Mitä tapahtuu, jos saatat torjua

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrent viittaa periaatteessa mihin tahansa tietokonetiedostoon, joka sisältää metatietoja, joilla on erilaisia ​​tietoja. Ihmisten keskuudessa käydään valtavaa keskustelua, onko torjunta laillista tai turvallista. Torrentissa ei ole mitään laitonta ja vaarallista. Torrentin käyttö on ehdottoman turvallista ja laillista, kunnes olet ladannut tekijänoikeuksien tai laittomasti tallennetun tiedoston verkosta.


On olemassa erilaisia ​​avoimen lähdekoodin ohjelmistoja, jotka jakoivat tiedostoja ja sisältöä yleensä torrentien kautta. Jotkut laitteistoyritykset myös tarjoavat ohjaimiensa ja tukiohjelmistojensa torrentien kautta. BitTorrent on tehokkain ja nopein tapa levittää kaikenlaisia ​​suuria tiedostoja.

Laittoman ja tekijänoikeuksien alaisen sisällön / tiedostojen jakaminen on kiellettyä ja laitonta joko torrentien kautta tai jollain muulla tavalla. Koska torjuntaa pidetään laittomana joissakin maissa, siis suurin osa kaupallisesti tuotettavista ohjelmistoista, elokuvista, musiikista ja erilaisista TV-ohjelmista on suojattu tekijänoikeuslailla, ja tällaisten tiedostojen jakaminen voi usein johtaa rangaistuksiin ja jos heidät kiinni, johtaa jopa vankeuteen.

Kuinka joku on kiinni Torrenting

Tekijänoikeudella suojatut peitot tai heidän edustajansa voivat helposti saada kiinni ihmisistä, jotka romahtavat. Tekijänoikeudella suojatut peitot tai heidän edustajansa vierailevat samoissa jakosivustoissa, joita olet käyttäneet, lataa sieltä materiaalia, tarkistaa mistä IP-osoite tulee, etsii kyseisen IP-osoitteen tarjoavan Internet-palveluntarjoajan ja ottaa heihin yhteyttä sanomalla Jotkut IP-osoitteet jakavat laitonta materiaalia, ja haluamme tosiasiallisesti varoittaa heitä tekemästä niin.

Palveluntarjoaja etsii sitten IP: t ja tarkistaa tilit. He lähettävät ensin varoituskirjeet tilinomistajille. Mutta jos tämä jakamistoiminta jatkuu, tekijänoikeuspetokset pyytävät tuomioistuimen päätöstä palveluntarjoajien pakottamiseksi toimittamaan tilitiedot. He myös noudattavat lakimiehiään lähettämään juridisen ilmoituksen kanssasi. Mutta jos sitä ei oteta huomioon, sinut viedään oikeudelliseen tuomioistuimeen jatkotoimenpiteitä ja toimia varten.

Asioita, joita voi tapahtua, kun joudut torrentingiin

Jos saat torrentin, se voi lyödä sinua kovasti kuin ostaa se alkuperäisellä hinnalla. Seuraavassa mainitaan asiat, joita voi tapahtua, kun saatat kiinni piilottaa minkä tahansa tekijänoikeudella suojatun elokuvan, musiikin, TV-ohjelmien tai jonkin muun:

Kansalaistottelemattomuus:

Vuoden 1976 tekijänoikeuslaki kattaa kaikenlaisen tekijänoikeudella suojatun aineiston laittoman lataamisen ja suoratoiston. Tämän lain mukaan ihmisillä on kielto kopioida, julkaista tai käyttää muita teoksia ilman tekijänoikeuksien lupaa. Tekijänoikeusrikkomukset toteutetaan yleensä siviilioikeudenkäynneillä, joissa omistaja ryhtyy oikeustoimiin rahallisista vahingoista.

Teknologinen kehitys on helpottanut tietojen ja tiedostojen jakamista Internetissä. Tässä tilanteessa tekijänoikeuspeitit kohdistavat nyt antagonistisesti sivustoihin, kuten BitTorrent. Tekijänoikeuksien omistajat eivät voi sulkea sivustoja, joista tiedostot on jaettu, mutta ne kohdistavat tiedostonjakoihin erikseen. Tekijänoikeuksien omistajat eivät vain kohdista yksilöitä, vaan seuraavat myös suuryrityksiä. Esimerkiksi yli 30 henkilöä syytettiin Dallas Buyer’s Clubin torrentista, ja Lionsgate sakotti 10 henkilöä jakamalla 'Expendables'.

piratismi:

Laittoman materiaalien lataamisen tai suoratoiston hinta voi olla vähän kallis. Liittovaltion tekijänoikeuslaki sopii vahingoista, jotka vaihtelevat 750–30 000 dollaria teosta kohden. Esimerkiksi yksi omistama mies haastoi 675 000 dollaria 30 kappaleen lataamisesta, kun taas toinen nainen sakotettiin 1,9 miljoonalla dollarilla 24 kappaleen lataamisesta..

Jos syytökset eivät riitä varoitukseen, niin on myös lainkäyttöalueita, jotka soveltavat rikosoikeudellisia rangaistuksia verkkopiratismista. Usein suositellaan ottamaan yhteyttä kokeneeseen immateriaalioikeudenkäyttäjään, jos ketään veloitetaan tekijänoikeusloukkauksista.

Esimerkkejä tapauksista, joissa ihmiset kiinni torrentia

Tekijänoikeuspellit saavat useita ihmisiä romahtamaan. He saavat IP-osoitetiedot palveluntarjoajilta ja ryhtyvät oikeustoimiin heitä vastaan. Uhrit ovat jakaneet kokemuksiaan ja tarinoitaan Redditistä, kun heidät saatiin kiinni torrentin aikana. Jotkut uhrit ovat juuri saaneet laillisen ilmoituksen neuvotella asianajajan kanssa, mutta jatkokäsittelyt jatketaan. On kuitenkin myös uhreja, joille on nostettu oikeudenmukaisuus torjunnasta.

Uhri jakoi tarinansa, että serkkulleen nostettiin 80 dollaria kappaleesta 12 kappaleen albumin lataamisesta. Toista Minnesotan naista syytettiin 80 000 dollaria kappaleelta 24 kappaleen lataamisesta.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa sakko tekijänoikeuksien loukkauksista riippuu tapauksen vakavuudesta. Äärimmäisen vakavissa tapauksissa se voi usein johtaa tuomarin esiintymiseen, jos rangaistus on enintään 5000 puntaa tai kuuden kuukauden vankeuteen. Pahimmissa tapauksissa syyllinen voidaan kuitenkin lähettää kruununtuomioistuimeen, joka voi määrätä rajoittamattoman sakon ja jopa 10 vuoden vankeuden..

Vinkkejä 'Torrent' -sovellukseen kiinni jäämättä:

Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat varmasti torrentissa saamatta kiinni:

Vältä avoimia yhteisöjä:

IP-osoitteen torrentia jaetaan useille muille käyttäjille, jotka auttavat sinua viimeistelemään tiedosto lähettämällä sinulle jo ladatun tiedoston paloina. Lähetät heille myös saamasi kappaleet, ja jokaisella on täydellinen tiedosto. Tekijänoikeuksien omistajat etsivät laittomia latauksia. He saattavat myös etsiä IP-osoitteesi, jos heidät kiinni, ja ottavat sinuun yhteyttä tarvittaessa.

Julkiset seuranta-sivustot ovat avoinna kaikille, eivätkä ne myöskään tarkista käyttäjän henkilöllisyyttä. Lisäksi materiaalin lataamiselle ei ole rajoituksia, jotka helpottavat yrityksen hyppäämistä ja napata joitain IP-osoitteita.

Yksityiset seurantalaitteet tarjoavat kuitenkin lisäsuojaa ottamalla käyttäjät rekisteröimään itsensä ensin. Siksi on suositeltavaa välttää avoimia yhteisöjä ja valita julkiset jäljittäjät.

Lue kommentit:

Jokaisella luotettavalla ja luotetulla torrent-sivustolla on erillinen osio käyttäjän kommentteja lataussivulla. On suositeltavaa lukea ja skannata nämä kommentit huolellisesti ennen materiaalin lataamista. Jos löydät jotain epäilyttävää tai jos torrentilla ei ole kommentteja, on hyvä yksinkertaisesti välttää se.

Estä huonot IP: t:

Koska eri yritykset ovat liittymässä torrent-sivustoihin latauksissa IP-osoitteiden hallitsemiseksi, tällä tavoin myös heidän oma IP-osoitteensa tulee saataville siellä. Lataamalla ja asentamalla ilmaisen ohjelman, joka tunnetaan nimellä PeerGuardian2, voit kuitenkin pysyä niiden edessä estämällä huonoja IP-osoitteita yhdistämästä sinua.

Sulje lähettämäsi rajat:

Jos et halua jäädä kiinni torrentin aikana, on parempi olla siemenmättä ja rajoittamaan latauksesi. Tämä johtuu siitä, että pysäyttämällä asiakkaan kaistanleveys, voit tehokkaasti poistaa itsesi useiden tekijänoikeuksien omistajien tutkalta..

johtopäätös:

On erittäin välttämätöntä välttää avoimia yhteisöjä, estää huonoja IP-osoitteita, lukea kommentteja ja välttää kylvöä torrentin aikana, koska tässä olet turvassa kiinniottoon, mutta jos et, silloin joudut kohtaamaan lailliset toimenpiteet ja rangaistukset.