Kuinka ladata Torrent nimettömästi

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrenting on yksinkertaisesti tiedostojen jakamisprosessi, johon osallistuu useita henkilöitä latausprosessissa. BitTorrent on pikemminkin tekniikka kuin ohjelmisto-ohjelmisto, joka mahdollistaa nopean ja nopean lataamisen ja tiedostojen jakamisen vertaisten välillä.


Vaikka piinaaminen on puhtaasti laillista ja turvallista asiaa, jotkut maat pitävät sitä laittomana ja vaarattomana. Kaikesta poliittisesta vaikutuksesta tai painostuksesta huolimatta torrentit ovat tehokkain ja osaavin tapa ladata ja jakaa erilaista materiaalia verkosta. Torrentinopeus ja kyky tarjota hyväksyttävä palvelutaso jaetaan heidän suosionsa mukaan.

Torrenteista vakavin huolenaihe on heidän yksityisyytensä. Torrentit osoittavat vakavia yksityisyyden huolenaiheita. Ne on myös suunniteltu siten, että tekijänoikeuspellit tai hakkerit voivat helposti saada ne kiinni, elleivät he noudata turvallisuusvinkkejä.

Piratismintorjuntaryhmien ja epävarmojen lakijärjestöjen kanssa poliisin kanssa monet BitTorrent-asiakkaat etsivät tapoja piilottaa todellisen henkilöllisyytensä maailmalta..

Suuri joukko BitTorrent-käyttäjiä etsii tapoja piilottaa henkilöllisyytensä torrentin aikana. Tämä johtuu siitä, että kun käyttäjä lataa torrentin nimettömästi, jäljittäjä ei pysty jäljittämään käyttäjän IP-osoitetta ja kaikkia tiedostoja / aineistoja, joita käyttäjän lataamat eivät pääse käyttämään.

Miksi Torrentersin pitäisi olla nimettömyys?

Käyttäjien tulee välittää anonyymisyydestään erittäin paljon, koska he voivat päätyä tuomioistuimeen tai jopa vankiloihin. Yhdysvaltain tekijänoikeusviraston mukaan tekijänoikeusrikkomukset voivat johtaa rikosoikeudellisiin rangaistuksiin, joihin sisältyy enintään 5 vuoden vankeusrangaistus ja jopa 250 000 dollarin sakot rikkomuksesta.

Kuinka ladata '' Torrent '' nimettömästi?

Jos haluat ladata torrentin nimettömästi antamatta ulkomaailmalle tietää henkilöllisyyttäsi, alla mainitut menetelmät, joita voit seurata lataamalla torrentin nimettömästi:

  1. Käytä VPN:

VPN: n käyttö on yksi tehokkaimmista ja tehokkaimmista tavoista tuntemattomuuden saavuttamiseksi. VPN on paras ja yksinkertaisin tapa piilottaa henkilöllisyytesi ja IP-osoitteesi muilta vertaisilta. Vaikka hyvä palveluntarjoaja, VPN veloittaa jonkin verran rahaa, mutta tehokkaalla palvelullaan reitittää kaikki liikennetiedot. Kaikki VPN ei ole tarkoitettu nimettömästi ladattaville torrentille, mutta ennen VPN: n lataamista tarkista ensin, onko kyse nimettömästä lataamisesta..

Toiseksi, ennen kuin käytät VPN: tä torrentin lataamiseen nimettömästi, varmista:

  • VPN on tarkoitettu nimettömään lataamiseen.
  • VPN ei pidä lokit
  • Tarkista VPN: n lisäominaisuudet.
  1. Käytä Torrentin yksityisyyttä:

Torrent-yksityisyys on toinen äskettäin esiintynyt menetelmä torrentin lataamiseksi nimettömästi. Tämä palvelu on saatavana BitTorrent-asiakkaille. Tämä välityspalvelin on samanlainen kuin BT Guard. Torrent-yksityisyys tarjoaa muunnetut uTorrent-asiakkaat, joilla on kaikki esiasetetut tarvittavat asetukset. Sitä toimii TorrentReactore.net-tiimi. Se muodostaa tunnelin järjestelmän ja etäpalvelimen välillä. Lisäksi data on myös salattu, mikä tarkoittaa, että tietoon ei ole pääsyä ja palvelut ylläpitävät sitä. Tämän palvelun ainoa haittapuoli on, että se on rajoitettu vain Windows-käyttöjärjestelmän käyttäjille.

  1. Käytä ANOMOSia:

Anomos on periaatteessa ilmainen Windows-ohjelma ja salattu multi-P2P-tiedostojen jakeluprotokolla. Tämän ohjelman avulla BitTorrent-käyttäjät voivat piilottaa henkilöllisyytensä ja IP-osoitteensa. Yli 1600 käyttäjää on pyytänyt Anomos-protokollan sisällyttämistä tulevaan uTorrent-rakennukseen, mikä tekee siitä toiseksi kuuluisimman ehdotuksen kaikkialla maailmassa..

Anomosin haitat ovat, että ne eivät ole täysin johdonmukaisia ​​ja yhteensopivia säännöllisten torrent-tiedostojen kanssa. Tämä johtuu siitä, että se käyttää omaa torrentimuotoa. Latausnopeus on myös normaalisti alhainen kuin tavallisilla BitTorrent-siirroilla.

  1. Käytä SeedBoxia:

Siemenrasiat ovat optimoituja palvelimia, jotka on yleensä suunniteltu P2P-tiedostojen torrent-siirroille. Seedboxien avulla käyttäjät saavat nopeaa latausnopeutta, ja se auttaa piilottamaan IP-osoitteensa ulkopuolelta.

Siemenrasiat ovat nopeaa palvelinta, joka käyttää BitTorrent-protokollaa torrentin lataamiseen ja lähettämiseen nimettömästi. Nopeassa verkossa siemenlaatikot pystyvät lataamaan suuria tiedostoja muutamassa minuutissa.

Kun siemenlaatikko on ladattu, käyttäjä voi ladata tiedostoja järjestelmäänsä nopean ja nopean HTTP-yhteyden kautta.

  1. Käytä BT Guardia:

Kuten torrent-tietosuoja, BT Guard on myös välityspalvelin, joka piilottaa käyttäjän IP-osoitteen tehokkaasti. Toisin kuin torrent-tietosuoja, sen palvelut ovat saatavana kaikilla laitteilla, kuten Mac, Windows ja Linux. Turvallisuuden lisäämiseksi palvelu sisältää myös joitain VPN: iä, joilla on salaustunnelo-ohjelmisto.

BT Guard -palvelu on helppo ladata ja asentaa. Se ei pidä käyttötietojen kirjaa ja tarjoaa rajoittamattoman latausnopeuden. Ainoa haittapuoli on, että käyttö on rajoitettu vain Aasiaan, Kanadaan ja Eurooppaan.

  1. I2P: n käyttö:

Voit ladata torrentin nimettömästi käyttämällä myös tuntematonta I2P-nimistä peittoverkkoa. Tämän verkon ensisijaisena tavoitteena on suojata ja suojata viestintää kolmansien osapuolten, kuten Internet-palveluntarjoajien, havainnoilta ja tarkkailuilta.

Monet käyttäjät, jotka ovat vakavasti huolissaan yksityisyydestään, käyttävät tätä overlay-verkkoa. I2P-verkko on saatavana sulautetuissa järjestelmissä, pöytätietokoneissa ja Android-puhelimissa.

Valitse tuntematon menetelmä:

Se riippuu täysin käyttäjistä valita suosikki anonyymi menetelmä. Parhaan suojauksen takaamiseksi voit kuitenkin valita joko VPN-menetelmän tai välityspalvelumenetelmän nimettömästi ladattavasta torrentista.

Katsotaanpa VPN: n käytön edut ja haitat toisin kuin välityspalvelussa:

VPN

PROXY

Tarjoaa vahvemman salauksen. Sitä ei ole salattu.
Toimii tehokkaasti minkä tahansa torrent-sovelluksen kanssa. Torrent-asiakassovelluksella on oltava välityspalvelimen tuki.
Toimii hitaammin kuin välityspalvelin. Toimii nopeammin kuin VPN.
Torrentin ja selaimen IP on sama. Sekä torrent- että selaimen IP: t ovat erilaisia.
Reitittää kaikki tiedot VPN: n kautta. Reitittää torrent-liikenteen erikseen muista tiedoista.
Jos VPN katkaisee yhteyden, torrentin IP-osoite saattaa paljastua. Jos välityspalvelin katkaisee yhteyden, torrentin IP-osoitetta ei välttämättä paljasteta.

Torrentti on tiedostojen kopioiminen järjestelmästä toiseen BitTorrent-sovelluksen avulla. On tärkeää piilottaa todellinen henkilöllisyytesi samalla, kun vietät, koska se voi johtaa oikeudenkäynteihin tekijänoikeusrikkomusten takia. Voit tehdä sen nimettömästi, ja on olemassa useita menetelmiä, jotka käyttäjä voi valita harkitsemalla sekä etuja että haittoja, ja jotka voivat olla turvassa kolmansien osapuolten valvonnassa..