Paras Torrent-seurantaluettelo: uTorrent ja BitTorrent

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrent-jäljitys on tapa, joka auttaa ikäisensä löytämään toisiaan. Vertaja / käyttäjä lähettää pyyntösanoman seurannalle rekisteröidäkseen kiinnostuksensa torrentissa. Seuraaja myöhemmin vastaa luettelolla muista käyttäjistä / ikäisistä, jotka ovat osoittaneet saman mielenkiinnon kyseiseen torrenttiin. Vertainen on sitten kytketty suoraan kuhunkin seuraajaan vastaanottamaansa vertaisverkkoon.


Mikä on Torrent Tracker?

Torrent-seurantalaite on kuin palvelin, joka kommunikoi kahden ikäisensä / käyttäjän välillä. Torrent-seurannan avulla torrentin käyttäjät voivat siirtää tiedostojaan BitTorrent-protokollan kautta. Minkä tahansa torrent-sivuston lataama torrent-tiedosto sisältyy torrent-asiakasohjelmistoon.

Tässä tilanteessa torrent-asiakasohjelmiston rooli tulee välttämättömäksi ja elintärkeäksi. Torrent-asiakasohjelmisto pyytää ladattua tiedostoa muissa järjestelmissä. Monet luulevat näiden muiden järjestelmien olevan vertaistuksessa. Tästä syystä käyttäjä voi helposti ladata tiedoston osan ikäisiltä vaivattomasti.

Torrent-seurannan tyypit:

Pohjimmiltaan torrent-jäljittäjiä on kahta tyyppiä, ts. Julkisia ja yksityisiä jäljittäjiä. Kuka tahansa torrent-käyttäjä voi käyttää näitä seurantaosoitteita lisätäksesi latausnopeutta uusien torrent-tiedostojen kehittämiseen. Lisäksi, soveltamalla samaa taktiikkaa, torrent-käyttäjä voi lisätä olemassa olevien torrent-tiedostojen latausnopeutta.

Julkinen torrentiseuranta:

Julkinen torrent-seuranta on helposti kaikkien käyttäjien käytettävissä ilman häiriöitä tai rekisteröintiprosesseja. Koska julkinen torrentiseuranta on helposti saatavana jokaiselle käyttäjälle, käyttäjät saattavat kohdata hitaita nopeusongelmia lataamisen aikana.

Kun näitä torrent-jäljittäjiä käytetään, aina kun käyttäjä lataa ensisijaisia ​​tiedostoja, muut käyttäjät voivat helposti seurata lataustoimintoja, joten nämä seurantalaitteet eivät tarjonneet käyttäjälle haluttua ja haluttua yksityisyyden tasoa. Torrentin käyttäjää suositellaan käyttämään VPN: ää torrenttiin, koska se varmistaa käyttäjän täydellisen suojauksen.

Yksityinen torrentiseuranta:

Kuten julkinen torrentiseuranta, kaikki eivät pääse yksityiseen torrentiseurantaan. Yksityisen torrentiseurannan käyttämiseksi käyttäjän on ensin rekisteröitävä itsensä ennen jäljittäjäosoitteiden saamista. Nämä seurantalaitteet eivät myöskään kehota potentiaalisia käyttäjiä sivustoilleen. Siksi nykyisten käyttäjien on tehtävä pyyntö uusille käyttäjille tullakseen heidän jäsenikseen.

Yksityinen torrent-seurantalaite tarjoaa paljon paremman latausnopeuden kuin julkiset seurantalaitteet. Näillä seurantalaitteilla on erityiset ylinopeussäännöt, ja torrentin käyttäjän on välttämätöntä noudattaa näitä sääntöjä ja ohjeperiaatteita haluttujen tiedostojen lataamiseksi..

Yksityiset torrentit tarjoavat käyttäjilleen enemmän nimettömyyttä ja yksityisyyttä. Siksi se on parempi vaihtoehto kuin julkiset torrentiseuranta.

Kuinka käyttää Torrent Trackeria?

Yksinkertaisin sanoin, torrent-seurantaa voidaan käyttää aivan kuten torrent-sivustoja. Mutta torrent-seurannan käytölle on olemassa erityiset säännöt, ja käyttäjä voi noudattaa näitä sääntöjä käyttääkseen haluamaansa torrent-seurantaa..

uTorrent Tracker:

UTorrent-seurantalaite on palvelintyyppi, joka vastaanottaa pyyntöjä uTorrent-asiakkailta. Nämä käyttäjän pyynnöt heijastavat mittareita ja mahdollistavat torrent-seurannan tallentamalla torrentin täydelliset tilastot. Käyttäjä voi harkita uTorrent-seurantaa torrent-tiedostojen latausnopeuden lisäämiseksi.

Torrentin käyttäjä voi seurata alla mainittuja vaiheita lisätäksesi seurantalaitteita uTorrent-sovellukselle lisätäksesi latausnopeutta ja jakaaksesi ladatut tiedostot helposti muiden vertaisten kanssa.

 • Avaa torrentti uTorrent-kohdan vieressä ja aloita lataus.
 • 'Nopeuden välilehden' avulla voit tarkistaa latauksen nopeuden.
 • Kun olet napsauttanut oikean latauksen nimeä, valitse ominaisuudet.
 • Nyt voit liittää tarvittavat seurantalaitteet lisätäksesi uTorrent.
 • Napsauta '' OK '' -painiketta.

BitTorrent-seurantalaite:

BitTorrent-seurantalaite on sama kuin uTorrent-seurantalaite. Ainoa ero on, että BitTorrent-seurantalaite on verkkopalvelu, joka vastaanottaa pyyntöjä BitTorrent-asiakkailta. Kuten uTorrent-seurantaa, myös BitTorrent-seurantaa käytetään nopeuttamaan latausprosessia.

Paras torrentiseurantaluettelo:

Torrent-jäljittäjät auttavat parhaita torrent-asiakkaita, kuten uTorrent tai BitTorrent, kommunikoimaan helposti ikätovereidensa kautta. Käyttämällä näitä torrentiseurantoja, käyttäjä voi parantaa halutun torrent-tiedoston latausnopeutta. Tässä on luettelo parhaista torrent-jäljittäjistä.

 1. udp: // open.stealth.si:80/ ilmoittaa
 2. udp: // tracker.kicks-ass.net:80/ ilmoittaa
 3. udp: // tracker.yoshi201.com:6969/ilmoitus
 4. udp: // tracker.internetwarriors.net: 1337 / ilmoittaa
 5. udp: // tracker.aletorrenty.pl:2710/ ilmoittaa
 6. udp: // tracker.filetracker.pl:8089/announce
 7. udp: // tracker.ex.ua:80/announce
 8. udp: // seurantalaite. grepler.com:6969/ ilmoittaa

johtopäätös: Torrent-jäljittäjillä on erilaisia ​​etuja, joten niitä suositellaan käyttäjille. Ne toimivat palvelimena ja auttavat myös käyttäjää nopeuttamaan torrent-tiedoston lataamista. Nämä seurantalaitteet helpottavat käyttäjän elämää, ja käyttäjät käyttävät niitä menestyksekkäästi ympäri maailmaa.

Voit seurata tätä linkkiä saadaksesi lisätietoja parhaista torrentiseurannoista.