6 parasta Pirate Bayn vaihtoehtoa nyt käyttää

[ware_item id=33][/ware_item]

Pirate Bay on kuin torrent. Se on maailman suosituin tiedostojenjako-verkkosivusto, jonka avulla voit ladata elokuvia, musiikkia, pelejä, sovelluksia ja paljon muuta. Se on tunnettu ja kuuluisa verkkosivusto, jota on melko helppo käyttää, sillä on aktiivinen yhteisö ja jolla on miljardeja torrentteja indeksoitu.


Onko Pirate Bay hylätty?

Pirate Bay -vaihtoehdot

Valitettavasti verkkosivusto on kuitenkin mennyt alas usein melko pitkään. Sivustolla on seisokkeja useista tuntemattomista syistä. Se tapahtuu sekä joskus teknisten ongelmien että joskus juridisten ongelmien vuoksi. Oikeudellisen paineen lisääntymisen vuoksi Pirate Bay estyy myös eri palveluntarjoajien kautta maailman.

Jos kohtaat samoja ongelmia myös Pirate Bayn kanssa, on suositeltavaa, että otat sen mukaan Pirate Bayn vaihtoehdot. Nämä vaihtoehdot auttavat varmasti sinua torrentissa ja voit nauttia samoista ominaisuuksista, joita tarjotaan Pirate Bayssä.

Pirate Bay Alternatives toimii vuonna 2018

Olemme luettelossa joitain Pirate Bayn vaihtoehtoja, ja ne ovat seuraavat:

1 - RARBG:

Se on vuonna 2008 perustettu Torrent-verkkosivusto. RARBG tarjoaa erilaisia ​​torrent-tiedostoja ja magneettilinkkejä mahdollistaakseen vertaisverkkotiedostojen jakamisen, joka käyttää BitTorrent-protokollaa. RARBG-verkkosivustolla on yksi parhaiten näyttävistä käyttöliittymistä. Lisäksi tällä verkkosivustolla useimmissa elokuvissa ja TV-ohjelmissa on pienoiskuvia, ja esikatselu tekee sivustosta, jolla on rauhallinen navigoida. Paikka sai niin paljon suosiota, että se estettiin Isossa-Britanniassa tämän vuoden alussa.

Se on täydellinen paketti käyttäjilleen. Se tarjoaa korkearesoluutioisia videoita käyttäjäystävälliselle käyttöliittymälle, joka tekee haluamastasi sisällöstä haettavissa. Haittana on, että saatat löytää sen rajoitetulta monilta osilta maailmaa, mutta voit avata sen myös seuraamalla opasta.

Se on yksi parhaista Pirate Bayn vaihtoehdoista laajan maineensa ja suosionsa, saatavana olevan laajan torrentikokoelman ja erinomaisen verkkokokemuksen ansiosta, joka innostaa ja houkuttelee käyttäjiä paljon.

2 - YTS:

YTS on alkuperäinen verkkosivusto YTS tai YIFY. Se on kuitenkin erinomainen ja loistava kopio. Sivusto sai paikkansa sen jälkeen, kun YTS ja YIFY olivat alkuperäisen sivustonsa tuhoutuneet. Ainutlaatuisen verkkosivustomuodonsa vuoksi se on saavuttanut paljon tunnustusta ja suosiota.

YTS on loistava lähde, josta voit katsella helposti korkealaatuisia 720p-, 1080- ja 3D-videoita. Kaikkein hämmästyttävä tosiasia tällä sivustolla on, että voit ladata pienimmän koon tiedoston säännöllisellä Internet-nopeudella.

3 - 1337X:

Verkkosivusto avattiin vuonna 2007. Sillä on oma käyttäjäryhmä, joka päivittää sitä aika ajoin.

Se on jälleen yksi torrent-hakukone, joka saa markkinoilleen äskettäin uuden verkkosivustosuunnittelun ja parantaa liikennettä ja mainettaan tasaisesti. Vaikka se kohtaa joitain ongelmia, etenkin kun jotkut hakukoneet estävät hakemistonsa, se voittaa aina tällaiset haasteet ja tyytyväinen käyttäjiinsä.

4 - Torrentz2:

Torrentz2 on klooni tai valmiustila todelliselle Torrentz.eu-sivustolle. Meta-hakukone avaa tosiasian, että verkkosivustoa ei ole linkitetty tai liitetty todelliseen Torrentziin. Se asettaa itsensä uudeksi ja parempana versiona, joka etsii yli 60 torrentisivustoa.

Lisäksi se yhdistää useiden hakukoneiden tulokset ja väittää indeksoivan 61 109 797 torrenttia 80 verkkotunnuksessa.

5 - LimeTorrents:

ExtraTorrentsin ja KickassTorrentsien lakkautuksen jälkeen LimeTorrents saavuttaa suosiota ja tunnustusta. Näiden kahden sivuston lisäksi on joitain muita sivustoja, joilla on laaja online-sisällön kirjasto ja jotka koostuvat todennetuista torrent-linkkeistä. Muutama kuukausi sitten sivuston operaattorit käynnistivät myös torrentin välimuistin torrentit, joita useat muut torrent-hakukoneet käyttävät.

Verkkosivulla näkyy uusi ja puhtaampi kotisivu, joka näyttää selvästi hakupalkin ja joukon muita vaihtoehtoja. Lisäksi päivittäin uudet torrentit ladataan tälle sivustolle. Se käsittää laajan kirjaston, joka sisältää lukuisia TV-ohjelmia, pelejä, elokuvia, musiikkia ja animea. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät LimeTorrentsista terveellisen ja suuren kilpailijan markkinoilla.

6 - iDope:

Se on jälleen yksi paras varajäsen vuonna 2016 aloitetulle Pirate Baylle. Tällä sivustolla torrent-indeksoija saa jatkuvasti lisää yleisönsä määrää viime vuosina. iDope-ohjaamon käyttö myös pimeässä verkossa. Lisäksi se tulee myös Chrome-laajennukseen ja Android-sovellukseen.

IDope: n yleinen kokemus on melko hyvä - ei tonnia vaihtoehtoja tulvi torrentin näytölle. Magneetti-URL-osoitteen kopiointi on melko helppoa verrattuna muihin verkkosivustoihin. IDopessa vaihtoehto tulee näkyviin erikseen ja näkyvästi muuten on vain pieni painike, jota on erittäin vaikea löytää.

Pirate Bayn varajäseniä on paljon enemmän, mutta kaikki eivät tarjoa käyttäjille erinomaista palvelua. Sinun tulee olla erityisen valppaana tekeessään oikeaa päätöstä, kun valitset Pirate Bayn vaihtoehdon tarpeitasi ja toiveitasi varten.