Kuinka nopeuttaa uTorrent Easy Way -sovellusta

[ware_item id=33][/ware_item]

BitTorrentin jälkeen uTorrent on halutuin asiakasohjelmisto. Sen tärkein viehätys on kevyessä luonteessaan, koska se antaa tietokoneen käyttäjille mahdollisuuden käyttää sitä ilman, että järjestelmän suorituskyvystä olisi aiheutunut mitään alkuperäistä veroa. Sen lisääntynyt suosio on kuitenkin epäsuotuisasti vaikuttanut kilpailijoihin, mikä on loogista ja kohtuullisesti myös.


Jotkut torrentit ovat nopeita ja toiset hitaita. UTorrent-latausnopeus muuttuu ja keinu toisinaan.

Monet uTorrent-käyttäjät ilmoittavat toistuvista tapauksista, jos latausnopeus on hidasta tiedostojen jakamisen aikana. Mutta ei ole mitään hätää. Voit helposti lisätä ja parantaa uTorrent-nopeutta.

Jos haluat lisätä uTorrent-nopeutta, ensimmäinen ja tärkein tehtävä, joka sinun on tehtävä, on tarkistaa enimmäisnopeus lataamiseen ja lataamiseen.

Lähetys- ja latausnopeuksissa on selvästi eroa. On kuitenkin selvää, että et voi ladata tiedostoja, jotka ylittävät palveluntarjoajan yhteydelle asettaman enimmäismäärän. Mutta silti on välttämätöntä, että tiedät nämä tiedot, jotta pystyt hallitsemaan ohjelmistoa oikein, mikä on tärkeintä, kun samalla nopeutat uTorrent on.

Tarvitsee uTorrent -sovellustasi nopeuttamiseksi

Seuraavassa mainitaan joitain tapoja, joilla voit nopeuttaa uTorrent:

1 - Suorita nopeustesti:

Yksinkertaisin ja helpoin tapa nopeuttaa uTorrentia on suorittaa nopeustesti. Tätä varten on noudatettava seuraavia vaiheita:

 1. Siirry DSLReports-sivustoon.
 2. Heti kun alkuperäinen työkalusivu latautuu, napsauta nopeustestausvaihtoehtoa.
 3. Olet Speed ​​Test -sivulla.
 4. Napsauta Flash Adobe -latauksen / latauksen nopeustestiä.
 5. Valitse palvelin samalla sivulla suorittaaksesi testin.

2 - Tarkista reitittimesi:

Voit nopeuttaa uTorrent-sovellusta käyttämällä reititintä tarkistaaksesi lataus- ja latausnopeuden. Vaikka kaikki eivät käytä samaa reititintä, jos käytät NETGEAR-reititintä, voit tarkistaa nopeuden seuraavissa vaiheissa:

 • Lataa selainikkuna ja kirjoita osoiteriville 192.168.0.1.
 • Näyttöön tulee valintaikkuna, jossa vaaditaan todennus. Kirjoita käyttäjänimesi, salasanasi ja napsauta sitten 'OK'.
 • NETGEAR-reitittimen tila -sivu latautuu. Voit vierittää alaspäin löytääksesi ylävirran ja alayhteyden nopeuden.

3 - Tarkista porttiasetuksesi:

UTorrentin nopeuttamiseksi on myös tärkeää varmistaa, että kaikkia portteja hallitaan oikein. Kun portit on määritetty oikein, se johtaa yleensä suurimpaan latausnopeuteen. Tarkista porttiasetuksesi seuraavien vaiheiden avulla:

 • Lataa uTorrent-kuvake napsauttamalla sitä.
 • Napsauta vaihtoehtoja ja sitten asennusopasta.
 • UTorrent-asennusoppaan sivu tulee näkyviin. Varmista, että Verkko-kohdan vieressä oleva ruutu on valittu, napsauta Suorita testit.

4 - Tarkista palomuuri:

Joskus nopeuden vaihtuminen johtuu siitä, että palomuuriohjelma estää portit. Varmista, että palomuuri toimii kunnolla, sinun on vain aktivoitava ohjelma ja suoritettava nopeustesti. Mutta jos ongelma jatkuu, niin se voi johtua reitittimen hallinta- ja määritysongelmista, mutta jos ongelma loppuu, se johtuu palomuurin kokoonpano-ongelmasta.

Jos käytät Windowsin palomuuria, sen on onnistuttava sallimaan saapuvat ja lähtevät yhteydet uTorrentista ja tekemään se seuraavien vaiheiden mukaisesti:

 • Napsauta Käynnistä ja sitten Ohjauspaneeli.
 • Kaksoisnapsauta Ohjauspaneelista palomuuriohjelmaa.
 • Palomuuriohjelmasivu tulee näkyviin. Napsauta Poikkeus-välilehteä ja varmista, että uTorrent-kohdan vieressä oleva ruutu on valittuna.
 • Napsauta Poikkeukset-välilehdessä Lisää ohjelma -vaihtoehtoa.
 • Lisää ohjelma -valintaikkuna tulee näkyviin, napsauta Selaa.
 • Etsi työpöydällä oleva uTorrent.exe-tiedosto. Napsauta '' Avaa ''.
 • Napsauta '' OK '' lisätäksesi ohjelman Poikkeusluetteloon.

5 - Rajoita lähetysnopeutta:

P2P-verkkojen ydin on jakaminen, mutta jos lähetysnopeudeksi on asetettu rajoittamaton, se voi viime kädessä vaikuttaa tiedostojen latausnopeuteen. Nopeuttaaksesi uTorrent-sovellusta, jota optimaaliset asetukset tarvitsevat käyttää, on hienoa asettaa lähetysnopeudeksi 80% UpStream-yhteyden nopeudesta ja tehdä niin noudattamalla seuraavia vaiheita:

 • Kaksoisnapsauta uTorrent ladataksesi sovelluksen.
 • UTorrent-valintaikkuna tulee näkyviin, napsauta vaihtoehtoja ja sitten Asetukset.
 • Napsauta Asetukset-sivulla Kaistanleveys.
 • Kirjoita Enimmäislähetysnopeus -ruutuun UpStream-yhteyden nopeus enintään 80%.
 • Napsauta '' Käytä 'ja sitten' 'OK' '.

6 - Ota protokollasalaus käyttöön:

On monia Internet-palveluntarjoajia, jotka haluavat kattaa käyttäjän kaistanleveyden P2P-liikenteelle. Protokollasalauksen ottaminen käyttöön auttaa poistamaan Internet-yhteyteen sijoitetut kaistanleveysvaikutukset ja nopeuttamaan uTorrent-sovellusta. Protokollasalaus otetaan käyttöön vain, mitä sinun on tehtävä:

 • Kaksoisnapsauta uTorrent.
 • Kun uTorrent-valintaikkuna tulee näkyviin, napsauta vaihtoehtoja ja sitten Asetukset.
 • Napsauta Asetukset-sivulla BitTorrent.
 • Varmista, että Salli saapuvat vanhat yhteydet -valintaruutu on valittu.
 • Valitse Protocol Encryption -pudotusvalikosta Pakko.
 • Napsauta '' Käytä 'ja sitten' 'OK' '.

7 - Siirry korkeiden siementen ja ikäisensä kanssa:

Siemen on joku, jolla on koko kopio tiedostosta järjestelmässään ja joka jakaa sen koko verkossa, kun taas vertaisryhmä on henkilö, joka lataa tällä hetkellä tiedostoa. Kaivosmies on joku, joka lataa tiedoston ensimmäistä kertaa.

On aina hyvä käydä useimpien kylvökoneiden ja ikätovereiden kanssa valittaessa torrentti ladattavaksi. Mitä suurempi kylvökoneiden lukumäärä, sitä nopeammin lataus tapahtuu.

Kaistanleveys ja kytkentäasetukset:

UTorrentin kaistanleveysasetuksille on olemassa useita vaihtoehtoja, joiden tulisi katsoa lisäävän uTorrentin nopeutta. Vaihtoehdot ovat seuraavat:

1 - Yhteysten enimmäismäärä:

Tämä asetus määrittelee enimmäismäärän yhteyksiä, jotka tietokone voi luoda latauksen aikana. Jos tämä asetus on asetettu rajoittamattomaksi, se ei tarkoita, että nopeus nousee. Tiedetään käyttävän kaivattua kaistanleveyttä, joten tämän asetuksen on asetettava arvoon 520 1Mbittiselle yhteydelle.

2 - kytkettyjen peerien enimmäismäärä torrenttia kohti:

Tämä asetus määrittelee kytkettyjen vertaiskäyttäjien enimmäismäärän, jonka tietokone voi muodostaa yhteyden tiedostoa ladattaessa. Tätä vaihtoehtoa on kokeiltava asettamalla se peerien lukumäärään, jonka torrent-tiedosto tällä hetkellä ladataan. Harkitse aloittamista 200: lla 1Mbittiyhteydellä.

3 - numero / Uploads Slots / Torrent:

Tämä asetus määrittelee niiden lähetyspaikkojen määrän, jotka ovat käytettävissä käyttäjille, jotka haluavat ladata tiedoston muilta vertaisilta. Jos tämä asetus on asetettu liian korkeaksi, se voi vaikuttaa huonosti latausnopeuteen, joten on suositeltavaa harkita sen asettamista korkeintaan kolmeen riippumatta Internet-yhteydestä.

Toivottavasti löydät tästä hyödyllisen ��