en te beveiligen tegen de observatie en bewaking van derden zoals internetproviders.

Veel gebruikers die zich ernstig zorgen maken over hun privacy, gebruiken dit overlay-netwerk. Het I2P-netwerk is beschikbaar op embedded systemen, desktops en Android-telefoons.

Kies een anonieme methode:

Het hangt volledig van de gebruikers af om hun favoriete methode voor anonimiseren te kiezen. Voor maximale bescherming kunt u echter kiezen voor de VPN-methode of proxy-servicemethode voor de anoniem downloadende torrent.

Laten we een overzicht geven van de voor- en nadelen van het gebruik van een VPN in tegenstelling tot proxy-service:

VPN

PROXY

Biedt sterkere codering. Het is niet gecodeerd.
Werkt efficiënt met elke torrent-app. Torrent-client-app moet proxy-ondersteuning hebben.
Werkt langzamer dan een proxy. Werkt sneller dan VPN.
Torrent en webbrowser IP zijn hetzelfde. Zowel IP's voor torrent als webbrowser zijn verschillend.
Routeert alle gegevens via VPN. Routeert torrent-verkeer gescheiden van andere gegevens.
Als VPN de verbinding verbreekt, kan het IP-adres van de torrent zichtbaar zijn. Als de proxy de verbinding verbreekt, wordt het IP-adres van de torrent mogelijk niet weergegeven.

Torrenting is eenvoudigweg het kopiëren van bestanden van het ene systeem naar het andere met BitTorrent. Het is belangrijk om je echte identiteit te verbergen tijdens torrenting, omdat dit kan leiden tot juridische procedures wegens inbreuken op het auteursrecht. Om dit anoniem te doen, zijn er verschillende methoden die een gebruiker kan kiezen door zowel voor- als nadelen te overwegen en veilig kunnen zijn voor de surveillance van derden.