Kuinka torrent turvallisesti: Lataa nimettömästi

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrentin jakaminen on vertaisverkkolatauksen prosessi, joka sisältää lukuisia laitteita palvelimina ympäri maailmaa. Tämä torrent-tiedostojen jakamismenetelmä tekee torrentista nopeamman ja tehokkaamman lataustavan, mutta myös altistaa mahdollisille riskeille.


Suuret riskit, kun torjunta

Nimettömät torrentit ovat torrent-lataajille erittäin tarpeellinen tapa, koska torrent-riskit ovat melko korkeat. Nämä uhat ovat eri tavoin ja eri muodoissa.

Tässä on joitain torrentin lataamiseen liittyviä merkittäviä riskejä.

1 - Tietosuoja- tai lakiasiat

Tekijänoikeuksien loukkaukset tai torjuntaan liittyvät lailliset uhat ovat suurimmat ongelmat, kun et lataa torrentteja nimettömästi. Itse viettäminen ei ole laitonta; eri maiden tekijänoikeusmateriaali ja tiukat torrent-lait tekevät siitä kuitenkin jossain vaiheessa laitonta.

On todennäköistä, että osallistut laittoman torrent-tiedoston lataamiseen ilman aikomusta. Mutta nuoruuttavat yksiköt, kuten Internet-palveluntarjoajat, ja lainvalvontaviranomaiset voivat jatkuvasti seurata sinua, ja saatat saada kiinni torrentin aikana.

Jos joku käyttäjä havaitaan torjuvan laitonta tavaraa, hän voi kohdata oikeustoimet, kuten DMCA: n kaltaiset ilmoitukset, sakkojen määrääminen tai Internet-palveluntarjoajan lisenssin keskeyttäminen. ISP: n kuristus on kuitenkin yleinen seuraus, jonka torrentin lataaja voi kohdata, jos ISP havaitsee laiton torrentin.

Lisäksi yleinen taktiikka torrentin lataajan sieppaamiseksi on piilotettujen jäljittäjien sijoittaminen tekijänoikeuksien alaisiin elokuviin ja muihin torrent-tiedostoihin.

Yleensä rangaistukset rikkomuksista vaihtelevat Internet-palvelun keskeyttämisestä, jopa 10 vuoden vankeuteen ja 250 000 dollarin sakkoihin.

1 - Haittaohjelmien injektiot ja hakkerointi

Kuten kaikki muut tiedostot, torrent-tiedostot voivat myös sisältää viruksen, joka voi pilata laitteen. Torrent-latausten uhka riippuu lähinnä lähteestä, mistä lataat tiedoston.

Kun tunnistamaton haittaohjelma avataan, se johtuu vain siitä, että lataajalla on harhaanjohtava turvallisuustunne P2P-verkkoihin. Tällaisesta mallista johtuen ja tuntemattomuutta torjuntaan liittyviin turvallisuusuhkiin, haitalliset yksiköt sijoittavat petolliset linkit enimmäkseen tällä tavalla.

Lisäksi hakkerit tarkkailevat torrentin lataajia, jotta kaikkien vertaisverkkojen IP-osoitteita voitaisiin seurata. Hakkerit saavat joskus elintärkeää tietoa käyttäjän laitteiden kohdistamiseksi peräkkäin, ja lopulta he hyökkäävät tietokoneeseen haavoittuvasti.

Torrentin yksityisyyttä koskevat kysymykset (selitys & varotoimet)

Torrentit käyttävät tiettyä menetelmää tiedostojen siirtoon, jotka perustuvat BitTorrent-tekniikkaan. Tässä menetelmässä tietty liikenneportti, ts. 6881-6889 TCP-portti, mikä tarkoittaa, että torrent-liikenne on ainutlaatuinen ja Internet-palveluntarjoajat tai muut tutkimuslaitokset voivat helposti tunnistaa sen.

Jos käyttäjä käyttää torrenttia säännöllisen Internet-yhteyden kautta, palveluntarjoajilla on suuret mahdollisuudet tutkia ja tarkkailla, minkä tyyppisiä tiedostoja ladataan, ja ryhtyisivät oikeustoimiin, jos löydettäisiin torrentit laittomia tiedostoja..

Internet-palveluntarjoajat voivat helposti seurata asiakkaiden IP-osoitteita torrentsien avulla.

Tämä johtuu myös siitä, että torrentit jakavat IP-osoitteensa yleensä muiden käyttäjien kanssa avuksi latausprosessissa. Kun Internet-palveluntarjoaja tunnistaa kuka käyttää torrent-liikennettä ja että IP-osoite jakaa tietyn tiedoston laittomasti, ihmiset vangitaan ja heitä vastaan ​​ryhdytään oikeustoimiin.. on torrentin turvallinen

Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta voidaan nähdä, kaikki IP: n paljastamat latauslaitteet ja kylvökoneet.

Laiton torrenting - tapaukset ja asiat

Koska olet edelleen turvassa tekijänoikeusilmoituksilta, saatat ajatella sitä harvinaisena tapahtumana? Mutta ei ole järkevää ryhtyä sellaisiin toimiin kevyesti.

Suurin osa torrenteja lataavista ihmisistä on ilmoittanut tapahtumista, kun he ovat saaneet ilmoituksen tekijänoikeuspeleiltä tai Internet-palveluntarjoajilta. Tässä on joitain kokemuksia sellaisesta yllättyneestä ja hämmentyneestä torrentin käyttäjästä.

Kommentti keskustelusta Redditin ihmisille, joille on asetettu syytteitä elokuvien laittomasta lataamisesta, mitä tapahtui?.

Jotkut ihmiset valittivat myös laillisista ilmoituksista, jotka he olivat saaneet toiminnasta, jota he eivät ole suorittaneet.

Kommentti keskustelusta Redditin ihmisille, joille on asetettu syytteitä elokuvien laittomasta lataamisesta, mitä tapahtui?.

On kuitenkin onnekas torrent-lataajia, jotka saivat vain varoituksen ennen sakkojen määräämistä tai rankaisemista.

Kommentti keskustelusta Redditin ihmisille, joille on asetettu syytteitä elokuvien laittomasta lataamisesta, mitä tapahtui?.

Kuinka yksityistää torrentiasi (varotoimet)

Torrentien käyttö on täysin turvallista. Jos käyttäjä kiinnittää erityistä huomiota käytettäviin torrentteihin ja mistä torrentitiedostot löytyvät, torrentit ovat hyödyllinen tapa ladata suurikokoisia tiedostoja.

Tässä on joitain tapoja, jotka, jos käyttäjä seuraa, pysyvät täysin turvallisina torrentin aikana.

1. Käytä laillisia torrenteja:

Kaikenlaisten ongelmien tai laillisten seurausten estämiseksi on tärkeää, ettei torrentista ladata tekijänoikeuksilla suojattuja tiedostoja tai materiaaleja. Merirosvotiedostot, joita ei ehkä jaeta alun perin ilman lupaa tai joitain maksuja, mutta torrent edelleen esittävät ne. Siksi on suositeltavaa olla poissa tällaisten materiaalien lataamisesta.

2. Käytä VPN:

Helpoin ja yksinkertaisin tapa pitää itsesi turvassa torrentin aikana, on VPN: n käyttö. VPN on tapa suojata käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja ja IP-osoitetta torrentteja käytettäessä.

Se piilottaa IP-osoitteen ja muuttaa sen johonkin muuhun IP-osoitteeseen, jonka avulla tekijänoikeuksien pelastajien ja palveluntarjoajien on vaikea seurata käyttäjää.

Lisäksi VPN salaa käyttäjän Internet-liikenteen. Siksi Internet-palveluntarjoaja ei pysty jäljittämään käyttäjää. VPN vastaa kaikista Internet-toiminnoista ja tarjoaa käyttäjille turvallisen ja varman Internet-kokemuksen.

3. Käytä yksityisiä jäljittäjiä:

Seurantalaitteet ovat paikka, jossa tekijänoikeuspellit ja hakkerit ovat läsnä tunkeutumaan ja keskeyttämään latausprosessin ja pääsemään käyttäjien tietoihin..

Siksi on tärkeää, mistä torrentit on ladattu. On suositeltavaa käyttää yksityisiä jäljittäjiä, koska tekijänoikeuspellit ja hakkerit ovat muuttaneet vähemmän muutoksia.

4. Etsi torrentteja luotettavilta sivustoilta:

Virusten ja haittaohjelmien saastumisen välttämiseksi suositellaan, että lataat torrentteja luotettavilta ja arvostetuilta sivustoilta vain sen sijaan, että siirryt sivustoille, joista sinulla ei ole aavistustakaan ja jotka olet kuullut muilta.

Torjuntahaittaohjelmien injektio (selitys & varotoimet)

Tietokonevirukset voivat levitä eri kanavien kautta, mukaan lukien merkittävä media, ”torrent-tiedosto”.

Tietämättömyyden ja haittaohjelmien laajan levityksen takia viruksesta on vaikea selvittää. Viruksia siirretään torrentereihin kahdella tavalla.

Banderollimainokset ja muun tyyppiset näytetyt mainokset torrentteja ladattaessa injektoidaan viruksella. Tällaisia ​​mainoksia kutsutaan malvertisements. Nämä mainokset raportoidaan jopa hyvämaineisten ohjelmien, kuten Google-mainosten, kautta.

Torrent-sivustot eivät skannaa kaikkia mainoksia oikein, minkä vuoksi torrent-sivustot saattavat sisältää väärinkäytöksiä. Tällaisten mainosten yksityiskohtainen lukeminen voi kuitenkin saada viruksen selvittämään.

Toinen tapa saada virus on kauttaaltaan tartunnan saaneen torrent-tiedoston lataaminen. Useimmat hakkerit käyttävät suosittua ohjelmistoa virusten leviämiseen. He injektoivat tartunnan saaneen koodin ohjelmiston asennusohjelmaan, ja kun asennat muutetun ohjelman, virus pääsee järjestelmääsi.

varotoimet

On kriittistä, että käyttäjät lataavat kaiken torrentin sisällön turvallisesti. Ladataksesi täysin turvallisen torrent-sisällön, käyttäjä voi noudattaa näitä ohjeita;

Muuta laitteen asetuksia

Kuten aiemmin keskusteltiin, jo haavoittuvilla tietokoneilla on suuremmat mahdollisuudet hyökkäykseen. Siksi, varmista, että nämä asetukset ovat laitteellasi.

Sammuta ”Etätuki” ja “Etätyöpöytä” Järjestelmä-ominaisuuksissa. Poista myös kaikki palomuurin poikkeusluettelot. Sammuta lisäksi kansioiden jakaminen ja aseta salasanat laitteen tärkeille kansioille.

Vältä tiedostoja, jotka ovat alttiita viruksille

Jotkut torrent-tiedostot on erittäin riskialtinen ladata, ja voit arvioida niitä niiden laajennuksella. Esimerkiksi suoritettavat tiedostot (EXE, BAT) ovat yleisin tapa viruksen siirtämiseen.

Lisäksi murtuneet ohjelmat ovat tuhoisimpia tiedostoja, joita voit ladata torrentien kautta.

antivirus

Virustentorjunta on tehokkain tapa välttää viruksia laitteissa riippumatta lähteestä, josta virus tulee.

Samoin torrentin mukana olevat virukset voidaan välttää hyvällä virustorjuntaohjelmalla. On olemassa joitain suosituista virustentorjuntaohjelmista, kuten Avast tai BitDefender. Windows-käyttäjä voi kuitenkin ottaa esiasennetun virustentorjuntaohjelman, Windows Defenderin, käyttöön, joka on riittävä tarttumaan useimpiin viruksiin.

Muista, että laitteessa pitäisi olla yksi virustorjuntaohjelma kerrallaan.

Tarkista verkkosivuston, arvostelujen ja kylvökoneiden aitous

Kun avaat sivuston torrent-tiedoston lataamiseksi, näet todennäköisesti kommenttiluettelon henkilöistä, jotka ovat ladanneet tiedoston.

On elintärkeää, että etsit arvosteluja, jotka kyseiset lataajat antavat kommentteissaan. Se ei ole 100-prosenttisesti toimiva ratkaisu, mutta antaa laajemman kuvan siitä, kuinka tiedosto toimii ja onko siellä viruksia vai ei.

Torrent-tiedoston siemensuhde voisi auttaa sinua arvioimaan aitoutta. Jos siemeniä on paljon, on todennäköisimmin, että tiedostossa ei ole virusta, ja siksi ihmiset jakavat sen. Tämä ei taaskään ole taattu ratkaisu.