4 Whatsapp-vaihtoehtoa yksityisyyden suojaamiseksi

[ware_item id=33][/ware_item]

Tietosuoja on iso asia Internetin käyttäjille ja kaikelle, mitä se tarjoaa meille. Olkoon se ystäville lähetettäviä viestejä tai kuvia tyhmimmistä asioista, joita ihmiset kohtaavat päivittäin. Lähetä-painike osuu ja viesti tallennetaan palvelimelle ja toimitetaan sitten vastaanottajalle selkeänä teksti- ja kuvaviestinä, jota hakkerit tai snoopers voivat rikkoa kuljetuksen aikana, sellaisten ongelmien ratkaisemiseksi, jotka WhatsApp esitteli kokonaisvaltaiseksi salaus sovelluksessaan. WhatsApp ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto! Internetissä on saatavilla lukuisia muita WhatApp-vaihtoehtoja, mutta se on oikea?


Päästä päähän -salausmenetelmä turvaa viestit viestin lähettämisen ja vastaanottamisen välisessä ajassa. Vaikka viestit tallennetaan tietokoneelle, niitä ei pääse palvelimelle. Tämä on turvallisin tapa lähettää viestejä, mutta silti, jos ihmiset eivät tunne WhatsAppia vai haluavat kokeilla jotain muuta kuin sitä, siellä on myös muita vaihtoehtoja..

korihuonekalut 

Siinä on tuhoava viestijärjestelmä, kuten Snapchat, mutta toisin kuin se, sen avulla lähettäjä voi asettaa ajastimen muutamasta sekunnista yli viiteen päivään. Ajastin loppuu, kun viesti häviää vastaanottimen päästä.

WhatsApp-vaihtoehto

Se tarjoaa 4096-bittisen RSA-salauksen, joka on erittäin turvallinen protokolla. Se poisti myös metatiedot viesteistä, kuten sijainti, päivämäärä, päivä, aika ja laitetiedot. Lisäksi viestimurskain on erittäin edistyksellinen ominaisuus, joka poistaa mahdollisuuden palauttaa mikä tahansa hakkeri.

Wickrin viestit voivat sisältää tekstiä, kuvia, videoita, ääntä, liitetiedostoja ja se sisältää myös kätevän integroinnin DropBoxiin, Google Driveen jne. Käyttäjien ei tarvitse olla numeroa tai sähköpostiosoitetta tilin tekemiseen Wickrissä..

Lataa Wickr: iOS | Android

Signaali

Se on yksinkertainen sovellus, jota käytetään lähettämään viestejä, jotka sisältävät kaikenlaisia ​​tiedostoja. Rekisteröitymiseen tarvitaan numero ja tekstejä on hyvä käyttää. Signaalin avulla käyttäjät voivat soittaa kristallinkirkkaita puheluita ihmisille, jotka asuvat kaupungeissa tai valtamereissä, maksutta ja korkealla turvallisuudella, lukuun ottamatta niitä, jotka kuulevat kenen tahansa puhelut.

signaaliviestien sovellus

Signalin, Open Whisper Systemsin, luojilla ei ole pääsyä lähetettyihin tai vastaanotettuihin viesteihin tai puheluihin, mikä tekee siitä täysin turvallisen. Palvelimet eivät pääse käyttämään viestintääsi eivätkä koskaan tallenna mitään tietoa, joten he eivät voi luovuttaa asiakkaidensa tekstejä tai puheluita.

Lataa: iOS | Android

Threema

Tämä sovellus ei vaadi puhelinnumeroiden tai sähköpostiosoitteiden yhdistämistä siihen. Kuten Whatsapp, myös Threema antaa käyttäjilleen mahdollisuuden lähettää sijaintinsa lähettämällä maantieteellisen merkinnän vastaanottajalle ja he voivat napauttaa sitä ja avata sijainnin kartalla. Viestit Threemassa on melko nopeaa. päittäin salaus

Threema tarjoaa todellisen päästä päähän -salauksen, kuten Whatsapp. Threema käyttää elliptistä käyrä salausta, joka on 2048-bittinen RSA-salaus. Toinen hieno ominaisuus, jonka Threema tarjoaa, on värikäs ilmaisin viestien lähettäjästä.

Jos lisäät yhteystiedon syöttämällä käyttäjän käyttäjänimen, kyseisellä henkilöllä on punainen vahvistustaso. Jos se synkronoidaan yhteystietojesi kanssa, he saavat oranssin vahvistuksen. Sinun on vaihdettava avaimia heidän kanssaan skannaamalla heidän laitteellaan oleva QR-koodi päästäksesi vihreälle vahvistustasolle.

Threeman haittapuoli on, että se ei ole ilmainen, mutta se maksaa vain 2,99 dollaria ilman liittymämaksua.

Lataa: iOS | Android

sähke

Telegram asettaa ajastimen viestillesi itsensä tuhoamiseksi, kuten Wickr, poistaa sen vastaanottavalta laitteelta, mutta tämä on valinnainen. Telegram-ryhmä on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on mainokseton ja sovellus ei maksa mitään. Viesti tarjoaa myös mahdollisuuden lähettää viestejä työpöydältä.

WhatsApp-vaihtoehto

Salaus perustuu 256-bittiseen symmetriseen AES-salaukseen, 2048-bittiseen RSA-salaukseen, ja Diffie – Hellman turvaa avainten vaihdon. Salausmenetelmä on luotu erityisesti tätä hanketta varten ja se on avoimen lähdekoodin.

Telegram tarjoaa ”salaiset keskustelut”, jotka käyttävät täydellistä koodausta, joita ei tallenneta Telegramin palvelimille, ja tuhoavat itsensä tietyn ajan kuluttua..

Lataa: iOS | Android

johtopäätös

Näiden sovellusten takana olevat organisaatiot ovat sitoutuneet yksityisyyteen ja sallivat käyttäjän hallita täydellisesti sitä, kuka näkee heidän viestinsä. Nämä sovellukset ovat loistava vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat vaihtaa WhatsAppia ja kokeilla jotain uutta, mutta eivät myöskään tarvitse olla huolissaan tietosuojasta.