8 parasta torrentiasiakasohjelmaa ja käytettävää ohjelmistoa

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrenting on suosikki tapa ladata suuria tiedostoja, mukaan lukien suoratoistoa, ja tämä johtuu pääasiassa käyttäjille tarjoamasta toteutettavuudesta..


Prosessista voi kuitenkin tulla vaivaa ja monimutkaista väärän torrent-asiakkaan kanssa. Siksi sinun on löydettävä oikea torrentin latauslaite ennen siirtymistä ladataksesi torrent-tiedoston.

Mikä on torrent-asiakas?

Torrent-asiakas tai torrent-lataaja muuttaa tietokoneesi osaksi parvi-osaa, jossa tiedot jaetaan sekä lataamalla että lähettämällä.

Torrent-asiakas käyttää ensisijaisesti BitTorrent-protokollaa tiedostojen lataamiseen ja vertaisverkkoyhteyden luomiseen. Yksinkertaisemmin sanottuna se sallii torrent-tiedostojen jakamisen kaikkien globaalisti kytkettyjen vertaiskäyttäjien välillä, jotka saavat samaa protokollaa.

Käyttäjät - jotka lataavat tai ovat ladanneet saman tiedoston - ovat yhteydessä. Ei seurantatoimintojen avulla ja samanaikaisesti käyttäjän lataamalla sekä lähettämällä tai auttamalla muita lataamaan tiedosto. Seurauksena suurten tiedostojen latausprosessi tulee tehokkaammaksi ja nopeammaksi.

Torrent-asiakas auttaa myös koottamaan torrent-tiedoston bittejä ja kappaleita, jotka on ladattu eri torrentteista.

Voit lukea artikkelin ”kuinka torrentti toimii” ymmärtääksesi torrentin prosessin syvemmin.

1 - BitTorrent-asiakas

BitTorrentBitTorrent on suosituin ja vanhin torrent-asiakas, joka on parantanut tehokkuuttaan ajan myötä. Siinä on edistyneempiä ja hyödyllisempiä toimintoja.

BitTorrent-asiakasohjelmassa on puhdas ja helppo navigoida käyttöliittymässä sekä verkkopohjainen siemennys, kommentointi ja tarkistaminen.

BitTorrent-päivitetty versio myös jakaa torrent-tiedostot luokkiensa mukaan ja tarjoaa enemmän teknisiä yksityiskohtia verrattuna muihin torrent-asiakkaisiin.

Ei vain tämä, mutta BitTorrentin käytöstä on enemmänkin etuja, mikä tekee siitä parhaan torrent-asiakkaan. Se tarjoaa latausaikataulun, kaistanleveyden rajoittamisen käyttäjän, pariliitokset ja muut BitTorrent-asetusikkunoissa.

Periaatteessa BitTorrent on ilmainen torrent-ohjelmisto, mutta se tarjoaa Pro-version, jolla on joitain lisäominaisuuksia. Esimerkiksi pro-versio tarjoaa mainonnan poistamisen ja tuen sisäiselle HD-medialle.

BitTorrent-asiakkaan käyttämisessä torrentiaan on myös joitain haittoja. Ei ole seurannanvaihtotoimintoa, joka sallii torrent-vertaisten vaihtaa tietyn torrent-tiedoston jäljittäjiin liittyviä tietoja. Se varmistaa myös, että tiedosto ladataan optisesta lähteestä.

BitTorrent ei myöskään näytä julkisesti lähdekoodia, mikä on tapa todentaa suojaus- ja yksityisyysominaisuuksien toteutus.

2 - qBitTorrent-ohjelmisto

8 parasta torrentiasiakasohjelmaa ja käytettävää ohjelmistoaqBitTorrent on kevyt torrent-asiakas, joka on myös ilmainen, ad-free ja avoimen lähdekoodin torrent-latausohjelma. Olen luetellut sen toisessa vaiheessa, mutta jotkut torrentit pitävät sitä parempana kuin BitTorrent ottaen sen parhaaksi torrentisovellukseksi.

Toisin kuin BitTorrent, qBitTorrent vie vähemmän tilaa ja on myös vapaa mainoksista, jotka ovat maksettu ominaisuus BitTorrentissa.

Torrent-ohjelmisto ympäröi kaikki elintärkeät ja välttämättömät ominaisuudet, joita lisää torrentereita etsitään. qBitTorrent sisältää BitTorrent-protokollan salauksen, torrent-priorisoinnin, torrent-kyselyn, torrent-luomisen, etäkäytön, RSS-tilauksen ja tietyn sisällön lataamisen.

Huolimatta edistyneistä ominaisuuksista, qBitTorrent näyttää kaiken yksinkertaisella ja selkeällä tavalla jättäen taakse pienen mahdollisuuden hämmentyä.

qBitTorrent on lisensoitu GPL: llä, ja sen lähdekoodiin pääsee GitHubissa. Tämä ominaisuus lisää qBitTorrentin luottamusta yksityisyyteen ja tietoturvaan.

On muutamia haittoja qBitTorrent, jotka eivät ole niin vakavia, mutta käyttäjät ovat ilmoittaneet ongelmista. Esimerkiksi, joskus torrent-lataukset pysähtyvät, osoittaen pysähtyneen tilan. Suurimman osan ajasta tämä ongelma normalisoituu itsestään, mutta toisinaan korjauksena on poistaa qBitTorrent asennus ja asentaa se uudelleen.

3 - uTorrent-asiakas

8 parasta torrentiasiakasohjelmaa ja käytettävää ohjelmistoauTorrent on pieni tai kevyt vaihtoehto BitTorrentille, jota ylläpitää itse BitTorrent. Se on eniten käytetty torrent-asiakas ja on ollut olemassa vuodesta 2005.

uTorrentillä on melkein samat ominaisuudet kuin BitTorrentilla, mutta sen paino tuskin on yli 1 Mt. Tämä ominaisuus tekee siitä nopean torrentin lataajan, mutta sisäänrakennettu hakukone kiihdyttää myös torrentin löytämisprosessia.

Se on kannettava torrent-ohjelmisto, jota voidaan käyttää ilman asennusta, koska se tallentaa kaikki tiedostot ja asetukset samaan kansioon. Voit asettaa sen ulkoiseen tallennuslaitteeseen, kuten USB, ja käyttää sitä suoraan siitä.

Kaikkien näiden etujen lisäksi uTorrent-ohjelmaan liittyy joitain tietoturvariskejä. Äskettäin havaittiin, että uTorrent on alttiina hakkereille, jotka voivat ohjata asiakkaan päätoimintoja ja valvoa käyttäjän latauksia. BitTorrent oli kuitenkin julkaissut korjaustiedoston haavoittuvuuden vuoksi.

Samanlainen kuin BitTorrent, uTorrent on myös mainostuki, eikä sillä ole julkisesti saatavilla olevaa lähdekoodia.

4 - Vuze Torrent -asiakas

paras torrent-asiakasVuze on tehokas torrent-asiakas, ja se väittää olevansa tehokkain kaikista parhaista torrent-asiakkaista maan päällä.

Vuze tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, ja niitä on vain jäljellä. Se on myös vanha torrent-latauslaite, kuten sen käyttöliittymä heijastaa, mutta mukana tulee sisäänrakennettu verkko- ja metasearch-työkalut.

On olemassa laaja luettelo käyttäjien Vuze-etuja, mukaan lukien parvien yhdistäminen, I2P-tuki laajennuksen kautta, erikoistuneet laajennukset, jotka voivat lisätä Vuzen tehokkuutta, helposti muokattavissa torrent-seurannalista, sisäänrakennettu videosoitin, sisäänrakennettu virussuojaus ja monia muita ominaisuuksia.

Se voi myös olla sitoutunut VPN: ään, mikä tarkoittaa, että voit asettaa sen toimimaan vain, kun VPN on kytketty.

Vuze sisältää kuitenkin mainoksia, jotka voidaan poistaa vain, kun maksat pro-version. Se on myös raskas sovellus, joka voi tehdä Internetistä hieman jäljessä.

Raskaan työpöytäsovelluksen lisäksi Vuze-mobiilisovellus on myös kevyt ja mainokseton. Rinnalla se tarjoaa kaistanleveyttä rajoittavan, IP-suodatuksen ja melkein kaikki ominaisuudet, joita voit odottaa parhaalta torrent-asiakkaalta.

5 - Lähetyksen Torrent-asiakas

transmissionbtSiirto on myös avoimen lähdekoodin torrent-latausohjelmisto, ja se on mainokseton ilman mitään hintaa.

Toisin kuin useimmat parhaat torrent-asiakkaat, voimansiirto on kevyt ja erittäin suoraviivainen. Sillä on myös edistyksellinen vaihtoehto, mutta niitä ei ole sekoitettu edessä, ja ne on vain sijoitettu pois näkyvistä.

Se on esiasennettu Linux-käyttöjärjestelmään, jossa käyttäjä voi aloittaa torrentin lataamisen melkein nopeasti. Lähetys tarjoaa web-siementukea, BitTorrent-protokollan salausta, katseluhakemistoja, seurannan muokkausta, globaaleja ja torrentin nopeusrajoituksia jne..

Etujen lisäksi tässä torrent-ohjelmistossa on joitain näkyviä puutteita. Esimerkiksi, ei ole mitään sisäänrakennettua hakukonetta, ei välityspalvelimen tukea ja ei peräkkäistä lataamista.

Mutta siirto-asiakasohjelmassa on ominaisuuksia, kuten UDP-seuranta, µTP-tiedonsiirtoprotokollan tuki, automaattinen päivitys, Web-siemennys, paikallinen vertaisarviointi ja monet muut.

6 - Suorita toinen torrentiohjelmisto

Deluge TorrentDeluge on torrent-asiakas, joka kykenee salaamaan liikenteen Message Stream Encryption (MSE / PE) -sovelluksella yksityisyyden lisäämiseksi. Tämän ominaisuuden avulla Delugea voidaan pitää parhaana torrent-asiakkaana, joka rajoittaa kolmansien osapuolien seurantaa ja sen sivuvaikutuksia, kuten ISP-kuristinta..

Deluge on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jonka paino on alle 15 Mt. Se on myös ilmainen ilman häiritsevää mainosten näyttöä. Delugen ominaisuuksia ei ole kovin pitkä; toiminnallisuutta voidaan kuitenkin laajentaa lataamalla valikoima sekä sisäisiä että kolmansien osapuolien laajennuksia.

Deluge tarjoaa etähallinnan ja tuen magneettilinkkille. Se on yhteensopiva uTorrent-sovelluksen kanssa, ja voit ladata sekä uTorrent- että Deluge-ohjelmat mistä tahansa tuetusta käyttöjärjestelmästä.

7 - vakavampi asiakas torrentia varten

Tribler-torrentKäyttämällä P2P-sipulireititystä ja työskentelemällä Tor-periaatteiden mukaisesti, Tribler on yksi yhteensopivista vaihtoehdoista, joita torrent haluaa valita.

Triblerin ainutlaatuinen ominaisuus, joka erottaa sen muista parhaista torrent-asiakkaista, on video, jota voit katsella lataamalla torrent-tiedostoa. Siellä on myös sisäänrakennettu hakukone, eikä mainoksia näytetä nollalla.

Antaakseen käyttäjille nimettömänä, Tarser katkaisee heidän suoran linkin BitTorrent-parista asettamalla kolme päivänkakkaraketjuista välityspalvelinta väliin.

Triblerin haitoihin sisältyy kuitenkin superseedin puute, jonka avulla torrentin lataajista voi tulla nopeasti uploadereita. Ei myöskään ole NAT-läpikulkutukea ja paikallista vertaistutkimusta.

8 - Tixati Hyvä Torrent-asiakas

Tixati-torrent

Tixiati on näkyvästi suosittu korkean muokattavuuden ja tehokkaiden ominaisuuksien vuoksi. Toisin kuin useimmat torrent-asiakkaat, Tixati tarjoaa paljon tietoa ja yksityiskohtaisia ​​tilastotietoja, kuten tietoa ikäisistä, kappaleista, tiedostoista, seurannoista jne..

Se tarjoaa ponnahdusikkunoita, hyödyllisiä vinkkejä ja oppaita asetusten optimoimiseksi. Se on ilmainen torrent-latauslaite, jonka peräkkäisissä latauksissa on mainokseton käyttöliittymä.

Käyttäjät voivat helposti ja nopeasti ladata Tixatilla pienen koon takia, mikä myös auttaa sitä toimimaan nopeasti.

Lähdekoodin ja sisäänrakennetun hakukoneen puuttuminen ovat kuitenkin Tixatin joitain puutteita.