Onko uTorrent turvallinen? – Löydä kaikki tietosuojanäkökohdat

[ware_item id=33][/ware_item]

Lähes 100 miljoonalla aktiivisella käyttäjällä sisaralustat uTorrent ja BitTorrent ovat saavuttaneet noin 50 prosenttia kaikkien BitTorrent-asiakkaiden markkinaosuudesta..


Tällaista mainetta ei voitu saavuttaa ilman ainutlaatuisuutta ja suorituskykyä. On kuitenkin totta, että mikään ohjelmisto ei ole täysin turvallinen. Siksi hakuja, kuten uTorrent-turvallinen ja BitTorrent-turvallinen, kysytään runsaasti eri alustoilla.

Tässä artikkelissa selitän joitain näkökohtia, joiden avulla voit arvioida, onko uTorrent ja BitTorrent turvallinen vai ei.

Onko uTorrent turvallinen? - Huolet ja tapaukset

Vuoden 2018 alussa tuli uutisia uTorrent-haavoittuvuudesta, joka jätti käyttäjille hakkeroinnin ja snookerin riskit. Raporttien mukaan Windows-työpöydälle sekä molemmille verkkosovelluksille havaittiin haavoittuvuuksia.

Tavis Ormandy löysi tämän ongelman Google Zero -projektista. Pian BitTorrent Inc. oli kuitenkin julkaissut beta-version suojauskorjauksella. Myös uTorrent-verkkoversio korjattiin, kuten BitTorrent-tekniikan varatoimitusjohtaja Dave Rees totesi..

Vuonna 2015 Internetissä tuli uutisia siitä, että uTorrent on mukana bitcoin-kaivosohjelmistojen niputtamisessa. Tämän ohjelmiston ilmoitettiin suorittavan automaattinen asennus uTorrent-asiakkaan kanssa ja käyttävän salaa isäntäkoneita bitcoinien louhintaan tunnistamatta käyttäjiä siitä.

Tämä ongelma näytti myös olevan vain levinnyt ja uTorrent-johto poisti haittaohjelman tulevista julkaisuista.

Vuonna 2014 Google Chrome -selain oli merkinnyt uTorrent-asiakkaan haittaohjelmaksi; se näytti kuitenkin olevan puhdas viruksista.

Kaikkien näiden uTorrent-asiakkaita koskevien uutisten kanssa voitaisiin todennäköisesti kysyä, onko UTorrent turvallinen ja vastaus on suurin osa kyllä. Tämä johtuu siitä, että ohjelmisto keksii heti suojauskorjauksia.

Rinnalla torrenttiin voi liittyä muitakin syitä. Esimerkiksi, virhe voi olla virhe (mainokset, jotka sisältävät haittaohjelmia), joiden kautta BitTorrent-asiakassi tarttuu.

Yksityisyyden suojan paras versio uTorrentista

Koska BitTorrent Inc. on jatkuvasti julkaissut uTorrent-version eri versioita - joko suojauskorjauksen tai edistyneiden ominaisuuksien vuoksi -, aina ajatellaan, mikä versio on yksityisyyden kannalta paras.

UTorrent-versiota on useita julkaisuja ja jokaisella uudella versiolla on enemmän ominaisuuksia ja kevyempi paino kuin edellisellä.

Asiantuntijat ja kokeneet käyttäjät väittävät kuitenkin, että uTorrent-versio 2.2.1 on edelleen turvallisin. Se on myös viimeinen versio, joka ei sisällä mainosohjelmia. Voit ladata aiemmat versiot monella tapaa; tämä Reddit-uhka antaa sinulle linkkejä tämän OG-version lataamiseen.

Kuinka poistaa mainokset käytöstä uTorrent-ohjelmassa

Riippumatta siitä, mitä sovellusta, ohjelmistoa tai verkkosivustoa käytät, haluat aina häiriöttömän käytön ja suurimman vaivan mainosten näyttämisessä.

uTorrentillä on myös mainosta tukeva tuki, ja yleensä sinun on maksettava mainoksettomasta versiosta. Myöhemmin yritys teki sen kuitenkin valinnaiseksi käyttäjän kapinan jälkeen. Kerromme sinulle menettelytavan, jonka avulla voit poistaa käytöstä mainosten näyttämisen uTorrent-asiakassovelluksestasi eräiden asetustoimintojen avulla.

Muista noudattaa ohjeita huolellisesti, koska asiakasasetukset ovat vähän monimutkaisia ​​ja pieni virhe saattaa tehdä ei-toivottuja muutoksia uTorrent-asiakasohjelmaan.

5 helppoa vaihetta mainosten poistamiseen uTorrent-sovelluksesta

Vaihe 1: Avaa laitteesi uTorrent-asiakas ja napsauta ”Asetukset”. Onko uTorrent turvallinen? - Löydä kaikki tietosuojanäkökohdat

Vaihe 2: Valitse avattavasta palkista ”Preference”. Poista mainokset utorrent

Vaihe 3: Valitse sitten sivupalkista ”Eteenpäin”. (Ole varovainen napsauttamalla etenemisvaihtoehtoa, älä napsauta + -merkkiä) Onko utorrent turvallinen

Vaihe 4: Sen jälkeen ikkunaan ilmestyy erilaisia ​​vaihtoehtoja, ja niiden joukossa, jotka sinun on muutettava tiettyjen asetusten arvoksi "väärä", jotta mainokset voidaan poistaa käytöstä. Alla kirjoitan joitain avainsanoja, jotka sinun on kirjoitettava yksi kerrallaan suodatinkenttään ja muutettava niiden arvoa samanaikaisesti.

poista mainokset utorrentJos haluat muuttaa arvon vääriksi, kaksoisnapsauta True (Tosi) tai napsauta vain kerran ja valitse false.

Onko uTorrent turvallinen? - Löydä kaikki tietosuojanäkökohdat

  • Left_rail_offer
  • Sponsored_torrent-tarjous
  • show_plus
  • enable_pulse
  • show_notorrents
  • offer_autoexec

Vaihe 5: Kun olet valmis muuttamaan kaikkien näiden asetusten arvoa, napsauta “OK” ikkunan alapuolella ja poistu uTorrent-asiakasohjelmasta. on utorrent turvallinen

Odota nyt hetki ja käynnistä uTorrent-asiakasohjelma uudelleen. Toivottavasti nyt laskeudut ad-free-uTorrent-sovellukseen.

Miksi sinun pitäisi käyttää uTorrentia turvallisesti?

Ei vain uTorrent-asiakkaan käyttäjien, vaan jokaisen BitTorrent-asiakkaan torrentin lataajien tulisi torrent nimettömästi, koska suojaamattomalla torrentilla on äärimmäisiä yksityisyyden riskejä..

Kuten aiemmissa artikkeleissa on keskusteltu, torrent-parissa kaikki ikäisensä voisivat helposti saada kunkin vertaisen IP-osoitteen ja muut yksityiskohdat..

Tämä on selkeä ja todella toteuttamiskelpoinen tapa mille tahansa haitalliselle yksikölle päästä parveen ja saada helposti käyttäjän yksityiskohdat. Internet-palveluntarjoajasi voi silti seurata torrentin lataamista ilman lisätoimia. Sinun on kuitenkin tiedettävä vaaroja, kun joudut torjumaan.

Kuinka käyttää uTorrentia turvallisesti

On olemassa tiettyjä tapoja, joiden avulla uTorrent ja kaikki muut käyttämäsi BitTorrent-ohjelmistot voidaan nimetä anonyymeiksi. Sen sijaan, että keskustelisimme kaikista asioista uudelleen, suosittelen, että luet tämän artikkelin ”Kuinka torrent turvallisesti”.

Tämä artikkeli kattaa toimenpiteet, jotka takaavat turvallisuuden yksityisyydeltä samoin kuin haittaohjelmariskit torrentin aikana.