Paras torrent-sovellus Android 10: lle parhaalle vaihtoehdolle

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrent android-sovelluksissa uskotaan olevan joitain tekijöitä, jotka saattavat vaikuttaa kielteisesti laitteen toimintaan haittaohjelmien tai muun tyyppisten virusten kautta. Tästä tunnettuudesta huolimatta suuntaus käyttää torrent-sovellusta Androidille on poikkeuksellinen.


Siksi on välttämätöntä käyttää Androidin parhainta torrent-sovellusta mahdollisten uhkien minimoimiseksi.

Android-torrent-latauslaitteet ovat erilaisia ​​työpöydälle tarkoitettujen parhaiden torrent-asiakkaiden osalta, koska android-tarpeet ovat erilaisia. Siksi useimmissa tässä artikkelissa keskusteltavista sovelluksista on ominaisuuksia, kuten kaistanleveyden hallinta, sallimalla lataukset vain Wi-Fi: n kautta.

10 parasta torrent-sovellusta Androidille

Tässä ovat suosituimmat ja parhaat Torrent-sovellukset, joiden avulla voit ladata torrentteja Android-laitteisiin.

1 - höyry | Lataa sovellus

torrent app androidFlud on android-käyttäjien suosituin ja ylistetty sovellus. Tämän torrent android-sovelluksen avulla voit ladata minkä tahansa protokollassa isännöidyn tiedoston suoraan Android-puhelimeesi tai -tablet-laitteeseen.

Sillä on yksinkertainen ja selkeä käyttöliittymä, jota tarvitaan paljon, kun käytät androidia. Ominaisuus auttaa myös suurten torrent-tiedostojen hallinnassa ja lataamisessa.

Lisäksi Flud tukee erilaisia ​​protokollia, magneettilinkkejä, erilaisia ​​teemoja, RSS-syötteiden tukea ja suurten tiedostojen tukea.

Fludilla on ilmaisia ​​ja maksettuja versioita, joilla on melkein sama toiminnallisuus. Maksettu versio on kuitenkin mainokseton, ja Fludin ilmainen versio on tuetun version mukainen.

2 - aTorrent | Lataa sovellus

atorrent android-sovellusaTorrent on moderni sovellus edistyneellä, mutta yksinkertaisemmalla suunnittelulla, joka ansaitsee ehdottomasti olevan yksi suosituimmista vaihtoehdoista parhaalle torrent-sovellukselle Androidille.

Kuten muutkin mainitut sovellukset, aTorrent sallii myös lataamisen vain Wi-Fi-tilassa. Tätä sovellusta ei ole ylikuormitettu ominaisuuksilla, mutta se sisältää tärkeitä vaatimuksia, kuten ulkoisen SD-kortin tuki, tallennuspaikat, samanaikainen lataus ja paljon muuta.

Lisäksi aTorrent-ohjelmassa on torrent-hakuvalinta, magneettilinkin tuki, mahdollisuus avata torrentti suoraan selaimesta, tuki eri protokollille, DTH ja Advanced DTH.

Se on ilmainen mainosten kanssa, mutta jos haluat mainoksetonta versiota, sinun on maksettava 1,99 dollaria.

3 - FrostWire | Lataa sovellus

Paras torrent-sovellus Android 10: lle parhaalle vaihtoehdolleJos haluat nykyaikaisen torrent android-sovelluksen, FrostWire on todennäköisesti paras valinta sinulle. Perusominaisuuksien ohella tämä sovellus tarjoaa musiikkisoittimen, mediaselaimen ja verkkokeskusteluja lataamalla torrent-tiedostoja.

Yksi erottuva ominaisuus, jota et ehkä saa useimpien torrent-sovellusten kanssa, on mainokseton. FrostWire on avoin lähdekoodi, joka sisältää .torrent-tiedostojen ja magneettilinkkien tuen.

FrostWire-käyttäjille on sisäänrakennettu hakukone, online-radion kuuntelun ja tiedostojen jakamisen tuki.

4 - FuTorrent | ladata

fu-torrent androidFuTorrent on yksi uusista sovelluksista, mutta se on silti onnistunut olemaan yksi parhaista torrent-sovelluksista Androidille. Sovellus tukee joitain perusprotokollia sekä useita latausmuokkauksia.

Tällä torrent-sovelluksella voit asettaa suurimman torrent-lataus- ja lähetysnopeuden, aktiivisten torrentien enimmäismäärän ja lataamisen vain Wi-Fi-tilassa ja muut perusominaisuudet.

Torrent-haku on olemassa, mutta se ei ole todella tehokasta. Ilmainen versio sisältää myös mainoksia, eikä sitä ole saatavana Google Play Kaupassa. Voit kuitenkin saada mainoksetonta FuTorrent pro -versiota Google Play -kaupasta.

5 - tTorrent | ladata

Paras torrent-sovellus Android 10: lle parhaalle vaihtoehdolletTorrent on yksinkertainen sekä aktiivinen torrent-Android-sovellus, joka sisältää erilaisia ​​ominaisuuksia. TTorrentin paras ominaisuus on salaus samoin kuin verkkoliitäntä, joka tukee Transdrone- ja Transdroid-sovelluksia.

Tämän sovelluksen avulla voit muuttaa latausasetuksia ja tukee erilaisia ​​protokollia, mukaan lukien tuki magneettilinkkille, trackerless torrent (DHT), RSS, IP-suodatus, välityspalvelin (HTTP, SOCKS) jne..

tTorrent tarjoaa myös pro-version, joka on suhteellisen halvemmalla 1,99 dollarilla.

6 - uTorrent | ladata

utorrent - android-sovellusuTorrent on torrent-asiakas, joka tunnetaan ja jota käytetään kaikkien torrentien lataajien keskuudessa. Se on yksi vanhimmista torrent-asiakkaista, joka on erittäin kevyt. Tämän ominaisuuden ansiosta se toimii todella hyvin, kun se ladataan torrent-asiakasohjelmana Androidille.

Ominaisuuksiin sisältyy vain Wi-Fi-lataus, eri protokollien tuki ja mahdollisuus valita tallennuspaikka.

uTorrent on yksinkertainen torrent-sovellus, jonka avulla voit käynnistää, pysäyttää, keskeyttää, tallentaa ja jopa lisätä ja pudottaa torrentimagneettilinkin asiakkaan yläosassa olevien painikkeiden kautta. Torrenttilastosi on selvästi kuvattu, mukaan lukien yksityiskohdat lataamisen ja lähettämisen nopeudesta.

Toisin kuin työpöytäversiossa, uTorrent Android-sovellus sallii rajoittamattoman lataamisen. Kuitenkin ilmaista versiota uTorrent tukee mainosta, ja pro-version hinta on 3,99 dollaria.

7 - TorrDroid | ladata

Paras torrent-sovellus Android 10: lle parhaalle vaihtoehdolleSovellus ilmoittaa olevansa torrent-asiakas hakukoneessa. Tämä johtuu siitä, että TorrDroid tarjoaa vaivatonta tapaa etsiä ja ladata torrentteja.

Tämä torrent-Android-sovellus sisältää tuen yksittäisten tiedostojen lataamiselle torrentista, magneettilinkkien jakamiselle, lataus- ja lähetysrajojen asettamiselle sekä monille protokollille.

Lisäksi TorrDroid-asiakas tukee peräkkäistä latausta, jota voidaan käyttää videotiedostojen toistamiseen ennen niiden lataamista.

TorrDroid on yksinkertainen ja helppo käyttää.

8 - Vuze | ladata

Paras torrent-sovellus Android 10: lle parhaalle vaihtoehdolleVuze on suosikki torrent-asiakasohjelma sekä työpöydälle että Android-alustalle. Sillä on sisäänrakennettu hakumoduuli, lukuisia tiedostoja tietokannassa ja kyky muodostaa yhteys P2P: hen ja muihin torrent-verkkoihin. Tämä tekee tiedostojen lataamisen haun helpoksi ja lisääntyi huomattavasti käyttäjille.

Vuze -sovelluksella voit hallita torrentin lataus- ja lähetysnopeutta, mutta se tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden suoratoistaa videoita ja ääniä lataamattomasti.

Vuzessa on tehokkaat tiedostojenjakoominaisuudet ja HD-laadukas videotoisto-mediasoitin.

9 - aDownloader | ladata

Paras torrent-sovellus Android 10: lle parhaalle vaihtoehdolleaDownloader antaa sinun siirtää torrent-tiedostoja tietokoneeltasi Android-puhelimen SD-kortille ja avata ne aDownloaderilla.

Voit myös ladata torrent-linkin Android-selaimessa pitkään painamalla ja valitsemalla sitten Jaa linkki ja lopuksi aDownloader.

Se on yksinkertainen torrent android-sovellus, joka ilmoittaa sinulle, kun lataus on valmis, ja siellä on myös ilmoitusalue, joka näyttää käynnissä olevat ohjelmat. Tämän sovelluksen ilmainen versio sisältää mainoksia.

10 - Torrnado | ladata

Paras torrent-sovellus Android 10: lle parhaalle vaihtoehdolleTorrnado toimii hiukan eri tavalla kuin muut torrent android-asiakkaat. Toisin sanoen se yhdistää sinut tietokoneeseen torrentin lataamisen sijaan.

Ensisijainen syy työskennellä tällä tavalla on poistaa tietokoneen kuormitus vapauttamalla tilaa ja virtaa. Torrnado toimii suositun torrent-asiakkaan, Transmission, kanssa.

Torrnado antaa sinun luetteloida, suodattaa, etsiä ja lajitella torrentteja. Lisäksi voit nähdä istunto- ja eliniän tilastotiedot sekä seurata ja rajoittaa maailmanlaajuisia nopeuksia. Sen ilmainen versio on kokeiluversio. Täysi versio on kuitenkin 2,90 dollaria.