Kuinka tarkistaa Torrent IP VPN-yhteydellä

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrenting paljastaa IP-osoitteesi aina toiselle torrentin lataajalle sekä Internet-palveluntarjoajalle tai valtion virastoille, jotka voivat seurata sinua. Siksi suurin osa torrentin käyttäjistä käyttää nimettömyysvälineitä peittämään identiteettinsä.


Täysin nimettömien torrenttien vaatimustenmukaisuus voitaisiin kuitenkin saavuttaa vain, jos joku tarkistaa säännöllisesti torrentin IP-yhteyden ollessaan yhteydessä välityspalvelimeen tai VPN.

Torrent-IP: n tarkistamiseen on olemassa monia työkaluja, joista keskustellaan tässä artikkelissa.

Kuinka tarkistaa Torrent IP-osoitteesi

On selvää, että jos käytät IP-peitetyökaluja, kuten VPN tai välityspalvelin, vain se kannattaa tarkistaa torrentin IP-osoite.

Täällä kerron teille yksinkertaisen tavan tarkistaa torrentin IP erityisesti tätä tarkoitusta varten suunniteltujen työkalujen avulla. Ensinnäkin, sinun on valittava mikä tahansa työkalu näiden joukosta;

  • IPMagnet
  • upcoil.com
  • torrentprivacy.com

Kaikki nämä työkalut toimivat suunnilleen samoin, joten ei ole väliä kumpi valitset.

Vaihe 1: Siirry valittujen ilmaisten työkalujen verkkosivustoille (käytämme esimerkkiä checkmyip.torrentprivacy.com). Täällä näet todellisen IP-osoitteesi. tarkista torrent ip - vaihe 1

Vaihe 2: Yhdistä nyt VPN ja päivitä sivu. Tämä vaihe näyttää VPN-IP-osoitteen nimettömässä VPN-osiossa. (Muista, että tämän IP: n tulisi olla erilainen kuin todellisen IP: n) tarkista torrent ip - vaihe 2

Vaihe 3: Napsauta 'Lataa testitiedosto'. tarkista torrent ip - vaihe 3

Vaihe 4: Suorita ladattu linkki torrent-asiakasohjelman kautta. tarkista torrent ip - vaihe 4

Vaihe 5: Vaiheen 4 jälkeen torrentisi IP-osoite latautuu torrentin IP-testityökalun 'BitTorrent Proxy' -osaan.. tarkista torrent ip - vaihe 5

Vaihe 6: Varmista nyt, että näkyy IP-osoite kentässä BitTorrent Proxy. Jos se on VPN-IP-osoitteesi, torrent-IP-osoitteesi ei vuoda. tarkista torrent ip - vaihe 6

Se on kaikki mitä sinun täytyy tehdä, jos haluat tarkistaa torrentisi IP: n ja tarkistaa myös, että VPN vuotaa Torrentin IP-osoitettasi (incase)

Jaa ajatuksesi

Mikä on IP-osoite?

Jotta saadaan oikea käsitys torrentin IP-vuodosta, on välttämätöntä tietää, mikä IP on. IP-osoite on ainutlaatuinen numerojoukko, joka on erilainen jokaisella laitteella.

IP-osoite näyttää henkilön / laitteen sijainnin, joka on samanlainen kuin vuokraosoite. Toisin sanoen, se on jokaisen käyttämäsi laitteen Internet-osoite.

IP-osoite on näkyvissä normaaleissa olosuhteissa ja toiminnoissasi, kuten käyteilläsi verkkosivustoilla, milloin vierailet kyseisillä sivustoilla ja kuinka paljon aikaa vietät siellä; kaikki ovat Internet-palveluntarjoajasi näkyvissä.

Voit tarkistaa IP-osoitteesi millä tahansa IP-testaustyökalulla.

Kuinka muuttaa IP-osoitetta

Ilman mitään varotoimia, torrent-latauksesi voidaan helposti jäljittää sinulle, koska torrenting näyttää julkisesti käyttäjän IP-osoitteen kaikille tiedostoparin vertaisille..

Monien tietosuoja- ja tietoturvariskien vuoksi Internetin käyttäjät käyttävät IP-peitetyökaluja IP-osoitteen vaihtamiseen. Kuitenkin torrenting on yksi tutkituimmista ja uhanalaisimmista Internet-aktiviteeteista, mutta suurin osa torrent-lataajista käyttää nimettömiä tapaa muuttaa IP-osoitteensa väärennettyyn..

IP-peitetyökalut, kuten välityspalvelin tai VPN-ohjelmisto, sijoittavat nimettömän palvelimen laitteen ja Internet-sivustojen väliin, joiden kautta sinulle annetaan väärennetty IP-osoite. Kun tällaiset työkalut on kytketty, se varmistaa, että URL-pyyntösi ei kulje ISP-palvelimen kautta tai muuten kaikki paljastuu.

Miksi sinun on tarkistettava Torrent IP?

Aiemmin ihmiset eivät olleet tietoisia nimettömyysvaatimuksesta tai tosiasiasta, että he saattoivat olla vaarassa edes tietosuojatyökalun käytön jälkeen.

Jos puhumme erityisesti torrentingista, se on vähän monimutkainen prosessi, joka yhdistää torrenterin ympäri maailmaa. Lisäksi on paria tehtäviä, jotka menevät samanaikaisesti torrent-tiedostojen jakamiseen.

Siksi, jos käytät jotakin IP-peitetyökalua, varmista, että tarkistat jatkuvasti, toimiiko työkalu hyvin vai ei.

On olemassa kaksi suosituinta tapaa, jolla torrentin käyttäjät voivat käyttää nimettömään torrenttiin;

  1. valtakirja
  2. VPN
  3. Selaimen laajennus

valtakirja

Kun käytät välityspalvelinta, torrentin IP-osoite pysyy nimettömänä, mutta selaimen IP-osoite on sama kuin todellinen IP-osoitteesi. Toisin sanoen, tämä asetus vain nimittää torrentin IP-osoitteen ja ei piilota IP-osoitetta muissa selaustoiminnoissa (sinun on ladattava välityspalvelin torrent-asiakasohjelmaan).

VPN (virtuaalinen yksityinen yliopisto)

VPN-yhteydessä koko Internet-yhteys on salattu, ja siksi torrent-IP-osoitteesi masketaan VPN-torrentin aikana. Selaimen IP tai IP selaa myös muita verkkosivustoja, pysyy VPN: n nimettömänä.

Selaimen laajennukset 

Jos käytät selainlaajennusta, vain selaimesi IP pysyy nimettömänä eikä torrentin IP-osoitetta. Tämä johtuu siitä, että selaimen laajennus nimettöi vain kyseisessä selaimessa suorittamasi toiminnan. Torrent-asiakas on kuitenkin käynnissä laitteellasi.

Toivottavasti olet ymmärtänyt kaikki nämä tilanteet. Mutta odota hetki!

Voi silti olla tila, jossa on torrent IP-vuoto VPN: n tai välityspalvelimen kanssa. Se on DNS-vuoto.

DNS-vuoto voi vuotaa Torrent IP-osoitteesi

DNS on Domain Name System, joka mahdollistaa yhteyden laitteen ja Internet-järjestelmän välillä.

DNS-palvelin muuttaa sanatun URL-osoitteen numeeriseen muotoon, jotta selain voi ymmärtää sen ja näyttää halutun tuloksen laitteelta lähetetylle pyynnölle. Tarkemmat DNS-selitykset saat käymällä tällä sivulla, joka koskee DNS-vuototestiä.

Useimmiten DNS-palvelin on asetettu ISP: n DNS-palvelimelle; siksi he voivat nähdä myös sen laitteen IP-osoitteen, josta DNS-pyyntö tulee. Mutta kun käytät VPN- tai välityspalvelinta, se sijoittaa nimettömän DNS-palvelimen, joten jokainen pyyntö kulkee sen läpi ja IP pysyy peitettynä. Joskus DNS-pyynnöt kuitenkin vuotavat ISP-palvelimelle ja käyttäjän todellinen IP paljastetaan.